Dodaj do ulubionych

sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad ...

17.01.05, 21:38
matko buska s curkom

jakbym miskę zieleniny na stół (z takim tekstem) postawiła to pierwsze
pytanie - a gdzie reszta ???

rozumiem, że młody jest gotów głodować aż do wyjazdu
Obserwuj wątek
    • dzika_rzeka Re: sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad 17.01.05, 21:39
      Dokładnie! Micha sałatki i mamy obiad! NIe dziwię się, że Omen chce spieprzać
      do juesej...
      • Gość: dezerter Re: sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 07:17
        Omen ! - no tak, wiedziałem, że znam skądś tego dzieciaka ! Dobrze to wykumałaś
    • Gość: Gosia Re: sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad IP: *.chello.pl 17.01.05, 21:44
      To juz nie pierwszy raz w tym serialu, gdy jedza dziwne rzeczy.
      Moze sie czegos nowego naucze...
      Pamietam pare odcinkow temu na obiad u studentow byly grzanki z owocem czyli
      tosty po hawajsku. Dzis pożywne sniadanie czyli salatka owocowa popijana sokiem
      z wyciskarki.
      Ale najlepiej jest u Marty, jesli akurat nie ma poblizu zadnego faceta (Rafal,
      Norbert, kiedys Jacek), to jako zwykly posilek sa kanapki, tarta z podlogi czy
      tak jak dzis na obiad - salatka.
      • aankaa Re: sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad 17.01.05, 21:48
        Gosiu - przesadziłaś ;)
        tuż po "powrocie" młodego w domowe pielesze Papuga jajecznicę zrobiła

mało tego, pozwoliła mu się wyspać !
        • Gość: Gosia Re: sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad IP: *.chello.pl 17.01.05, 21:50
          aankaa masz racje.
          Zapomnialam o dwoch koronnych daniach Marty - jajecznicy i odgrzewanej pizzy :)

Pozdr.
        • Gość: wronka Re: sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:52
          nie dziwota, ze marta wciaz chodzi wk....iona. Ona po prostu jest niedozywiona.
          A mlody niech jak najszybciej wyjezdza, gdzie chce, przynajmniej nie bedziemy
          miec watpliwej przyjemnosci patrzenia na tego zblazowanego mlodzienca
          • aankaa Re: sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad 17.01.05, 21:58
            ja bym młodego tak szybko nie wysyłała ...

stęskniona i niedorżnięta Papuga gotowa pojechać do Grabiny i "synka" Alicji
            uwieść
            • Gość: Gosia Re: sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad IP: *.chello.pl 17.01.05, 21:59
              Juz rozumiem czemu z braku faceta rzuci sie na Norberta :(
              • aankaa no ... lepszy wielkooki jak pazura ;) 17.01.05, 22:19

• Gość: wronka Re: no ... lepszy wielkooki jak pazura ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:25
                  a moze by staruszka pojechala z syneczkiem i bysmy ten nudziarski watek mieli z
                  glowy?
                  a synek Alicji sie pusci niechybnie z ta laska zza baru, bo ona chetna na
                  Niemiaszkow, a jak jego bryke zobaczy to na bank zrezygnuje ze stefana
                  • aankaa pierwsza pod kołderką pazury 17.01.05, 22:38
                    będzie Gocha
                    • Gość: wronka Re: pierwsza pod kołderką pazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:54
                      e tam, to zbyt przewidywalne, chociaz bardzo prawdopodobne. dramaturgii dodal
                      by fakt, gdyby tam sie znalazla macocha - wiek podobny, atrakcyjna, z kasa po
                      tatusku do odzysku. stawiam jednak na Alicje
                      • aankaa stawiam na Gochę 17.01.05, 23:05
                        świętojebliwa już skry kolanami krzesała przy herbatce
                        • Gość: wronka Re: stawiam na Gochę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:24
                          dobra. niech bedzie Goska. a stefan z alicja, ale moze inne mozliwosci? Moze
                          kisiel z alicja? z tesknoty za matka stefana oczywiscie......a strara ciotka z
                          niemiec z pazurkiem. inne mozliwosci?
                          • Gość: griszek powrot do salatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:13
                            wracam do slatki. Zmyslne dziecko. Ukryc salatke w piekarniku, to trzeba miec
                            leb nie od parady. ja bym ukryl u sasiadow, byloby wiecej szukania i lepsza
                            dramaturgia. A Peter pusci sie ze Steffenem
                            • mag26nov Re: powrot do salatki 18.01.05, 02:43
                              a ja dalabym sobie paznokcie na rekach obciac, ze ta salatka byla jednak kupna.
                              mlody sie wykosztowal na obiad, a Papuga nawet calej nie zjadla. na miejscu
                              chlopaczyny bym zarzucila focha.
                          • Gość: iza-bel Re: stawiam na Gochę IP: 212.244.195.* 18.01.05, 14:06
                            ja tam obstawiam, że stara ciotka przelicytuje Alicję i kupi przetwórnię za ten
                            plik euro, co to go pod poduszka ukrywa.
      • Gość: vege Re: sałatka IP: *.chello.pl 18.01.05, 22:13
        Eeeę

a co w tym zlego? Pewnie scenarzysta/scenarzystka jest vegetarianin/ka i tyle -
        nie chce żeby w obecności kamery scierwo jedli ;)) popieram, dobra salata na
        obiad jest ok :)______________V______________ _
        • Gość: Gosia Re: sałatka IP: *.chello.pl 18.01.05, 22:15
          a skad wiesz ze w tej salatce mieska nie bylo ?
          Moze tam kurczak albo szynka ukryta byla ;)
          • lezka_z_posen Re: sałatka 18.01.05, 22:18
            Gość portalu: Gosia napisał(a):

> a skad wiesz ze w tej salatce mieska nie bylo ?
            > Moze tam kurczak albo szynka ukryta byla ;)

na pewno pod stertą sałaty na dnie samym były 2 schabowe:)
            • aankaa Re: sałatka 18.01.05, 22:22
              lezka_z_posen napisała:

> na pewno pod stertą sałaty na dnie samym były 2 schabowe:)

i żeberka duszone
              • Gość: Gosia Re: sałatka IP: *.chello.pl 18.01.05, 22:23
                I zasmażka!
                • aankaa Re: sałatka 18.01.05, 22:24
                  i befsztyczek lekko krwisty
                  • spojrzenie.kota.w.butach Re: sałatka 18.01.05, 22:28
                    i watroba calkiem surowa dla anemicznej mamusi, i pluco wieprzowe
                  • Gość: vege Re: sałatka IP: *.chello.pl 18.01.05, 22:35
                    >i befsztyczek lekko krwisty<

aaaaaaaa!!! az sie zimnym potem zlalem. tam NIE BYLO zadnych tunczykow ani
                    szynki, wyobrazcie sobie... tak naprawde to nawet nie wiem o czym jest ten
                    watek, przepraszam :) ale ZEBERKOM mowie stanowcze NIE!:) Dajcie spokoj, dobra
                    wegetarianka po prostu nie pisze im, ze maja jesc swinie, to nie jedza. A jakby
                    byla weganka? wtedy nawet tarty z podlogi ani jajecznicy... Hę?

To na pewno agentka z krainy roslinnosci, mowie wam.

Pozd____v_____
    • Gość: P-77 Re: sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:55
      Latem jedzenie szybko się psuje - o tym młody nie pomyślał.
      • Gość: Aga_Ata Re: sałatka (ukryta w piecu) - to mamy dziś obiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:02
        to było strasznie straszne...moje pierwsze słowa, to własnie, a gdzie reszta? ja
        rozumiem, że może latem się jeść nie chce, rozumiem też, że nie wszędzie się
        jada zupę i drugie, ale sałatka to tak chyba bardziej jako dodatek.... no, ale
        marta to jest ewenement na skalę światową... w ogóle zauważył ktoś jak ona się
        pod kolor ubiera? w tym jej gabinetto istna zieleń łąkowo, aż mi się zlewała z
        firankami.. :P brakowało mi tylko obrazków Papuga :-)
        • Gość: wronka watek alicji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:16
          no i wyglada na to, ze moje wczorajsze proroctwo a propos romansu macochy z
          pasierbem ziscilo sie w dzisiejszym odcinku. Pod kolderke pazurka wpelzla
          piekna alicja.Mlody tez chce cos miec z kasy s.p. tatuska, a przy okazji
          cieplej bedzie pod kolderka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka