taki-sobie-nick 08.05.17, 21:11 albo "Klan" staje się coraz nudniejszy. A tak w ogóle moglibyście być mrawsi* i więcej odpowiadać. *Mrawszy - stopień wyższy od przymiotnika potencjalnego mrawy, czyli przeciwieństwa przymiotnika niemrawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latarnik88 Re: Albo ja się zniechęcam 09.05.17, 09:55 Jacek tak doświadczony przez życie i los , że przykro patrzeć .I za co to , za co? Coś nie ma wieści od tych seniorów z Australii. Tam jest straszne robactwo , pająki i inne potwory .Może doznali ukąszenia i nie mogą się odezwać. Jurek przyjął pozę pokrzywdzonego ,a Elżunia jak zwykle przed szereg wychodzi i namawia go żeby dzwonił do nowej córki maturzystki.Zupełnie jej odbiło z tej troski o świat. Maciuś rozkwita jako piekarz i jednoczy rodzinę i znajomych wokół swoich spraw . Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Albo ja się zniechęcam 09.05.17, 22:31 latarnik88 napisała: > Jacek tak doświadczony przez życie i los , że przykro patrzeć .I za co to , za > co? > > Coś nie ma wieści od tych seniorów z Australii. Tam jest straszne robactwo , pa > jąki i inne potwory .Może doznali ukąszenia i nie > mogą się odezwać. Co chcesz, wystarczy, że Agata doznała wstrząsu mózgu w Belgii, bo to takie niebezpieczne miejsce. :-P Teraz przez pół roku będą dywagować, czy ją sprowadzić czy nie. Ciekawa też jestem, jak długo zamierzają wałkować temat "kart z Edkiem" oraz wahadłowego kursowania Wandy między nowym domem (w którym obowiązkowo zdarza się jakiś wypadek) a Sadybą. > > Jurek przyjął pozę pokrzywdzonego ,a Elżunia jak zwykle przed szereg wychodzi i > namawia go żeby dzwonił do nowej córki > maturzystki.Zupełnie jej odbiło z tej troski o świat. > > Maciuś rozkwita jako piekarz i jednoczy rodzinę i znajomych wokół swoich spraw A idź ty mi z Maciusiem, wszyscy robią wszystko ZA niego i to się nazywa "pomoc". Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Maciuś wielgi biznesmen 12.05.17, 22:31 nie mógł biedaczek 5 dni sam zostać w domu. "Wielgi" - pisownia celowa. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Albo ja się zniechęcam 09.05.17, 11:29 Też mam takie wrażenie a najgorszy jest wątek Agi i jej wiecznie zbolałego partnera Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Albo ja się zniechęcam 09.05.17, 13:58 Mąż ( bo oni chyba po ślubie są )chce sie utrzymać na rynku.Poza tym ktoś musi zarobić na utrzymanie.Aga odeszła sama z ministerstwa , raczej odprawy nie otrzymała.Wybiera sie do Indii, chce dziecko targac ze sobą.Oddaje się pasji a on stąpa po ziemi. Aga to specyficzna osoba , dokonuje niewłaściwych wyborów w życiu uczuciowym. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Albo ja się zniechęcam 09.05.17, 22:32 latarnik88 napisała: > Aga to specyficzna osoba , dokonuje niewłaściwych wyborów w życiu uczuciowym. Dlaczego akurat uczuciowym? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Albo ja się zniechęcam 09.05.17, 18:38 Nie zgadzam się, najgorsze są wątki Natalii i Maćka-biznesmena, za którego wszyscy wokół wykonują 100% zadań i to się nazywa "pomoc". Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Albo ja się zniechęcam 10.05.17, 10:05 Ta cała Natalia wymyśliła sobie akcję resocjalizacji więżniów celem zdobycia swego byłego kuratora Rafała.Pani idzie na bezczela, a on ciemny jak tabaka w rogu , zafascynowany możliwościami projektu , nic nie kuma.Zawala robotę w sądzie a Olka cierpi katusze zaniedbywanej partnerki , na której oczach odgrywa się akt odbijania i przejmowania chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Albo ja się zniechęcam 10.05.17, 21:09 a Olka cierpi > katusze zaniedbywanej partnerki Ale dzielnie wtraja wyłącznie sałatkę. Katusze katuszami, a dieta dietą. Nie mówiąc o fryzurze. Potwornie mnie denerwuje, że wszystkie kobiety młodszego pokolenia MUSZĄ być tam takimi seksownymi lalami, włącznie ze statystką ("studentką uczelni Kamy"), która przez całe cztery sekundy bardzo wyraziście gra zadkiem. Już sobie wyobrażam casting na ten zadek i jego talenty aktorskie. :-P Ta cała Natalia nudzi mnie potwornie, w dodatku rozegranie tego wszystkiego nią jedną - ani pracowników knajp, ani pracowników fundacji, ani przedstawicieli zakładów karnych, o więźniach już nie mówiąc. A Olka dramatyzująca w nienagannej fryzurze i idealnym makijażu też jest idiotyczna. Wywala sałatkę do śmieci, ale przez cały ten czas wygląda jak na wybiegu. Denne. Za to "pracownik fundacji" Agnieszki jest tłusty, brzydki i łysy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Albo ja się zniechęcam 10.05.17, 21:16 latarnik88 napisała: > Ta cała Natalia wymyśliła sobie akcję resocjalizacji więżniów celem zdobycia sw > ego byłego kuratora Rafała. Przede wszystkim to nie ma odrobiny sensu. Niewarta skórka wyprawki. Równie dobrze mogłaby sobie wymyślić akcję wybudowania fabryki gaci na dwadzieścia tysięcy pracowników celem zdobycia jednego chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Albo ja się zniechęcam 11.05.17, 11:38 No ale pojawia się światełko nadziei w tym tunelu podstępnej Natalii .Olka i Rafał spotkają Kamę z Borysem. Olka jest zawsze wypindrzona na maksa.Fryzura, strój działają na podopiecznych jak bomba atomowa. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Albo ja się zniechęcam 12.05.17, 22:27 > Olka jest zawsze wypindrzona na maksa. Tam wszystkie młode kobiety są seksowne i zrobione, aż się nie chce oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Albo ja się zniechęcam 14.05.17, 19:31 ale przepis na te precle mogliby dać! Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Albo ja się zniechęcam 14.05.17, 19:48 quba napisał: > ale przepis na te precle mogliby dać! no dobra, dobra, już znalazłam : maniapieczenia.blogspot.com/2015/10/precle-bawarskie-laugenbrezeln-najlepsze.html Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Albo ja się zniechęcam 14.05.17, 23:04 quba napisał: > ale przepis na te precle mogliby dać! Nie ma mowy, tajemnica zakładu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Albo ja się zniechęcam 14.05.17, 23:41 Moje dzieci zawsze wołają: o, precle z Lidla! Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Albo ja się zniechęcam 15.05.17, 09:15 kanna napisała: > Moje dzieci zawsze wołają: o, precle z Lidla! > Ostatnio jak byłam w Lidlu nie było moich ulubionych precli , pewnie cały wypiek poszedł do Maciusia na blachę. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Albo ja się zniechęcam 12.05.17, 22:32 argentea napisała: > Też mam takie wrażenie a najgorszy jest wątek Agi i jej wiecznie zbolałego part > nera Partnera znoszę zdecydowanie lepiej niż hiperoptymistyczną Agnieszkę. Odpowiedz Link Zgłoś