Dodaj do ulubionych

Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 21:16
To było typowe zagranie taktyczne z ich strony,chcieli w ten sposób zwiększyć
swoje szanse na zwycięstwo.To jest zachowanie śmieszne i niekonsekwentne,jakoś
przedtem nie przeszkadzało im nominowanie osób i to także tych ,które są
jeszcze obecne w domu.Nie zapominajcie,że to właśnie oni mają układ o podziale
kasy w razie zwycięstwa.To nieczyste zagranie,chwyt poniżej pasa i Wielki Brat
powinien ich od razu usunąć.
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 13.05.02, 21:35
      na czym polega to poniżej pasa?
      • Gość: ugugunan Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 13.05.02, 21:51
        Witam!

Proponuję dać im w prezencie czek na 500000 PLN i niech spadają. Wówczas jest
        szansa, że wygra ktoś fajny.

Pewnie by się pozabijali o ten czek!!

Ale przynajmniej nie męczyliby siebie i nas. Przecież im chodzi tylko i
        wyłącznie o kasę, a obłudnie zasłaniają się wyższymi uczuciami. TFU!!

*-)
        • Gość: nancy Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.TELE.NET 13.05.02, 21:58
          Wywalic na zbity pysk obydwoch.
        • mmpm Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej 14.05.02, 16:08
          Jeśli fundniesz im ten czek, to jestem jak najbardziej za.:-)
          W ostateczności może być 500.000 sprzed denominacji...
    • Gość: Pirx40 Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 22:03
      Nie dość, że przedmiotowa zagrywka jest obrzydliwa, to jeszcze prostacka.
      Hydro si nie dziwię, ale Rudą na jakieś 85 IQ oceniałem.
      A przecież nawet średnio inteligentny szympans by wiedział, że na taki numer
      sms-owe towarzystwo głosujące w bbb nie da się nabrać.
    • Gość: Pirx40 Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 22:24
      A poza tym patrzcie jak sobie prostak Hydro wykombinował : "nie będę nikogo
      nominował i sam siebie nominuję".
      Po prostu bydlę wiedziało, że i tak będzie nominowane i wspólnie z Rudą chcieli
      wykorzystać ostatnią szansę na bonusy u widzów.
      Mało tego przechera pomyślał, że w grę wchodzi tylko kara obligatoryjnej
      nominacji ( przecież na 13 dni przed finałem prezes nie wywali dwóch osób
      - no bo bez takich tuzów program się zawali ) i w tym miejscu zwątpił
      usłyszawszy od bb, że karą może być "wypad" - widziałem jak się łamał
      i jestem przekonany,że gdyby został przyciśnięty psychicznie to by milusiński
      zostawił honor na półce i chwacko nominował.
      A Ruda miałaby wtedy ciekawą minę.
      I jeszce jedno, aby gra miała chociaż 1 promil logiki cwaniaczki powinni
      wylecieć,
      • Gość: jarko Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.proxyplus.cz / *.gazeta.pl 13.05.02, 23:11
        zgadzam sie z Tobą i popieram.Powinni wylecieć, a nowi oboje powinni zostac i
        niech sie gra toczy dalej, i tak wygra Chemik.
    • Gość: Alla Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.a2000.nl 13.05.02, 22:30
      No i czy to nie wyglada na uklad miedzy nimi?????
      Przeciez Monika juz o tym mowila, ale nikt jej nie wierzyl.....
    • Gość: wiesia Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.telia.com 13.05.02, 22:33

WYWALIC MIERNIACZKOW. BARMANAKA DO FINALU!!!
    • siano01 Frajerstwo 13.05.02, 22:36
      Cześć!

A moim zdaniem nie chodzi o żadną zagrywkę taktyczną. Gdyby bowiem omawiana
      para chciała ze sobą współpracować to powinna nominować i liczyć, że któremuś z
      nich się upiecze i do finału wejdzie.

O co więc chodziło? Przypomnę tekst Kasi: "Nie będę nominować (...) Poza tym
      nie podobają mi się tu pewne sprawy". Jakie sprawy? Moim zdaniem chodzi o
      sytuację z nowymi. I Kasi i Hydro nie podoba się, że wprowadzono ich tak blisko
      finału! Dlatego w ramach buntu odmówili nominowania. Przed nominacjami nie
      wiedzieli co będzie z nowymi. I stąd tytuł mojego posta. Bo potem doweidzieli
      się, że nowi nie są jednak tacy nietykalni ;). I po co się było podkładać?

To oczywiście tylko moja teoria, oparta zresztą luźno na własnych
      spostrzeżeniach ;)

Pozdrawiam
      siano

• Gość: Xionc Re: Frajerstwo IP: *.waw.cdp.pl 14.05.02, 09:23
        > Przypomnę tekst Kasi: "Nie będę nominować (...) Poza tym
        > nie podobają mi się tu pewne sprawy". Jakie sprawy? Moim zdaniem chodzi o
        > sytuację z nowymi. I Kasi i Hydro nie podoba się, że wprowadzono ich tak blisko
        >
        > finału! Dlatego w ramach buntu odmówili nominowania. Przed nominacjami nie
        > wiedzieli co będzie z nowymi.
        >

Cze sianko,
        Jak (prawie) zwykle się z tobą zgadzam. Bo i umarłego by ruszyło to co dzieje się
        w domu wielkiego cwaniaka:). Wprowadzanie do gry nowych uczestników tuż przed
        finałem. To może w ćwierćfinałach MŚ w KOrei oprócz tych co się zakwalifikowali
        zagra jeszcze np. Holandia, bo to taka fajna drużyna, mimo, że nie udało im się
        zakwalifikować. Może i Hydro trochę kalkulował, ale o ile "znam" (jeśli można
        użyć takiego sformułowania)Rudi, to po jej mimice widziałem, że cała sytuacja
        trochę ją żenuje.

Pozdrawiam,
        Xionc
        • Gość: Mayewsky Re: No to w kija wala z tym, ze nie chodzi p kase IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 15:38
          Gość portalu: Xionc napisał(a):

> Jak (prawie) zwykle się z tobą zgadzam. Bo i umarłego by ruszyło to co dzieje s
          > ię
          > w domu wielkiego cwaniaka:). Wprowadzanie do gry nowych uczestników tuż przed
          > finałem. To może w ćwierćfinałach MŚ w KOrei oprócz tych co się zakwalifikowali
          >
          > zagra jeszcze np. Holandia, bo to taka fajna drużyna, mimo, że nie udało im się
          >
          > zakwalifikować. Może i Hydro trochę kalkulował, ale o ile "znam" (jeśli można
          > użyć takiego sformułowania)Rudi, to po jej mimice widziałem, że cała sytuacja
          > trochę ją żenuje.

Zgadzam się, że Ruda moglo to zażenowac (hydro zrobił to wyłacznie pod publikę),
          ale sedno sprawy dla mnie leży gdzie indziej.

"mi nie chodzi o kase tylko zabawę i przygode" - to najczęstrze texty mieszkańców.

Skoro zabawa, to zaqbawa i co ją tak mogło zażenować ? to że może nie wygrac kasy
          i kropka.

Btw, wywaluic obu - w końcu za odmowe jest wypad a nie auto-nominacje.
          Przypomnijcie sobie jak wszyscy byli zażenowani, że Zołza i Komandos nie chcieli
          nominować. Wszyscy wtedy mowili "o. kurfa, hamstwo, toż to gra itp" - jak teraz
          wychodzą ?
          • mmpm Re: No to w kija wala z tym, ze nie chodzi p kase 14.05.02, 16:06
            Gość portalu: Mayewsky napisał(a):

>
            > "mi nie chodzi o kase tylko zabawę i przygode" - to najczęstrze texty mieszkańc
            > ów.
            >
            > Skoro zabawa, to zaqbawa i co ją tak mogło zażenować ? to że może nie wygrac ka
            > sy
            > i kropka.
            >

Akurat ci, którzy jeszcze zostali (może z wyjątkiem Chemika), wcale nie ukrywają,
            że chodzi im już wyłącznie o kasę - i robią wszystko, aby ją wygrać. A że robią
            to w kiepskim stylu, to już ocena starań należy do nas...

• Gość: ktosik Re: Frajerstwo IP: *.ict.pwr.wroc.pl 14.05.02, 10:13
        siano01 napisał(a):

> Cześć!
        >
        > A moim zdaniem nie chodzi o żadną zagrywkę taktyczną. Gdyby bowiem omawiana
        > para chciała ze sobą współpracować to powinna nominować i liczyć, że któremuś z
        >
        > nich się upiecze i do finału wejdzie.
        >
        > O co więc chodziło? Przypomnę tekst Kasi: "Nie będę nominować (...) Poza tym
        > nie podobają mi się tu pewne sprawy". Jakie sprawy? Moim zdaniem chodzi o
        > sytuację z nowymi. I Kasi i Hydro nie podoba się, że wprowadzono ich tak blisko
        >
        > finału! Dlatego w ramach buntu odmówili nominowania. Przed nominacjami nie
        > wiedzieli co będzie z nowymi. I stąd tytuł mojego posta. Bo potem doweidzieli
        > się, że nowi nie są jednak tacy nietykalni ;). I po co się było podkładać?
        >
        > To oczywiście tylko moja teoria, oparta zresztą luźno na własnych
        > spostrzeżeniach ;)
        >
        > Pozdrawiam
        > siano
        >

Właśnie przeczytałem Twój post i przyznam, że brzmi dosyć przekonywająco. Nie
        uwierzę jednak w to, że Hydro zrobił coś z myślą o grupie - i poświęcił siebie
        (na sam koniec programu) On nie nigdy się nie wychylał, a teraz, tuż przed
        koncem, gdy pieniądze zaczynają "pachnieć"...?
    • Gość: Pirx40 Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 22:36
      Tak, to jest układ. A wylecieć powinni za bezcaelnośc, nieudolność, a nawet
      za nierozumienie chińskiego. Wszystko jedno za co.
      Obrzydliwi są jak psie gówno. Soooorrrrryyyyyyyyyy.
    • Gość: Pirx40 Re: Cze siano !!!!!!!!!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 22:49
      W twoim logicznym wywodzie nie ma luki.
      Ale tym razem - myślę - sorry - że założenie nie jest do końca rzeczywiste.
      Zakładasz u delikwentów zbyt dużo rozumu i odwagi na bunt rzeczywisty.
      A przecież Hydro dla kasy zjadłby własne gówno.
      A niezależnie od wszystkiego co piszemy nasi mili popełnili nie po jednym,
      tylko po dwa "przestępstwa"( co widać gołym okiem):
      1. nie nominowanie.
      2. spisek, czyli wspólne i w porozumieniu przestępstwo p-ko pozostałym
      uczestnikom gry (czy ich lubimy, czy też nie, to inna sprawa).
      • Gość: ugugunan Re: Cze siano !!!!!!!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 13.05.02, 23:01
        Jeszcze tylko kropelki na sen(ach te emocje) i w kimono.

Jutro mam ciężki dzień.

Życzę wszystkim słodkich, niebigbrotherowych snów!!!

Dobranoc!

*-)
        • Gość: Inga Jaki spisek? IP: *.acn.waw.pl 14.05.02, 01:02
          Jaki spisek?, nie może być mowy o żadnym spisku, jeśli mają oboje trochę oleju
          w głowie, bo co mogą w najlepszym razie osiągnąć, automatyczną nominację i to
          oboje. W takim razie będą nominowani Ruda i Hydro i nikt więcej i co - wyleci
          jedno albo drugie, czy tego by chcieli?
          • nabialowiec Re: Jaki spisek? 14.05.02, 08:08
            A ja sobie myślę, że Rudi i Hydrant zdają sobie sprawę ( no przynajmniej Kaśka -
            a mam wrażenie, że to ona kręci tym biznesem), jak wysokie notowania ma wśród
            widzów Chemik (przynajmniej na podstawie kilka ostatnich nominacji). I to jest
            zagrywka va banque - ostatnia desperacka próba odwrócenia batrometru popularności
            na zasadzie: my jesteśmy cacy-szlachetni bo nie nominujemy, a Harnaś i Wasz
            Ukochany Chemik robią to co widzicie, a to sprzedawczyki; nowi są za krótko -
            więc i tak nie wygrają-tych mamy z głowy.
            Jeżeli mają układ o podziale forsy, to jest rzeczą wtórną, które z nich wyleci -
            i tak liczy się wyłącznie wynik końcowy = kapucha do kieszeni.
            I gdyby nie sprowokowali takiej sytuacji(zresztą, czy tak bardzo ryzykowali? Na
            pewno zakładali, że nowych nie będzie można nominować, tak więc musieli się
            liczyć z potencjalną nominacją), bezczynne czekanie na finał byłoby bez sensu -
            im chodzi o forsę, a wejście do finałowej trójki jest absolutnie wtórne, i
            dodatkowo pozbawione sensu przy obecnych Chemikowych notowaniach.
            pzdr.
            • eremka Re: Jaki spisek? 14.05.02, 09:45
              Wielki Burak powinien ich zaskoczyc i oboje wy...walić na zbity pysk. Mysle, że
              po ogłoszeniu takiego wyroku mielibysmy przed telewizorami niezły ubaw. Ruda
              straciłaby swój lisi spokój i myslę, że Hydro zaprezentowałby odrobine animuszu
              i werwy, hehehe
              • nabialowiec Re: Jaki spisek? 14.05.02, 09:49
                zaraz by przestało ciec z tego kranu, co to od tygodnia tylko kapu i kapu;-))
              • mmpm Re: Jaki spisek? 14.05.02, 11:01
                Ech, marzenia, marzenia... :-)))

Pozdro.
    • Gość: ktosik Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.ict.pwr.wroc.pl 14.05.02, 10:00
      Nie zapominajmy również, że to Hydro nie miał żadnych oporów, aby kogoś
      nominować (gdy odmówili rambo i detektyw). Dla mnie to zwykły burak, który cały
      czas mytśli o pieniądzach. Kiedyś już o tym napisałem i nadal podtrzymuję
      swouje zdanie, źe ten facet zrobi wszystko, aby zdobyć główną nagrodę.
      Przypomina mi pewną postawę ... Balladyny. Jeżeli on wygra, to nie bedę
      zaskoczony. Zdobędzie głosy osób, które prezentują jego poziom.
      • tiresias Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej 14.05.02, 10:09
        oczywiście, że zdobędzie głosy osób reprezentujących jego poziom! A jak może
        byc inaczej?
        Biorąc pod uwagę, że prezentuje on poziom średni, a więc najbardziej liczny, to
        ON powinien wygrać - HYDRO OJCIEC POLAK.
        Taka jest smutna prawda.
        • Gość: aga Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.devs.futuro.pl / 62.233.135.* 14.05.02, 10:54
          NIE ROZUMIEM. Albo Wy nie rozumiecie. Pewnie, że myśli o wygranej i Ruda i
          Hydro, a niby o czym mają myśleć? O pseudo-karierze, którą zafunduje im TVN,
          typu prowadzenie jakiegoś beznadziejnego programu? Przecież nie poszli tam dla
          idei, żebyśmy mieli co oglądać i o czym pisać. Zastanówcie się po co ktoś daje
          się zamknąć w chacie bb, wykonuje debilne polecenia i bierze prysznic na oczach
          całej Polski? Albo marzy mu się życie "gwiazdy", albo myśli o zgarnięciu kasy.
          Akurat ani Kaśki, ani Ojca nie widzę w roli "gwiazd", więc pozostaje polowanko
          na główną nagrodę:)
          • trevis Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej 14.05.02, 11:30
            ...to jest nalepsza odpowiedź z wszystkich jakie tu są...
    • Gość: niki nie rozumiem IP: *.mitex.com.pl / 10.100.10.* 14.05.02, 10:33
      czegoś tu nie rozumiem

zarzucacie państwo niejakiemu hydro że od początku poluje na kasę
      o ile rozumiem ideę tegoż programu, to chodzi o to zeby go wygrać

wygrana ma dwa oblicza:

1> kasa do łapy i koniec historii
      2> zdobycie popularności i "gwarancja" kariery

uczestnicy mogą wybrać formę nagrody i jak widzę robią to konsekwentnie, a za
      to winno się chwalić a nie ganić

doświadczenie poprzednich edycji pokazuje, że kto kasę czesze ten znika z eteru
      (wyjątek strażnika - wystąpił w filmie, ale potrzebny był komplet)

dlatego nie rozumiem zarzutów pod adresem hydro i rudej, ich intencje są
      czytelne, jasne - biorą udział w zabawie którą trzeba wygrać - to jest główne
      zadanie, a nie zapewnienie widzom rozrywki, niektórzy by nawet chcieli rozrywki
      intelektualnej; to zależy(należy) do reżyserów i scenarzystów

pozdr niki

ps i proszę o nieużywanie słów typu IQ, UE w kontekście tego programu - to
      śmieszne
      • mmpm Re: nie rozumiem 14.05.02, 11:05
        Masz rację, Ruda i Hydro konsekwentnie wybrali polowanie na kasę, bo jakąż to
        oni karierę mogliby zrobić w "szołbiznesie", przy tym, co sobą reprezentują? A
        że ich walka jest coraz bardziej nieczysta i żałosna - to już widzowie
        odpowiednio ocenią.

Pozdro.
        • Gość: niki jak gdzie kiedy IP: *.mitex.com.pl / 10.100.10.* 14.05.02, 11:13
          jak w temacie tylko chodzi o tę nieczystość;

proszę o wyjaśnienie (kombinowanie nie jest nieczyst chyba?!)

pozdr
          • mmpm Re: jak gdzie kiedy 14.05.02, 11:20
            Chodzi mi o te wszelkie układziki, w które zaczęli wchodzić ze sobą
            poszczególni mieszkańcy, chocażby "odpalanie działki" (dzielenie skóry na
            niedźwiedziu... :-) ). Podobno takie rzeczy są niedopuszczalne, a WB jakoś
            umknęły... (czy może tylko nam nie pokazano?)

Pozdro.
      • Gość: ktosik Re: nie rozumiem, że nie rozumiesz IP: *.ict.pwr.wroc.pl 14.05.02, 11:11
        Gość portalu: niki napisał(a):

> czegoś tu nie rozumiem
        >
        > zarzucacie państwo niejakiemu hydro że od początku poluje na kasę
        > o ile rozumiem ideę tegoż programu, to chodzi o to zeby go wygrać

Racja!

> wygrana ma dwa oblicza:
        >
        > 1> kasa do łapy i koniec historii
        > 2> zdobycie popularności i "gwarancja" kariery
        >
        > uczestnicy mogą wybrać formę nagrody i jak widzę robią to konsekwentnie, a za
        > to winno się chwalić a nie ganić
        >
        > ps i proszę o nieużywanie słów typu IQ, UE w kontekście tego programu - to
        > śmieszne

To, że program kończy się zdobyciem - w ostateczności - tylko kasy, to jest
        jasne. Pieniądze jedank mozna zdobyć w dobrym stylu (Janusz) lub w gorszym
        (ewentualnie Hydro). Zauważ jedank, że BB to inny program niż 1 z 10. Ludzie żyją
        ze sobą kilka tygtodni. Okazuje się, że Hydro, któremu niektórzy zaufali, polubli
        (góral) jest człowiekiem nie-dobrym. Zapach kasy ważniejszy jest od uczuć
        (sympatii). Nie lubię ludzi, którym chodzi tylko o jedno - przeklęty pieniądz.
        • Gość: xxxxx Popelnili duzy blad, ale ja sie ciesze IP: *.isko.net.pl / 10.0.20.* 14.05.02, 16:29
          Moim zdaniem oni oboje zagrali po prostu na telewidzach zeby pokazac jacy to
          oni wspaniali i jak wszystkich uwielbiaja i nie beda nominowac. Czysta gra pod
          publiczke tym bardziej ze od samego poczatku OBPOJE nominowali bez skrupulow.
          Gadka Hydro ze nie bedzie nominowal nikogo bo sie zle z tym czuje zupelnie do
          mnie nie przemawia, podobnie i Rudej, ktora zawsze miala kogo nominowac i nie
          zauwazylam zeby z kims sie wyjatkowo zzyla. Niestety (dla mnie na szczescie)
          zrobili ogromny blad, bo w ten sposob na pewno skazali sie na nominacje wspolna
          i ktos z nich odpadnie. Biorac pod uwage uklad jaki ze soba zawarli posuniecie
          to bylo glupie bo zminiejszaja swoje szanse na wygrana. Jest jeszcze jeden
          problem (dla nich) jedno z nich (czyli pewnie Ruda) ktore zostanie bedzie
          musialo jeszcze nominowac w przyszlym tygodniu. Jesli za tydzien Ruda bedzie
          nominowac to glupio to bedzie wygladalo na zewnatrz i tylko na tym straci,
          jesli postanowi nie nominowac wtedy wyleci (jak Barbie). Tak czy inaczej na tym
          straci. Ale to juz jej problem widac nie za bardzo jej idzie z mysleniem.

PS. Ciesze sie ze ktores z tych cwaniaczkow wypadnie w niedziele.
    • Gość: amis Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.katowice.pik-net.pl 14.05.02, 17:34
      No i porobiło się.
      Nie będę analizował motywów decyzji Hydro i Rudej, bowiem analiza taka byłaby bardzo długa (trudno
      jednoznacznie stwierdzić co im się w łebkach ulęgło). Zresztą praktycznie wszystko, co napisaliście
      powyżej jest moim zdaniem prawdopodobne. Jakie mogą być jednak konsekwencje ich decyzji.
      Poniżej przedstawiłem kilka możliwości rozwiązania. Właściwe pewnie poznamy wieczorem.
      No więc jak to się skończy:

Oboje wylecą
      Byłby to szok. Szołtysik piałby, że znowu coś stało się pierwszy raz. Nowi zostaliby oboje do
      nominacji. Mało prawdopodobne, chociażby ze względu na brak emocji związanych z SMS-ami, brak
      pieniędzy za nie itp.

Oboje będą nominowani automatycznie
      To chyba najbardziej prawdopodobne. Byliby wtedy jedynymi nominowanymi, bo raczej nie ma
      podstaw, aby dokooptować im Harnasia, który dostał głos od Chemika.
      W niedzielę wyjdzie więc ktoś z GIGANTÓW oraz któreś z nowych (nie znamy jeszcze zasad wyłonienia
      ofiary, chociaż wiadomo, że w proces decyzyjny wmieszani będą starzy mieszkańcy)

Dostaną szansę nominacji i oboje nominują.
      To równie prawdopodobne jak poprzednie rozwiązanie. Hydro nominowałby już wczoraj, gdyby W.Brat
      nie wywalił go. Ruda po przemyśleniu za i przeciw, prawdopodobnie też pęknie, więc jeśli dostaną
      szansę, to zapewne z niej skorzystają. W takim przypadku nominowany będzie Hydro (ma już 2 głosy)
      oraz prawdopodobnie Ruda i/lub Janosik.

Dostaną szansę nominacji i jedno nominuje a drugie nie i wyleci.
      Rozwiązanie nieatrakcyjne dla organizatorów, podobnie jak w przypadku wspólnego wyjścia.

Dostaną szansę nominacji i jedno nominuje a drugie nie i będzie nominowane automatem.
      Rozwiązanie podobne jak w przypadku , kiedy oboje nominują.

A jak będzie pokaże czas.
      amis
      • siano01 Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej 14.05.02, 17:41
        Heja amis!

Jesteśmy zadziwiająco zgodni w tej kwestii i na dodatek "popełniilśmy" posty o
        prawie bliźniaczej treści w tym samym czasie :))

Pozdrawiam bardzo serdecznie
        siano
    • Gość: Pirx40 Re: Taktyczna zagrywka Hydro i Rudej IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka