panatha Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 28.12.04, 21:57 nuda nuda i jeszcze raz nuda, ten serial z kazdym odcinkiem staje sie coraz bardziej żałosny a wrecz smieszny, nowy michał nic nie pamieta, bo ma skleroze, ciocia z kazachstanu znowu zaparzyła czaju, Ela powzdychała dzisiaj pare razy, Rysiu naumiał sie pare słowek po angielsku, Daniel dał tej swojej Żyrafie pare tysiecy złotych na leki bo nie ma co z pieniądzmi robic, Grazynka chce robic impreze sylwestrowa w mieszkaniu wiec zaprosi taksówkarska elyte ze stolicy, Aga zaczeła pisac do najbardziej prestiżowej gazety w Wawie -"Gazety Brukowej" to by było na tyle czyli nic interesujacego pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:59 no i wladziu pod pledem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rupert Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 28.12.04, 22:01 panatha napisał: > Daniel dał tej swojej Żyrafie pare tysiecy złotych na leki bo nie ma co z > pieniądzmi robic, A mi się wydaje że jednak nie dał. Ale z tego co zauważyłem to zmienili Michała w czołówce - to chyba pierwsze naruszenie czołówki w historii Klanu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:03 to mogli przy okazji usunac tez marie nestorke Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 28.12.04, 22:06 dzieki,juz wiem wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 28.12.04, 22:05 tak tak zmienili Michała w czołowce - całe szczescie- to by była porazka - inny michał w czolówce inny w serialu heh a co do Daniela to pozyczyl od mamusi 3 tysiaki dla swojej ukochanej , wiec lada moment podrzuci jej ta kase Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 28.12.04, 22:08 Nie trzy tysiaki a cztery. Hojną ma tę starą nie ma co , na Gwiazdkę nową brykę mu fundnęła, teraz kaską sypnęła. To taki intratny biznes ta restauracja ? Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 12:27 No i jeszcze Lubicz junior się objawił, Krystyna się z nim zabawiała, dawno dzieciak nie pokazywali, ale jakiś chyba mało rozwinięty - ile on właściwie ma? Bo wczoraj to sprawiał wrażenie niespełna rocznego, góra 7-8 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:24 Wedlug mojej najlepszej wiedzy Pawełek skończyl rok okolo czerwca b.r.W zeszlym roku nie mógł przebywać w pobliżu prawdziwej choinki, to sobie przypomniałam, bo już zwatpiłam, czy mi się nie pokreciło . Coż, nie mieli innego dziecka na skladzie. I dobrze, przynajmniej spokoj jest. 1,5-roczniak to tajfun. Za rok znajdą takiego jak Mateuszek z Mjm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br IP: *.tvgawex.pl 29.12.04, 12:44 ..no i mało brakowało,a doktor Lubicz miałby wreszcie seks małżeński..8) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 18:27 a dziś przewrotnie nadali Klan o 15.30 i znowu nie obejrzałam.czy może ktoś zwolnił się na tę oklicznośc wcześniej z pracy i wie co było??;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Leska especially for you 29.12.04, 18:56 1. W gabinecie u dr Koziełły pojawia się Błażej i tłumaczy sie dlaczego dał dyla z ośrodka wychowawczego- generalnie chodzi o to,że chlał z kolesiem piwko, oczywiście Koziełło prawie,że schodzi na zawał. 2. Siostra Dorotka zdradza cierpiętnicy Elżuni,że pan Janusz był wtyczką UB. 3. Elżunia wraca do domu , nowy Michał spi na górze i nadal nic nie kuma- a ona przegląda jakieś jego badania z których wynika,że mózg jest bardzo uszkodzony, ale co tam w Elmedzie go wyleczą na bank:)). 4. Piękna Agnieszka dostaje prace w " Gazecie Brukowej". W międzyczasie Dominika coś kombinuje z Kolą. 5. Krystyna chodzi po chałupie ze swoim niedorozwiniętym juniorem na ręku, a dr Lubicz pod krawatem snuje się za nią i wali durne teksty. 6. Wraca Agnieszka i oznajmia wszystkim,że dostała pracę, wszyscy są wniebowzięci bo ilez mozna tego pasożyta utrzymywać. 7. U Czesi spotyka się naraz dwóch absztyfikantów Roch i Darek, przy czym ten drugi prosi Czeskę o rozwód. Cześka poczatkowo odmawia, ale potem jak Roch ją zapewnia,ze zostanie z nią to się zgadza. 8. Ewa i Daniel zaczynają bara bara na kanapie w Liskowie, nagle łomot do drzwi- wpada Maja i zaprasza ich na Sylwka. 9. Na kanapie w Lubiczów siedzi pani Surmaczi coś tam pie.. po swojemu. 10. Darek wraca do Wiesi i proponuje jej małżeństwo. The end. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leska especially for you 29.12.04, 19:15 czy dziś była jakas wydłużona wersja Klanu,że aż tyle się działo:)?? dzieki Wiesławo za wnikliwą relację-może po koniaczku;)?? hitem odcinka jest chyba pomysł ożenku ex Czesławy z Wiesławą:) dobrze,że jeszcze operacja nozdrzy Czesławy się nie odbyła,bo tego bym nie przebolała-zobaczyć muszę jak nos klapciaty zamienia się w nosek zgrabniutki:)! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Leska especially for you 29.12.04, 19:22 Leska to po koniaczku:)). " Klan" był normalny, tylko opisałam Ci z dokładnością co do jednej sceny. Szkoda tylko,że tego zaburzonego Ryśka z Grażynką i dzieciarami nie było no i dwóch pań Drewno- Łącz i Trojanowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leska especially for you 29.12.04, 19:25 a czy pewna jesteś Wiesławo,że eskimoska Lubiczówna to ma aż 6 lat,bo ostatnio wspominałaś o tym.ja ją ciągle uważałam za taką rezolutną 3-latkę;)a z twarzy to ona jest wypisz-wymaluj Ryśku-anglista,te oczy identyczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Leska especially for you 29.12.04, 19:35 lezka_z_posen napisała: > a czy pewna jesteś Wiesławo,że eskimoska Lubiczówna to ma aż 6 lat,bo ostatnio > wspominałaś o tym.ja ją ciągle uważałam za taką rezolutną 3-latkę;)a z twarzy > to ona jest wypisz-wymaluj Ryśku-anglista,te oczy identyczne;) Leska na bank, bo pamiętam jak Ostrowska chodziła w ciąży i na przełomie 98/99 rodziła. Więc ten dzieciak ma 6 lat, tylko jakiś taki niedorozwój. A co do jego urody to prawdziwy mąz Ostrowskiej jest bardzo podobny do Ryśka stąd i dzieciak taki eskimos. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leska especially for you 29.12.04, 19:37 wieslawa-siemiankowska napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > a czy pewna jesteś Wiesławo,że eskimoska Lubiczówna to ma aż 6 lat,bo > ostatnio > > wspominałaś o tym.ja ją ciągle uważałam za taką rezolutną 3-latkę;)a z tw > arzy > > to ona jest wypisz-wymaluj Ryśku-anglista,te oczy identyczne;) > > Leska na bank, bo pamiętam jak Ostrowska chodziła w ciąży i na przełomie 98/99 > rodziła. Więc ten dzieciak ma 6 lat, tylko jakiś taki niedorozwój. A co do > jego urody to prawdziwy mąz Ostrowskiej jest bardzo podobny do Ryśka stąd i > dzieciak taki eskimos. ja wiem czy podobny??kojarzę gościa,kłaki takie dłuższe i bratem Badeckiego jest,nie;))?? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Leska especially for you 29.12.04, 19:47 lezka_z_posen napisała: > wieslawa-siemiankowska napisała: > > > lezka_z_posen napisała: > > > > > a czy pewna jesteś Wiesławo,że eskimoska Lubiczówna to ma aż 6 lat, > bo > > ostatnio > > > wspominałaś o tym.ja ją ciągle uważałam za taką rezolutną 3-latkę;) > a z tw > > arzy > > > to ona jest wypisz-wymaluj Ryśku-anglista,te oczy identyczne;) > > > > Leska na bank, bo pamiętam jak Ostrowska chodziła w ciąży i na przełomie > 98/99 > > rodziła. Więc ten dzieciak ma 6 lat, tylko jakiś taki niedorozwój. A co > do > > jego urody to prawdziwy mąz Ostrowskiej jest bardzo podobny do Ryśka stąd > i > > dzieciak taki eskimos. > > ja wiem czy podobny??kojarzę gościa,kłaki takie dłuższe i bratem Badeckiego > jest,nie;))?? No tak, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: Leska especially for you 29.12.04, 19:27 wieslawa-siemiankowska napisała: > Leska to po koniaczku:)). " Klan" był normalny, tylko opisałam Ci z > dokładnością co do jednej sceny. Szkoda tylko,że tego zaburzonego Ryśka z > Grażynką i dzieciarami nie było no i dwóch pań Drewno- Łącz i Trojanowskiej. no ale dzisiaj Drewno-Żyrafa czyli nowe miłosc Daniela Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Leska especially for you 29.12.04, 19:36 Żyrafa z polipem w nosie, hehe. Ciekawe jak oni będą się bzykać- on z hivem ona z wirusem C ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leska especially for you 29.12.04, 19:38 wieslawa-siemiankowska napisała: > Żyrafa z polipem w nosie, hehe. Ciekawe jak oni będą się bzykać- on z hivem ona > > z wirusem C ?? chyba Daniel wybierze pozycję na lisa-całą noc się czai i rano ucieka;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Leska especially for you 29.12.04, 19:46 No co Ty Leska, przecież on mimo hiva to normalny facet i potrzebuje sobie bzyknąć od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leska especially for you 29.12.04, 20:12 wieslawa-siemiankowska napisała: > No co Ty Leska, przecież on mimo hiva to normalny facet i potrzebuje sobie > bzyknąć od czasu do czasu. na razie nic nie bzyknął,więc kto go tam wie..a wiadomo,narząd nie używany...;) atrofia,te sprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Leska especially for you IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:26 o to nie jest tak, ze eskimoska jest drugim dzieckiem Grazynki, i to pierwsze ma okolo 6 lat, a eskimoska troche mniej? bo jesli to dziecko ma 6 lat, to cos zle wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leska especially for you 29.12.04, 20:29 też mi tutaj coś nie gra,jeśli dziecko z iglo chodzi;)moze faktycznie to z przełomu 98/99 nie załapało się na serial,a to aktualnie w Klanie grające jest inna latoroślą??Wiesławo,oświeć nas! Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 20:30 Lezka, a czemu dziecię Ryśku, Katarzyna jest nazywana eskimosem? Też mi się tak wydawało, że Katarzyna ma trójkę na karku, może czwórkę. A tu zaraz kolejna latorośl do szkoły, nowe drogie podręczniki, nowe fajne powody do użalania się czyli to, co widz najbardziej lubi: RYŚKU I GRAŻYNKA ZNÓW NIE WIĄŻĄ KOŃCA Z KOŃCEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 20:37 Kaśka za eskimoskę robi,bo te rysy takie z mroźnej pólnocy ma,oczy wąziutkie,fałd powiekowy wydatny:)ale mnie też wygląda na 3-4 wiosny,niemożliwe,żeby już 6 lat Ryśkom na karku siedziala.a tam bieda-nic to,ze chata całkiem przyzwoicie odstawina,Grażynka gotuje w ciuchach z Carly Gry,ktore wcale nie są az tak tanie.no ale może na wagę kupuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Oto dowód niedowiarki 29.12.04, 20:40 www.filmpolski.pl./fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=27489&baza=1 Wychodzi na to,że w lutym skończy 6 lat. A najmłodsza córeczka Ostrowskiej urodziło się w maju 2002 roku. Już mi wierzycie niedowiarki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 20:41 Bo prawdziwa Pani Domu musi być ZAWSZE elegancka ;-) PS Lecę na FOKSAL, jak coś fajnego znajdę, to zawołam. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 20:46 Eeeeeeeeeej, może mi się już coś pomieszało, ale Julia urodziła się w 1999 roku, tak? To jak może od 1997 roku grać w KLANIE??? No bo zobaczcie i tu: www.filmpolski.pl./fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=27489&baza=1 i tu: www.filmweb.pl/Person?id=177632 jest tak napisane. To jak można grać dwa lata przed swoimi narodzinami w serialu, nawet tak wspaniałym jak KLAN? Tylko nie śmiejcie się jak mi się coś pomyliło :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 20:52 nic Ci się hiacynto nie pomieszało.ściema jedna wielka,i tyle:)ja obstawiam wersję,że Kasia_z_krainy_lodu ma lat 18 i zdaje w tym roku "nową maturę":) Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 20:55 A może Kasia to klon i już w 1995 roku ją w laboratorium zrobili a od 1997 roku ją Grażyna na planie KLANU w kieszeni nosiła, więc i klon grał, a w 1999 ją "urodzili"? Ciemne sekrety KLANu... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 20:57 Kasia a la owieczka Dolly-wszystko jest możliwe:)co tam na foksal hiacynto:))? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 20:58 Nie oni tam zawsze wpisują rok rozpoczęcia produkcji serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:51 nie znam sie za bardzo na dzieciach ale jesli faktycznie eskimoska ma lat 6, to bardzo mizernie wyglada, no i fatalnie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 22:01 Lezko - na foksalu same dziwy. Między zdjęciami z cudownej sesji Karoliny Muszalak wstawione są zdjęcia jakiegoś faceta. Albo to przebrana Karola ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 22:03 dawaj,co znalazłaś!trzeba przed zaśnieciem oddac hołd fotografowi,jakoś lubię tego gościa:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 22:08 www.foksal.com.pl/sesje/gabryjelska/gabryjelska-05.jpg Sama coś znajdź i się pochwal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 29.12.04, 22:14 swoje foto wrzucę,zakasuję wszystkich:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 30.12.04, 11:23 Znasz tego fotografa? ;) Tylko jego zdjęcia mogą naprawdę zakasować wszystkich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 30.12.04, 11:27 jeszcze nie znam.ale chcę zapoznać-to jest moje noworoczne postanowienie;) marzy mi się taka sesja!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: prosze mi zreferowac dzisiejszy klan(28.12.br 30.12.04, 11:30 JESZCZE nie, tak? Ale w jaki sposób go "zapoznasz"? Nie rób głupstw, taka sesja nie jest najważniejsza w życiu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś