agaagnes 09.05.04, 19:11 Co to za utwor bardzo mi sie podoba!!!Wie ktos! __________________________________ Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysio Re: Muzyczka z reklamy Plusa??? IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 09.05.04, 19:23 świetny motyw ale niestety nie jest nigdzie dostępny bo powstał prawdopodobnie specjalnie na potrzeby reklamy BTW wbrew krążącym i rozpowrzechnionym po necie informacjom motyw z reklamy nie jest fragmentem "Kalimba Suite" B. McFerrin'a z płyty "Beyond Words" Odpowiedz Link Zgłoś
marcin076 Re: Muzyczka z reklamy Plusa??? 10.05.04, 21:28 świetne to jest........choć mam erę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozinieri Re: Muzyczka z reklamy Plusa??? IP: *.asternet.pl 10.05.04, 23:46 Jezeli chcesz jej sluchac wejdz poprostu na strone Plusa. Niedawno wchodzilem i nawet sciagnela mi sie 30-sekundowa mp3 z ta muzyczka. Fajna ale jak leci w kolko szybo sie nudzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxx Re: Muzyczka z reklamy Plusa??? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.05.04, 00:56 kozinieri mogłbyś rzucić tu linkiem? Jakoś nie mogę tego znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Do Kozinieri!!!!!!!!1 IP: *.aine.pl 12.05.04, 00:51 A gdzie mozna z tej strony ściągnąć muzyczkę? Jak wchodzę to muzyka gra, ale nie widzę niczego co pozwoliłoby ją ściągnąć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Muzyczka z reklamy Plusa??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 00:09 Ludzie co to za piosenka? Zakochałam się w niej od pierwszego usłyszenia? Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Niestety, nie kojarzę tej reklamy, ale słyszałem 11.05.04, 07:53 ostatnio w bloku reklamowym piosenkę Joe Dassina. Może o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja link do strony z podkladem 11.05.04, 10:54 w3.plusgsm.pl/res/index.asp?flash=1 here you are :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Muzyczka z reklamy Plusa??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 15:33 To głos Terence'a Trenta d'Arby'ego. Dawno temu miał hicior "Sign Your Name" www.allmusic.com/cg/amg.dll Odpowiedz Link Zgłoś
karolajnat Re: Muzyczka z reklamy Plusa??? 11.05.04, 18:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10050&w=12521019&v=2&s=0 Dobre Dusze pomogły :) Odpowiedz Link Zgłoś
servena Re: Muzyczka z reklamy Plusa??? - czy ktoś pomoże? 12.05.04, 14:04 W ubiegłym roku w reklamie Plusa była świetna piosenka, w refrenie m.in. "powiedz, co czujesz na zakręcie" - później tylko raz słyszałam ją w radiu. Niech ktoś napisze, kto to śpiewa!!!!!! Przepraszam za swoją tępotę, skoro wszyscy pewnie wiedzą, ale ja mam wiecznie problemy z tym, co na "topie". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: też mi się podoba IP: *.metrocafe.pl 12.05.04, 15:16 Ten numer nagrał zespół WARSAW (grają w nim m. in. Benedek i Polak z T.LOVE), a tytuł to chyba "68" Odpowiedz Link Zgłoś