Dodaj do ulubionych

Zaczerwieniła się.....

17.05.02, 16:53
Zaczerwieniła się
(14:20, 17.05.2002)

"Mieszkańcy zwrócili uwagę na to, że Katarzyna bardzo chętnie przebywa w
bliskim towarzystwie Mariusza, zaczynają żartować, że przystojny sportowiec
wpadł jej w oko. Kasia zawstydziła się."

Na Chemika gadają, a Kaśka najpierw erotyczne sny o spadochroniarzu a teraz
hokeista...... ;))

siano
Obserwuj wątek
    • Gość: iwa Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:54
      siano01 napisał(a):

> Zaczerwieniła się
      > (14:20, 17.05.2002)
      >
      > "Mieszkańcy zwrócili uwagę na to, że Katarzyna bardzo chętnie przebywa w
      > bliskim towarzystwie Mariusza, zaczynają żartować, że przystojny sportowiec
      > wpadł jej w oko. Kasia zawstydziła się."
      >
      > Na Chemika gadają, a Kaśka najpierw erotyczne sny o spadochroniarzu a teraz
      > hokeista...... ;))
      >
      > siano

niech wpuszczą jakiegoś piłkarza to moze biedna w końcu strzeli tego gola;D

• n0name Re: Zaczerwieniła się..... 17.05.02, 16:56
      siano01 napisał(a):

> Zaczerwieniła się
      > (14:20, 17.05.2002)
      >
      > "Mieszkańcy zwrócili uwagę na to, że Katarzyna bardzo chętnie przebywa w
      > bliskim towarzystwie Mariusza, zaczynają żartować, że przystojny sportowiec
      > wpadł jej w oko. Kasia zawstydziła się."
      >
      > Na Chemika gadają, a Kaśka najpierw erotyczne sny o spadochroniarzu a teraz
      > hokeista...... ;))
      >
      > siano

nno no... ja bym uwazal... jeszcze jej strzeli bramke... ;D
    • Gość: La_ki Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 16:59
      Jak miałbyś m ęża,który Cię zdradza i Twój związek wisiałby na włosku też
      pewnie zrobiłbyś coś,co sprawiłoby temu niepokornemu przykrośc.Zresztą Rudi
      myśli o rozwodzie /tak sama mówiła/ więc czemu jej nie może się ktoś spodobać?
      • siano01 Re: Zaczerwieniła się..... 17.05.02, 17:02
        Gość portalu: La_ki napisał(a):

> Jak miałbyś m ęża,który Cię zdradza i Twój związek wisiałby na włosku też
        > pewnie zrobiłbyś coś,co sprawiłoby temu niepokornemu przykrośc.

Hola, hola (powtarzając za Wielkim Bratem). Dlaczego zakładasz, że Kaśka to taka
        paskudna i wyrachowana baba i robi coś specjalnie żeby temu
        drugiemu "niepokornemu" zrobić przykrość?! Mylisz się zakładając, że również ja
        próbowałbym się tak odgrywać.

siano
        • Gość: La_ki Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 17:10
          Jak na krzywdę,jakiej doświadczyła nie robi nic, co świadczyłoby o
          wyrachowaniu.Jednak ja zrozumiałbym,gdyby utarła nosa staremu,natomiast nie
          rozumiem,dlaczego Ty Siano nie jesteś obiektywny.Czy coś Kasi imputujesz?
          • siano01 Re: Zaczerwieniła się..... 17.05.02, 17:15

> Jednak ja zrozumiałbym,gdyby utarła nosa staremu,natomiast nie
            > rozumiem,dlaczego Ty Siano nie jesteś obiektywny. Czy coś Kasi imputujesz?

Rany Boskie, gdzieś Ty się dopatrzył mojego braku obiektywizmu? Ja Kasi nic nie
            zarzucam, przyczepiłem się tylko do Twojej wypowiedzi, bo nie uważam, że to co
            robi Rudi to jest po to żeby utrzeć nosa komukolwiek.

• Gość: La_ki Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 17:25
              Twój komentarz świadczy o tym,że coś masz Kasi za złe.Mnie też Czerkawski by
              oczarował tylko chyba z całkiem innego powodu.
              • siano01 Re: Zaczerwieniła się..... 17.05.02, 17:30

> Twój komentarz świadczy o tym,że coś masz Kasi za złe.Mnie też Czerkawski by
                > oczarował tylko chyba z całkiem innego powodu.

Niczego nie mam Kasi za złe -> na końcu komentarza znajduje się emotikon ";)".
                Radzę uważniej czytać....
                • Gość: La_ki Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 17:45
                  Staram się czytaC uważnie,a na różne znaczki nie zwracam szczególnej uwagi,bo
                  często sa dziełem przypadku.Jeżeli zaś to ja cokolwiek złego dopatrzyłem się w
                  Twym komentarzu,to serdecznie przepraszam.Wydaje mi się,że znam się na ludziach
                  na tyle,żeby Rudi oceniać pozytywnie,mimo słabości,które przecież ludzkie są.
                  • vwdoka Re: Zaczerwieniła się..... 17.05.02, 18:01

> Staram się czytaC uważnie,a na różne znaczki nie zwracam szczególnej uwagi,bo
                    > często sa dziełem przypadku.Jeżeli zaś to ja cokolwiek złego dopatrzyłem się w
                    > Twym komentarzu,to serdecznie przepraszam.Wydaje mi się,że znam się na ludziach
                    >
                    > na tyle,żeby Rudi oceniać pozytywnie,mimo słabości,które przecież ludzkie są.

Witam, a może dzięki tym słabościom?Pozdrawiam,
                    vwdoka
      • Gość: iwa Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 17:11

> Jak miałbyś m ęża,który Cię zdradza i Twój związek wisiałby na włosku też
        > pewnie zrobiłbyś coś,co sprawiłoby temu niepokornemu przykrośc.Zresztą Rudi
        > myśli o rozwodzie /tak sama mówiła/ więc czemu jej nie może się ktoś spodobać?

gdybym miała męża ktory mnie zdradza to bym nie bawiła się w jakiś gierki tylko
        puściła go w trąbe, a Rudi jest kobietą więc naturalną rzeczą jest że przystojny
        facet wzbudza w niej zainteresowanie. Bynajmniej w domu to jakas odmiana od tych
        buraków z którymi przebywa(no moze oprócz Piotrka).

• Gość: La_ki Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 17:15
          Można puścić męża w trąbę jak nie ma się na karku trójki dzieci i spalonej
          chałupy.Można mieć honor,gdy nie ma świadomości pozostawienia na łaskę losu
          dzieciaków.Co one winne?
          • Gość: iwa Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 17:22

> Można puścić męża w trąbę jak nie ma się na karku trójki dzieci i spalonej
            > chałupy.Można mieć honor,gdy nie ma świadomości pozostawienia na łaskę losu
            > dzieciaków.Co one winne?

takie małżeństwo to świetny wzór do naśladowania dla dzieciaków.Co one winne?
            • Gość: La_ki Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 17:29
              Człowiek jakby wiedział,że się przewróci,to by się położył.A gdyby był
              jasnowidzem,to byłby bogaty i nie musiałby brać udziału w durnym programie.
          • Gość: zip Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 17:59

> Można puścić męża w trąbę jak nie ma się na karku trójki dzieci i spalonej
            > chałupy.Można mieć honor,gdy nie ma świadomości pozostawienia na łaskę losu
            > dzieciaków.Co one winne?
            ...
            o co znów chodzi z tym honorem?
            zip

• Gość: Metaxa Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 23:57
      Ech, sianko.. gdyby Cie zamknęli w celibacie na 70 dni, to też śniłbys o
      spadochroniarzach ;)))))
      A Joasia powinna pamiętać, że Czerkawski to chyba zaobrączkowany ze
      Skorupcą? ;))) chociaż, może to pociecha dla czerwonej Joasi.. wniosek z tego,
      że lubi blondynki ;)
      • Gość: max Re: Zaczerwieniła się..... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 00:20
        Scorupka dawno w separacji.Trzeba wiać bo Zip przyszedł,brrrrrrrrrrrr....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka