Dodaj do ulubionych

Lost: Zagubieni II

18.01.06, 10:53
lost jest rewelacyjny to fakt ja czekam na 11odcinek z 2 serii dzisiaj na
abc... :)
Obserwuj wątek
    • barrin Re: Lost: Zagubieni II 18.01.06, 18:26
      dziwne, ze wszedzie wygral sawyer, a nie ktoras z bohaterek , czyzby glosowaly same panie?;)

ja bym chetnie zobaczyl na okladce gazety kate, wg mnie najladniejsza na wyspie ;)
      • halfoat Re: Lost: Zagubieni II 18.01.06, 19:23
        Już wcześniej zauważyłem, że w każdym wątku typu: który bohater(ka) jest
        najseksowniejszy(a), wypowiadają się głównie panie. I to jak! A podobno to my
        myślimy tylko o jednym...
        • Gość: vel Re: Lost: Zagubieni II IP: *.echostar.pl 19.01.06, 18:46
          hehe widac ze nie tylko dziewczyny ogladaja seriale, ale nawet jakies ciotki
          meskie sie znajda :]
          • Gość: fish [...] IP: *.gl.digi.pl 19.01.06, 20:46
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: zipy Re: tylkoPRISON BREAK lost jest dla gejow i dziew IP: *.local.pl / *.akacjowa.pl 19.01.06, 22:50
              tyn sam jesteś nudny! i głupi na dodatek! przez takich jak ty w Polsce rządzi
              PiS ! Dureń kostropaty jesteś!
              • Gość: sd Re: tylkoPRISON BREAK lost jest dla gejow i dziew IP: 195.69.80.* 20.01.06, 00:17
                ku.. PIS jest spoko buraku ;p ;p
            • Gość: bez znaczenia Re: tylkoPRISON BREAK lost jest dla gejow i dziew IP: *.red8.pl 20.01.06, 12:09
              sam jesteś gej, pedale...
            • Gość: :P Re: tylkoPRISON BREAK lost jest dla gejow i dziew IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 20.01.06, 19:06
              Taaak??A jaki serial oglądałeś ostatnio??Gotowe na wszystko???A może
              Zbuntowanego Anioła??
              • Gość: :p Re: tylkoPRISON BREAK lost jest dla gejow i dziew IP: *.gl.digi.pl 21.01.06, 11:20
                twoj stary zbuntowany anil
        • Gość: Karol a kim jest Bronka? IP: *.gdynia.mm.pl 20.01.06, 00:15
          nie znam tej bohaterki,a autor artykułu o niej mowi
          • alfred73 to chyba ta z "Daleko od szosy" 20.01.06, 09:12
            ;)
            • Gość: Karol Re: to chyba ta z "Daleko od szosy" IP: *.gdynia.mm.pl 20.01.06, 17:27
              może tak ale tego zagranicznego serialu nie oglądam i tego polskiego nigdy nie
              oglądałem, więc nie mogę zweryfikować (:
      • Gość: Rosi Re: Lost: Zagubieni II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:12
        He he, kto wie? Ja też głosowałam na Sawyera i ciesze się że wygrał, on jest
        super!
        • alfred73 Lost : Ogłupieni 20.01.06, 09:11
          oglądacze ;)
      • Gość: marta Re: Lost: Zagubieni II IP: *.access.telenet.be 19.01.06, 20:25
        a ja nie jestem jakas homo ale na kate tez glosowalam ooo!
    • Gość: zagubionka Re: Lost: Zagubieni II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:33
      "zagubieni" to naprawde niesamowity serial. Niechżałuja ci kturzy go nie
      ogladaja od smego poczatku. a co do glosowania to ja oddalam swoj glos na
      Boona szkoda ze wygral Sawyer ale co tam
      • halfoat Re: Lost: Zagubieni II 18.01.06, 21:00
        pewne było, że wygra
        • Gość: Andy Re: Lost: Zagubieni II IP: *.chello.pl 18.01.06, 22:25
          ja głosowałem na Locke'a. ta postać najlepiej pokazuje klimat całego serialu.
          szkoda że nie wygrał, ale jego drugie miejsce zaraz za Sawyerem całkiem dobre ;)
      • Gość: O-vik Re: Lost: Zagubieni II IP: *.bredband.skanova.com 19.01.06, 18:45
        NUDA!!!
      • cwiklia Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 20:50
        ja bardzo przepraszam ale po pierwszym odcinku odechciało mnie się tego serialu
        zupełnie ale po "Niechżałuja ci kturzy" to nawet ............. bo mnie ręce opadły
    • tora99 Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 02:47
      nie widzialam 10 odcinaka II serii, jak to mozna zrobic i gdzie?
      z gory dzieki bardzo za pomoc :))
      • kubissimo Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 10:42
        mozesz sobie odpuscic
        beznadziejny odcinek :/
        • mgnat Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 11:02
          > mozesz sobie odpuscic
          > beznadziejny odcinek :/

???
          jak dla mnie jedem najlepszych...

• Gość: to ja Re: Lost: Zagubieni II IP: *.crowley.pl 19.01.06, 23:17
          Rzeczywiscie mocno sredni. Ale ten serial juz tak ma - wyjatkowo nierowny
          poziom odcinkow. Obejzec warto, bo to historia Pana Eko - moze byc wiec
          potrzebne pozniej.
      • Gość: Joe Re: Lost: Zagubieni II IP: 212.33.153.* 19.01.06, 10:54
        Ja sciagnalem z mula zreszta tak jak i cala pierwsza serie.
    • Gość: Fistaszek Re: Lost: Zagubieni II IP: *.n.net.pl 19.01.06, 12:57
      LOST to najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał. Z napięciem czekałam na
      każdy odcinek i jestem pewna że z takim samym podekscytowaniem będe czekała na
      każdy następny. Nie moge się doczekać do nastepnej seri. Już zaraziłam tym
      serialem pare osób, bo nie przejdzie sie obojętnie wobec tego jeśli zobaczy sie
      choć jeden odcinek. Szkoda tylko że na każdy odcinek trzeba czekać aż cały
      tydzień, to jest po prostu tortur. Mam nadzieję że w 2 serii częsciej będzie
      pojawiał się Sawyer on jest nieziemski!!!
      • Gość: Piotr Re: Lost: Zagubieni II IP: *.direct-adsl.nl 19.01.06, 19:01
        > Mam nadzieję że w 2 serii częsciej będzie
        > pojawiał się Sawyer on jest nieziemski!!!

będzie, będzie ;)

btw - i tak nie ma jak Hugo "Hurley" Reyes. Zakompleksiony Sawyer przy nim
        wysiada :D
    • kacha_88 Lost: Zagubieni II 19.01.06, 17:31
      jej to naprawde swietny serial choc myslalam ze to bedziedzie jeden z
      typu "rozbitkowie próbują przeżyć na wyspie". on na prawde wciąga!! cieszę się,
      że obejrzałam pierwszy i wszystkie kolejne odcinki. tylko dlaczego druga seria
      dopiero jesienią??
      • Gość: Pedro Re: Lost: Zagubieni II IP: *.autocom.pl 19.01.06, 19:05
        eeeee masz kompa to ściągaj <lol>
    • gekon1979 mnie nie zauroczyl ;/ 19.01.06, 18:28

• dorsai68 Re: mnie nie zauroczyl ;/ 19.01.06, 18:36
        ani mnie.
        Z ekranu wieje nudą i niekonsekwencją, a najprostsze zadania jakie stają przed bohaterami urastają wg scenarzystów do rangi kryzysu na miarę tsunami.
        • Gość: vel Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.echostar.pl 19.01.06, 18:49
          ja wytrzymalem moze ze 3 minuty, nie wiem jak mozna tracic pol zycia na
          ogladanie seriali :]
          • Gość: zatroskany Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: 195.20.110.* 19.01.06, 19:56
            śmieszą mie wypowiedzi oglądałęm 3 min
            i stwierdzam obiektywnie, że nudny
            proponuje pierwsze 3 minuty albo całe 2h
            na "Proces" Kafki - pewnie nudne co?
            seriale to oczywiście starta czasu ale ta
            pseudo inteligentna wypowiedź żenua!!!
            • Gość: vel Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.echostar.pl 19.01.06, 20:41
              ale LOL cos takiego jak "obiektywizm" nie istnieje :]
              niektorym wystarczaja 3min - innym 2godz :] pogodz sie :]
              • Gość: intelektualista Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:50
                obiektywizm - bezstronność, rzeczowość, postawa badawcza wolna od uprzedzeń

think twice zanim znowu zrobisz z siebie błazna
                • Gość: vel Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.echostar.pl 20.01.06, 00:35
                  kazdy jest inny, kazdy ma swoj(indywidualny) punkt widzenia :] -> nie ma czegos
                  takiego jak "obiektywizm - bezstronność, rzeczowość, postawa badawcza wolna od
                  uprzedzeń" czy jak inaczej sobie chcesz to nazwac :]

"think three times zanim znowu zrobisz z siebie megabłazna"
          • Gość: ronin81 Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 11:20
            Wniosek jesli 3 min sa polowa twojego zycia to musiales z 6 min zyc ... kondolencje ...
        • Gość: ronin81 Re: mnie nie zauroczyl ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 11:18
          To jest jedyny serial w tvp ktory moge wytrzymac ... swoja droga ty pewnie ogladasz klona albo plebanie w przerwach z m jak milosc ....
    • Gość: Marek Re: Lost: Zagubieni II IP: 213.218.217.* 19.01.06, 18:37
      Ogladalem serial w UK- marny
    • Gość: TO ja Re: Lost: Zagubieni II IP: *.chello.pl 19.01.06, 18:39
      achhhh te dołeczki w policzkach.........
    • Gość: pingu skad gazeta bierze takich pismakow jak Leszek IP: 199.243.65.* 19.01.06, 18:44
      skad gazeta bierze takich pismakow jak Leszek?
      a moze jednak te kawaly o polakach idiotach maja troche prawdy w sobie?

taki kwiatek: "więc bohaterowie są politycznie poprawni i reprezentują
      wszystkie możliwe kolory skóry".

czy ten czlowiek ma chociaz dostep do telewizji? przeciez w USA mieszkaja
      ludzie o wszystkich mozliwie kolorach skory. to film o pasazerach samolotu
      lecacego do LA, a nie o rodzinie wloskich imigrantow z NY.
      a tego tekstu o grubych Murzynkach nawet nie bede juz komentowal. co za
      wiocha, teksty godne gimnazjum w ogolnoposkim 'pismie'. nawet nie wiem czy sie
      smiac czy plakac. cale szczescie, ze chyba nikt tego nie tlumaczy na jezyki
      obce...
    • zuzka1232 Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 18:45
      ja ogladam na biezaco w usa (to znaczy jeszcze ogladam) i na poczatku tez
      bardzo mi sie podobal, ale teraz juz mi bokiem zaczyna wychodzic. Nudny sie
      robi, rozwlekaja ile sie da, a na dodatek zawiewa mydlana opera - te spojrzenia
      wymowne i lzy... zdecydowanie bardziej wole "Gotowe na wszystko", znacznie
      bardziej blystkotliwy i nieprzewidywalny.
    • Gość: w sprawdzmy pare faktow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:46
      Name: oceanic-air.com
      Address: 199.181.134.172

ws.arin.net/whois/?queryinput=199.181.134.172
      OrgName: Disney Worldwide Services, Inc.
      NetName: DISNEY-CBLK
      NameServer: HUEY.DISNEY.COM
      OrgTechEmail: jeff.mansukhani@disney.com
      • Gość: heretique Re: sprawdzmy pare faktow :) IP: *.chello.pl 19.01.06, 21:10
        Wystarczy kliknąć "Terms of Use" na dole strony, Watsonie :)
    • hernandez Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji 19.01.06, 18:50
      jezykowej dotychczasowych odcinkow?? Z gory dzieki!!
      • Gość: Pedro Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.autocom.pl 19.01.06, 19:02
        Napisy są na www.napisy.org po co Ci polska wersja ??
        • hernandez Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji 19.01.06, 19:07
          Szukam dla rodzinki, angielska,niemiecka sciagnalem ale polskiej nie udalo mi
          sie wyszukac:(
          • Gość: Pedro Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.autocom.pl 19.01.06, 19:09
            Ja nie widziałem :)
            Ale zawsze możesz się poświęcić i robić za lektora <lol>
            • hernandez Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji 19.01.06, 19:35
              Hehe:)) Jakby ktos w kazdym razie namierzyl to uprzejmie prosilbym o linka
              GRACIE:)
              • Gość: hoshi Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:14
                a to rodzina nie moze czytac napisów?
                • Gość: ASD Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.01.06, 00:39
                  Napisy do Losta są tu: napisy.gwrota.com/
        • Gość: Bob Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:12
          Nie wszyscy lubia czytac napisy, nie wszycy maja komputery, nie wszyscy maja
          stacjonarne DVD z divx-em czytajac poprawnie napisy z polskimi czcionkami.

Pozdrawiam,
          bob
      • Gość: Bob Re: Czy ma ktos LINK do torrenta polskiej wersji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 14:11
        Witaj,

Niestety musisz skorzystac z osiloka, tam sa wszystkie sumy kontrolne do
        odcinkow I sezonu emitowanych na AXN. (strona www.osloskop.net)

Pozdrawiam,
        Yelonki

ps. w razie czego sluze pomoca - ja juz sciagnalem wszystko. jelonki@gazeta.pl
    • Gość: ciekawy Re: Lost: Zagubieni II-naprawde jestescie IP: *.sympatico.ca 19.01.06, 18:52
      nie zaluje,ze tego nie ogladam ; krotko mowiac - "bull shit"
    • Gość: iz. Re: Lost: Zagubieni II IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.01.06, 19:12
      a ja zaczęłam oglądać Lostów w Anglii podczas gdy robie nocne zmiany.
      Rzeczywiście wciąga, właśnie tydzień temu skończyła się seria. Nowa podobno na
      wiosnę. Ciekawe czy jeszcze będę robić nocki w środowe wieczory? :]
      • Gość: a Re: Lost: Zagubieni II IP: *.acn.waw.pl 19.01.06, 19:27
        ja tez to ogladam, ale mam mieszane uczucia
        nie kontynuuja watkow, kt wydawaly sie ciekawe, jakas niekonsekwencja, brak
        logiki, zbyt rozwleczone

zwykly produkcyjniak disneya
    • Gość: Andzi@ Re: Lost: Zagubieni II IP: *.tvgawex.pl 19.01.06, 19:31
      Uwielbiam LOST!!! :D To rewelacyjny serial, drugiego takiego nikt nie wymyślił!
      Chciałabym jednak, żeby wreszcie choć niektóre tajemnice zostały wyjaśnione.
      KOCHAM SAWYERA!!! <3
    • Gość: e ile odcinków leciało już w tvp1? IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 19:34
      czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie ile odcinków leciało już w tvp1, albo
      inaczej: od kiedy ten serial jest nadawany w polsce (od tygodnia, miesiąca)?

z góry dziękuję :)
      • michal_82 Re: ile odcinków leciało już w tvp1? 19.01.06, 20:26
        Od 3 listopada w każdy czwartek po dwa odcinki. Dziś dwa ostatnie.
        • michal_82 Re: ile odcinków leciało już w tvp1? 19.01.06, 20:27
          Sorry, dziś 23 i 24, jeszcze za tydzień będą dwa - 25 i 26 i to będą ostatnie.
    • Gość: Zuza Re: Lost: Zagubieni II IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 19.01.06, 19:46
      Niestety, przeważnie zasypiam ale zawsze mówię sobie może następnym razem się
      uda zobaczymy może kiedyś to nastąpi
    • Gość: Sneijder To pierwszy serial, ktory czasem oglądam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:49
      Jeszcze w zyciu nie obejrzalem wiecej niz 1/4 odcinka jakiegos serialu... A
      teraz zobaczylem juz kilka częsci "Lost"...musi byc w nim cos dobrego...
    • eryk_thumb Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 19:54
      Lost
      Fabula 3
      Gra aktorska 3
      Ocena 3

Natomiast
      Przystanek Alaska

Fabula=3+
      gra Aktorska 3+
      Ocena
      3,5

Rome
      Fabula 4
      Gra aktorska 4
      Ocena 4

• Gość: ASD Re: Lost: Zagubieni II IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.01.06, 00:42
        3 za fabułę? Przecież nawet jej nie znasz.
    • Gość: Magda Re: Lost: Zagubieni II IP: *.aster.pl 19.01.06, 20:04
      Chyba w 1991 leciał w Polsce podobny serial. Nazywał się Miasteczko Twin Peaks.
      Jak głupia oglądałam wszystkie odcinki po czym, w ostatnim odcinku nic się nie
      wyjaśniło. Czuję, że z Lostem będzie tak samo - ostatni odcinek nic nie wyjaśni
      i pozostawi nas w takim samym niedosycie.
      Swoją drogą ja już wyłapałam jedną niekonsekwencję. W jednym z pierwszych
      odcinków podano, że sygnał - wołanie o pomoc po francusku jest nadawany na
      wyspie od 14 lat. Z kolei w jednym z ostatnich odcinków ta Francuzka mówi, że
      zmieniła sygnał w postaci ciągu liczb na sygnał nadający jej wołanie o pomoc
      cztery lata temu. Myślicie, że to błąd tłumacza, czy producenci zaczynają się
      sami gubić we własnej fabule ???
      • Gość: durna Re: Lost: Zagubieni II IP: *.Zabrze.Net.pl 19.01.06, 20:38
        Albo ja jestem głupia, albo serial. Usiłowałam zmusic sie do oglądania, ale nie
        dałam rady. Strasznie przeskakuje w czasie i przestrzewni. Nieeeeeeeee, ja
        nadaje sie do oglądania filmów, gdzie wszystko jest jasne. NIe wiem, czy te
        zachwyty nie są sztucznie podtrzymywane. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie
        wstydzą się przyznać, że ten film im sie nie podoba.
        • halfoat Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 20:39
          w takim razie proponuję wrócić do klanu i m jak miłość
      • Gość: kragg Re: Lost: Zagubieni II IP: *.acn.waw.pl 19.01.06, 20:43
        fakt - Twin peaks było podobne w sposobie tworzenia serialu(ciągłość akcji) i
        atmosferze.
        Jednak się nie przyjęło - dlatego Lynch musiał urwać serial w połowie 2 serii -
        poprostu nie przynosił kasy. Lost to raczej nie grozi ;)
      • Gość: LunatiK Re: Lost: Zagubieni II IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 19.01.06, 21:46
        Chyba jednak tlumacza.
        W jednym z pierwszych odcinkow jak znalezli reszte samolotu i pilota ten
        orginalnie powiedzial ze zboczyli ok. 2000 mil w polskiej wersji zmienili to na
        200
      • Gość: Andy Re: Lost: Zagubieni II IP: *.chello.pl 19.01.06, 23:54
        a kto powiedział że akcja serialu dzieje sie w roku 2005? ...
        • Gość: mon.dan Re: Lost: Zagubieni II IP: 85.219.135.* 27.01.06, 12:30
          a coś wiesz?
          moda i uzywane gadgety wskazuja na 2005 rok (chłopiec potrzebuje bateri do
          niekiepskiej gierki, jest dyscman itp)
      • Gość: YaBasta Re: Lost: Zagubieni II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 05:52
        ty nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo obrazasz davida lyncha porownujac twin peaks do tego pseudopsychologicznego gowna.
      • kotek.filemon Re: Lost: Zagubieni II 20.01.06, 08:50
        > Chyba w 1991 leciał w Polsce podobny serial. Nazywał się Miasteczko Twin Peaks.
        > Jak głupia oglądałam wszystkie odcinki po czym, w ostatnim odcinku nic się nie
        > wyjaśniło. Czuję, że z Lostem będzie tak samo - ostatni odcinek nic nie wyjaśni

Porównywanie tego disnejowskiego gniota z serialem Lyncha wydaje mi się
        nieprawdopodobne. Ale cóż - skoro do jednego wora pcha się ostatnio Umberto Eco
        i Dana Browna, to faktycznie nic, tylko usiąść i zapłakać.

PS: W "Miasteczku Twin Peaks" absolutnie nie chodziło o wyjaśnienie
        czegokolwiek, bo to nie jest "M jak Mielonka"...
    • op.1 Re: Lost: Zagubieni II 19.01.06, 20:40
      Serial niezły, ale konkurencja podniosła poprzeczkę "Gotowymi na wszystko". Ciekawe ile ludzi przełącza TV o 20.45.
      • Gość: grander Re: Lost: Zagubieni II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:50
        nie wiem,jak ja to ogladam to nie czuje by to byl jakis super serial,ot takie
        made in usa do zjedzenia kolacji. seriale z takiego cyklu ze jakas wyspa i
        rozbitkowie sa na jedno kopyto wydaje mi sie.
    • Gość: MQ Tylko Prison Break IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 20:55
      Jak dla mnie najlepszy serial tego sezonu to "Prison break", ciekawe kiedy
      polska telewizja zdobedzie ten serial, w kazdym punkcie jest lepszy od "Lost".
      Szybsza akcja, wieksza dramturigia no i rewelacyjne dobrze zarysowane postacie.
      Polecam wszystkim
    • Gość: fando Zadna rewelacja IP: 200.107.154.* 19.01.06, 21:44
      Moim zdaniem kiepski. Raczej szkolna, przewidywalna fabula, dosc sztampowa gra
      aktorska i postaci jak z big bgothera, beznadziejny pomysl na nieustanne
      retrospekcje. Generalnie wszystko sprawia dosc komiczne wrazenie, IMHO :)
      • Gość: sprytny_rolnik marniutki IP: *.net136.okay.pl 19.01.06, 22:30
        slabe to i nudne - tam sie nic nie dzieje. ogladalem prawie wszystkie odcinki, które do tej pory emitowala tvp1, ale dzis po pierwszym olauem temat na stale.

to bzdet, ktory mozna by scisnac w 2h filmu.
        akcja rozwlekla jak papier toaletowy w trakcie uzycia, a niektore scenki slodkie, az sie idzie porzygac (pioseneczki na koniec sa zenujace).

nedza & nigdy wiecej
        • Gość: Sau Re: marniutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 12:11
          Zgadzam się, serial oferuje niezbyt inteligentną rozrywkę dla mało wymagających
          telewidzów ;P. Nie ma żadnego napięcia, akcję z góry można przewidzieć i
          dopisac sobie kilka możliwych zakończeń, z których przeważnie jedno pasuje.
          Postacie grają kiepsko, teksty są dziecinne i oklepane, znane z setek podobnych
          telewizyjnych tasiemców, zorientowanych na ściągnięcie przed tv jak największą
          rzeszę ludzi w różnym wieku. Aż dziw, że w trakcie filmu nie puszczają jeszcze
          reklam ;P
          Nie wiem czemu serial zbiera tyle nagród i dobrych ocen w prasie, może
          producenci mają duży budźet na reklamę i płacą pismakom za pozytywne opinie, a
          nagrody są tego następstwem. ;P Bo ten serial na to nie zasługuje.
          Oglądałem pilota serialu i wyrywkowo kilka odcinków. Strasznie wieje nuuudą, po
          dłuższej chwili można sie pociąć, że też karmią nas tego typu mierną rozrywką.
          Niech lepiej puszczą coś z TVP Qltura ;)
      • Gość: rumcajs Re: Zadna rewelacja IP: *.com.pl / *.com.pl 19.01.06, 23:23
        Masz racje - Klan i Plebania są zdecydowanie lepsze.
        • Gość: Broncia Re: Zadna rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 01:26
          no pewnie! bo nasze! polskie! katolickie!! ;)))
    • Gość: smakosz Re: Lost: Zagubieni II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:55
      No zgadzam sie nowej generacji, totalna szmira dla mas, az paw sie cisnie na ekran.
      A granica miedzy serialem, a filem fabularnym zaciera sie w takich produkcjach
      jak BAND OF BROTHERS (www.bandofbrothers.tox.pl/) czy YOUNG INDIANA JONES
      CHRONICLES (www.indianajones.com/young/). To jest totalny odjazd i
      aktorstwo.
      W Lost, az mnie skreca jak widze jak Ci aktorzy daja popis swoich mozliwosci,
      poprostu zenada, tania tandeta, gdzie tam sceneria i widowiskowosc?
      I jak to mozliwe, ze to beztalencie zyskalo taki rozglos?
      • the_real_kris Ale dales plame... 20.01.06, 02:57
        Mlody indiana jones to przeciez porazka totalna... Jakies popluczyny po dobrych
        skadinad filmach (oczywiscie dobrych dla dzieci). Taki z ciebie smakosz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka