Dodaj do ulubionych

Oskary a polska tv

IP: *.ols.vectranet.pl 01.03.04, 12:31
Z okazji rozdania tegorocznych Oskarow na rosyjskiej tv moglismy ogladnac
filmy: "Frida", "Godziny" i "CHicago". A tvp zaprezentowalo nam "Thelma &
Louis" i "Wszystko na sprzedaz". Wstyd...
Obserwuj wątek
    • missmarion Re: Oskary a polska tv 01.03.04, 13:48
      Malo tego, ze puscili nam filmy, ktore juz kilka razy widzielismy, to jeszcze
      na cala gale zaprosili dwoch "wspanialych" krytykow filmowych, ktorzy wszystko
      krytykowali. Ze to za amerykanskie ( a jakie ma byc? chinskie!?), ze za dlugie,
      ze nudnie dziekuja, ze nie ma skandali. Totalnie wszystko na nie! A mnie to
      totalnie draznilo, a was?
      • michael00 Awas. (bt) 01.03.04, 13:56
      • Gość: piter Re: Oskary a polska tv IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.04, 18:48
        Studio Oskarowe bylo potworne. Niezadowoleni krytycy i prowadzacy. Po co
        przyszli do studia, zeby tylko narzekac. Poza tym tlumacze byli do bani, noie
        nadazali z tlumaczeniem,zle tlumaczyli, nie lapali dowcipow i aluzji. Lepiej
        bylo dac bez zadnego tlumaczenie, Kamela i Pietrasika.
        • Gość: Jola Kto obok Kamela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 19:04
          i p. Pietrasika komentował Oskary, jakoś mi umknęło, a później nie podpisywali?
      • Gość: Ramelov Re: Oskary a polska tv IP: 195.114.189.* 01.03.04, 19:03
        Całkowicie się zgadzam.
        Śmieszne są tez dla mnie te coroczne kwaśne komentarze w studiu co do
        amerykańskości tychże nagród. Jak my Europejczycy lejemy na ten cały blichtr i
        czekamy tylko na artystyczne przeżycia. To mam pytanie - po co to tam w takim
        razie siedzicie przez całą noc w tym studiu? Jeśli Oscary to taka kicha to
        czemu nie poszliście spać, panie Pietrasik i pani Sadowska? Śmieszna jest też
        wiedza tych ludzi na temat filmów nominowanych do Oscara. Regularnie czytając
        teksty na amerykańskich filmowych stronach internetowych wiedziałem znacznie
        więc na temat tych filmów niż wielcy państwo krytycy. Czy nie lepiej było
        zaprosić do studia kogoś, kto naprawdę interesuje sie tymi nagrodam i jest z
        branży - np. jakichś polskich aktorów?
        Ciekawe czego się Pietrasik się spodziewa na tej ceremonii? Ze ktoś kogoś
        zastrzeli? Wtedy będzie ciekawie? Po prostu wychodzą na scenę ludzie głęboko
        poruszeni bo to najbardziej prestiżowa nagroda filmowa na świecie i staraja się
        podziękowac wszystkim swoim bliskim, którzy ich wspierają, a Pietrasik mówi, że
        nuda. A co Ci ludzie mieliby robić? Odstawiać tam jakis kabaret, obrażać się
        nawzajem czy co?
        A przy okazji co do samych nagród. Cieszę się z nagrody dla Renee Zellweger.
        Także Oscar Dla Charlize Theron jest jak najbardziej zasłużony. Dobrze, że Sean
        Penn wreszcie otrzymał swojego Oscara, choć żal trochę Billa Murraya.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka