madopar50 24.02.15, 09:39 Dr Koniaczek woli zgrabniejszą Basię botoks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latarnik88 Re: Wiga w odstawkę 24.02.15, 10:24 Kiedyś porzucił to i teraz porzuci , a ona odejdzie bez słowa jak to zrobiła przez laty.Baśka Botoks kręci wszystkimi, Boreckim , Rafalskim a teraz Lubiczem.A w międzyczasie był grabarz .I jeszcze potrafi zarobić , żyje w luksusie , czy wydaje spadek po tym Meksykaninie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tay2 Re: Wiga w odstawkę 24.02.15, 15:02 mnie nie dziwi, ze Koniak leci na Botoks. Ona budzi żądze atawistyczne, we mnie również. Odpowiedz Link Zgłoś
madopar50 Re: Wiga w odstawkę 25.02.15, 09:56 Lepsza "myszka" Basi niż "kocur" Wigi Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Wiga w odstawkę 24.02.15, 16:02 Ciekawe , czy w weekend , na tym wyjeżdzie , szkoleniu w pięknych okolicznościach przyrody i zbytku , Basia Botoks uwiedzie Pawła ? Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Wiga w odstawkę 26.02.15, 15:30 Oczywiście że tak, Lubiczowi aż się oczy świecą ilekroć ją widzi. No i Pawełek powiedział że woli Barbarę od Wigi. A tak właściwie, to czym się Barbara zajmuje? Ona ma jakąś pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
a.nowakowska85 Re: Wiga w odstawkę 26.02.15, 18:04 Rzekomo jest menadżerką sieci hoteli. A tak naprawdę, to cały dzień nic nie robi i tylko lata za chłopami. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Wiga w odstawkę 26.02.15, 21:31 jakoś jestem pewna, że wesele, na które jedzie Wiga i szkolenie, na które jedzie Paweł, zaproszony przez panią gumową lalę odbywać się będą w tym samym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
glowka-sodowka Re: Wiga w odstawkę 26.02.15, 18:55 dziwię się Pawłowi, że dał się złapać na pomysł, żeby zabawić się w pełną rodzinkę, czyli w mamusię Basię i tatusia Pawła dla Pedro i Pawełka przecież to był raczej rozsądny facet i zawsze sceptyczny wobec głupich pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
klan3 Re: Wiga w odstawkę 27.02.15, 14:21 Mam wrażenie,że od pewnego czasu to już nie jest ten sam Paweł. www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-klan-pawelek-wybiera-pania-basie,nId,1679778#pst86350781 Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Wiga w odstawkę 27.02.15, 20:05 Wiga lata za bardzo za doktorkiem, a on Baśce nie odmówi i da się uwieść. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Wiga w odstawkę 02.03.15, 23:09 To lala gumowa lata za doktorem, nie Wiga. A ten cymbał myśli,Bóg wie co, a zdaje się, że ona wietrzy dobrą kasę u doktorka, dziwne tylko, to, że doktor nie wie, że ona jest dmuchana lala, nabotoksowana, widać marny z niego chirurg plastyczny, jeśli się nie zorientował, że te wdzięki są sztuczne, botoks, styropian, silikon, ot, piękność... Odpowiedz Link Zgłoś
moni_kaw Re: Wiga w odstawkę 04.03.15, 13:20 jak Ty nie nie wiem o mężczyznach:) eh Odpowiedz Link Zgłoś
moni_kaw Re: Wiga w odstawkę 04.03.15, 13:20 jak Ty nic nie wiesz o mężczyznach miało być:) eh 2:) Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Wiga w odstawkę 03.03.15, 17:08 Dr Lubicz preferuje międzynarodowe awanturnice a dr Wiga jest za swojska. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.doris Re: Wiga w odstawkę 03.03.15, 19:50 Jak wybierze Basię Botoks to będzie miał w rodzinie dwóch "szwagrów". Trupia Główka ją wyobracał, a z Rafalskim ledwie co się rozwiodła. Niby taki klan rodzinny, a przepływ informacji kiepski;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Wiga w odstawkę 03.03.15, 20:20 Na następnej Wigilii na Sadybie spotkają się wszyscy razem, będzie wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
klan3 Re: Wiga w odstawkę 04.03.15, 14:45 Jak się dr Lubicz do kłamstw posuwa,to coś jest na rzeczy! :) Mnie tam w sumie obojętnie, którą wybierze. Żadna Krystyny nie zastąpi,a tej naprawdę w serialu brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś