mania_28 01.06.11, 21:48 Nie oglądałam tydzień temu - dlaczego jest dwóch finalistów a nie trzech? Zawsze było trzech - tak mi się zdaje. I co z Michałem, ma przepustkę do następnej edycji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nip_i_pesel Re: YCD FINAŁ 01.06.11, 22:09 Kinia już błysnęła tekstem z aluzją do urody Pauliny. Rodzaj żeński od buraka to co? Botwina brzmi zbyt łagodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD FINAŁ 01.06.11, 22:26 nip_i_pesel napisała: > Kinia już błysnęła tekstem z aluzją do urody Pauliny. > > Rodzaj żeński od buraka to co? Botwina brzmi zbyt łagodnie. Co powiedziała, bo dopiero zaczęłam oglądać? Poza tym wg mnie dawno nie było takiego nijakiego finału. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: YCD FINAŁ 01.06.11, 22:58 Wygrał Dominik, bardzo się cieszę, uroczy jest ten koleś i ma duszę artysty, jak moja Masza :) Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: YCD FINAŁ 01.06.11, 23:03 mój final to Masza i Michal, ale jak nie wyszło to cieszę się, że jednak Dominik. Czy to prawda, że Paulina jest absolwentką szkoły tańca Egurroli? Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: YCD FINAŁ 01.06.11, 23:47 Też się cieszę, że wygrał Dominik. Widziałam na tym miejscu Michała, ale jeśli jest kontuzjowany to zdecydowanie na drugim miejscu był Dominik. Zatańczył bardzo ciekawą solówkę i chyba to była ta kropka nad "i". Odpowiedz Link Zgłoś
maaryniaa Re: YCD FINAŁ 01.06.11, 23:23 Z tego co pamiętam to tylko w dwóch pierwszych edycjach była 3 finalistów. Potem poszlismy zgodnie z amerykańskim modelem i w finale są 2 osoby. Co do Michała to myslę, ze za daleko doszedł żeby dostać miejsce w kolejnej edycji, praktycnie był juz w finale. AAAAA tak sie cieszę ze wygrał Dominik. Jego solówki są zawsze takie...jego ;) a Paulina moim zdaniem tańczy po prostu kroki i nic szczególnego w tym nie ma. Poza tym Dominik ma lepsza technike, no i jak już kiedyś pisałam, podziwam go za to, że w wieku 16 lat doprowadził swoje ciało do takich umiejetnosci! Ma chłopak talent. Niech mu na tym Broadway'u sie wiedzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD FINAŁ 02.06.11, 00:41 nie zgodze sie z opinia na temat Pauliny o tyle, ze w choregorafiach naprawde byla swietna. Natomiast w kwestii solowek, to zdecydowanie Dominik prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD FINAŁ 02.06.11, 00:48 szybkie podsumowanie: - zadne z finalistow mnie nie zachwycilo tak, jak to bywalo w poprzednich edycjach, ale w sumie cieszy mnie wygrana Dominika. - niezly opening i rewelacyjny hip hop. brawa dla Mata (ale i dla tancerzy). - z perspektywy calego sezony zatrudnienie Patrycji bylo dobra decyzja (choc niezmiennie uwazam, ze przesadnie ja tu lansowali), przesuniecie Kingi do jury juz tak dobra decyzja nie bylo :/ - caly show i tak ukradli Patryk i Milla. Zawsze uwazalem, ze to jedna z najgorszych piosenek z Bonda, ale po tym wystepie chyba zmienie zdanie. Znakomity wystep. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: YCD FINAŁ 02.06.11, 08:28 Cieszę się że wygrał Dominik biorąc pod uwagę 2 finałową, bo ją parę finałową powinni być Masz i Michał. Tylko wydaje mi się, że Dominik po tym całym Broadway'u zasili szeregi zespołu Egurolii, niestety. A co do Milli i Patryka, występ super. I Patryk pokazał, że zasługiwał na tą 14 bardziej niż kilku innych tancerzy którzy w niej byli. Szkoda tylko, że nie było występu Kuby J., bo zawsze było tak że zwycięzca poprzedniej edycji tańczy w finale obecnej. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD FINAŁ 02.06.11, 09:47 no ale Kuba tanczyl dwa razy w tej edycji - w pierwszym lajfie i w zeszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: YCD FINAŁ 02.06.11, 10:09 Cała edycja nijaka, do szybkiego zapomnienia. Nic wielkiego się w niej nie zadziało. W finale wygrał oczywiście Dominik, bo małolaty lubią takich nieśmiałych, uroczych chłopców, więc ślą te esemesy. Zgodnie z przewidywaniami odpadła Paulina, choć była ogólnie dużo lepsza od swojego konkurenta. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: YCD FINAŁ 03.06.11, 07:31 Tak, Paulina była lepsza, ale cieszę się, że to jednak Dominik dostał tą szansę. Po nim po prostu widać, że tańczy z pasją i fajnie, że dzięki temu programowi może wyjechać na Broadway i się jeszcze więcej nauczyć. Poza tym podejrzewam, że z całej 14-tki Dominik tańczył najkrócej, bo dopiero od 16-ego roku życia i podejrzewam, że jak wróci z tego Broadwayu to będzie już naprawdę wspaniałym tancerzem. Odpowiedz Link Zgłoś