Gość: iwa IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 15:54 gdzie jest mój rycerz? hmmmmmm obiecanki cacanki......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n0name Re: Wieża 17.05.02, 16:05 Gość portalu: iwa napisał(a): > gdzie jest mój rycerz? > hmmmmmm obiecanki cacanki......... przerwa na papierosa byla, bo wie pani kierownik - ja pale, caly czas pale ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:07 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > gdzie jest mój rycerz? > > hmmmmmm obiecanki cacanki......... > > przerwa na papierosa byla, bo wie pani kierownik - ja pale, caly czas pale ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:07 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > gdzie jest mój rycerz? > > > hmmmmmm obiecanki cacanki......... > > > > przerwa na papierosa byla, bo wie pani kierownik - ja pale, caly czas pale > ;D dwie? jedna , samochodem jestem;D > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 16:16 Gość portalu: iwa napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > gdzie jest mój rycerz? > > > > hmmmmmm obiecanki cacanki......... > > > > > > przerwa na papierosa byla, bo wie pani kierownik - ja pale, caly czas > pale > > ;D > > dwie? > jedna , samochodem jestem;D > > > > to do pelna? juz leje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:18 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > gdzie jest mój rycerz? > > > > > hmmmmmm obiecanki cacanki......... > > > > > > > > przerwa na papierosa byla, bo wie pani kierownik - ja pale, caly > czas > > pale > > > ;D > > > > dwie? > > jedna , samochodem jestem;D > > > > > > > > > to do pelna? juz leje ;D ach rycerzu mój waleczny jak ty znasz moje pragnienia....... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 16:22 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > gdzie jest mój rycerz? > > > > > > hmmmmmm obiecanki cacanki......... > > > > > > > > > > przerwa na papierosa byla, bo wie pani kierownik - ja pale, > caly > > czas > > > pale > > > > ;D > > > > > > dwie? > > > jedna , samochodem jestem;D > > > > > > > > > > > > > > to do pelna? juz leje ;D > > ach rycerzu mój waleczny > jak ty znasz moje pragnienia....... > bo ja, prosze pani, duzo czytam, na ten przyklad ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:29 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > > gdzie jest mój rycerz? > > > > > > > hmmmmmm obiecanki cacanki......... > > > > > > > > > > > > przerwa na papierosa byla, bo wie pani kierownik - ja > pale, > > caly > > > czas > > > > pale > > > > > ;D > > > > > > > > dwie? > > > > jedna , samochodem jestem;D > > > > > > > > > > > > > > > > > > > to do pelna? juz leje ;D > > > > ach rycerzu mój waleczny > > jak ty znasz moje pragnienia....... > > > > bo ja, prosze pani, duzo czytam, na ten przyklad ;D ...waleczny i oczytany.....ach........... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 16:31 Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > bo ja, prosze pani, duzo czytam, na ten przyklad ;D > > ...waleczny i oczytany.....ach........... > eee tam... od razu waleczny.. za to szybko biegam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:33 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > bo ja, prosze pani, duzo czytam, na ten przyklad ;D > > > > ...waleczny i oczytany.....ach........... > > > > eee tam... od razu waleczny.. za to szybko biegam ;D no i super bo do najblizszego sklepu jest pare klosów;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 16:38 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > bo ja, prosze pani, duzo czytam, na ten przyklad ;D > > > > > > ...waleczny i oczytany.....ach........... > > > > > > > eee tam... od razu waleczny.. za to szybko biegam ;D > > no i super bo do najblizszego sklepu jest pare klosów;D > pare klosow -> zyto -> pare butelek -> ile mozna wypic po drodze do sklepu? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:43 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > > bo ja, prosze pani, duzo czytam, na ten przyklad ;D > > > > > > > > ...waleczny i oczytany.....ach........... > > > > > > > > > > eee tam... od razu waleczny.. za to szybko biegam ;D > > > > no i super bo do najblizszego sklepu jest pare klosów;D > > > > pare klosow -> zyto -> pare butelek -> ile mozna wypic po drodze do sk > lepu? ;D wierz mi duuuuuuuuzo he he he Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 16:45 Gość portalu: iwa napisał(a): > > wierz mi duuuuuuuuzo he he he > hmm... ale wlasciwie, to po co mialbym biegac do sklepu... bo ja prosze pani, domator jestem... z kotkiem sie pobawic... o.. to tak ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:51 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > wierz mi duuuuuuuuzo he he he > > > > hmm... ale wlasciwie, to po co mialbym biegac do sklepu... > bo ja prosze pani, domator jestem... z kotkiem sie pobawic... o.. to tak ;D a ja lubie zabawy w doktora:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 16:56 Gość portalu: iwa napisał(a): > > a ja lubie zabawy w doktora:))))) > mniaaam... to sie akurat pierwszorzednie sklada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:58 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > a ja lubie zabawy w doktora:))))) > > > > mniaaam... to sie akurat pierwszorzednie sklada.... biały fartuch to jest to co kotki lubią najbardziej:)))miau Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 17:00 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > a ja lubie zabawy w doktora:))))) > > > > > > > mniaaam... to sie akurat pierwszorzednie sklada.... > > biały fartuch to jest to co kotki lubią najbardziej:)))miau > a tu - niespodzianka - pracuje bez fartucha ;) a teraz znikam. pojawie sie pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 17:02 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > a ja lubie zabawy w doktora:))))) > > > > > > > > > > mniaaam... to sie akurat pierwszorzednie sklada.... > > > > biały fartuch to jest to co kotki lubią najbardziej:)))miau > > > > a tu - niespodzianka - pracuje bez fartucha ;) > > a teraz znikam. pojawie sie pozniej. ja w sumie też zaraz znikam, pojawie sie wieczorkiem pa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 22:54 Gość portalu: iwa napisał(a): > > a teraz znikam. pojawie sie pozniej. > > ja w sumie też zaraz znikam, pojawie sie wieczorkiem pa:)) > ekhm... nie moglem nigdzie znalezc zapalek... ale jestem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:04 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > a teraz znikam. pojawie sie pozniej. > > > > ja w sumie też zaraz znikam, pojawie sie wieczorkiem pa:)) > > > > ekhm... nie moglem nigdzie znalezc zapalek... ale jestem ;D nieważne, nasz wewnętrzny żar w zupełności nam wystarczy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 23:12 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > a teraz znikam. pojawie sie pozniej. > > > > > > ja w sumie też zaraz znikam, pojawie sie wieczorkiem pa:)) > > > > > > > ekhm... nie moglem nigdzie znalezc zapalek... ale jestem ;D > > nieważne, nasz wewnętrzny żar w zupełności nam wystarczy:))))) > o tak... juz ja Cie ogrzeje... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:17 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > a teraz znikam. pojawie sie pozniej. > > > > > > > > ja w sumie też zaraz znikam, pojawie sie wieczorkiem pa:)) > > > > > > > > > > ekhm... nie moglem nigdzie znalezc zapalek... ale jestem ;D > > > > nieważne, nasz wewnętrzny żar w zupełności nam wystarczy:))))) > > > > o tak... juz ja Cie ogrzeje... ;D mój rycerzu ale krzywda z twojej strony mi nie groźna? ten błysk w twoim oku mnie onieśmiela........och......przeraża...... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 23:23 > > o tak... juz ja Cie ogrzeje... ;D > > mój rycerzu ale krzywda z twojej strony mi nie groźna? > ten błysk w twoim oku mnie onieśmiela........och......przeraża...... to szklane oko. zawsze tak blyszczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:28 n0name napisał(a): > > > > o tak... juz ja Cie ogrzeje... ;D > > > > mój rycerzu ale krzywda z twojej strony mi nie groźna? > > ten błysk w twoim oku mnie onieśmiela........och......przeraża...... > > to szklane oko. zawsze tak blyszczy.... co i rusz mnie zaskakujesz mój panie..........aż boje się zapytać co to takiego co ci spod zbroi wystaje.....;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 23:35 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > > > > > o tak... juz ja Cie ogrzeje... ;D > > > > > > mój rycerzu ale krzywda z twojej strony mi nie groźna? > > > ten błysk w twoim oku mnie onieśmiela........och......przeraża...... > > > > to szklane oko. zawsze tak blyszczy.... > > co i rusz mnie zaskakujesz mój panie..........aż boje się zapytać co to takiego > > co ci spod zbroi wystaje.....;D > gdzie?... aa... tto... eee... nnie... od czasu wypadku z kosiarka do trawy... eee.. szkoda gadac... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:44 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > > > > > > o tak... juz ja Cie ogrzeje... ;D > > > > > > > > mój rycerzu ale krzywda z twojej strony mi nie groźna? > > > > ten błysk w twoim oku mnie onieśmiela........och......przeraża.. > .... > > > > > > to szklane oko. zawsze tak blyszczy.... > > > > co i rusz mnie zaskakujesz mój panie..........aż boje się zapytać co to ta > kiego > > > > co ci spod zbroi wystaje.....;D > > > > gdzie?... aa... tto... eee... nnie... od czasu wypadku z kosiarka do trawy... > eee.. szkoda gadac... ;D a co przysnąłeś mój panie na trawniku po uczcie na zamku? i pan z kosiarką nie zauważył?.......aaaaaauuuuuuććććć to musiało boleć. coż mogę uczynić by złagodzić ból który jest wynikiem tego nieszczęsnego zdarzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 17.05.02, 23:48 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > > > > > > > o tak... juz ja Cie ogrzeje... ;D > > > > > > > > > > mój rycerzu ale krzywda z twojej strony mi nie groźna? > > > > > ten błysk w twoim oku mnie onieśmiela........och......przer > aża.. > > .... > > > > > > > > to szklane oko. zawsze tak blyszczy.... > > > > > > co i rusz mnie zaskakujesz mój panie..........aż boje się zapytać co > to ta > > kiego > > > > > > co ci spod zbroi wystaje.....;D > > > > > > > gdzie?... aa... tto... eee... nnie... od czasu wypadku z kosiarka do trawy > ... > > eee.. szkoda gadac... ;D > > > a co przysnąłeś mój panie na trawniku po uczcie na zamku? i pan z kosiarką nie > > zauważył?.......aaaaaauuuuuuććććć to musiało boleć. > coż mogę uczynić by złagodzić ból który jest wynikiem tego nieszczęsnego > zdarzenia.... przytulic, bu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 00:04 > > > > > > a co przysnąłeś mój panie na trawniku po uczcie na > zamku? i pan z kosiarką nie > > > > zauważył?.......aaaaaauuuuuuććććć to musiało boleć. > > coż mogę uczynić by złagodzić ból który jest wynikiem > tego nieszczęsnego > > zdarzenia.... > > przytulic, bu ;( moje ramiona o panie są rozwarte i czekają by utulić w bólu swego rycerza...... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 12:16 Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > a co przysnąłeś mój panie na trawniku po uczcie na > > zamku? i pan z kosiarką nie > > > > > > zauważył?.......aaaaaauuuuuuććććć to musiało boleć. > > > coż mogę uczynić by złagodzić ból który jest wynikiem > > tego nieszczęsnego > > > zdarzenia.... > > > > przytulic, bu ;( > > moje ramiona o panie są rozwarte i czekają by utulić w bólu swego rycerza...... > o tak.... juz lepiej... duuuzo lepiej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 12:23 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > a co przysnąłeś mój panie na trawniku po uczcie na > > > zamku? i pan z kosiarką nie > > > > > > > > zauważył?.......aaaaaauuuuuuććććć to musiało boleć. > > > > coż mogę uczynić by złagodzić ból który jest wynikiem > > > tego nieszczęsnego > > > > zdarzenia.... > > > > > > przytulic, bu ;( > > > > moje ramiona o panie są rozwarte i czekają by utulić w > bólu swego rycerza...... > > > > o tak.... juz lepiej... duuuzo lepiej ;D ach rycerzu mójh waleczny choć i utoń w mych objęciach jam twój skarb najgorętszy jam twa służebnica wieczna;D > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 12:32 Gość portalu: iwa napisał(a): > > ach rycerzu mójh waleczny > choć i utoń w mych objęciach > jam twój skarb najgorętszy > jam twa służebnica wieczna;D > taaaak... tak mi mow, ma piekna pani ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 12:37 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > ach rycerzu mójh waleczny > > choć i utoń w mych objęciach > > jam twój skarb najgorętszy > > jam twa służebnica wieczna;D > > > > taaaak... tak mi mow, ma piekna pani ;D eeeee....czy to twój miecz mnie tak uwiera?;D Jam twa zorza o poranku jam twa gwiazda o o zachodzie choć rycerzu, mój kochanku księżyc błyszczy już na wodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 13:06 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > ach rycerzu mójh waleczny > > > choć i utoń w mych objęciach > > > jam twój skarb najgorętszy > > > jam twa służebnica wieczna;D > > > > > > > taaaak... tak mi mow, ma piekna pani ;D > > > eeeee....czy to twój miecz mnie tak uwiera?;D > Jam twa zorza o poranku > jam twa gwiazda o o zachodzie > choć rycerzu, mój kochanku > księżyc błyszczy już na wodzie.... > rety!.... niech mi ktos pomoze zdjac zbroje... och... czekaj ma pani... juz spiesze do ciebie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 13:10 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > ach rycerzu mójh waleczny > > > > choć i utoń w mych objęciach > > > > jam twój skarb najgorętszy > > > > jam twa służebnica wieczna;D > > > > > > > > > > taaaak... tak mi mow, ma piekna pani ;D > > > > > > eeeee....czy to twój miecz mnie tak uwiera?;D > > Jam twa zorza o poranku > > jam twa gwiazda o o zachodzie > > choć rycerzu, mój kochanku > > księżyc błyszczy już na wodzie.... > > > > rety!.... niech mi ktos pomoze zdjac zbroje... och... > czekaj ma pani... juz spiesze do ciebie... ;) porzuć o panie swe żelazne okrycie niech ciało w świetle świec rozbłyśnie jam niecerpliwa twych dłoni o panie więc pomóż mu giermku i niech sie stanie.......... > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 13:27 Gość portalu: iwa napisał(a): > porzuć o panie swe żelazne okrycie > niech ciało w świetle świec rozbłyśnie > jam niecerpliwa twych dłoni o panie > więc pomóż mu giermku i niech sie stanie.......... > ach, bliskosc twa pani, rozpala me zadze... przekleta ma zbroja i giermeg niezgula... a moze gdzies znajdziesz otwieracz do konserw? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 14:27 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > porzuć o panie swe żelazne okrycie > > niech ciało w świetle świec rozbłyśnie > > jam niecerpliwa twych dłoni o panie > > więc pomóż mu giermku i niech sie stanie.......... > > > > ach, bliskosc twa pani, rozpala me zadze... przekleta ma > zbroja i giermeg niezgula... a moze gdzies znajdziesz > otwieracz do konserw? ;D > mam tylko nóż panie z ostrzem szpiczastem więc weź go i tnij i zdobądź mnie,swą niewiastę;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 14:42 Gość portalu: iwa napisał(a): > > ach, bliskosc twa pani, rozpala me zadze... przekleta ma > > zbroja i giermeg niezgula... a moze gdzies znajdziesz > > otwieracz do konserw? ;D > > > mam tylko nóż panie > z ostrzem szpiczastem > więc weź go i tnij > i zdobądź mnie,swą niewiastę;D niczego innego nie pragne ma mila, lecz noz two zbyt tepy, ze zbroja rycerska mierzyc sie nie moze.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 14:48 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > ach, bliskosc twa pani, rozpala me zadze... przekleta ma > > > zbroja i giermeg niezgula... a moze gdzies znajdziesz > > > otwieracz do konserw? ;D > > > > > mam tylko nóż panie > > z ostrzem szpiczastem > > więc weź go i tnij > > i zdobądź mnie,swą niewiastę;D > > niczego innego nie pragne ma mila, > lecz noz two zbyt tepy, > ze zbroja rycerska mierzyc sie nie moze.... ;D hej giermku rusz z miejsca przybądź z pomocą uwolnij rycerza z klatki swej zbroi bom niecierpliwa sie robię powoli... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 14:53 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > ach, bliskosc twa pani, rozpala me zadze... przekleta ma > > > > zbroja i giermeg niezgula... a moze gdzies znajdziesz > > > > otwieracz do konserw? ;D > > > > > > > mam tylko nóż panie > > > z ostrzem szpiczastem > > > więc weź go i tnij > > > i zdobądź mnie,swą niewiastę;D > > > > niczego innego nie pragne ma mila, > > lecz noz two zbyt tepy, > > ze zbroja rycerska mierzyc sie nie moze.... ;D > > hej giermku rusz z miejsca > przybądź z pomocą > uwolnij rycerza z klatki swej zbroi > bom niecierpliwa sie robię powoli... no, giermku, dawajze tu szybko klucz plaski, osemke juz tylko dwie sruby, wnet sie wydobede... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:01 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > ach, bliskosc twa pani, rozpala me zadze... > przekleta ma > > > > > zbroja i giermeg niezgula... a moze gdzies znajdziesz > > > > > otwieracz do konserw? ;D > > > > > > > > > mam tylko nóż panie > > > > z ostrzem szpiczastem > > > > więc weź go i tnij > > > > i zdobądź mnie,swą niewiastę;D > > > > > > niczego innego nie pragne ma mila, > > > lecz noz two zbyt tepy, > > > ze zbroja rycerska mierzyc sie nie moze.... ;D > > > > hej giermku rusz z miejsca > > przybądź z pomocą > > uwolnij rycerza z klatki swej zbroi > > bom niecierpliwa sie robię powoli... > > no, giermku, dawajze tu szybko > klucz plaski, osemke > juz tylko dwie sruby, > wnet sie wydobede... ach mój panie twe dłonie tak sprawne aż myśli nieczyste mą głowe zachodzą zdejmij te zbroje bo w rozpacz popadne ooo:)pierwsze śrubki już chyba wychodzą.......... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 15:09 Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > no, giermku, dawajze tu szybko > > klucz plaski, osemke > > juz tylko dwie sruby, > > wnet sie wydobede... > > ach mój panie twe dłonie tak sprawne > aż myśli nieczyste mą głowe zachodzą > zdejmij te zbroje bo w rozpacz popadne > ooo:)pierwsze śrubki już chyba wychodzą.......... > ach rozpacz twa zbedna, juz blach sie pozbylem onuce juz tylko i staje gotowy.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:13 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > no, giermku, dawajze tu szybko > > > klucz plaski, osemke > > > juz tylko dwie sruby, > > > wnet sie wydobede... > > > > ach mój panie twe dłonie tak sprawne > > aż myśli nieczyste mą głowe zachodzą > > zdejmij te zbroje bo w rozpacz popadne > > ooo:)pierwsze śrubki już chyba wychodzą.......... > > > > ach rozpacz twa zbedna, > juz blach sie pozbylem > onuce juz tylko i staje gotowy.... ;D jakem radosna, jakem szczęśliwa mój rycerz juz całkiem się zbroi pozbywa chodż do mnie rycerzu mój ukochany ukoje w bólu, opatrze rany..........;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 15:19 Gość portalu: iwa napisał(a): > > ach rozpacz twa zbedna, > > juz blach sie pozbylem > > onuce juz tylko i staje gotowy.... ;D > > jakem radosna, jakem szczęśliwa > mój rycerz juz całkiem się zbroi pozbywa > chodż do mnie rycerzu mój ukochany > ukoje w bólu, opatrze rany..........;D > blizn pelne me cialo, co czyni je meskim to bitew stoczonych wynik, w wiekszosci zwycieskich lecz w twoic ramionach bezbronnym jak dziecko, nie zawdzieczac ci bede chyba, mila, rany w sercu?.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:26 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > ach rozpacz twa zbedna, > > > juz blach sie pozbylem > > > onuce juz tylko i staje gotowy.... ;D > > > > jakem radosna, jakem szczęśliwa > > mój rycerz juz całkiem się zbroi pozbywa > > chodż do mnie rycerzu mój ukochany > > ukoje w bólu, opatrze rany..........;D > > > > blizn pelne me cialo, co czyni je meskim > to bitew stoczonych wynik, w wiekszosci zwycieskich > lecz w twoic ramionach bezbronnym jak dziecko, > nie zawdzieczac ci bede chyba, mila, rany w sercu?.... ;D w sercu twym panie niech miłość zagości jam twoja cała na wieki w miłości męskie twe ciało jest dla mnie ołtarzem dbać i pielęgnować będę aż po kres marzeń.... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 15:33 Gość portalu: iwa napisał(a): > > blizn pelne me cialo, co czyni je meskim > > to bitew stoczonych wynik, w wiekszosci zwycieskich > > lecz w twoic ramionach bezbronnym jak dziecko, > > nie zawdzieczac ci bede chyba, mila, rany w sercu?.... ;D > > w sercu twym panie niech miłość zagości > jam twoja cała na wieki w miłości > męskie twe ciało jest dla mnie ołtarzem > dbać i pielęgnować będę aż po kres marzeń.... > gdziez bylas ma pani, przez zycie me cale to kres mego znoju... to ciebie szukalem... dosc wojen, pijatyk, dziewek i hulanek... w ramionach twych zasnac nie budzac sie wcale... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:46 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > blizn pelne me cialo, co czyni je meskim > > > to bitew stoczonych wynik, w wiekszosci zwycieskich > > > lecz w twoic ramionach bezbronnym jak dziecko, > > > nie zawdzieczac ci bede chyba, mila, rany w sercu?.... ;D > > > > w sercu twym panie niech miłość zagości > > jam twoja cała na wieki w miłości > > męskie twe ciało jest dla mnie ołtarzem > > dbać i pielęgnować będę aż po kres marzeń.... > > > > gdziez bylas ma pani, przez zycie me cale > to kres mego znoju... to ciebie szukalem... > dosc wojen, pijatyk, dziewek i hulanek... > w ramionach twych zasnac nie budzac sie wcale... ;D chodź więc rycerzu w objęcia me czułe jam ci oddana teraz, tutaj i w ogóle zdejmij me szaty co skrywają ciało i niech się dzieje co chce...tak być musiało;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 15:51 Gość portalu: iwa napisał(a): > chodź więc rycerzu w objęcia me czułe > jam ci oddana teraz, tutaj i w ogóle > zdejmij me szaty co skrywają ciało > i niech się dzieje co chce...tak być musiało;D wiec niech sie tak stanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:54 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > chodź więc rycerzu w objęcia me czułe > > jam ci oddana teraz, tutaj i w ogóle > > zdejmij me szaty co skrywają ciało > > i niech się dzieje co chce...tak być musiało;D > > wiec niech sie tak stanie... i tutaj zadziałała cenzura:))...a tyle do opisania;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 15:58 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > chodź więc rycerzu w objęcia me czułe > > > jam ci oddana teraz, tutaj i w ogóle > > > zdejmij me szaty co skrywają ciało > > > i niech się dzieje co chce...tak być musiało;D > > > > wiec niech sie tak stanie... > > > i tutaj zadziałała cenzura:))...a tyle do opisania;D na ciag dalszy zapraszam... hmmm.. jutro? u mnie? o 20? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 16:02 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > chodź więc rycerzu w objęcia me czułe > > > > jam ci oddana teraz, tutaj i w ogóle > > > > zdejmij me szaty co skrywają ciało > > > > i niech się dzieje co chce...tak być musiało;D > > > > > > wiec niech sie tak stanie... > > > > > > i tutaj zadziałała cenzura:))...a tyle do opisania;D > > na ciag dalszy zapraszam... hmmm.. jutro? u mnie? o 20? ;D godzina to dla mnie wszak odpowiednia stawię się panie i będę ...uległa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 16:06 Gość portalu: iwa napisał(a): > > > i tutaj zadziałała cenzura:))...a tyle do opisania;D > > > > na ciag dalszy zapraszam... hmmm.. jutro? u mnie? o 20? ;D > > godzina to dla mnie wszak odpowiednia > stawię się panie i będę ...uległa:)) > wiec trzymam za slowo... ;D a wino, korkociag i swiece gotowe... nnie spoznij sie, pani, bo czekac nie lubie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 16:12 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > i tutaj zadziałała cenzura:))...a tyle do opisania;D > > > > > > na ciag dalszy zapraszam... hmmm.. jutro? u mnie? o > 20? ;D > > > > godzina to dla mnie wszak odpowiednia > > stawię się panie i będę ...uległa:)) > > > > wiec trzymam za slowo... ;D > a wino, korkociag i swiece gotowe... > nnie spoznij sie, pani, bo czekac nie lubie ;D godziny się panie dłużą boleśnie lecz będę o czasie nie później nie wcześniej;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 18.05.02, 16:26 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > i tutaj zadziałała cenzura:))...a tyle do opisania;D > > > > > > > > na ciag dalszy zapraszam... hmmm.. jutro? u mnie? o > > 20? ;D > > > > > > godzina to dla mnie wszak odpowiednia > > > stawię się panie i będę ...uległa:)) > > > > > > > wiec trzymam za slowo... ;D > > a wino, korkociag i swiece gotowe... > > nnie spoznij sie, pani, bo czekac nie lubie ;D > > godziny się panie dłużą boleśnie > lecz będę o czasie nie później nie wcześniej;D > a wiec, moja pani, juz tesknic zaczynam... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 20:38 wypatruje już przez okno a mój luby nie przyjeżdża w moich oczach jest już mokro ale serce ciągle czeka...;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 13:39 Gość portalu: iwa napisał(a): > wypatruje już przez okno > a mój luby nie przyjeżdża > w moich oczach jest już mokro > ale serce ciągle czeka...;D fakt. troche sie spozniam. lecz tyle dziewczat w miescie, ja zas atrakcyjny jestem.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 20.05.02, 14:00 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > wypatruje już przez okno > > a mój luby nie przyjeżdża > > w moich oczach jest już mokro > > ale serce ciągle czeka...;D > > fakt. troche sie spozniam. lecz tyle dziewczat w miescie, ja zas atrakcyjny > jestem.... ;D mój rycerzu powiem szczerze jestem bardzo zła na Ciebie inne dziewki? o ty zdrajco! jam w rozpaczy ..........;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 14:18 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > wypatruje już przez okno > > > a mój luby nie przyjeżdża > > > w moich oczach jest już mokro > > > ale serce ciągle czeka...;D > > > > fakt. troche sie spozniam. lecz tyle dziewczat w miescie, ja zas atrakcyjn > y > > jestem.... ;D > > mój rycerzu powiem szczerze > jestem bardzo zła na Ciebie > inne dziewki? o ty zdrajco! > jam w rozpaczy ..........;D > och, mila ma moja... one nic nie znacza... zadnej z nich nie kocham... w mym sercu na zawsze Ty miejsce zajelas ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 20.05.02, 14:21 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > wypatruje już przez okno > > > > a mój luby nie przyjeżdża > > > > w moich oczach jest już mokro > > > > ale serce ciągle czeka...;D > > > > > > fakt. troche sie spozniam. lecz tyle dziewczat w miescie, ja zas atra > kcyjn > > y > > > jestem.... ;D > > > > mój rycerzu powiem szczerze > > jestem bardzo zła na Ciebie > > inne dziewki? o ty zdrajco! > > jam w rozpaczy ..........;D > > > > och, mila ma moja... one nic nie znacza... zadnej z nich nie kocham... w mym > sercu na zawsze Ty miejsce zajelas ;D pragnę przypomnieć rycerzu kto "mieczem" wojuje od "miecza" ginie ale...nadal jesteś w moim sercu i me uczucie do ciebie nie minie...;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 14:27 Gość portalu: iwa napisał(a): > > och, mila ma moja... one nic nie znacza... zadnej z nich nie kocham... w m > ym > > sercu na zawsze Ty miejsce zajelas ;D > > > pragnę przypomnieć rycerzu > kto "mieczem" wojuje od "miecza" ginie > ale...nadal jesteś w moim sercu > i me uczucie do ciebie nie minie...;D och... wybacz mi mila, bo srodze zbladzilem... rozum mi odjelo... gdziez ja mialem oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 20.05.02, 14:37 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > och, mila ma moja... one nic nie znacza... zadnej z nich nie kocham.. > . w m > > ym > > > sercu na zawsze Ty miejsce zajelas ;D > > > > > > pragnę przypomnieć rycerzu > > kto "mieczem" wojuje od "miecza" ginie > > ale...nadal jesteś w moim sercu > > i me uczucie do ciebie nie minie...;D > > och... wybacz mi mila, bo srodze zbladzilem... > rozum mi odjelo... gdziez ja mialem oczy... myśli me jeszcze trochę zranione lecz serce rwie się szalone chodź do mnie mój panie i nie rań mnie więcej...;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 15:57 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > och, mila ma moja... one nic nie znacza... zadnej z nich nie koc > ham.. > > . w m > > > ym > > > > sercu na zawsze Ty miejsce zajelas ;D > > > > > > > > > pragnę przypomnieć rycerzu > > > kto "mieczem" wojuje od "miecza" ginie > > > ale...nadal jesteś w moim sercu > > > i me uczucie do ciebie nie minie...;D > > > > och... wybacz mi mila, bo srodze zbladzilem... > > rozum mi odjelo... gdziez ja mialem oczy... > > myśli me jeszcze trochę zranione > lecz serce rwie się szalone > chodź do mnie mój panie > i nie rań mnie więcej...;D > dzis wieczor, moja pani, wszystko wynagrodze zabliznia sie rany na sercu zbolalym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wieża 20.05.02, 20:49 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > och, mila ma moja... one nic nie znacza... zadnej z nich ni > e koc > > ham.. > > > . w m > > > > ym > > > > > sercu na zawsze Ty miejsce zajelas ;D > > > > > > > > > > > > pragnę przypomnieć rycerzu > > > > kto "mieczem" wojuje od "miecza" ginie > > > > ale...nadal jesteś w moim sercu > > > > i me uczucie do ciebie nie minie...;D > > > > > > och... wybacz mi mila, bo srodze zbladzilem... > > > rozum mi odjelo... gdziez ja mialem oczy... > > > > myśli me jeszcze trochę zranione > > lecz serce rwie się szalone > > chodź do mnie mój panie > > i nie rań mnie więcej...;D > > > > dzis wieczor, moja pani, wszystko wynagrodze > zabliznia sie rany na sercu zbolalym ;D jak dobrze usłyszeć te słowa z ust Twoich ma rana na sercu powoli się goi tymczasem mój Panie choć utul w ramionach nie mogę już czekać z miłoiści już konam;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 21:09 iwusia napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > och, mila ma moja... one nic nie znacza... zadnej z ni > ch ni > > e koc > > > ham.. > > > > . w m > > > > > ym > > > > > > sercu na zawsze Ty miejsce zajelas ;D > > > > > > > > > > > > > > > pragnę przypomnieć rycerzu > > > > > kto "mieczem" wojuje od "miecza" ginie > > > > > ale...nadal jesteś w moim sercu > > > > > i me uczucie do ciebie nie minie...;D > > > > > > > > och... wybacz mi mila, bo srodze zbladzilem... > > > > rozum mi odjelo... gdziez ja mialem oczy... > > > > > > myśli me jeszcze trochę zranione > > > lecz serce rwie się szalone > > > chodź do mnie mój panie > > > i nie rań mnie więcej...;D > > > > > > > dzis wieczor, moja pani, wszystko wynagrodze > > zabliznia sie rany na sercu zbolalym ;D > > jak dobrze usłyszeć te słowa z ust Twoich > ma rana na sercu powoli się goi > tymczasem mój Panie choć utul w ramionach > nie mogę już czekać z miłoiści już konam;D > wiec czasu juz nie trac pojdzze w me ramiona li zar mego serca pozwolilby skonac?... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wieża 20.05.02, 21:14 > > > > > > > > > > dzis wieczor, moja pani, wszystko wynagrodze > > > zabliznia sie rany na sercu zbolalym ;D > > > > jak dobrze usłyszeć te słowa z ust Twoich > > ma rana na sercu powoli się goi > > tymczasem mój Panie choć utul w ramionach > > nie mogę już czekać z miłoiści już konam;D > > > > wiec czasu juz nie trac > pojdzze w me ramiona > li zar mego serca > pozwolilby skonac?... ;D żar twego serca topi mnie jak świece zrzucam swe szaty i oddaje w twe ręce zamykam oczęta bom wielce nieśmiała lecz ciało me pragnie,chcę być kochana..;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 21:29 iwusia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > dzis wieczor, moja pani, wszystko wynagrodze > > > > zabliznia sie rany na sercu zbolalym ;D > > > > > > jak dobrze usłyszeć te słowa z ust Twoich > > > ma rana na sercu powoli się goi > > > tymczasem mój Panie choć utul w ramionach > > > nie mogę już czekać z miłoiści już konam;D > > > > > > > wiec czasu juz nie trac > > pojdzze w me ramiona > > li zar mego serca > > pozwolilby skonac?... ;D > > żar twego serca topi mnie jak świece > zrzucam swe szaty i oddaje w twe ręce > zamykam oczęta bom wielce nieśmiała > lecz ciało me pragnie,chcę być kochana..;D > nic wiecej nie pragne, niz kochac cie teraz tak dlugo czekalem tej chwili spelnienia... to cialo, tak piekne, wielu kusic moglo lecz ukoic twe zadze mi dane zostalo... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wieża 20.05.02, 21:39 n0name napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > dzis wieczor, moja pani, wszystko wynagrodze > > > > > zabliznia sie rany na sercu zbolalym ;D > > > > > > > > jak dobrze usłyszeć te słowa z ust Twoich > > > > ma rana na sercu powoli się goi > > > > tymczasem mój Panie choć utul w ramionach > > > > nie mogę już czekać z miłoiści już konam;D > > > > > > > > > > wiec czasu juz nie trac > > > pojdzze w me ramiona > > > li zar mego serca > > > pozwolilby skonac?... ;D > > > > żar twego serca topi mnie jak świece > > zrzucam swe szaty i oddaje w twe ręce > > zamykam oczęta bom wielce nieśmiała > > lecz ciało me pragnie,chcę być kochana..;D > > > > nic wiecej nie pragne, niz kochac cie teraz > tak dlugo czekalem tej chwili spelnienia... > to cialo, tak piekne, wielu kusic moglo > lecz ukoic twe zadze mi dane zostalo... ;D składam niewinne swe ciało na ołtarz naszej miłości jeśli to będzie za mało oddam wszystko co w mym sercu gości nie zwlwkaj więc panie bo płonę w tej rządzy niechaj między nami rozkosz nastanie niech wulkan wybuchnie tej nocy;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 21:52 iwusia napisał(a): > n0name napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > dzis wieczor, moja pani, wszystko wynagrodze > > > > > > zabliznia sie rany na sercu zbolalym ;D > > > > > > > > > > jak dobrze usłyszeć te słowa z ust Twoich > > > > > ma rana na sercu powoli się goi > > > > > tymczasem mój Panie choć utul w ramionach > > > > > nie mogę już czekać z miłoiści już konam;D > > > > > > > > > > > > > wiec czasu juz nie trac > > > > pojdzze w me ramiona > > > > li zar mego serca > > > > pozwolilby skonac?... ;D > > > > > > żar twego serca topi mnie jak świece > > > zrzucam swe szaty i oddaje w twe ręce > > > zamykam oczęta bom wielce nieśmiała > > > lecz ciało me pragnie,chcę być kochana..;D > > > > > > > nic wiecej nie pragne, niz kochac cie teraz > > tak dlugo czekalem tej chwili spelnienia... > > to cialo, tak piekne, wielu kusic moglo > > lecz ukoic twe zadze mi dane zostalo... ;D > > składam niewinne swe ciało > na ołtarz naszej miłości > jeśli to będzie za mało > oddam wszystko co w mym sercu gości > nie zwlwkaj więc panie > bo płonę w tej rządzy > niechaj między nami rozkosz nastanie > niech wulkan wybuchnie tej nocy;D > tu rycerz nie zdzierzyl... rzucil sie na loze... i dlugo nie stygly ich ciala, w milosnej ekstazie... swit zastal ich wciaz przy zmaganiach najdzikszych... bez konca, dzien, noc cala, az padli zemdleni ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wieża 20.05.02, 21:57 > > tu rycerz nie zdzierzyl... rzucil sie na loze... > i dlugo nie stygly ich ciala, w milosnej ekstazie... > swit zastal ich wciaz przy zmaganiach najdzikszych... > bez konca, dzien, noc cala, az padli zemdleni ;D promykiem zbudzona o świcie zarannym patrzy na rycerza śpiącego u boku obejmując go znowu swymm wzrokiem zachłannym poczęła w nim budzić rządze na nowo;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 21:59 iwusia napisał(a): > > > > > tu rycerz nie zdzierzyl... rzucil sie na loze... > > i dlugo nie stygly ich ciala, w milosnej ekstazie... > > swit zastal ich wciaz przy zmaganiach najdzikszych... > > bez konca, dzien, noc cala, az padli zemdleni ;D > > promykiem zbudzona o świcie zarannym > patrzy na rycerza śpiącego u boku > obejmując go znowu swymm wzrokiem zachłannym > poczęła w nim budzić rządze na nowo;D > myslisz, ze kazio ma rece na koldrze? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wieża 20.05.02, 22:01 n0name napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > > > > > > > tu rycerz nie zdzierzyl... rzucil sie na loze... > > > i dlugo nie stygly ich ciala, w milosnej ekstazie... > > > swit zastal ich wciaz przy zmaganiach najdzikszych... > > > bez konca, dzien, noc cala, az padli zemdleni ;D > > > > promykiem zbudzona o świcie zarannym > > patrzy na rycerza śpiącego u boku > > obejmując go znowu swymm wzrokiem zachłannym > > poczęła w nim budzić rządze na nowo;D > > > > myslisz, ze kazio ma rece na koldrze? ;D myślisz że poszedł za moją radą?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wieża 20.05.02, 22:05 iwusia napisał(a): > n0name napisał(a): > > > iwusia napisał(a): > > > > > > > > > > > > > tu rycerz nie zdzierzyl... rzucil sie na loze... > > > > i dlugo nie stygly ich ciala, w milosnej ekstazie... > > > > swit zastal ich wciaz przy zmaganiach najdzikszych... > > > > bez konca, dzien, noc cala, az padli zemdleni ;D > > > > > > promykiem zbudzona o świcie zarannym > > > patrzy na rycerza śpiącego u boku > > > obejmując go znowu swymm wzrokiem zachłannym > > > poczęła w nim budzić rządze na nowo;D > > > > > > > myslisz, ze kazio ma rece na koldrze? ;D > > myślisz że poszedł za moją radą?:)))))) i błagam nie pakuj mi go/jej do sypialni:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 22:08 iwusia napisał(a): > i błagam nie pakuj mi go/jej do sypialni:)))) > > > wiecej nie bede - w sypialni wolalbym byc tylko z Toba ;D a juz na pewno bez kazia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 22:07 iwusia napisał(a): > > myslisz, ze kazio ma rece na koldrze? ;D > > myślisz że poszedł za moją radą?:)))))) jezeli wyobraznie ma na poziomie poczucia humoru, to musial wspomoc sie rozkladowka z dziewczyna miesiaca... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wieża 20.05.02, 22:15 n0name napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > > myslisz, ze kazio ma rece na koldrze? ;D > > > > myślisz że poszedł za moją radą?:)))))) > > jezeli wyobraznie ma na poziomie poczucia humoru, to musial wspomoc sie > rozkladowka z dziewczyna miesiaca... ;D myślisz że posiada takie gazety, toż to siedlisko pornografii i rozpusty, "Słowo na niedziele" to jest to:) > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Wieża 20.05.02, 22:22 iwusia napisał(a): > > myślisz że posiada takie gazety, toż to siedlisko pornografii i rozpusty, "Słow > o > na niedziele" to jest to:) > albo jakis 'gosc niedzielny' czy jak tam sie to nazywa... tymczasem znikam, ma pani, by nabrac sil na kolejne igraszki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Wieża 20.05.02, 22:23 n0name napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > > > myślisz że posiada takie gazety, toż to siedlisko pornografii i rozpusty, > "Słow > > o > > na niedziele" to jest to:) > > > > albo jakis 'gosc niedzielny' czy jak tam sie to nazywa... > > tymczasem znikam, ma pani, by nabrac sil na kolejne igraszki ;D ach rycerzu już uśmiech na mej twarzy na myśl o naszych igraszkach:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Wieża IP: *.chello.pl 17.05.02, 16:23 Co to jest?! Picie na innym wątku!? Ha! Nakryłam was!! W tej chwili na tamten wątek prosze. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wieża 20.05.02, 11:33 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Co to jest?! Picie na innym wątku!? Ha! Nakryłam was!! W tej chwili na tamten > wątek prosze. > :D Jeśli to jest picie to jabym tak poprosił: cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 20.05.02, 13:13 mawyr napisał(a): > Gość portalu: Aśka napisał(a): > > > Co to jest?! Picie na innym wątku!? Ha! Nakryłam was!! W tej chwili na ta > mten > > wątek prosze. > > :D > > Jeśli to jest picie to jabym tak poprosił: cztery razy po dwa razy, osiem raz > y > raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz ;-))))) > jakis błędny rycerz do mnie zawitał?;D Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wieża 20.05.02, 14:22 Gość portalu: iwa napisał(a): > mawyr napisał(a): > > > Gość portalu: Aśka napisał(a): > > > > > Co to jest?! Picie na innym wątku!? Ha! Nakryłam was!! W tej chwili > na ta > > mten > > > wątek prosze. > > > :D > > > > Jeśli to jest picie to jabym tak poprosił: cztery razy po dwa razy, osie > m raz > > y > > raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz ;-))))) > > > > jakis błędny rycerz do mnie zawitał?;D > Człowiek nie wielbłąd napić się musi a że tyle razy to i można po tym piciu zostać błędnym z zakutym łbem na drugi dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 20.05.02, 14:26 mawyr napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > mawyr napisał(a): > > > > > Gość portalu: Aśka napisał(a): > > > > > > > Co to jest?! Picie na innym wątku!? Ha! Nakryłam was!! W tej ch > wili > > na ta > > > mten > > > > wątek prosze. > > > > :D > > > > > > Jeśli to jest picie to jabym tak poprosił: cztery razy po dwa razy, > osie > > m raz > > > y > > > raz po raz o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz ;-))))) > > > > > > > jakis błędny rycerz do mnie zawitał?;D > > > > Człowiek nie wielbłąd napić się musi a że tyle razy to i można po tym piciu > zostać błędnym z zakutym łbem na drugi dzień. w czym mogę pomóc błędny rycerzu? lecz mam tylko wodę w mej wieży jesli to cie ratuje drogi wędrowcze choć do mej wieży a ja Cie ugoszczę;D Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wieża 20.05.02, 14:42 Gość portalu: iwa napisał(a): > w czym mogę pomóc błędny rycerzu? > lecz mam tylko wodę w mej wieży > jesli to cie ratuje drogi wędrowcze > choć do mej wieży a ja Cie ugoszczę;D > Com Ci uczynił cna niewiasto że otruć mię pragniesz. Z dobrego serca li to wodą człeka na kacu ugościć by jak smok wawelski wypił krzykną przerwócił oczyma i go nima ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 20.05.02, 14:46 mawyr napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > w czym mogę pomóc błędny rycerzu? > > lecz mam tylko wodę w mej wieży > > jesli to cie ratuje drogi wędrowcze > > choć do mej wieży a ja Cie ugoszczę;D > > > Com Ci uczynił cna niewiasto > że otruć mię pragniesz. > Z dobrego serca li to > wodą człeka na kacu ugościć > by jak smok wawelski > wypił krzykną przerwócił oczyma > i go nima ? ależ wędrowcze dodać powinnam że jest to woda ale ognista więc złych zamiarów wobec Cie nie mam to jak wchodzisz?....brama się zamyka...;D Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wieża 20.05.02, 14:53 Gość portalu: iwa napisał(a): > mawyr napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > w czym mogę pomóc błędny rycerzu? > > > lecz mam tylko wodę w mej wieży > > > jesli to cie ratuje drogi wędrowcze > > > choć do mej wieży a ja Cie ugoszczę;D > > > > > Com Ci uczynił cna niewiasto > > że otruć mię pragniesz. > > Z dobrego serca li to > > wodą człeka na kacu ugościć > > by jak smok wawelski > > wypił krzykną przerwócił oczyma > > i go nima ? > > ależ wędrowcze dodać powinnam > że jest to woda ale ognista > więc złych zamiarów wobec Cie nie mam > to jak wchodzisz?....brama się zamyka...;D Po to żyjemy aby żyć Już jestem dawaj pić. I z sobą przyniosłem Specjał królewski Maślacz stuletni I zdrowie nasze pijmy do rana . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 20.05.02, 14:59 mawyr napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > mawyr napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > w czym mogę pomóc błędny rycerzu? > > > > lecz mam tylko wodę w mej wieży > > > > jesli to cie ratuje drogi wędrowcze > > > > choć do mej wieży a ja Cie ugoszczę;D > > > > > > > Com Ci uczynił cna niewiasto > > > że otruć mię pragniesz. > > > Z dobrego serca li to > > > wodą człeka na kacu ugościć > > > by jak smok wawelski > > > wypił krzykną przerwócił oczyma > > > i go nima ? > > > > ależ wędrowcze dodać powinnam > > że jest to woda ale ognista > > więc złych zamiarów wobec Cie nie mam > > to jak wchodzisz?....brama się zamyka...;D > > Po to żyjemy aby żyć > Już jestem dawaj pić. > I z sobą przyniosłem > Specjał królewski > Maślacz stuletni > I zdrowie nasze pijmy do rana . usiądź wędrowcze tutaj przy stole woda ognista jest w schowku na dole przyniosę tylko jeszcze zastawę i juz pijemy ...prosze nalej...;D Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Wieża 20.05.02, 15:04 Gość portalu: iwa napisał(a): > usiądź wędrowcze tutaj przy stole > woda ognista jest w schowku na dole > przyniosę tylko jeszcze zastawę > i juz pijemy ...prosze nalej...;D Co wypijem to dla nas Niestety odcinają mię od łacza ale nawet sam będę wypijał Twoje zdrowie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Wieża IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 20.05.02, 15:06 mawyr napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > usiądź wędrowcze tutaj przy stole > > woda ognista jest w schowku na dole > > przyniosę tylko jeszcze zastawę > > i juz pijemy ...prosze nalej...;D > > Co wypijem to dla nas > Niestety odcinają mię > od łacza ale nawet sam > będę wypijał Twoje zdrowie :-))) wielkie serce masz dla mnie Panie więc i ja wypiję Twe zdrowie ładnie;D > Odpowiedz Link Zgłoś