pertinaks 29.07.05, 12:54 Mam pytanie może ktoś był na eliminacjach toteleturnieju TVN "GRAJ O RAJ" może mi opowiedzieć jak on wygląda?.. praktycznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy.p Re: Graj o Raj eliminacje 25.10.05, 07:16 Jeśli pojedziesz na eliminacje to napewno weźmiesz udział w nagraniu. Eliminacje wyglądają tak: najpierw rozwiązuje się prosty test(jak coś nie wiesz, to sąsiedzi pomogą), później jest rozmowa(sprawdzają zachowanie się przed kamerą)musisz opowiedzieć coś o sobie:praca, zainteresowania, itp. a potem to już tylko czekać na telefon kiedy masz przyjechać na nagranie. Jeszcze jedna ważna rzecz, eliminacje dosyć długo trwają a zawiadomienie o nagraniu przeważnie dostajesz 2 dni wcześniej. Zyczę powodzenia. lucy Odpowiedz Link Zgłoś
e_madzia_kam Re: Graj o Raj eliminacje 25.10.05, 13:24 droga lucy czy mogłabyś mi powiedzieć gdzie trzeba się zgłosić na eliminacje? a może wiesz jak i gdzie można się zgłosić na tak zwanego widza na etaciew programach telewizyjnych.Koniecznie potrzebuję zarobić parę groszy.ZA wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna. gogo Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.p Re: Graj o Raj eliminacje 27.10.05, 08:52 Eliminacje ogłaszane są w programie graj o raj ostatnio prawie co tydzień. Zdarzały się eliminacje w różnych miastach Polski, ale najczęściej jest to Kraków ul. Klimeckiego hotel Alf. Nie wiem do kogo się zgłosić aby zostać etetowym widzem, ale gdybyś brała udział w teleturnieju to napewno byś się od któregoś z pracowników tvn dowiedziała. Zachęcam do wzięcia udziału w teleturnieju to przygoda i dodatkowa kasa, 100zł gwarantowane a może być więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
e_madzia_kam Re: Graj o Raj eliminacje 02.11.05, 09:41 Dziękuję za odpowiedż,poczekam może będzie coś w W-wie. muszę koniecznie bliżej się przyjżeć temu teletuniejowi. Dzięki bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
tomrejten Re: Graj o Raj eliminacje 14.02.06, 19:04 Ten teleturniej jeszcze leci? Mam namyśli wersję z zawodnikami, bo wersji interaktywnych to jest jak psów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś