Dodaj do ulubionych

Uciszyć Rocka!!!

31.03.05, 08:37
Oglądam kolejny odcinek Idola, w którym zamiast wysłuchać komentarzy jurorów
(przede wszystkim Leszczyńskiego), muszę słuchać Rocka i jego debilnych
komentarzy na temat jurorów. Lubię chłopaka, ale po co on się wcina nawet
podczas wykonywanych piosenek?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nicky Re: Uciszyć Rocka!!! IP: *.org 31.03.05, 14:50
      Podczas piosenek też mnie wczoraj wkurzyło.Ale jak zagłusza Leszczyńskiego,to
      nawet spoko-Leszczu i tak nie ma nic ważnego do powiedzenia.
      Piszę o tym po raz kolejny-w 4 edycji Rock dostał za zadanie od reżyserki być
      bardziej bezczelnym,chamskim,złośliwym,komentować otwarcie,co mu się podoba,a co
      nie.Trochę,a nawet czasem bardzo,sztucznie to wygląda.
      • michal_82 Re: Uciszyć Rocka!!! 31.03.05, 14:57
        > Podczas piosenek też mnie wczoraj wkurzyło.Ale jak zagłusza Leszczyńskiego,to
        > nawet spoko-Leszczu i tak nie ma nic ważnego do powiedzenia.

Leszczyński to zadufany w sobie gnojek. Wczoraj z wielką pogardą się wypowiadał
        do widzów - "Naprawdę strasznie mi jest Państwa żal, bo poziom dzisiejszych
        wykonawców był wyrównany i macie trudny wybór". Niestety była to wypowiedź
        jurora tuz przed wynikami i Maciek nie mógł go już pozagłuszać.
    • lilith76 Re: Uciszyć Rocka!!! 31.03.05, 16:06
      z zarzutami do montażystów - ktoś to tak posklejał na czyjeś życzenie.
      • Gość: ana Re: Uciszyć Rocka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 11:33
        Zgadzam się, lubie Maćka ale ten idol jest tragicznie posklejany...tzn. jak
        wypowiada sie np. Pan Cygan ...to akurat Maćiek musi coś swojego dodać, tak,że
        nie słychać co własnie mówi oceniający...czemu ktos mądry z realizatorów nie
        obejrzy jednego odcinka i nie poprawi tego... HALOOO niech ktoś w koncu
        POMYŚLI!!!! i tak samo jak śpiewają - to po cholerę jasną Maciek coś wtrąca
        swojego ( tzn, niech sobie oczywiście komentuje ale BŁAGAM REALIZATORZY! dajcie
        nam wysłuchać od początku do końca wykonywanego utworu!!!! bo tak to nie ma
        sensu!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka