Dodaj do ulubionych

Po wysłuchaniu raportu p. Tomka

IP: 192.168.0.* 13.04.02, 14:35
No to juz wiemy na kogo głosować - na Frytkę, bo ona ma problem. Nie na Barbie
- bo jest miła i otwarta, no i oczywiście nie na Kena - bo on jest całkiem inny
niż w TV, o jejku, taki miły, podaje nowej koleżance herbatkę i jest dla niej
usłużny (ach dlaczego???). Mimo tego 'szczerego"zauroczenie Kenem, nie daje mu
szansy na jakąs karierę (czemuż, to czemuż???0. Ogólnie wywody tego pana mnie
zawiodły (i nie chodzi tu juz o Kena), stek komunałów i wyświechachtanych prawd.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: 192.168.0.* 13.04.02, 14:38
      Bo ktoś tu pisał o posiadaniu przez pana Tomka ironii i humoru - no jakoś
      absolutnie nie dało się tego zauważyć. Smutny jakiś taki.
      • Gość: Niuniek Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 14:43
        Bo za stary jest to smutny.
        • anntad Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka 13.04.02, 16:12
          W radiu jest o.k. i chyba to jego miesce.
    • Gość: Metaxa Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 14:48
      Gość portalu: xyz napisał(a):

> No to juz wiemy na kogo głosować - na Frytkę, bo ona ma problem. Nie na Barbie
      > - bo jest miła i otwarta, no i oczywiście nie na Kena - bo on jest całkiem inny
      >
      > niż w TV, o jejku, taki miły, podaje nowej koleżance herbatkę i jest dla niej
      > usłużny (ach dlaczego???). Mimo tego 'szczerego"zauroczenie Kenem, nie daje mu
      > szansy na jakąs karierę (czemuż, to czemuż???0. Ogólnie wywody tego pana mnie
      > zawiodły (i nie chodzi tu juz o Kena), stek komunałów i wyświechachtanych prawd
      > .

Nie slyszalam tego raportu, bo jakos nie udaje mi sie upolowac go na antenie
      RMF, ale mam wrazenie, ze z zewnatrz wszystko wyglada inaczej.. nam latwiej jest
      ironizowac i nasmiewac sie z domownikow.. ale gdybysmy znalezli sie (nie jako
      grupa, tylko pojedynczo) w domu BB, to pewnie tez zmienila by nam sie optyka...
    • Gość: pp Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.04.02, 14:53
      myslalem ze jego zadanie ma polegac na czyms innym,tym czasem on juz sie
      kompletnie odkryl wszystko wyspiewal i siedzi z nimi przy stole,gadajac jakies
      pierdoly.Ani to zaskakujace ani zabawne,nuda panie nuda
      • Gość: xyz Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: 192.168.0.* 13.04.02, 14:56
        Nuda, to fakt. Aż chcę się wyjśc:) Ale na poważnie - to chyba już wiemy na czym
        jego zadanie miało polegać. Misja spełniona, powiedziane kto jest be, a kto
        cacy, można iść do domu.
        • Gość: pp Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.04.02, 15:02
          mogli wprowadzic do domu matke kenia zeby opowiadala jakim byl grzecznym
          dzieckiem:-)ale tak powaznie to juz jest farsa,cala formula programu sie
          zmienia.Moze byc tez tak ze to byla presja RMF,forma reklamy czy cos takiego?
          • Gość: xyz Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: 192.168.0.* 13.04.02, 15:06
            Kasa, kasa i jeszcze raz kasa, to pewne. A co do formuły - miały być bitwy,(nie
            pamiętam kiedy była ostatnia), super-rywalizacja - a mamy dziwne podchody,
            jakieś chore zagrania. A zapowiadało się nieźle.
            • Gość: pp Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.04.02, 15:12
              pierwsze dwa, trzy tygodnie byly spoko,teraz podzial na druzyny sie zaciera,nic
              sie nie dzieje, ken i frytka juz dawno przestali krecic.Przeciez to wlasnie
              dzieki tym bitwom bylo ciekawe, po bitwach wzajemne pretensje itd.
    • Gość: xyz Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: 192.168.0.* 13.04.02, 15:16
      Ale widzisz, TVN wymyslił sobie, że jak Ken i Fryta już nie kręcą , no to może
      Ken i nowa? To myślenie tak ich zajęło, że zapomnieli o bitwach.
      • Gość: pp Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.04.02, 15:20
        ja stawiam ze jutro poleci frytka, bo ona sie juz skonczyla
        • Gość: Muerte Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.04.02, 16:51
          jasne ze ona poleci!!!! i niech to zorbi "czem predzej"!!!!!

P.S. ona sie nigdy nie zaczęła, bo pieprzyć się potrafi każdy! Nie sztuka
          pokazać gołą dupę i cipę, sztuka miec coś w głowie, osobowość - ona może o tym
          tylko pomarzyć jak na razie! I niech tak zostanie - nie dla psa kiełbasa! Fryta
          wypad!
    • Gość: maya Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka dla Metaxy :) IP: *.adsl.hansenet.de 13.04.02, 16:48
      Wielki Brat: Jak sie czujesz, bardzej jak dziennikarz czy jak mieszkaniec domu?

Tomasz Olbratowski: - Chyba bardziej jak mieszkaniec domu...

WB: Jak sie mieszka w domu Wielkiego Brata?
      TO: - Bardzo dobrze, sympatycznie. Wbrew temu co niektorzy mowia, dom wydaje
      sie byc wiekszy niz w telewizji. Ale jest dziwnie. Ciesze sie z tego, ze
      przlemalem lody, moze bedzie mozna cos fajnego z nimi pozniej zrobic. Tak na
      pierwsze godziny, to wyglada to duzo lepiej niz w telewizji.

WB: - Czy mieszkancy Cie zaakceptowali?

TO: - Mysle, ze tak. Przynajmniej z rozmow i z tego w jaki sposob sie do mnie
      odzywaja. Ja ich tez zaakceptowalem.

WB: - Kogo najbardziej?

TO: - Ciezko mi powidziec. Bardzo sie ciesze, ze jest ten czlowiek z tego
      Tomaszowa Mazowieckiego. Natomiest duzo lepsze wrazenie na mnie sprawia Ken niz
      w telewizji. Bo tam w swiecie zewnetrznym, i w internecie i w tych wszystkich
      portalach, wszyscy uwazaja Kena za czarna owce tutaj w Big Brotherze. A jak ja
      tutaj przyszedlem, okazuje sie, ze jest calkiem, calkiem, calkiem sympatyczny.

WB: - Na czym polega to, ze jest wedlug Ciebie sympatyczny.?

TO: - Wrazenie z tego co widzialem w telewizji (nie widzialem duzo), i z tego
      co w internecie czytalem, ze jest egoista, instrumentalnie traktuje dziewczyny,
      dba tylko o siebie... Natomiast tutaj, jak weszla Monika, bylo pokazane jak on
      sie izoluje od niej, cos kombinuje z nia... Natomiast jak ja przyszedlem to
      jest bardzo mily, pomocny, tlumaczy, podsuwa jedzenie, nalewa picie... takze
      zmienil mi ise troche jego obraz, po przyjsciu tutaj na lepsze. Na razie! ...
      No i co tam jeszcze. Ta Frytka ma jakis problem, tak mi sie wydaje, bo jest
      taka przygaszona strasznie. No i sympatyczna jest Barbie, bardzo taka
      bezposrednia. No i wszyscy strasznie kraza, naciagaja, zadaja podchwytliwe
      pytania, staraja sie wydobyc co slychac poza domem.

.....
      • Gość: Metaxa Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka dla Metaxy :) IP: 212.244.106.* 13.04.02, 20:30
        Dzieki maya :) no rzeczywiscie, az tryska ironia i skrzy sie dowcipem... ;)))
        • Gość: szelak Re: Po wysłuchaniu raportu p. Tomka dla Metaxy :) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.04.02, 23:39
          Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Dzieki maya :) no rzeczywiscie, az tryska ironia i skrzy sie dowcipem... ;)))
          Może ironia jest w tym co on mówi o Barbecie?

• Gość: remik Do xyz IP: 192.168.2.* 13.04.02, 19:23
      gdyby p.Tomek powiedział,że be to Ken a cacy to frytka
      to byłbyś zadowolony
      • Gość: Harpia Re: Do xyz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 21:23
        Gość portalu: remik napisał(a):

> gdyby p.Tomek powiedział,że be to Ken a cacy to frytka
        > to byłbyś zadowolony

Ja byłabym zadowolona, gdyby nie wypowiadał się tak konkretnie na temat
        nominowanych, bo może w ten sposób wpływać na decyzje widzów.
        • Gość: mucha Re: Do Harpii IP: *.atol.com.pl 13.04.02, 22:43
          Ale o to właśnie chodzi Harpio!
          • Gość: Harpia Re: Do Harpii IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 23:14
            Gość portalu: mucha napisał(a):

> Ale o to właśnie chodzi Harpio!

Nie mnie ;) A że o to chodzi TVN-owi, to inna bajka... Ja protestuję (bo nic
            innego nie mogę)
            ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka