largof 31.10.04, 20:56 W sumie film jest nielotny, ale jakoś lubię go oglądać. Może to przez Mariolkę z NinZ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Fala zbrodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:02 ale dzisiejszy odcinek bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Fala zbrodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:33 Reklamy i losowanie totolotka mnie dobijają. A i jeszcze w trakcie odcinka, a właściwie pod jego koniec, reklamowano właśnie ten sam odcinek Fali zbrodni, śmieszne. A czy totolotka nie dałoby się wylosować pomiędzy programami, a nie w trakcie? To chyba temat na oddzielny wątek. Podejrzewam, że większość widzów fali zbrodni nie ogląda losowania, zresztą kto to ogląda, poza komisją gier i zakładów, to są chyba manekiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ja jakos lubię ten film IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.10.04, 22:44 z aktorów to wg mnie najlepiej wypadają ci, grający ruską mafię szczególnie Roma Odpowiedz Link Zgłoś
qrnik Re: Ja jakos lubię ten film 31.10.04, 23:54 Agnieszka Dygant jest chyba tzw. aktorką charakterystyczną. I tu i w na dobre i na złe jest nie do podrobienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Re: Fala zbrodni 31.10.04, 23:53 Ten temat było już zakładany tyle razy(kilka nawet przeze mnie), że ech...Ja film lubię. Ale nie za Mariolkę z Nizin, a za Kosiora zza krat;-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Fala zbrodni IP: *.chello.pl 01.11.04, 13:50 to chyba jedyny serial w którym dresiarze wyglądają jak prawdziwi dresiarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: Fala zbrodni IP: *.devs.futuro.pl 01.11.04, 16:00 Zaluje ze 1 serii nie ogladalam zbyt uwaznie. Troche mi sie kojarzyla z Ekstradycja. Ale ostatnie odcinki sa naprawde swietne. Ta reklamam zapowiadajaca film w jego trakcie byla zaskakujaca. Przez chwile sie zatsanawialam czy cos mi sie nie przestawilo w sprzecie. :) Odpowiedz Link Zgłoś