Gość: bolek IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 08:30 Czy widzieliście we wczorajszej Panoramie Warakomską (prezenterka)- nawet makijaż nie ukrył podbitego lewego oka i siniaków na obu policzkach. Kto ją tak pobił ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Esteta Re: Warakomska pobita IP: 195.116.219.* 28.03.02, 13:09 Nie rób sensacji. Przecież wiadomo, że Warakomska trenuje boks (była wicemistrzem Polski juniorów w 1989 r. przed zmiana płci). Ot, zwykła "pamiątka" po ostrzejszym treningu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Warakomska pobita IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 28.03.02, 16:39 Gość portalu: Esteta napisał(a): > Nie rób sensacji. Przecież wiadomo, że Warakomska trenuje boks (była > wicemistrzem Polski juniorów w 1989 r. przed zmiana płci). Ot, > zwykła "pamiątka" po ostrzejszym treningu... ----------------- Przed jaką zmiana płci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rush Re: Warakomska pobita IP: *.legnicka.stream.pl 28.03.02, 21:36 Gość portalu: Ola napisał(a): > Gość portalu: Esteta napisał(a): > > > Nie rób sensacji. Przecież wiadomo, że Warakomska trenuje boks (była > > wicemistrzem Polski juniorów w 1989 r. przed zmiana płci). Ot, > > zwykła "pamiątka" po ostrzejszym treningu... > ----------------- > Przed jaką zmiana płci? > Kiedyś była facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Warakomska pobita IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 28.03.02, 21:42 Gość portalu: Rush napisał(a): > Gość portalu: Ola napisał(a): > > > Gość portalu: Esteta napisał(a): > > > > > Nie rób sensacji. Przecież wiadomo, że Warakomska trenuje boks (była > > > wicemistrzem Polski juniorów w 1989 r. przed zmiana płci). Ot, > > > zwykła "pamiątka" po ostrzejszym treningu... > > ----------------- > > Przed jaką zmiana płci? > > > > Kiedyś była facetem. ------------------------ W sumie jak się patrzy na tego maszkarona to można by i tak przypuszczać.Ja nie mogę oglądać "Panoramy" jak ten kaszalot czyta, bo normalnie mnie odrzuca od telewizora.Toż ona się może w nocy przyśnić.Ja rozumiem,że ona jest żoną v-ce dyrektora TAI, ale to może szanowny mężuś znalazłby dla swojej szantrapy nieco inne zajęcie niż straszenie ludzi przed telewizorami. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Warakomska pobita 29.03.02, 10:23 Gość portalu: Ola napisał(a): Ja nie > > mogę oglądać "Panoramy" jak ten kaszalot czyta, bo normalnie mnie odrzuca od > telewizora.Toż ona się może w nocy przyśnić.Ja rozumiem,że ona jest żoną v-ce > dyrektora TAI, ale to może szanowny mężuś znalazłby dla swojej szantrapy nieco > inne zajęcie niż straszenie ludzi przed telewizorami. > Czyli nie jestem odosobniona w swoich odczuciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Warakomska pobita IP: 192.168.100.* 28.03.02, 13:46 No właśnie tylko wam sensacje w głowie. To normalne w katolickiej rodzinie, że czasem dochodzi do małych sprzeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Warakomska pobita 28.03.02, 14:04 Gość portalu: zdzisio napisał(a): > No właśnie tylko wam sensacje w głowie. > To normalne w katolickiej rodzinie, że czasem dochodzi do małych sprzeczek. Taaaaa...a muzułmanie to tylko głaszczą po czadorach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaio Re: Warakomska pobita IP: *.chello.pl 06.04.02, 17:29 Gość portalu: zdzisio napisał(a): > No właśnie tylko wam sensacje w głowie. > To normalne w katolickiej rodzinie, że czasem dochodzi do małych sprzeczek. Jakiej katolickiej??!? Przecież Warakomska jest czerwona jak ten barszcz z uszkami, który przesoliła. Odpowiedz Link Zgłoś