Dodaj do ulubionych

Lesby w polskim showbiznesie

04.04.04, 19:52
Było już o gejach, to teraz pogadajmy o znanych lesbach:
Renata Przemyk
Magda Femme
No i co podawać dalsze nazwiska ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bi Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 20:46
      tak podawaj!
    • Gość: dedes Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 00:20
      Błochowiak :)
      • Gość: bokaj Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.rtk.net.pl 06.04.04, 00:43
        taaa...
        Anita-Skarpetita kołkiem osinowym dobita!
        I kwita!
    • Gość: Klarysa Co to są lesby ? Kto Cię uczył polskiego? IP: 62.233.181.* 06.04.04, 18:10
      I kto nie wychował?
    • the_dzidka Re: Lesby w polskim showbiznesie 06.04.04, 20:23
      wieslawa-siemiankowska napisała:

> Było już o gejach, to teraz pogadajmy o znanych lesbach: (...)
      > No i co podawać dalsze nazwiska ?

Jeśli dla ciebie najważniejsze jest to, kogo się "kocha", to twój problem. Ja
      raczej patrzę na to, co kto ma do zaoferowania. Jeśli ktoś jest dobry w tym, co
      robi, to nie obchodzi mnie to, z kim się kocha. No, chyba że jest pedofilem,
      ale w tym wypadku nie ma mowy o kochaniu się...
      • Gość: w Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 22:58
        Renata Przemyk jest lesbijką? nawet nie wiedziałem,teraz już wiem skąd pisoenka
        "Babę zesłał Bóg"

a Femme ? nawet nie nie znam kobiety,widziałem ją w TV coś tam śpiewała,ale
        jakoś nie bardzo
        • Gość: Kaz1 Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.Proxy.PointOfView / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 10:22
          Maria Janion - serio
          • Gość: iza Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 13:00
            To Maria Janion jest gwiazdą szołbiznesu?
            • Gość: Kaz1 Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.Proxy.PointOfView / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 17:03
              Nie wiem, czy gwiazdą, ale jest osobą publiczną, często pojawiającą się w
              mediach - podejrzewam, że o takie osoby chodziło zakładającemu wątek. Dlaczego,
              lesbijka, czy gej miałby się o to obrazić - chyba nie wstydzą się swojej
              orientacji, a nikt tu nich nie obraża. Chyba, że sami uważacie, że jest to dla
              kogoś obraźliwe?
              • Gość: Jo Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 18:52
                > Nie wiem, czy gwiazdą, ale jest osobą publiczną, często pojawiającą się w
                > mediach - podejrzewam, że o takie osoby chodziło zakładającemu wątek.
                Dlaczego,
                >
                > lesbijka, czy gej miałby się o to obrazić - chyba nie wstydzą się swojej
                > orientacji, a nikt tu nich nie obraża. Chyba, że sami uważacie, że jest to
                dla
                > kogoś obraźliwe?

Obrażliwe jest niepotrzebne szukanie sensacji - obojętne, czy chodzi o geja,
                kalekę czy Murzyna. Niech mi ktoś powie, czemu ma służyć taki wątek?
                • Gość: Kaz1 Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.Proxy.PointOfView / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 09:27
                  Są to osoby publiczne, muszą się z tym liczyć, że społeczeństwo będzie ciekawe
                  wszystkich informacji o nich. Dlatego Marcin Prokop np. zacytował Wiśniewskiego
                  o Magdzie Femme. Czemu ma służyć ten wątek? To forum o telewizji, więc
                  rozmawiamy o osobach z telewizji. A czemu ma służyć masa innych wątków na
                  forum?- Rozrywce i ciekawości - taka jest rola forów. Nie ma co grać świętego i
                  udawać oburzenia.
                  Co do wątku - o Szczuce nie pomyślałem, ale np. Kinga Dunin mi wygląda
                  zdecydowanie na lesbijke
                  • Gość: Epiphany Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: 212.244.180.* 08.04.04, 10:53
                    Kinga Dunin ma męża i dzieci. Wiem, że to o niczym nie świadczy - ale akurat
                    tej pani nie posądzałabym o wyjście za mąż dla niepoznaki...
          • Gość: cycek. ALE WY NIE JESTEŚCIE NORMALNI /e/ . IP: *.chello.pl 07.04.04, 14:23
            Widać, że Wami NIKT się nie zainteresował - ani facet , ani babka i dlatego
            poprostu WAM ODBIJA POD SUFITEM z powodu przestoju. Wyjątkami są tylko "klarysa"
            i "dzidka". Uważajcie - bo możecie spotkać się w sądzie z pomawianymi osobami.
            • Gość: max Re: ALE WY NIE JESTEŚCIE NORMALNI /e/ . IP: 62.111.250.* 07.04.04, 14:32
              pewnie... do sadu z nimi
              przeciez nazwanie lesbijka czy gejem to sie kwalifikuje jako obraza :)
              • Gość: cycek Re: ALE WY NIE JESTEŚCIE NORMALNI /e/ . IP: *.chello.pl 07.04.04, 15:39
                Nie tyle obraza co wyciąganie na forum publiczne BARDZO PRYWATNYCH SPRAW INNEJ
                OSOBY. A niestety z tolerancją czyjejś "odmienności" - jesteśmy daleko w tyle.
                Może to być dla tych osób bardzo bolesne a dodatkowo może niezgodne z prawdą.
                • Gość: LESBA MICHAL BAJOR I JEGO ZONA JANUSZ IP: *.bondi.pl 07.04.04, 18:48
                  • Gość: qwq12 Re: MICHAL BAJOR I JEGO ZONA JANUSZ IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 00:09
                    Ola Kwaśniewska, Kaja Paschalska, itd...
    • Gość: trooper Szczuka IP: *.revers.nsm.pl 08.04.04, 00:29
      Kazimiera Szczuka,
      dildo u pasa, a podczas kopulacji gadka o literaturze, inaczej "nie działa"

koszmar, takie sprawia niestety wrażenie, blah! :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka