clk 18.01.06, 10:53 lost jest rewelacyjny to fakt ja czekam na 11odcinek z 2 serii dzisiaj na abc... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barrin Re: Lost: Zagubieni II 18.01.06, 18:26 dziwne, ze wszedzie wygral sawyer, a nie ktoras z bohaterek , czyzby glosowaly same panie?;) ja bym chetnie zobaczyl na okladce gazety kate, wg mnie najladniejsza na wyspie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Lost: Zagubieni II 18.01.06, 19:23 Już wcześniej zauważyłem, że w każdym wątku typu: który bohater(ka) jest najseksowniejszy(a), wypowiadają się głównie panie. I to jak! A podobno to my myślimy tylko o jednym... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vel Re: Lost: Zagubieni II IP: *.echostar.pl 19.01.06, 18:46 hehe widac ze nie tylko dziewczyny ogladaja seriale, ale nawet jakies ciotki meskie sie znajda :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fish [...] IP: *.gl.digi.pl 19.01.06, 20:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zipy Re: tylkoPRISON BREAK lost jest dla gejow i dziew IP: *.local.pl / *.akacjowa.pl 19.01.06, 22:50 tyn sam jesteś nudny! i głupi na dodatek! przez takich jak ty w Polsce rządzi PiS ! Dureń kostropaty jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sd Re: tylkoPRISON BREAK lost jest dla gejow i dziew IP: 195.69.80.* 20.01.06, 00:17 ku.. PIS jest spoko buraku ;p ;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bez znaczenia Re: tylkoPRISON BREAK lost jest dla gejow i dziew IP: *.red8.pl 20.01.06, 12:09 sam jesteś gej, pedale... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :P Re: tylkoPRISON BREAK lost jest dla gejow i dziew IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 20.01.06, 19:06 Taaak??A jaki serial oglądałeś ostatnio??Gotowe na wszystko???A może Zbuntowanego Anioła?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :p Re: tylkoPRISON BREAK lost jest dla gejow i dziew IP: *.gl.digi.pl 21.01.06, 11:20 twoj stary zbuntowany anil Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karol a kim jest Bronka? IP: *.gdynia.mm.pl 20.01.06, 00:15 nie znam tej bohaterki,a autor artykułu o niej mowi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karol Re: to chyba ta z "Daleko od szosy" IP: *.gdynia.mm.pl 20.01.06, 17:27 może tak ale tego zagranicznego serialu nie oglądam i tego polskiego nigdy nie oglądałem, więc nie mogę zweryfikować (: Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rosi Re: Lost: Zagubieni II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:12 He he, kto wie? Ja też głosowałam na Sawyera i ciesze się że wygrał, on jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: Lost: Zagubieni II IP: *.access.telenet.be 19.01.06, 20:25 a ja nie jestem jakas homo ale na kate tez glosowalam ooo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zagubionka Re: Lost: Zagubieni II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:33 "zagubieni" to naprawde niesamowity serial. Niechżałuja ci kturzy go nie ogladaja od smego poczatku. a co do glosowania to ja oddalam swoj glos na Boona szkoda ze wygral Sawyer ale co tam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andy Re: Lost: Zagubieni II IP: *.chello.pl 18.01.06, 22:25 ja głosowałem na Locke'a. ta postać najlepiej pokazuje klimat całego serialu. szkoda że nie wygrał, ale jego drugie miejsce zaraz za Sawyerem całkiem dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: O-vik Re: Lost: Zagubieni II IP: *.bredband.skanova.com 19.01.06, 18:45 NUDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cwiklia Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 20:50 ja bardzo przepraszam ale po pierwszym odcinku odechciało mnie się tego serialu zupełnie ale po "Niechżałuja ci kturzy" to nawet ............. bo mnie ręce opadły Odpowiedz Link Zgłoś
tora99 Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 02:47 nie widzialam 10 odcinaka II serii, jak to mozna zrobic i gdzie? z gory dzieki bardzo za pomoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 10:42 mozesz sobie odpuscic beznadziejny odcinek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mgnat Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 11:02 > mozesz sobie odpuscic > beznadziejny odcinek :/ ??? jak dla mnie jedem najlepszych... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: to ja Re: Lost: Zagubieni II IP: *.crowley.pl 19.01.06, 23:17 Rzeczywiscie mocno sredni. Ale ten serial juz tak ma - wyjatkowo nierowny poziom odcinkow. Obejzec warto, bo to historia Pana Eko - moze byc wiec potrzebne pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joe Re: Lost: Zagubieni II IP: 212.33.153.* 19.01.06, 10:54 Ja sciagnalem z mula zreszta tak jak i cala pierwsza serie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fistaszek Re: Lost: Zagubieni II IP: *.n.net.pl 19.01.06, 12:57 LOST to najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał. Z napięciem czekałam na każdy odcinek i jestem pewna że z takim samym podekscytowaniem będe czekała na każdy następny. Nie moge się doczekać do nastepnej seri. Już zaraziłam tym serialem pare osób, bo nie przejdzie sie obojętnie wobec tego jeśli zobaczy sie choć jeden odcinek. Szkoda tylko że na każdy odcinek trzeba czekać aż cały tydzień, to jest po prostu tortur. Mam nadzieję że w 2 serii częsciej będzie pojawiał się Sawyer on jest nieziemski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotr Re: Lost: Zagubieni II IP: *.direct-adsl.nl 19.01.06, 19:01 > Mam nadzieję że w 2 serii częsciej będzie > pojawiał się Sawyer on jest nieziemski!!! będzie, będzie ;) btw - i tak nie ma jak Hugo "Hurley" Reyes. Zakompleksiony Sawyer przy nim wysiada :D Odpowiedz Link Zgłoś
kacha_88 Lost: Zagubieni II 19.01.06, 17:31 jej to naprawde swietny serial choc myslalam ze to bedziedzie jeden z typu "rozbitkowie próbują przeżyć na wyspie". on na prawde wciąga!! cieszę się, że obejrzałam pierwszy i wszystkie kolejne odcinki. tylko dlaczego druga seria dopiero jesienią?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pedro Re: Lost: Zagubieni II IP: *.autocom.pl 19.01.06, 19:05 eeeee masz kompa to ściągaj <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: mnie nie zauroczyl ;/ 19.01.06, 18:36 ani mnie. Z ekranu wieje nudą i niekonsekwencją, a najprostsze zadania jakie stają przed bohaterami urastają wg scenarzystów do rangi kryzysu na miarę tsunami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vel Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.echostar.pl 19.01.06, 18:49 ja wytrzymalem moze ze 3 minuty, nie wiem jak mozna tracic pol zycia na ogladanie seriali :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zatroskany Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: 195.20.110.* 19.01.06, 19:56 śmieszą mie wypowiedzi oglądałęm 3 min i stwierdzam obiektywnie, że nudny proponuje pierwsze 3 minuty albo całe 2h na "Proces" Kafki - pewnie nudne co? seriale to oczywiście starta czasu ale ta pseudo inteligentna wypowiedź żenua!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vel Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.echostar.pl 19.01.06, 20:41 ale LOL cos takiego jak "obiektywizm" nie istnieje :] niektorym wystarczaja 3min - innym 2godz :] pogodz sie :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: intelektualista Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:50 obiektywizm - bezstronność, rzeczowość, postawa badawcza wolna od uprzedzeń think twice zanim znowu zrobisz z siebie błazna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vel Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.echostar.pl 20.01.06, 00:35 kazdy jest inny, kazdy ma swoj(indywidualny) punkt widzenia :] -> nie ma czegos takiego jak "obiektywizm - bezstronność, rzeczowość, postawa badawcza wolna od uprzedzeń" czy jak inaczej sobie chcesz to nazwac :] "think three times zanim znowu zrobisz z siebie megabłazna" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ronin81 Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 11:20 Wniosek jesli 3 min sa polowa twojego zycia to musiales z 6 min zyc ... kondolencje ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ronin81 Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 11:18 To jest jedyny serial w tvp ktory moge wytrzymac ... swoja droga ty pewnie ogladasz klona albo plebanie w przerwach z m jak milosc .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: Lost: Zagubieni II IP: 213.218.217.* 19.01.06, 18:37 Ogladalem serial w UK- marny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TO ja Re: Lost: Zagubieni II IP: *.chello.pl 19.01.06, 18:39 achhhh te dołeczki w policzkach......... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pingu skad gazeta bierze takich pismakow jak Leszek IP: 199.243.65.* 19.01.06, 18:44 skad gazeta bierze takich pismakow jak Leszek? a moze jednak te kawaly o polakach idiotach maja troche prawdy w sobie? taki kwiatek: "więc bohaterowie są politycznie poprawni i reprezentują wszystkie możliwe kolory skóry". czy ten czlowiek ma chociaz dostep do telewizji? przeciez w USA mieszkaja ludzie o wszystkich mozliwie kolorach skory. to film o pasazerach samolotu lecacego do LA, a nie o rodzinie wloskich imigrantow z NY. a tego tekstu o grubych Murzynkach nawet nie bede juz komentowal. co za wiocha, teksty godne gimnazjum w ogolnoposkim 'pismie'. nawet nie wiem czy sie smiac czy plakac. cale szczescie, ze chyba nikt tego nie tlumaczy na jezyki obce... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1232 Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 18:45 ja ogladam na biezaco w usa (to znaczy jeszcze ogladam) i na poczatku tez bardzo mi sie podobal, ale teraz juz mi bokiem zaczyna wychodzic. Nudny sie robi, rozwlekaja ile sie da, a na dodatek zawiewa mydlana opera - te spojrzenia wymowne i lzy... zdecydowanie bardziej wole "Gotowe na wszystko", znacznie bardziej blystkotliwy i nieprzewidywalny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w sprawdzmy pare faktow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:46 Name: oceanic-air.com Address: 199.181.134.172 ws.arin.net/whois/?queryinput=199.181.134.172 OrgName: Disney Worldwide Services, Inc. NetName: DISNEY-CBLK NameServer: HUEY.DISNEY.COM OrgTechEmail: jeff.mansukhani@disney.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: heretique Re: sprawdzmy pare faktow :) IP: *.chello.pl 19.01.06, 21:10 Wystarczy kliknąć "Terms of Use" na dole strony, Watsonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji 19.01.06, 18:50 jezykowej dotychczasowych odcinkow?? Z gory dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pedro Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.autocom.pl 19.01.06, 19:02 Napisy są na www.napisy.org po co Ci polska wersja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji 19.01.06, 19:07 Szukam dla rodzinki, angielska,niemiecka sciagnalem ale polskiej nie udalo mi sie wyszukac:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pedro Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.autocom.pl 19.01.06, 19:09 Ja nie widziałem :) Ale zawsze możesz się poświęcić i robić za lektora <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji 19.01.06, 19:35 Hehe:)) Jakby ktos w kazdym razie namierzyl to uprzejmie prosilbym o linka GRACIE:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hoshi Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:14 a to rodzina nie moze czytac napisów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ASD Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.01.06, 00:39 Napisy do Losta są tu: napisy.gwrota.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bob Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:12 Nie wszyscy lubia czytac napisy, nie wszycy maja komputery, nie wszyscy maja stacjonarne DVD z divx-em czytajac poprawnie napisy z polskimi czcionkami. Pozdrawiam, bob Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bob Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:11 Witaj, Niestety musisz skorzystac z osiloka, tam sa wszystkie sumy kontrolne do odcinkow I sezonu emitowanych na AXN. (strona www.osloskop.net) Pozdrawiam, Yelonki ps. w razie czego sluze pomoca - ja juz sciagnalem wszystko. jelonki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawy Re: Lost: Zagubieni II-naprawde jestescie IP: *.sympatico.ca 19.01.06, 18:52 nie zaluje,ze tego nie ogladam ; krotko mowiac - "bull shit" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iz. Re: Lost: Zagubieni II IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.01.06, 19:12 a ja zaczęłam oglądać Lostów w Anglii podczas gdy robie nocne zmiany. Rzeczywiście wciąga, właśnie tydzień temu skończyła się seria. Nowa podobno na wiosnę. Ciekawe czy jeszcze będę robić nocki w środowe wieczory? :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a Re: Lost: Zagubieni II IP: *.acn.waw.pl 19.01.06, 19:27 ja tez to ogladam, ale mam mieszane uczucia nie kontynuuja watkow, kt wydawaly sie ciekawe, jakas niekonsekwencja, brak logiki, zbyt rozwleczone zwykly produkcyjniak disneya Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andzi@ Re: Lost: Zagubieni II IP: *.tvgawex.pl 19.01.06, 19:31 Uwielbiam LOST!!! :D To rewelacyjny serial, drugiego takiego nikt nie wymyślił! Chciałabym jednak, żeby wreszcie choć niektóre tajemnice zostały wyjaśnione. KOCHAM SAWYERA!!! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e ile odcinków leciało już w tvp1? IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 19:34 czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie ile odcinków leciało już w tvp1, albo inaczej: od kiedy ten serial jest nadawany w polsce (od tygodnia, miesiąca)? z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: ile odcinków leciało już w tvp1? 19.01.06, 20:26 Od 3 listopada w każdy czwartek po dwa odcinki. Dziś dwa ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: ile odcinków leciało już w tvp1? 19.01.06, 20:27 Sorry, dziś 23 i 24, jeszcze za tydzień będą dwa - 25 i 26 i to będą ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuza Re: Lost: Zagubieni II IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 19.01.06, 19:46 Niestety, przeważnie zasypiam ale zawsze mówię sobie może następnym razem się uda zobaczymy może kiedyś to nastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sneijder To pierwszy serial, ktory czasem oglądam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:49 Jeszcze w zyciu nie obejrzalem wiecej niz 1/4 odcinka jakiegos serialu... A teraz zobaczylem juz kilka częsci "Lost"...musi byc w nim cos dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
eryk_thumb Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 19:54 Lost Fabula 3 Gra aktorska 3 Ocena 3 Natomiast Przystanek Alaska Fabula=3+ gra Aktorska 3+ Ocena 3,5 Rome Fabula 4 Gra aktorska 4 Ocena 4 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ASD Re: Lost: Zagubieni II IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.01.06, 00:42 3 za fabułę? Przecież nawet jej nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: Lost: Zagubieni II IP: *.aster.pl 19.01.06, 20:04 Chyba w 1991 leciał w Polsce podobny serial. Nazywał się Miasteczko Twin Peaks. Jak głupia oglądałam wszystkie odcinki po czym, w ostatnim odcinku nic się nie wyjaśniło. Czuję, że z Lostem będzie tak samo - ostatni odcinek nic nie wyjaśni i pozostawi nas w takim samym niedosycie. Swoją drogą ja już wyłapałam jedną niekonsekwencję. W jednym z pierwszych odcinków podano, że sygnał - wołanie o pomoc po francusku jest nadawany na wyspie od 14 lat. Z kolei w jednym z ostatnich odcinków ta Francuzka mówi, że zmieniła sygnał w postaci ciągu liczb na sygnał nadający jej wołanie o pomoc cztery lata temu. Myślicie, że to błąd tłumacza, czy producenci zaczynają się sami gubić we własnej fabule ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: durna Re: Lost: Zagubieni II IP: *.Zabrze.Net.pl 19.01.06, 20:38 Albo ja jestem głupia, albo serial. Usiłowałam zmusic sie do oglądania, ale nie dałam rady. Strasznie przeskakuje w czasie i przestrzewni. Nieeeeeeeee, ja nadaje sie do oglądania filmów, gdzie wszystko jest jasne. NIe wiem, czy te zachwyty nie są sztucznie podtrzymywane. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie wstydzą się przyznać, że ten film im sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 20:39 w takim razie proponuję wrócić do klanu i m jak miłość Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kragg Re: Lost: Zagubieni II IP: *.acn.waw.pl 19.01.06, 20:43 fakt - Twin peaks było podobne w sposobie tworzenia serialu(ciągłość akcji) i atmosferze. Jednak się nie przyjęło - dlatego Lynch musiał urwać serial w połowie 2 serii - poprostu nie przynosił kasy. Lost to raczej nie grozi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LunatiK Re: Lost: Zagubieni II IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 19.01.06, 21:46 Chyba jednak tlumacza. W jednym z pierwszych odcinkow jak znalezli reszte samolotu i pilota ten orginalnie powiedzial ze zboczyli ok. 2000 mil w polskiej wersji zmienili to na 200 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andy Re: Lost: Zagubieni II IP: *.chello.pl 19.01.06, 23:54 a kto powiedział że akcja serialu dzieje sie w roku 2005? ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mon.dan Re: Lost: Zagubieni II IP: 85.219.135.* 27.01.06, 12:30 a coś wiesz? moda i uzywane gadgety wskazuja na 2005 rok (chłopiec potrzebuje bateri do niekiepskiej gierki, jest dyscman itp) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: YaBasta Re: Lost: Zagubieni II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 05:52 ty nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo obrazasz davida lyncha porownujac twin peaks do tego pseudopsychologicznego gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Lost: Zagubieni II 20.01.06, 08:50 > Chyba w 1991 leciał w Polsce podobny serial. Nazywał się Miasteczko Twin Peaks. > Jak głupia oglądałam wszystkie odcinki po czym, w ostatnim odcinku nic się nie > wyjaśniło. Czuję, że z Lostem będzie tak samo - ostatni odcinek nic nie wyjaśni Porównywanie tego disnejowskiego gniota z serialem Lyncha wydaje mi się nieprawdopodobne. Ale cóż - skoro do jednego wora pcha się ostatnio Umberto Eco i Dana Browna, to faktycznie nic, tylko usiąść i zapłakać. PS: W "Miasteczku Twin Peaks" absolutnie nie chodziło o wyjaśnienie czegokolwiek, bo to nie jest "M jak Mielonka"... Odpowiedz Link Zgłoś
op.1 Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 20:40 Serial niezły, ale konkurencja podniosła poprzeczkę "Gotowymi na wszystko". Ciekawe ile ludzi przełącza TV o 20.45. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grander Re: Lost: Zagubieni II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:50 nie wiem,jak ja to ogladam to nie czuje by to byl jakis super serial,ot takie made in usa do zjedzenia kolacji. seriale z takiego cyklu ze jakas wyspa i rozbitkowie sa na jedno kopyto wydaje mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MQ Tylko Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:55 Jak dla mnie najlepszy serial tego sezonu to "Prison break", ciekawe kiedy polska telewizja zdobedzie ten serial, w kazdym punkcie jest lepszy od "Lost". Szybsza akcja, wieksza dramturigia no i rewelacyjne dobrze zarysowane postacie. Polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fando Zadna rewelacja IP: 200.107.154.* 19.01.06, 21:44 Moim zdaniem kiepski. Raczej szkolna, przewidywalna fabula, dosc sztampowa gra aktorska i postaci jak z big bgothera, beznadziejny pomysl na nieustanne retrospekcje. Generalnie wszystko sprawia dosc komiczne wrazenie, IMHO :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sprytny_rolnik marniutki IP: *.net136.okay.pl 19.01.06, 22:30 slabe to i nudne - tam sie nic nie dzieje. ogladalem prawie wszystkie odcinki, które do tej pory emitowala tvp1, ale dzis po pierwszym olauem temat na stale. to bzdet, ktory mozna by scisnac w 2h filmu. akcja rozwlekla jak papier toaletowy w trakcie uzycia, a niektore scenki slodkie, az sie idzie porzygac (pioseneczki na koniec sa zenujace). nedza & nigdy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sau Re: marniutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:11 Zgadzam się, serial oferuje niezbyt inteligentną rozrywkę dla mało wymagających telewidzów ;P. Nie ma żadnego napięcia, akcję z góry można przewidzieć i dopisac sobie kilka możliwych zakończeń, z których przeważnie jedno pasuje. Postacie grają kiepsko, teksty są dziecinne i oklepane, znane z setek podobnych telewizyjnych tasiemców, zorientowanych na ściągnięcie przed tv jak największą rzeszę ludzi w różnym wieku. Aż dziw, że w trakcie filmu nie puszczają jeszcze reklam ;P Nie wiem czemu serial zbiera tyle nagród i dobrych ocen w prasie, może producenci mają duży budźet na reklamę i płacą pismakom za pozytywne opinie, a nagrody są tego następstwem. ;P Bo ten serial na to nie zasługuje. Oglądałem pilota serialu i wyrywkowo kilka odcinków. Strasznie wieje nuuudą, po dłuższej chwili można sie pociąć, że też karmią nas tego typu mierną rozrywką. Niech lepiej puszczą coś z TVP Qltura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rumcajs Re: Zadna rewelacja IP: *.com.pl / *.com.pl 19.01.06, 23:23 Masz racje - Klan i Plebania są zdecydowanie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Broncia Re: Zadna rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 01:26 no pewnie! bo nasze! polskie! katolickie!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: smakosz Re: Lost: Zagubieni II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:55 No zgadzam sie nowej generacji, totalna szmira dla mas, az paw sie cisnie na ekran. A granica miedzy serialem, a filem fabularnym zaciera sie w takich produkcjach jak BAND OF BROTHERS (www.bandofbrothers.tox.pl/) czy YOUNG INDIANA JONES CHRONICLES (www.indianajones.com/young/). To jest totalny odjazd i aktorstwo. W Lost, az mnie skreca jak widze jak Ci aktorzy daja popis swoich mozliwosci, poprostu zenada, tania tandeta, gdzie tam sceneria i widowiskowosc? I jak to mozliwe, ze to beztalencie zyskalo taki rozglos? Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_kris Ale dales plame... 20.01.06, 02:57 Mlody indiana jones to przeciez porazka totalna... Jakies popluczyny po dobrych skadinad filmach (oczywiscie dobrych dla dzieci). Taki z ciebie smakosz. Odpowiedz Link Zgłoś