Gość: ja IP: *.spine.pl 27.11.04, 00:05 brzmiało to mnie więcej tak: "Nie dostrzegacie tego że oprócz złych zalet mam jeszcze dobre zalety" jak jeszcze coś pamiętacie to piszcie...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudi_z_tesco Re: Cytaty z mulata 27.11.04, 00:09 oprócz słowa dziękuję jest jeszcze słowo 'przebaczam'.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringe Re: Cytaty z mulata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 00:10 tam było "wybacz" przeciez :] juz nie przekrecajcie chociaz;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudi_z_tesco Re: Cytaty z mulata 27.11.04, 00:13 Gość portalu: gringe napisał(a): > tam było "wybacz" przeciez :] juz nie przekrecajcie chociaz;) no dziś dał do pieca... ale nie pamiętam dkładnie... 'słodki' jest...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Cytaty z mulata IP: *.crowley.pl 27.11.04, 13:09 cala rozmowa z Kamilem o literaturze :DDD nie potrafie odtworzyc, ale poplakalem sie ze smiechu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: Cytaty z mulata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:33 Tombo: Lubisz teatr? Kamil: Tak, teatr to cale moje zycie, itp.. widziales cos ostatnio? T: Tak, Wesele. K: A to chyba dawno widziales? Z klasa ze szkoly podstawowej byles? T:Tak, nie, niedawno bylem, z osoba towarzyszaca bylem.K: W teatrze narodowym? T:Tak w narodowym. K:To chyba dobra obsada byla? T:Tak, gral ten aktor, dobry aktor.Ten, co gral w Krolowej Bonie.Z rozmowy o literaturze, T:Kilka lat temu czytalem Ostaniego Mochikanina. K: Ja, tez lubie przygodowe. T:Nie, to bardziej o patriotyzmie byla ksiazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Cytaty z mulata IP: *.lublin.mm.pl 27.11.04, 15:01 A ksiazki do ktorych wraca to m.in Ania z Zielonego Wzgorza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: Cytaty z mulata IP: *.met.pl 28.11.04, 01:22 I jeszcze lubię czytać biografie.Np biografia Sofii Loren jest bardzo ciekawa.Nie czytałem,ale słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: Cytaty z mulata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 01:29 Co jeden, to nie dwoch. Jestem bomba, co wybucha powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Cytaty z mulata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 07:48 a czyz nie mowilam nie wyrzucac???????? Odpowiedz Link Zgłoś
tiptop1 Re: Cytaty z mulata 29.11.04, 12:18 Wszystko opiera sie na tym, ze jestem jaki jestem.TO jest moja zaleta. Kazda kobiete idzie zdobyc.Kazdy czarnoskory jest bardziej utalentowany tanecznie, niz biala osoba.To idzie zauwazyc.Gowno o mnie wiecie i bzdury mowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Cytaty z mulata 29.11.04, 12:31 "kobiety sa dla mnie czyms wazniejszym niz jazda na motorze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Cytaty z mulata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:42 - zapominam o rzeczach ktore beda albo ktore nastapia. - ta zmiana nie ulegla zmianie - ci co znaja mnie z widzenia wiedza jaki jestem - bedzie kwestia zapomnienia nie nadazam zapisywac jego zlotych mysli bo co zdanie to perelka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Cytaty z mulata 29.11.04, 20:49 hihih Tombo Zlotousty )))) tak a`propos o co chodzilo mu z ta zmiana co nie ulega zmianie? zamarlam i niedoslyszalam konca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Re: Cytaty z mulata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:03 ruda_szczurka napisała: > tak a`propos o co chodzilo mu z ta zmiana co nie ulega zmianie? zamarlam i > niedoslyszalam konca ;) > ja doslyszalam ale i tak nie zrozumialam. tu doktorat nie wystarczy tu trzeba miec tytul profesora i to nie honoris causa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro Re: Cytaty z mulata IP: *.chello.pl 29.11.04, 22:18 "Kiedy biegam, wyłączam się z życia." Odpowiedz Link Zgłoś
tiptop1 Re: Cytaty z mulata 30.11.04, 10:39 Ta zmiana nie ulegla w zadnym stopniu zmianie, bo jestem inny niz taki jaki bylem w tym programie.Po wyjsciu z programu czeka mnie praca w modzie granie w filmach i reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 Re: Cytaty z mulata 30.11.04, 18:44 "biegam i myślę o rzeczach które będą i które nastąpią" "zmiana nie uległa zmianie" Rety, ten koleś jest z innej planety! Masakra, ciekawa jestem jakie ma wykształcenie no i w jakich filmach gra, chyba w kinie niemym! Odpowiedz Link Zgłoś