Dodaj do ulubionych

ewelina - co o niej myslicie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 23:12
Bo jak dla mnie to glupia smarkata gowniara, ktora w komiczny sposob "rzuca
dupa", wzrusza ramionami i w ogole jest beznadziejna, niedojrzala,
prymitywna. Mlode i glupie. Tak swoja droga to ile ona ma lat?
Obserwuj wątek
    • Gość: gryzipiórek Re: ewelina - co o niej myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 11:10
      co ciekawe, w kazdej edycji baru maja taka Eweline :))
      • Gość: marta Re: ewelina - co o niej myslicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.04, 15:32
        bo o to chodzi. Musi byc ktos infantylny i niedojrzaly, zeby byl kontrast z
        innymi uczestnikami. Ewelina jest poza tym totalna histeryczka.
        • Gość: gryzipiórek Re: ewelina - co o niej myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:45
          no tak, tylko ze to juz bodaj trzecia taka postac noszaca to samo imie, jakies felerne te eweliny ;-)
          • Gość: telewidzka Re: ewelina - co o niej myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 20:55
            brzydko mysle wiec to sie nie nadaje "do druku":)
    • Gość: H2O Re: ewelina - co o niej myslicie? IP: *.aster.pl 24.10.04, 21:03
      Infantylna, zakompleksiona, glupia, rozchwiana psychicznie, histeryczna,
      mialka, wulgrana...
      noooo soooorryy...
    • b_bb Re: ewelina - co o niej myslicie? 24.10.04, 22:36
      Ewelinka, lat 21 (o dziwo nie trzynaście), nie jest niestety jedyna w swoim
      rodzaju. Takich Ewelinek są tysiące.
      Celem i sensem życia jest dla niej zabawa, dziewczę nie ma pomysłu na życie,
      słowo "intelektualista" uważa za obraźliwe. Ludzi ocenia jedynie na podstwie
      wyglądu i zasobności portfela (patrz: wypowiedź na temat Łukasza-sprzedawcy i
      znajomych z knajpami). W sumie szkoda czasu, by o niej pisać...
      • Gość: Jeff Re: ewelina - co o niej myslicie? IP: 62.233.177.* 25.10.04, 08:08
        Ale ja mam z was teraz polewke ;)))

To przeciez POLSZMAT tak a nie inaczej pokazuje Ewelinke i wy wierzycie ze ona
        taka naprawde jest?? Ehhh naiwniacy ;) Nie nie bronie Ewelinki, ale napewno nie
        jest ona az taka idiotka jak ja na wizji pokazuja ;) Polecam sobie wykupic
        dostep 24h na stronie baru i sobie ja popodgladac jak sie zachowuje na codzien,
        a nie tylko w odpowiednio zmanipulowanych materialach Polszmatu ;)))

Pozdrawiam serdecznie :)
        • Gość: ogórek Re: ewelina - co o niej myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 08:39
          wystarczy przez 5 minut poogladac jej "wystep" w programie na zywo zeby zauwazyc ze dziewczyna nie tylko nie potrafi sie wysłowic ale w ogole ma pusto w głowie, o co by jej nie zapytac odpowie 'ja nie wiem Krzysiu" Swoje wyrazne braki w intelekcie pokrywa wulgarnoscia i chamstwem. Co ciekawe Ewelina potrafi rzucac miesem i wygrazac tylko jak siedzi w tym pokoiku w towarzystwie manipulatora Jarka, bo juz na konfrontacje z osobami do ktorych ma to swoje "ale" jej nie stac :/

Ja sie zastanawiam czy Polsat za posrednictwem jej osoby promuje głupote czy ostrzega przed patologia, bo w normalnej rodzinie to cos sie wychowywac nie mogło.
        • b_bb Re: ewelina - co o niej myslicie? 25.10.04, 08:58
          Jeff, błagam, oświeć nas, jaka jest naprawdę Ewelina. My tu, ciemniacy bez
          dostępu do kamer, mamy ją za pustą lalunię dzięki manipulacji Polsatu, a ona być
          może jest geniuszem...
          • ksywa Re: ewelina - co o niej myslicie? 25.10.04, 10:49
            Jakie być może? Ja bez dostępu domyśliłam się, ze jeśli tak genialnie ukrywa
            swą genialność to na pewno jest geniuszem! CBDO. Ja chyba też jestem genialna
            jeśli umiałam przeprowadzić ten wywód;)))
            PS: tak mi się skojarzyło, że w przypadku casusu Dody trzeba per analogiam;P
            pozdr,
            ksywa
    • Gość: ala Re: ewelina - co o niej myslicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 10:48
      oczywiście że ona taka jest- głupia i tyle. Najnowsze jej teksty to "oni umią"
      i "Włocławek jest na dole"...
    • Gość: andzia Idiotka IP: *.zagorze.net.pl 03.11.04, 20:48
      Ewelina to dziecior z małymi cyckami i dużą dupą co ona pokazuje schow się!
      idiotko i prymitywie!
    • Gość: elvi Re: ewelina - co o niej myslicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:30
      Zabrzmi jak banał,ale nie ma totalnie własnego zdania.Momentami jest wręcz
      żenująca w swoich umizgach w stosunku do reszty(tej "popularniejszej"
      grupy).Jest jak dziecko,które chce by wszyscy je lubili.No i nie oszukujmy się
      jest potwornie głupiutka.Taki Polshit'owski ideał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka