Dodaj do ulubionych

Kevin sam w domu

23.12.10, 01:08
Oczywiście jak co roku co to by były za święta w tv bez Kevina? Tym razem w drugi dzień Świąt w niedzielę o 20 na Polsacie "Kevin sam w domu'..chociaż znamy to już na pamięć,zawsze warto po raz nty obejrzeć aby się dobrze pochichotać.....
Obserwuj wątek
    • dalenne Re: Kevin sam w domu 23.12.10, 09:16
      Co roku z wielką chęcią oglądam Kevina, tak samo jak Gwiazdkę u Griswold'ów i Dzień Bałwana :D
    • koza_w_rajtuzach Re: Kevin sam w domu 23.12.10, 16:29
      Na n niestety nie ma Polsatu, więc nie mogę sobie nagrać. A szkoda, chętnie bym córce puściła ten film, mógłby jej się spodobać ;)
      • saabb Re: Kevin sam w domu 23.12.10, 17:38
        Kevin to jak choinka, musi być na Święta :)... obejrzę Nty raz
        • andrz_ej Re: Kevin sam w domu 25.12.10, 11:59
          w internetowych zapowiedziach programowych na stronie Polsatu Kevin miał być w niedzielę a jednak okazuje się,że będzie dziś w sobotę o godz.20
          • princessofbabylon Re: Kevin sam w domu 25.12.10, 20:08
            > że będzie dziś w sobotę o godz.20

Właśnie, o 20:00. Jednak trzeba wpierw nawalić reklam i film zacznie się z 10 minutowym opóźnieniem. Nie chodzi mi o sam film, bo czy on będzie czy nie, to mam to gdzieś, ale sam fakt mnie wkurza. Nienawidzę polsatu, ale czasem coś wartościowego puszczą. I jak czekam na początek filmu, to już mam nerwy, bo po co dać cokolwiek punktualnie?? No, ale ja już kilka razy się przekonałam, że naczelnym hasłem polsatu jest "mamy widza w głębokim poważaniu".
    • wiotka_trzpiotka Re: Kevin sam w domu 27.12.10, 08:41
      mój syn oglądał po raz pierwszy :)
      i bardzo mu się podobało...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka