Dodaj do ulubionych

Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.prolog.pl 02.05.02, 12:23
Co to kurwa jest??????
Same pojeby i matoly zostaly w tym programie.
Kim kurwa jest ten robol (hydraulik chyba, z tego co mi sie obilo o uszy?) -
co to za pojebany prymityw, przeciez to qrwa zenada na maxa.. gosc nie potrafi
sie poslugiwac nozem i wydelcem, wyslawia sie jak ostatni prostak, nie umie
zlozyc poprawnego zdania w jezyku polskim, ja pierdole jak taki debil mogl sie
uchowac w programie.
Nastempny qtas siedzi przy stole i dlubie w nosie (w sumie dobrze, ze nie w
dupie)... marnosc... z konwersacja tez ma problemy. Ciekawe czy koles potrafi
zlozyc sensowne zdanie - przez 2 miesiace pobytu ww BB nie slyszalem, by gosc
chociaz raz powiedzial cos z sensem. I kim on qrwa jest jakims jebanym
barmanem - i taki wiesniak ma wygrac program?
I te dwie szuje - brzydkie jak... fu... rzygac mi sie chce jak je widze, ten
kurwiszonek w okularkach, nie wiem jak ma na imie ( ksywka chyba Ruda) -
falszywa pizda na maxa. I druga, kolezanka po fachu - szantrapy siebie warte.
A kto nominowany - sliczna Monisia i spoko kolo Chemik. Ale nie dziwie sie,
tzreba jebac konkurencje, nie mieli szans z tym prostactwem i motlochem.
Chemik - kolo studiuje, potrafi podyskutowac, cos soba reprezentuje. O czym on
qrwa mial by rozmawiac z tym dajmy na to hydraulikiem? Kurwa o czym? O
kolankach, bareriach? A na Moniczke wyjebaly sie te dwie brzydkie szuje i
wcale sie jej nie dziwie, ze i ona ma je w dupie. Zazdrosc jest niestety jedna
z najgoszczych cech. Stanowia konkurencje dla tego PROSTACTWA i BRZYDOTY wiec
musza zostac wyjebani.
TATO NIECH WYGRA !!!!!! Prezydentem tego kraju mogl byc robol - elektryk, wiec
dlaczego BB nie moze wygrac robol - HYDRAULIK.
Obserwuj wątek
    • Gość: moammar Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 12:28

Mysle, ze Monika obedzie sie bez takich "adwokatow" jak Ty, szmaciarzu,
      prymitywie.
      • Gość: Mlody Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prolog.pl 02.05.02, 12:34
        Gość portalu: moammar napisał(a):

>
        > Mysle, ze Monika obedzie sie bez takich "adwokatow" jak Ty, szmaciarzu,
        > prymitywie.

1. Nie jestem prawniekiem
        2. Nie obrazam Cie

pzd.
        • Gość: moammar Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 12:43

1. Jestes prawniekiem.
          2. Obrazasz mnie (i to nie raz).
          • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 12:57
            TO I JA CIĘ OBRAŻĘ I TO ILE CHCESZ RAZY. CO SIĘ PAJACU PRZYKURWAIASZ DO GOŚCIA,
            WYRAZIŁ SWOJE ZDANIE, TO JEST FORUM DYSKUSYJNE, NIE???????? KURWA NIE TRZEBA TU
            TAKICH JEBANYCH CENZORÓW JAK TY, MAŁPISZONIE ZAJEBANY!!!!!!!!!
            • Gość: moammar Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 13:04
              Ten watek sie po to urodzil, zeby szybko zdechnac.
              Zjezdzaj szumowino pod swoj kamyczek! Rozwrzeszczany smieciu!
              • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 13:14

> Ten watek sie po to urodzil, zeby szybko zdechnac.
                > Zjezdzaj szumowino pod swoj kamyczek! Rozwrzeszczany smieciu!

DOBRA, JA, SZUMOWINA SPADAM POD KAMYCZEK.

ALE TY WYPIERDALAJ DO SWOJEGO CUCHNĄCEGO BAGIENKA!!!!! ROZRUCHANY PAŁOLIZIE!!!
                • Gość: moammar Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 13:20
                  Zegnaj rozwrze szczany smieciu!
                  • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 13:42
                    ZAWRZYJ GĘBA, PUPILKU ARCYBISKUPA!!!

• Gość: moammar Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 02.05.02, 13:44

Milcz wreszczie, arcybiskupie!
                      • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 13:53

> Milcz wreszczie, arcybiskupie!

ACH TO TY, MÓJ PUPILKU.... ZMYKAJ NA ZAKRYSTIĘ, JUŻ KOŃCZĘ SZPERANIE W NECIE I
                        BIEGNĘ DO CIEBIE SKARBEŃKU!!! (PRZECZYŚĆ ANUSA)
                        • Gość: moammar Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 02.05.02, 13:55

"Mlody" twoim pupilkiem, nie ja.
                          • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 13:56
                            CZYŚĆ FLAKA, NIE GADAJ.
                            • bljadzia Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 14:02

Ty pedale ohydny. Pomyśl, że na Forum są również kobiety i dzieci i czytają te
                              Twoje perwersyjne brednie. Nie wstyd Ci?
                              • Gość: moammar Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 02.05.02, 14:04
                                Daj spokoj BlJadzia, ten watek mial juz zdechnac. Lepiej nie dokladac paliwa.
                              • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 14:04
                                NIE JESTEM PEDAŁEM. WSTYD MI JAK CHUJ. PRZEPRASZAM WSZYSTKIE KURWY I BACHORY,
                                KTÓRE ZAWĘDROWAŁY NA TO KULTURALNE FORUM.
                                • marysia12 Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 14:09

A cio to jest flak?
                                  • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 14:14
                                    marysia12 napisał(a):

>
                                    > A cio to jest flak?

MAŚ 12 LAT MALYSIU? TO CI POWIEM. FLAK TO JEST TAKIE COŚ CO ZA DWA-TRZY LAT BĘDĄ
                                    CI CZYŚCILI CHŁOPCY Z KLASY NA PRZEMIAN Z SIUSIĄ. PA.
                                    • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 14:24
                                      poyeb napisał(a):

> MAŚ 12 LAT MALYSIU? TO CI POWIEM. FLAK TO JEST TAKIE COŚ CO ZA DWA-TRZY LAT BĘD
                                      > Ą
                                      > CI CZYŚCILI CHŁOPCY Z KLASY NA PRZEMIAN Z SIUSIĄ. PA.

CZYŚCILI OGÓRASKAMI, OCZYWIŚCIE
                                      • Gość: lelek Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 00:21
                                        ś ty gupi az zal
                                        • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 07.05.02, 16:49
                                          ODEJDŹ OD KLAWIATURY LUBELSKI ONANISTO.
                                          • bljadzia Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 07.05.02, 16:56

CZY WIDZIAŁEś KAMPANIę O "ZŁYM DOTYKU"?
                                            TO O TOBIE WŁAśNIE BYŁO, ZBOCZEńCU!!!

• poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 07.05.02, 17:24
                                              MIŁA BLJADZIU! JA TYLKO OPISUJĘ RZECZYWISTOŚĆ!

CO DO DOTYKU, TO CHĘTNIE POGŁADZIŁBYM CIĘ PO CYCUSZKACH (JEŚLI SĄ ODPOWIEDZNIO
                                              JĘDRNE I KSZTAŁTNE!)

POZDRAWIAM GORĄCO!
                                          • Gość: lelek Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 18:58
                                            och, jednak prawde mowi powiedzenie ze sa tacy co oceniaja innych po sobie:))))
                                            ps. tylko nie zamecz go:)))
                                            • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 15:29
                                              Gość portalu: lelek napisał(a):

> och, jednak prawde mowi powiedzenie ze sa tacy co oceniaja innych po sobie:))))
                                              > ps. tylko nie zamecz go:)))

O CO CI KURWA CHODZI? KOGO MAM NIE ZAMĘCZYĆ?
          • Gość: Mlody Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prolog.pl 02.05.02, 13:20

>
            > 1. Jestes prawniekiem.
            a Ty prorokiem, jasnowidzem?
            zreszta gowno mnie to obchodzi kim jestes, nie o to chodzilo w tym poscie.
            > 2. Obrazasz mnie (i to nie raz).
            W jaki sposob - no chyba, ze jestes z zawodu hydraulikiem - w takim wypadku
            przyznaje Ci racje i przepraszam.
            • Gość: moammar Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 02.05.02, 13:25

Milcz, wulgarny prostaku!
              Najpierw wyczysc zeby, bo Ci z geby cuchnie jak z pojemnika oddzialu
              polozniczego.
              • Gość: Mlody Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prolog.pl 02.05.02, 13:28

>
                > Milcz, wulgarny prostaku!
                > Najpierw wyczysc zeby, bo Ci z geby cuchnie jak z pojemnika oddzialu
                > polozniczego.

nie mam ochoty z Toba dyskutowac bo egzystujesz w brodziku intelektualnym co
                koliduje z moimi imperatywami. Wywloko, szmato, scierwo, psie....
                papa Prostaczku...
                • Gość: moammar Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 02.05.02, 13:34

Od psow to ty sie odczep, ty pawianie z fioletowym tylkiem!
    • karandasz Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 13:30
      I ktoś pisał, że Polacy są nudni.

Ten wątek udowodnił, że się potrafią świetnie bawić.
      • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 02.05.02, 13:32
        BO W TYM WĄTKU PISZE, KURWA, ELITA!!!!!!
        • Gość: Mlody Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prolog.pl 02.05.02, 13:34
          poyeb napisał(a):

> BO W TYM WĄTKU PISZE, KURWA, ELITA!!!!!!

I WSZYSTKO W TYM TEMACIE,KURWA, JEBAC PROSTAKOW!!!!!!!
          NIEWIEDZA JEST GLUPOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Tia M. Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 13:48
            Przepraszam bardzo że przeszkadzam ja w kwestji formalnej,czy pawiany
            rzeczywiście mają fioletowe tyłki?zawsze myślałam że zielone Tia Maria.
            Dziękuję.
            • Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 06.05.02, 11:11
              Gość portalu: Tia M. napisał(a):

> Przepraszam bardzo że przeszkadzam ja w kwestji formalnej,czy pawiany
              > rzeczywiście mają fioletowe tyłki?zawsze myślałam że zielone Tia Maria.
              > Dziękuję.

Zielona to raczej maja siersc...
              • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 06.05.02, 13:18

> Zielona to raczej maja siersc...

I PYTE

• Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 06.05.02, 13:22
                  Zamknij gebe, wulgarna swinio! Ryj dalej w SWOIM gnoju!
                  • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 06.05.02, 16:04
                    ODKURW SIĘ ODE MNIE OBESRAŃCU!
                    • Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 09.05.02, 18:58
                      Trzeba sie bylo nie wychylac.
                      Teraz masz caly Mossad na plecach.
    • Gość: :) Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 11:44
      Gość portalu: Mlody napisał(a):

> Co to kurwa jest??????
      > Same pojeby i matoly zostaly w tym programie.
      > Kim kurwa jest ten robol (hydraulik chyba, z tego co mi sie obilo o uszy?) -
      > co to za pojebany prymityw, przeciez to qrwa zenada na maxa.. gosc nie potrafi
      > sie poslugiwac nozem i wydelcem, wyslawia sie jak ostatni prostak, nie umie
      > zlozyc poprawnego zdania w jezyku polskim, ja pierdole jak taki debil mogl sie
      > uchowac w programie.
      > Nastempny qtas siedzi przy stole i dlubie w nosie (w sumie dobrze, ze nie w
      > dupie)... marnosc... z konwersacja tez ma problemy. Ciekawe czy koles potrafi
      > zlozyc sensowne zdanie - przez 2 miesiace pobytu ww BB nie slyszalem, by gosc
      > chociaz raz powiedzial cos z sensem. I kim on qrwa jest jakims jebanym
      > barmanem - i taki wiesniak ma wygrac program?
      > I te dwie szuje - brzydkie jak... fu... rzygac mi sie chce jak je widze, ten
      > kurwiszonek w okularkach, nie wiem jak ma na imie ( ksywka chyba Ruda) -
      > falszywa pizda na maxa. I druga, kolezanka po fachu - szantrapy siebie warte.
      > A kto nominowany - sliczna Monisia i spoko kolo Chemik. Ale nie dziwie sie,
      > tzreba jebac konkurencje, nie mieli szans z tym prostactwem i motlochem.
      > Chemik - kolo studiuje, potrafi podyskutowac, cos soba reprezentuje. O czym on
      > qrwa mial by rozmawiac z tym dajmy na to hydraulikiem? Kurwa o czym? O
      > kolankach, bareriach? A na Moniczke wyjebaly sie te dwie brzydkie szuje i
      > wcale sie jej nie dziwie, ze i ona ma je w dupie. Zazdrosc jest niestety jedna
      > z najgoszczych cech. Stanowia konkurencje dla tego PROSTACTWA i BRZYDOTY wiec
      > musza zostac wyjebani.
      > TATO NIECH WYGRA !!!!!! Prezydentem tego kraju mogl byc robol - elektryk, wiec
      > dlaczego BB nie moze wygrac robol - HYDRAULIK.

biedactwo Bozia opuściła.
      Oczywiście gdybyś chciał mi naubliżać to oczywiście możesz tylko uważaj abys
      biedaku nie dostał zaniku linii papilarnych.

ps. jaka szkoda, że już nie mam 9 lat i nie jestem niefajnom laskom.
      • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 06.05.02, 12:05
        Gość portalu: :) napisał(a):

> ps. jaka szkoda, że już nie mam 9 lat i nie jestem niefajnom laskom.

SZKOOODA, JAKBYŚ BYŁA FAJNA TO NA PEWNO PRZEPUCOWAŁBYM CI CIPKĘ, NO ALE JAK
        JESTEŚ NIEFAJNOM LASKOM TO CHYBA FAKTYCZNIE JUŻ WYPIERDALAJ. HEJKA.

• Gość: :) Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 12:07
          poyeb napisał(a):

> Gość portalu: :) napisał(a):
          >
          > > ps. jaka szkoda, że już nie mam 9 lat i nie jestem niefajnom laskom.
          >
          > SZKOOODA, JAKBYŚ BYŁA FAJNA TO NA PEWNO PRZEPUCOWAŁBYM CI CIPKĘ, NO ALE JAK
          > JESTEŚ NIEFAJNOM LASKOM TO CHYBA FAKTYCZNIE JUŻ WYPIERDALAJ. HEJKA.
          >
          możesz powtórzyć, najlepiej "brajlem" w języku jidish?

• poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 06.05.02, 12:15
            Gość portalu: :) napisał(a):

> możesz powtórzyć, najlepiej "brajlem" w języku jidish?

A CO TU POWTARZAĆ? LUBIĘ PUCOWAĆ WILGOTNE CIPKI ŁADNYCH DUPECZEK. GDYBYŚ BYŁA
            JEDNĄ Z NICH, Z PRZYJEMNOŚCIĄ BYM TO ZROBIŁ. ALE ŻE NIE JESTEŚ, TO MOŻESSZ
            SPIERDALAĆ.
            CHOCIAŻ, CZEKAJ... CHCESZ, ŻEBYM PISAŁ W JIDYSZ, PEWNO JESTEŚ APETYCZNĄ
            ŻYDÓWECZKĄ, KTÓRA ŚWIETNIE ROBI LODA. POYEB NIE UZNAJE RASIZMU. POYEB CHĘTNIE CIĘ
            PRZETESTUJE W SWOIM ŁÓŻKU. CZEKAM.

• Gość: :) Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 13:32
              poyeb napisał(a):

> Gość portalu: :) napisał(a):
              >
              > > możesz powtórzyć, najlepiej "brajlem" w języku jidish?
              >
              > A CO TU POWTARZAĆ? LUBIĘ PUCOWAĆ WILGOTNE CIPKI ŁADNYCH DUPECZEK. GDYBYŚ BYŁA
              > JEDNĄ Z NICH, Z PRZYJEMNOŚCIĄ BYM TO ZROBIŁ. ALE ŻE NIE JESTEŚ, TO MOŻESSZ
              > SPIERDALAĆ.
              > CHOCIAŻ, CZEKAJ... CHCESZ, ŻEBYM PISAŁ W JIDYSZ, PEWNO JESTEŚ APETYCZNĄ
              > ŻYDÓWECZKĄ, KTÓRA ŚWIETNIE ROBI LODA. POYEB NIE UZNAJE RASIZMU. POYEB CHĘTNIE C
              > IĘ
              > PRZETESTUJE W SWOIM ŁÓŻKU. CZEKAM.

dziecko najpierw wydłuż sobie a potem to możemy negocjować. Jak masz 3 cm w
              zwodzie to nie proponuj czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia.

• poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 06.05.02, 13:45
                > dziecko najpierw wydłuż sobie a potem to możemy negocjować. Jak masz 3 cm w
                > zwodzie to nie proponuj czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia.

W JAKIM "ZWODZIE"? CHYBA COŚ CI SIĘ POMYLIŁO Z PIŁKA NOŻNĄ.
                A WZWÓD MAM SUPER, PRZEMNÓŻ SOBIE PODANĄ PRZEZ CIEBIE LICZBĘ PRZEZ 7.
                CZEKAM NA TWOJĄ WILGOTNĄ I GORĄCĄ CIPKĘ.
                PA KOCHANA.
                • Gość: :) Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 13:56
                  poyeb napisał(a):

> > dziecko najpierw wydłuż sobie a potem to możemy negocjować. Jak masz 3 cm
                  > w
                  > > zwodzie to nie proponuj czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia.
                  >
                  >
                  > W JAKIM "ZWODZIE"? CHYBA COŚ CI SIĘ POMYLIŁO Z PIŁKA NOŻNĄ.
                  > A WZWÓD MAM SUPER, PRZEMNÓŻ SOBIE PODANĄ PRZEZ CIEBIE LICZBĘ PRZEZ 7.
                  > CZEKAM NA TWOJĄ WILGOTNĄ I GORĄCĄ CIPKĘ.
                  > PA KOCHANA.
                  3x7=21 faktycznie zwód

• Gość: why? Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unisoft.com.pl 06.05.02, 13:22
      fascynujące
    • Gość: Zygi Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.du.onolab.com 06.05.02, 14:12
      Ale jazda po bandzie jak to mowi Agnieszka Koziolek.
      Podoba mi sie twoja ocena zajebiscie, jestem pod wrazeniem ze sa ludzie ktorzy
      czaja o co tu chodzi, a teraz jeszcze wymislili jakis pojebany portret
      pamieciowy jeszcze policji nie bylo w BB !!!!
      Pozdrawiam i zycze powodzenia !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 06.05.02, 14:14

...braterskie pozdrowienia,
        ...88!!!
        • Gość: Belami Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bn.krakow.pl 06.05.02, 14:29
          Widzę że fiołkami zapachniało na tym wątku. Cipka i wzwód to esencja życia.
          • Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 06.05.02, 14:34
            Tak. Tu, jak widac, pisza tylko Übermensche i fani "18".

...88!!!
            • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 16:51
              Gość portalu: memo napisał(a):

> Tak. Tu, jak widac, pisza tylko Übermensche i fani "18".
              >
              > ...88!!!

WON FASZYSTO!!!
              • Gość: momo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 09.05.02, 17:44

Stul pysk, icku zboczony!
                • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 17:53
                  NURA DO SZAMBA, NAZISTO!!!!!!
                  • Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 09.05.02, 18:16

Ty nas tu maly pederasto od nazistow nie wyzywaj!!!
                    Jestesmy dobrymi ludzmi - wszystko u nas kosher.

Hava Nagila, Hava Nagila, Hava Nagila, V'nis m'cha.
                    • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 18:22

>
                      > Ty nas tu maly pederasto od nazistow nie wyzywaj!!!

"MAŁY" TO MOŻE JESTEŚ TY
                      "PEDERASTO" - JAK WYŻEJ

> Hava Nagila, Hava Nagila, Hava Nagila, V'nis m'cha.

NIE ROZUMIM INDIAŃSKIEGO
                      • Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 09.05.02, 18:29

> > Hava Nagila, Hava Nagila, Hava Nagila, V'nis m'cha.
                        >
                        > NIE ROZUMIM INDIAŃSKIEGO

"Indianskiego" mowisz? TY PODLY ANTYSEMITO!!!
                        • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 18:33
                          JESTEM FILOSEMITĄ!!! FILO!!!
                          A DO TEGO FILOCYCUSZKOWCEM, FILOCIPKOWCEM ITD.!!!
                          UPRZEJMIE PROSZĘ O ODKURWIENIE SIĘ ODE MNIE, NIEZALEŻNIE OD TEGO, ŻE NIE ZNAM
                          JIDYSZ!!
                          • Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 09.05.02, 18:40

Hebrajskiego, wiesniaku, Hebrajskiego!

Nie dosc, ze jestes PEDO to jeszcze w dodatku FILO i ochoczo to rozglaszasz.
                            Eeeech, wracaj ino do swoich krow. Co by tylko im krzywdy nie zrob.
                            • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 18:50

>
                              > Hebrajskiego, wiesniaku, Hebrajskiego!

JIDYSZ CZY HEBRAJSKIEGO, DLA MNIE JEDEN CHUJ, JEDNEGO ANI DRUGIEGO NIE ZNAM I SIĘ
                              NIE WSTYDZĘ, NAJWAŻNIEJSZA JEST MOWA CIAŁA.

> Nie dosc, ze jestes PEDO to jeszcze w dodatku FILO i ochoczo to rozglaszasz.

PRZEDE MNĄ OCHOCZO ROZGŁASZAŁO TO PARU LUDZI, TAKI NA PRZYKŁAD SOKRATES,
                              ARYSTOTELES CZY PLATON (PRZECZYTAJ SOBIE "UCZTĘ"), WIĘC W TYM, ŻE ROBI TO POYEB
                              NIE MA CHYBA NIC ZDROŻNEGO?

> Eeeech, wracaj ino do swoich krow. Co by tylko im krzywdy nie zrob.

KRZYWDĘ TO CI ZROBIŁ TEN BUHAJ, CO CI ZASADZIŁ W DUPALA, PASTUCHU. WIDZĘ, ŻE DO
                              DZIŚ NIE MOŻESZ SIĘ POZBIERAĆ.

• Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 10.05.02, 12:20

Już po ciebie jadą.
                                • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 10.05.02, 13:42

>
                                  > Już po ciebie jadą.

MOSKWICZEM ALBO ŁADĄ
          • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 06.05.02, 16:08
            Gość portalu: Belami napisał(a):

> Widzę że fiołkami zapachniało na tym wątku. Cipka i wzwód to esencja życia.

A JAK! W AMSTERDAMIE JEST POMNIK CHUJA. JAKBY NIE CHUJE, CIPKI I WZWODY TO NIE
            BYŁOBY NAS NA ŚWIECIE. CHWAŁA CHUJOM CIPKOM I WZWODOM!!! NIECH ŻYJE MAJ!!!
            • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 07.05.02, 18:16
              NIECH ŻYJĄ CHUJE, CIPKI, EREKCJE I ORGAZMY!!! NIECH ŻYJE MIŁOŚĆ!!!
    • Gość: Kaziu Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 06.05.02, 18:44
      Jeśli nie podoba ci się program bądź wszyscy jego uczestnicy to jaki masz
      problem???, zmień kanał i po sprawie?!!
      Chciałbyś żeby wszystkich bezrobotnych i nie posiadających należytego
      wykształcenia uśmiercono, zesłano np. na pustynie Błędowską czy też
      wystarczy „dowalić” im dożywotni zakaz występowania przed kamerami???
      W czym wg. ciebie przejawia się to, że ten jak uważasz „prymitywny hydraulik”
      jest gorszy od naszego europejczyka ba, światowca i inteligenta - Kenia. Czy
      posiadanie takiego wykształcenia i takich manier już cię satysfakcjonuje? tego
      ci brak?
      A może jest w czymś gorszy od „plującej jadem” i nienawiścią Zołzy, która
      jednego zdania bez bluzg nie potrafi powiedzieć???
      Szkoda, że sam nie zgłosiłeś się do programu. Myślę, że z przyjemnością
      poczytałbyś o sobie w podobnym tonie jak twój posty. Komuś przypiąć łatkę
      bardzo łatwo, trudniej sobą coś reprezentować. Ale nie łam się, przecież ma być
      czwarta edycja więc ......... do dzieła zadziw świat, może wtedy dasz się
      poznać z trochę lepszej strony.
      • Gość: jacko Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 09.05.02, 17:20
        Kaziu czy jak ci tam bidecie rabina co ty tam pierdolisz.Ze bezrobotny buras ma
        wygrac dlatego ze jest bezrobotnym burasem.Kurwa ,w dupe jeża,co za pokurwiony
        poglad uwstecznionego kolesia.Po co sie kurwa oczyc,dbac o siebie itd. Lepiej
        pierdziec tapczan,marudzic cos pod nosem.kurwa chuj
    • Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 09.05.02, 18:39

Hebrajskiego, wiesniaku, Hebrajskiego!

Nie dosc, ze jestes PEDO to jeszcze w dodatku FILO i ochoczo to rozglaszasz.
      Eeeech, wracaj ino do swoich krow. Co by tylko im krzywdy nie zrob.
      • Gość: memo Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telia.com 09.05.02, 18:41

Pardon, w zla galaz zalazlem.
    • karandasz Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 18:51
      No nie!!! Czytając te posty jestem przekonany, że tu nikt inny niż człowiek z
      pen-clubu nie zagląda. Pod jakim pseudonimem kryje się Szymborska? Zdaje mi
      się, że gdzieś udało mi się rozpoznać Kołakowskiego... ale nie jestem
      ostatecznie pewien.
      • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 09.05.02, 18:57
        SZYMBORSKA TO MEMO, JAK JEJ NAPISZESZ KILKA LIŻYDUPSKICH TEKSTÓW, TO ZMLASKA CI
        PYTONGA AŻ MIŁO
      • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 15.05.02, 10:41
        CZOŁEM KARANDASZ, MA DLA CIEBIE WIADOMOŚĆ, DZWONIŁ DO MNIE TISCHNER I SWOJĄ
        PRZAŚNĄ GÓRALSZCZYZNĄ OZNAJMIŁ, ŻE BARDZO CHCIAŁ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ NA TEMAT BB,
        ALE W NIEBIE "INTERNETA NI CHUJA, DO KURWY NĘDZY". WIĘC KAZAŁ PRZEKAZAĆ
        WSZYSTKIM, ŻE SIĘ NIE ZGADZA Z KOŁAKOWSKIM. "BB TO CHUJNIA" POWIEDZIAŁ NASZ
        WIELKI KSIĄDZ-FILOZOF. JAKA BĘDZIE RIPOSTA KOŁAKOWSKIEGO?
    • Gość: lelek Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.76.70.* 14.05.02, 21:01
      no i co Mlody – palancie, hydro nie dal się zlamac i wyszlo na to ze to nie
      hydraulik ale ty jestes prostak.
      Kaziu – prorok jestes cy co? Czytam twoje posty i dumam co taki gosc robi wśród
      prymitywow typu Mlody, Poyeb, ugugu cos tam, weteran Prix40 i paru innych
      oszolomow?
    • ktosikja Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 15.05.02, 09:13
      co?
    • poyeb Re: Marnosc i zenada na maxa!!!!!!!!!!!!!! 15.05.02, 13:14
      TU JEST DOŚĆ SPORO O CIPKACH.

VIVAT CIEPLUTKIE MOKRUTKIE CUDEŃKA!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka