Dodaj do ulubionych

Mończyk-bończyk www

IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 17.01.05, 20:58
www.czarekmonczyk.pl/
Wymiękam.. chyba ściągnę tapetkę z jego wizerunkiem albo nawet kupię koszulkę
!! Jaki światowy się zrobił :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: drop Re: Mończyk-bończyk www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:20
      o kurde!!! weszlam tylko na pierwsza strone, dalej nie, bo jestem obrzydliwa.
      Widzialam pare dni temu w nocy jakas powtorke rozmow w toku i kapcie mi spadly
      (mimo, ze nie posiadam). Rozbuchane ego, coreczka obok, a dalej jakas laseczka
      ok. 20 - narzeczona starego zboczka. Ludzie, swiat sie konczy, niechybnie
      • riki_i Re: Mończyk-bończyk www 17.01.05, 23:40
        Poczytajcie lepiej pierwszy odcinek biografii Czarka!!! Hard core jakich mało,
        w wieku 16 lat bzykał 22 letnią blondynę na sianie, jak ją zerżnął 7 razy pod
        rząd to zemdlała w pracy. Potem pojechał na obóz PCK gdzie było 80 napalonych
        dziewczyn, które sobie wymieniał co noc, często zaliczając dwie naraz. Jednym
        słowem miał facet życie, i zdaje się, że nadal ma, choć ta Mizia którą ostatnio
        zapylił jak dla mnie słaba (no i mózg komara do tego)
        • moniq_c Re: Mończyk-bończyk www 18.01.05, 10:42
          ktoś sobie jaja zrobił i bredni popisał a Ty się od razu zaaferowałeś ....
          • riki_i Re: Mończyk-bończyk www 18.01.05, 15:39
            Moniq_c przeczytałas dobrze co jest napisane u dołu strony?

"Wszystkie materiały i zdjęcia umieszczone na tej stronie są własnością
            Cezarego Mończyka. Wszelkie kopiowanie, powielanie i przetwarzanie w całości
            lub w części bez zgody właściciela jest zabronione. All logos and trademarks in
            this site are property of their respective owner. The comments are property of
            their posters, all the rest (c) 2003 "
    • weronkaka Re: Mończyk-bończyk www 18.01.05, 22:03
      lece po tą tapetę!!
      • Gość: chani Re: Mończyk-bończyk www IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.01.05, 01:46
        A kto to jest ten monczyk??
    • Gość: xyz Re: Mończyk-bończyk www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:38
      Cena jednej koszulki to jedyne 99 PLN - nadruk z dwóch stron. W cenę włączone
      są koszty przesyłki
      Specjalnie dla Was na koszulkach autograf Czarka Mończyka (trudnospieralnym
      flamasterem). Takiej koszulki nie dostaniecie Państwo w żadnym sklepie.
      Zamówienia prosimy kierować na e-mail. Wymagana jest wplata z góry na konto
      firmy Netmarketing:
      Łódź ul. Wólczańska 44/50 lok. 7
      PKO BP S.A. I/o Łódź 02-10203352-1259248061
      z dopiskiem "wpłata za koszukę 01 lub 02",
      Termin realizacji 14 dni roboczych od daty wpłaty.
      • Gość: ja Re: Mończyk-bończyk www IP: 193.201.167.* 19.01.05, 15:02
        ha ha ha!!!!poproszę hurtem dla całej rodziny..:))))) z góry płatne..:DDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka