hiacynta_bukiet 22.10.04, 20:39 Przecztyli mój wiersz!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=125&w=16753743 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiiiaaaak Re: O kurde, jestem SŁAWNA! IP: *.attu.pl / *.attu.pl 22.10.04, 20:42 No wlasnie slyszalam ;-) i zastanawialam sie skad go kurka znam ;-) gratuluje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: O kurde, jestem SŁAWNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:45 ja tez gratuluje tylko mam pytanie. Po pierwsze myslalam ze wierszyk jest przesmiewczy po drugie Ibisz powiedzial, ze go im poslalas??? Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 22.10.04, 21:04 szanowna hiacynto, wchodze dzisiaj na forum tylko po to by ci serdecznie pogratulowac pozdrawiam, s_l Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 22.10.04, 21:09 Dzięki Kochani! Wierszyk BYŁ prześmiewczy. I go nigdzie nie posyłałam. Po prostu zrobiłam sobie kanapki, wchodzę z nimi do mojego pokoju w którym włączony był BAR i słyszę akurat fragment o kaszkiecie. Aż sobie usiąść musiałam. Ale mam wypieki na twarzy! Nadeszło moje pięć minut :-) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 22.10.04, 21:14 moze to poczatek swiatowego zycia, powinnas upomniec sie o tantiemy, w koncu wlasnosc intelektualna i te sprawy... a jak podobala ci sie interpretacja 'prostego spikera' - po szkole aktorskiej badz co badz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatanka_iotanka Re: O kurde, jestem SŁAWNA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:50 e tam tantiemy... Hiacynta powinna wejśc do Baru jako Vip :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: O kurde, jestem SŁAWNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:00 zaden VIP forsa na stol. To jest kradziez wlasnosci intelektualnej i cos mi sie wydaje, ze ktos go podkradl i poslal jako swoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: O kurde, jestem SŁAWNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 23:01 hiacynto, my zyczymy Ci zebys o swoje dobro inteelktualne walczyla! z barem:) w barze:) na barze:) a co najwazniejsze ::) o slawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 23.10.04, 08:05 To ma problemy emocjonalne. A wiersz jest mój i przeczytali MÓJ wiersz, i nikt mi tego nie odbierze, nawet jak się podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 23.10.04, 08:03 No wiesz... Ja bym to zrobiła LEPIEJ :-) No ale to Ibisz jest... Ale fajnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: O kurde, jestem SŁAWNA! 23.10.04, 08:40 no, to teraz musisz wykorzystac dobrze swoje 4 minuty 33 sekundy i 11 klatek, bo czas leci. Moja propozycja jest taka: wiesz, mam tam jeszcze cokolwiek wtyki w tym barze, moge zostac Twoim menago. Ty sie ujawinisz, ale nie tak od razu tylko najpierw nakrecimy spirale, a potem bedziemy z wielka pompa odslaniac kulisy calego zajscia. Wtedy zaprosza Cie do Baru (oczywiscie nie za nic, wezmiemy za to jakies 5 patoli. Tzn Ty wezmiesz, bo ja jako twoj menago zadowole sie skromnym,i 15 procent) wejdziesz do baru jako rezerwowa i bedziesz miala swojego ajdola o twarzy chyba nieskalanej rzadna mysla na wyciagniecie reki :) co ty nato?? Odpowiedz Link Zgłoś