krzaczekbzu 17.12.10, 21:33 Właśnie ją oglądam w TVN24 Moja ulubiona aktorka, ale coraz bardziej plastikowa. Pani Krysiu!Niech Pani tego więcej nie robi...i tak jest panie wspaniałą gwiazdą, ale zmarszczki też sa piękne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bursztyn9 Re: Krystyna Janda 18.12.10, 09:28 tez widziałam i oczom nie wierzyłam.Tak nie wygladała jak miała 30lat. Ledwo poznałam ,.. bardziej po głosie. Ale ja pomyślałam , że to b.dobrze zrobiony makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Krystyna Janda 18.12.10, 14:29 Nie mogła otworzyc ust, a mimika gdzieś jej zanikła.Pani Krystyna bez ekspresji???Jak to teraz będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Krystyna Janda 18.12.10, 15:19 no ale glowa chyba jeszcze moze miotac na prawo i lewo? Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Krystyna Janda 18.12.10, 18:55 Otóż w/g mnie nie! Była spokojna, sztywna, jakby jej woskowy odlew siedział w fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Krystyna Janda 18.12.10, 18:59 Dzisiaj na TVN24 pokazywali fragment wczorajszego programu i także pomyślałem, że wygląda jakoś inaczej. Nie tak dawno stwierdziłem, że coraz bardziej się starzeje, a tu takie zaskoczenie. Podobnie jak ktoś tam pomyślałem, ze dobry makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Krystyna Janda 18.12.10, 19:41 Aż sobie poszperałam i znalazłam:) www.tvn24.pl/12690,1686569,0,1,ludzie-chcieli-nas-wieszac-na-latarniach,wiadomosc.html Faktycznie na pierwszy rzut oka wygląda to na makijaż ale kobitka się ponaciągała... Teraz to chyba już norma... Odpowiedz Link Zgłoś
mmena Re: Krystyna Janda 28.12.10, 16:29 I machac rekami. Miota glowa, macha rekami i trzesie sie. Wszystko przesadne. Odpowiedz Link Zgłoś
free.your.mind Re: Krystyna Janda 28.12.10, 18:41 Nawet jeśli, to przynajmniej sobie z ust dziubka nie zrobiła..., jak Joanna Kurowska :-D a poza tym jest już w pewnym wieku...natomiast żałosne jest, gdy naciągają się młódki. Każda z nas się starzeje i chciałaby jak najdłużej jako tako wyglądać, ja nie byłam jakoś zniesmaczona panią Krystyną. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Krystyna Janda 29.12.10, 10:25 jak najdłużej jako tako wyglądać.... === ale dlaczego z naciągniętą skórą, której połysku nie ukryje najgrubsza warstwa pudru? czy to ma być 'jako tako'? dlaczego botoksiana gładzizna jest lepsza, niż naturalnie zwiotczała, tu i ówdzie, skóra? niezmierzona jest moc perswazji medycyny kosmetycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Krystyna Janda 29.12.10, 11:27 ale tu raczej nie botoks - nie ma obrzmienia ani sztucznie zaokraglonych policzków, czolo tez normalnie pracuje ona wyglada jakby ponizej oczu cos jej skóre naciągnelo w poprzek , usta tez raczej mniej usmiechenite niz zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
metamorphosis4 Re: Krystyna Janda 01.01.11, 16:05 Dajcie spokój. Botoks nic nie naciąga, ani nie wypelnia. On tylko paraliżuje mięśnie odpowiedzialne za powstawanie zmarszczek mimicznych. Janda pewnie strzeliła sobie lifting normalnie chirurgiczny i ewentualnie zabezpieczyła dlsza degenerację botoksem - stąd efekt naciagnięcia i maski :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Krystyna Janda 01.01.11, 22:27 Dziekuje za link, faktycznie wyglada inaczej...ale czy lepiej nie wiem sama, teraz ma rysy podobne do Barbra Streisand... Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.krzesny Re: Krystyna Janda 01.01.11, 23:04 rzeczywiście trochę inna, ale nie powiedziałbym, ze wygląda źle Odpowiedz Link Zgłoś