rossa_ 29.11.02, 11:13 Chciałabym się zabrać za punktowe niedoskonałości skóry. Wpadły mi w oko dwa specyfiki: Anti Taches Chanela i żel/krem Neostraty też do stosowania miejscowego. Któraś ma doświadczenia z którymś z nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agul1 Re: Przebarwienia 29.11.02, 11:25 rossa_ napisała: > Chciałabym się zabrać za punktowe niedoskonałości skóry. Wpadły mi w oko dwa > specyfiki: Anti Taches Chanela i żel/krem Neostraty też do stosowania > miejscowego. Któraś ma doświadczenia z którymś z nich? O, też jestem ciekawa:-) Zabrałabym się za kilka niedociągnięć;-) Rossa,a wiesz chociaż po jakim czasie od przebarwienia można taki krem zacząć używać tak, żeby to miało sens, żeby nie było za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: Przebarwienia 29.11.02, 11:30 Przyznam szczerze, że nie zastanawiałam się- ja mam kilka plamek od dłuższego czasu, więc dla nich z pewnością nie jest za wcześnie :) A tak w ogóle to w instrukcjach obu preparatów jest napisane, że można je nakładać kilkakrotnie w ciągu dnia, z tym że Neostrata ma dodatkowo SPF15, a Chanel nie. Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: Przebarwienia 29.11.02, 12:44 rossa_ napisała: > Przyznam szczerze, że nie zastanawiałam się- ja mam kilka plamek od dłuższego > czasu, więc dla nich z pewnością nie jest za wcześnie :) Lalunia, a gdzie je masz, bo jakos sobie nie przypominam :-))) Znowu cos wymyslasz :-))) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: Przebarwienia 29.11.02, 14:13 ciii, one wyłażą na światło dzienne po zmyciu podkładu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Przebarwienia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 13:27 Ja nie uzywalam, ale na moja mame krem rozjasniajacy przebarwienia Neostraty nie podzialal, wlasnie zamierzam jej kupic Chanela pod choinke. Tez z checia poslucham opinii uzytkowniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me-la Re: Przebarwienia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 13:51 Myślę, że to zależy od tego, jak głeboko w skórze są przebarwienia. Jeśli są na poziomie pierwszych warstw naskórka, to da się je usunąć. Natomiast jeśli są w skórze właściwej, czyli głębiej, to właściwie nie ma na nie rady. Powtarzam (moze niedokładnie, ale sens zachowalam) za dermatologiem. Aby sprawdzić głębokość przebarwień należy udać się do lekarza, kóry zmierzy to specjalnym aparatem (wyleciała mi jego nazwa z głowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Przebarwienia IP: *.zowar.com.pl / 192.168.0.* 29.11.02, 14:26 Stosowałam maseczkę Anti Taches i Serum Unificateur jenoczeżnie i efekty mnie bardzo zadowoliły. Miałam plamy na policzkach spowodowane słońcem po zamykaniu naczynek. Zmagałam się z tym ponad rok bez rezultatu. Każda ekspozycja na słońcu powodowała ich dalsze ciemnienie. Po kuracji trwającej 5 miesięcy regularnego stosowania nie ma śladu po plamach. Pozdrawiam. Mała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przebarwienia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.11.02, 17:11 Mogłybyście napisać ile kosztuje Ani Taches Chanela?Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Przebarwienia IP: *.zowar.com.pl / 192.168.0.* 02.12.02, 09:05 Serum ok. 250zł, maseczka ok. 210zł. Odpowiedz Link Zgłoś
deptaczek Re: Przebarwienia 02.12.02, 14:16 uzywalam kremu Neostraty na zmiane z Flos-lekiem (polski, kilkukrotnie tanszy). mialam przebarwienia nad gorna warga - rok po oparzeniu slonecznym nie dopilnowalam smarowania twarzy, a w tym miejscy zbiera mi sie pot w czasie wysilku, wiec pewnie zmywalo mi krem razem z SPF. po jakis 3 m-cach przebarwienia zeszly pieknie. nie wiem czy to bardziej zasluga neostraty czy flos-leku, ale oba rzem zadzialaly Odpowiedz Link Zgłoś