wieslawa-siemiankowska 04.04.04, 19:52 Było już o gejach, to teraz pogadajmy o znanych lesbach: Renata Przemyk Magda Femme No i co podawać dalsze nazwiska ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bi Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 20:46 tak podawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedes Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 00:20 Błochowiak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokaj Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.rtk.net.pl 06.04.04, 00:43 taaa... Anita-Skarpetita kołkiem osinowym dobita! I kwita! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa Co to są lesby ? Kto Cię uczył polskiego? IP: 62.233.181.* 06.04.04, 18:10 I kto nie wychował? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Lesby w polskim showbiznesie 06.04.04, 20:23 wieslawa-siemiankowska napisała: > Było już o gejach, to teraz pogadajmy o znanych lesbach: (...) > No i co podawać dalsze nazwiska ? Jeśli dla ciebie najważniejsze jest to, kogo się "kocha", to twój problem. Ja raczej patrzę na to, co kto ma do zaoferowania. Jeśli ktoś jest dobry w tym, co robi, to nie obchodzi mnie to, z kim się kocha. No, chyba że jest pedofilem, ale w tym wypadku nie ma mowy o kochaniu się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 22:58 Renata Przemyk jest lesbijką? nawet nie wiedziałem,teraz już wiem skąd pisoenka "Babę zesłał Bóg" a Femme ? nawet nie nie znam kobiety,widziałem ją w TV coś tam śpiewała,ale jakoś nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz1 Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.Proxy.PointOfView / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 10:22 Maria Janion - serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 13:00 To Maria Janion jest gwiazdą szołbiznesu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz1 Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.Proxy.PointOfView / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 17:03 Nie wiem, czy gwiazdą, ale jest osobą publiczną, często pojawiającą się w mediach - podejrzewam, że o takie osoby chodziło zakładającemu wątek. Dlaczego, lesbijka, czy gej miałby się o to obrazić - chyba nie wstydzą się swojej orientacji, a nikt tu nich nie obraża. Chyba, że sami uważacie, że jest to dla kogoś obraźliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 18:52 > Nie wiem, czy gwiazdą, ale jest osobą publiczną, często pojawiającą się w > mediach - podejrzewam, że o takie osoby chodziło zakładającemu wątek. Dlaczego, > > lesbijka, czy gej miałby się o to obrazić - chyba nie wstydzą się swojej > orientacji, a nikt tu nich nie obraża. Chyba, że sami uważacie, że jest to dla > kogoś obraźliwe? Obrażliwe jest niepotrzebne szukanie sensacji - obojętne, czy chodzi o geja, kalekę czy Murzyna. Niech mi ktoś powie, czemu ma służyć taki wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz1 Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: *.Proxy.PointOfView / *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 09:27 Są to osoby publiczne, muszą się z tym liczyć, że społeczeństwo będzie ciekawe wszystkich informacji o nich. Dlatego Marcin Prokop np. zacytował Wiśniewskiego o Magdzie Femme. Czemu ma służyć ten wątek? To forum o telewizji, więc rozmawiamy o osobach z telewizji. A czemu ma służyć masa innych wątków na forum?- Rozrywce i ciekawości - taka jest rola forów. Nie ma co grać świętego i udawać oburzenia. Co do wątku - o Szczuce nie pomyślałem, ale np. Kinga Dunin mi wygląda zdecydowanie na lesbijke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Epiphany Re: Lesby w polskim showbiznesie IP: 212.244.180.* 08.04.04, 10:53 Kinga Dunin ma męża i dzieci. Wiem, że to o niczym nie świadczy - ale akurat tej pani nie posądzałabym o wyjście za mąż dla niepoznaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek. ALE WY NIE JESTEŚCIE NORMALNI /e/ . IP: *.chello.pl 07.04.04, 14:23 Widać, że Wami NIKT się nie zainteresował - ani facet , ani babka i dlatego poprostu WAM ODBIJA POD SUFITEM z powodu przestoju. Wyjątkami są tylko "klarysa" i "dzidka". Uważajcie - bo możecie spotkać się w sądzie z pomawianymi osobami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ALE WY NIE JESTEŚCIE NORMALNI /e/ . IP: 62.111.250.* 07.04.04, 14:32 pewnie... do sadu z nimi przeciez nazwanie lesbijka czy gejem to sie kwalifikuje jako obraza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: ALE WY NIE JESTEŚCIE NORMALNI /e/ . IP: *.chello.pl 07.04.04, 15:39 Nie tyle obraza co wyciąganie na forum publiczne BARDZO PRYWATNYCH SPRAW INNEJ OSOBY. A niestety z tolerancją czyjejś "odmienności" - jesteśmy daleko w tyle. Może to być dla tych osób bardzo bolesne a dodatkowo może niezgodne z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwq12 Re: MICHAL BAJOR I JEGO ZONA JANUSZ IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 00:09 Ola Kwaśniewska, Kaja Paschalska, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Szczuka IP: *.revers.nsm.pl 08.04.04, 00:29 Kazimiera Szczuka, dildo u pasa, a podczas kopulacji gadka o literaturze, inaczej "nie działa" koszmar, takie sprawia niestety wrażenie, blah! :( Odpowiedz Link Zgłoś