Gość: nioma IP: *.chello.pl 19.02.05, 15:24 www.foksal.com.pl/new/gale-67-1-1-174.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nioma Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.chello.pl 19.02.05, 15:28 www.foksal.com.pl/new/fot-2608-67-174-1-1.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:29 www.foksal.com.pl/new/fot-2639-67-174-1-1.php To jest lepsze :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.chello.pl 19.02.05, 15:30 www.foksal.com.pl/new/fot-2638-67-174-1-1.php TO PRZEBIJA WSZYSTKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 19.02.05, 15:51 Masakra normalnie, czy ta pudernica nie ma lustra w domu i nie widzi ,że taką ilośćią tynku na twarzy się sama oszpeca ? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 20.02.05, 01:21 Gość portalu: nioma napisał(a): > www.foksal.com.pl/new/fot-2638-67-174-1-1.php TO PRZEBIJA WSZYSTKO!!! Wlasnie tez sie zachwycilam ta piekna fotografia i siedze jak glupek i sie zastanawiam czy to Weronka czy tez jej madre. Jezu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.02.05, 16:15 Wykapany ojciec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redcherry Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:44 a ileż ona ma zmarszczek i nosi kontakty :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan to są zdjęcia bez obróbki cyfrowej i dlatego IP: *.chello.pl 19.02.05, 16:50 i ma tyle zmarszczek i wory pod oczami. Kiepski makijaż dodatkowo pogarsza sytuację. Obecnie WSZYSTKIE zdjęcia w prasie kobiecej/kolorowej poddawane sa obróbce cyfrowej stąd wszyscy na nich tak "ładnie" wygladają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: to są zdjęcia bez obróbki cyfrowej i dlatego IP: *.tvp.pl 19.02.05, 17:06 Zdjecia są kiepskie, to prawda. Ale chciałam powiedzieć, że laski które piszą te posty, są pewnie brzydkie, głupie i zakompleksione. Szlag was trafia, że nie macie urody, ani kasy, ani sławy? No cóż...tak mi przykro... Odpuście sobie, bo jesteście żałosne. Dotyczy to wszystkich postów na temat kobiet, które pokazują się w TV. A wy nie mozecie przeżyc tego, że nie jestescie (i przez swoją "ograniczoność" pewnie nigdy nie będziecie) na miejscu tych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: to są zdjęcia bez obróbki cyfrowej i dlatego 19.02.05, 17:09 O przepraszam... Piec Gazowy to 100% facet :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: to są zdjęcia bez obróbki cyfrowej i dlatego 19.02.05, 18:21 Nie uogólniajmy!Może nie są stare i brzydkie, tylko po prostu lubią obgadywać, jak to baby. Mnie również niesmaczą trochę te złośliwe przytyki, bo niczemu nie służą. Jedynie poprawiają nastrój wpisującym("ale jej dowaliłam"). Szczerze współczuję wszystkim gwiazdkom pod ostrzałem. Myślę, że zdają sobie sprawę ze swoich niedoskonałości. Tylko czy z tego powodu mają rezygnować pokazywania się w telewizji? Mają taka szansę, czemu jej nie wykorzystać? Niejedna z nas chciałaby być na ich miejscu. Nawet ze zmarszczkami. Popatrzcie tylko co się dzieje na różnych kastingach do programów typu reality albo Idol. Każdy chce zaistnieć. Nawet za cenę utraty prywatności. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: to są zdjęcia bez obróbki cyfrowej i dlatego 19.02.05, 19:18 Jezu kochany , która to piękna, mądra i do tego kasiasta gwiazda TVP do nas napisała ? Można poprosić panią o autograf ? Pani się ujawni, bo jak nie to walniemy mailika do informatyków TVP niech namierzą komputer z którego takie bzdury piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: to są zdjęcia bez obróbki cyfrowej i dlatego 19.02.05, 19:19 To powyżej było oczywiście do nicka kobieta z Ip TVP Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: to są zdjęcia bez obróbki cyfrowej i dlatego 19.02.05, 19:22 wieslawa-siemiankowska napisała: > Jezu kochany , która to piękna, mądra i do tego kasiasta gwiazda TVP do nas > napisała ? Można poprosić panią o autograf ? Pani się ujawni, bo jak nie to > walniemy mailika do informatyków TVP niech namierzą komputer z którego takie > bzdury piszesz > Podpisuję się pod tym postem szanownej pani Wiesławy i już! P.S. Ja zawsze startuję we wszystkich możliwych kastingach w samych stringach ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 19.02.05, 17:05 Czy te fotki zrobino jej, aby ją osmieszyć?! Czy ta panna nie widzi, że wygląda na nich KOSZMARNIE. Te potworne zmarszczki, worki pod oczami... Ona na nich wygląda, jak czerdziestoletnia pudernica! Co za debile opracowali te foty?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.05, 17:24 be zprzesady....z bliska kazdy jest brzydki...ale mnie ciekawi czemu ona tak sie z uporem maniaka tapiruje..juz se wyprostowala włosy i znowu ten ohydny tapir Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 19.02.05, 17:32 I ubiera się, jak ruska baba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akma Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.tsclos01.al.comcast.net 19.02.05, 18:02 Wszystko OK, buzia ladna, mlodziutka, i to glowne atuty. Szkoda, ze tego nie podkresla. Tapir na wlosach - precz! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 20.02.05, 01:25 jak nie lubie jej stylu i nie podobaja mi sie jej ciuchy tak te sukienke w grochy to bym jej natychmiast zdarla!! Jest przepiekna!! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 a tu K. Bujakiewicz 19.02.05, 18:43 jeśli to jej własne ciuchy, to kiepski ma gust. Ale pasuje to jej wizerunku:-)) www.foksal.com.pl/new/fotk-122-11-1-1.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela to dopiero wieś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:10 www.foksal.com.pl/new/galeria-102-1-1.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella no cud-miód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 20:16 www.foksal.com.pl/new/fotk-4333-102-1-1.php To jest najlepsze:)))))))) www.foksal.com.pl/new/fotk-4338-102-1-1.php Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: no cud-miód 19.02.05, 20:21 Tiaa Woźniakowa też jest tragiczna, kompletnie nie wiem czy ten Ślesicki swego czasu to oslepł,ze wypromował takie paskudne beztalencie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: no cud-miód IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.02.05, 20:29 No dobra, ale trzeba powiedzieć, że ten fotograf A.Piasecki to jakiś wyjątkowy anty-talent jest. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: no cud-miód 19.02.05, 20:39 Gość portalu: Wrocek napisał(a): > No dobra, ale trzeba powiedzieć, że ten fotograf A.Piasecki to jakiś wyjątkowy > anty-talent jest. albo jaja sobie robi z tych "cudnych gwiazd" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: no cud-miód 19.02.05, 20:42 ja do fotografa zapałałam sympatią,jak tylko zobaczyłam jego pierwsze dzieła:) koleś musi być z niezłym jajem;) Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: no cud-miód 19.02.05, 21:42 To jakiś Frankenstein fotografii!!! Boshe, co on z tej Woźniakowej zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 20.02.05, 00:35 mnie tylko zastanawia, ze ona bardzo czesto ma na glowie jakis koltun. czy to desperacka proba zamaskowania jakiegos defektu? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 00:47 No dobra to ja tez dam glos. Bo bardzo mnie zastanawia skad 21 letnie dziewcze ma takie zmarszczki na czole??? Przyznaje sie bez bicia, ze nie jestem znana jak ona, ze nie wystepuje w zadnym serialu, ani nie prosza mnie na bankiety i mam calkiem proste wlosy, ktorych nie tapiruje. Aha dodam, ze rowniez mam kilka lat wiecej i wciaz nie mam zmarszczek na czole (lucky me ;]). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.chello.pl 20.02.05, 00:50 Ona ma to od myślenia-jak wyczarowac taki tapir na łbie! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 20.02.05, 12:27 ja tez mam kilka lat wiecej i tez zmarczek nie ma na czole,ale myśle ze ona się ich dorobiła, bo kiedy tapiruje to zamiast patrzec w lustro probuje zerknac do góry czy tapir ładny:-))) i stąd te zmarchy. albo sie zastanawia co Maxiu bez niej w Niu Jork robi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka O rany julek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 11:49 www.foksal.com.pl/new/fotk-137-11-1-1.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuś Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.toya.net.pl 20.02.05, 12:39 toż to Michael Jackson polskiej estrady!! mój kot własnie wije się w agonii na podłodze, przed chwilą zobaczył Weronike Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 20.02.05, 19:31 Przepiekna Malgosia i jej mniej piekny nos. www.foksal.com.pl/new/fot-1386-39-168-1-1.php Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 20.02.05, 19:35 ale małgosię jak wrzucają na jakąś okładkę,to nosek jej korygują.teraz znowu jest na okladce jakiegoś pisemka w blond peruce z długimi włosami,a nosek ma maluisieńki. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 20.02.05, 19:43 Niestety (a moze stety) dzieki panu Piaseckiemu, widzimy wielkosc nosa Kozychowskiej az za dobrze. www.foksal.com.pl/new/fot-1358-39-168-1-1.php :))) lezka_z_posen napisała: > ale małgosię jak wrzucają na jakąś okładkę,to nosek jej korygują. Podobnie jak z Ninka Terentiew. Ostatnio na okladce bardzo wcieta w talii, a twarz jak po ostrym liftingu i takiej samej diecie. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: dopiero tu weronika r wyglada staro 20.02.05, 19:45 Pani Asiu czyzby Pani cos pila?! www.foksal.com.pl/new/fot-8699-253-249-1-1.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: dopiero tu weronika r wyglada staro IP: *.chello.pl 20.02.05, 20:03 chryste, co sie stalo brodzikowej???????? Odpowiedz Link Zgłoś