tjerzy 10.11.04, 12:44 Chciałbym żeby program wygrała Kasia....:) JEST THE BEST POD KAŻDYM WZGLĘDEM... ZACHOWANIA, POGLĄDÓW, SPRAWNOŚCI NO I OCZYWIŚCIE WYGLĄDU:) A CO WY O NIEJ MYSLICIE....??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Kasia Robinsona IP: *.sbi.com 10.11.04, 12:48 niestety kasia nie wygrała Odpowiedz Link Zgłoś
tjerzy Re: Kasia Robinsona 10.11.04, 12:51 A SKAD TO WIESZ OLU??? WIESZ MOZE KTO WYGRAL??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Kasia Robinsona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.04, 12:55 odpowiedż juz jest na forum, a kto szuka ten znajduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica kasia nie wygrała 10.11.04, 13:01 jest milutka, ale czasem mnie drażni... tak świętojeb**** za to wyrała moja faworytka... mam przynajmniej taką nadzieję :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: kasia nie wygrała 10.11.04, 13:12 no wlasnie fajna fajna, ladna (im bardziej chudnie tym lepiej wyglada), ale jak czasem cos palnie, tak jak ostatnio o tych pacierzach podczas konkurencji, to wymiekam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuźka Re: kasia nie wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:25 wygra Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: kasia nie wygrała IP: *.direct-adsl.nl 10.11.04, 22:12 Patrycja tez fajna i moze nawet bardziej zasluguje na wygrana.Ale z tych co zostali to stawiam wlasnie na Kasie lub Patrycje Odpowiedz Link Zgłoś