Dodaj do ulubionych

Krystyna Janda

17.12.10, 21:33
Właśnie ją oglądam w TVN24
Moja ulubiona aktorka, ale coraz bardziej plastikowa.
Pani Krysiu!Niech Pani tego więcej nie robi...i tak jest panie wspaniałą gwiazdą, ale zmarszczki też sa piękne.
Obserwuj wątek
    • bursztyn9 Re: Krystyna Janda 18.12.10, 09:28
      tez widziałam i oczom nie wierzyłam.Tak nie wygladała jak miała 30lat. Ledwo poznałam ,.. bardziej po głosie. Ale ja pomyślałam , że to b.dobrze zrobiony makijaż.
      • krzaczekbzu Re: Krystyna Janda 18.12.10, 14:29
        Nie mogła otworzyc ust, a mimika gdzieś jej zanikła.Pani Krystyna bez ekspresji???Jak to teraz będzie?
        • kubissimo Re: Krystyna Janda 18.12.10, 15:19
          no ale glowa chyba jeszcze moze miotac na prawo i lewo?
          • krzaczekbzu Re: Krystyna Janda 18.12.10, 18:55
            Otóż w/g mnie nie!

Była spokojna, sztywna, jakby jej woskowy odlew siedział w fotelu.
            • shatmach Re: Krystyna Janda 18.12.10, 18:59
              Dzisiaj na TVN24 pokazywali fragment wczorajszego programu i także pomyślałem, że wygląda jakoś inaczej. Nie tak dawno stwierdziłem, że coraz bardziej się starzeje, a tu takie zaskoczenie. Podobnie jak ktoś tam pomyślałem, ze dobry makijaż.
              • jaginger Re: Krystyna Janda 18.12.10, 19:41
                Aż sobie poszperałam i znalazłam:)
                www.tvn24.pl/12690,1686569,0,1,ludzie-chcieli-nas-wieszac-na-latarniach,wiadomosc.html
                Faktycznie na pierwszy rzut oka wygląda to na makijaż ale kobitka się ponaciągała...
                Teraz to chyba już norma...
          • mmena Re: Krystyna Janda 28.12.10, 16:29
            I machac rekami. Miota glowa, macha rekami i trzesie sie. Wszystko przesadne.
            • free.your.mind Re: Krystyna Janda 28.12.10, 18:41
              Nawet jeśli, to przynajmniej sobie z ust dziubka nie zrobiła..., jak Joanna Kurowska :-D
              a poza tym jest już w pewnym wieku...natomiast żałosne jest, gdy naciągają się młódki.
              Każda z nas się starzeje i chciałaby jak najdłużej jako tako wyglądać, ja nie byłam jakoś zniesmaczona panią Krystyną.
              pozdrawiam
              • tiresias Re: Krystyna Janda 29.12.10, 10:25
                jak najdłużej jako tako wyglądać....
                ===
                ale dlaczego z naciągniętą skórą, której połysku nie ukryje najgrubsza warstwa pudru? czy to ma być 'jako tako'? dlaczego botoksiana gładzizna jest lepsza, niż naturalnie zwiotczała, tu i ówdzie, skóra? niezmierzona jest moc perswazji medycyny kosmetycznej.
                • mozambique Re: Krystyna Janda 29.12.10, 11:27
                  ale tu raczej nie botoks - nie ma obrzmienia ani sztucznie zaokraglonych policzków, czolo tez normalnie pracuje

ona wyglada jakby ponizej oczu cos jej skóre naciągnelo w poprzek , usta tez raczej mniej usmiechenite niz zazwyczaj
                • metamorphosis4 Re: Krystyna Janda 01.01.11, 16:05
                  Dajcie spokój. Botoks nic nie naciąga, ani nie wypelnia. On tylko paraliżuje mięśnie odpowiedzialne za powstawanie zmarszczek mimicznych. Janda pewnie strzeliła sobie lifting normalnie chirurgiczny i ewentualnie zabezpieczyła dlsza degenerację botoksem - stąd efekt naciagnięcia i maski :)
                  • baabeczka Re: Krystyna Janda 01.01.11, 21:13
                    Wlasne doswiadczenia...
                    • ankas4 Re: Krystyna Janda 01.01.11, 22:27
                      Dziekuje za link, faktycznie wyglada inaczej...ale czy lepiej nie wiem sama, teraz ma rysy podobne do Barbra Streisand...
                      • ojciec.krzesny Re: Krystyna Janda 01.01.11, 23:04
                        rzeczywiście trochę inna, ale nie powiedziałbym, ze wygląda źle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka