Dodaj do ulubionych

CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ???

IP: *.pl 07.09.01, 10:58
Czy Anna Buchacz jest córką byłego ministra z PSL Jacka Buchacza który zasłynął
tym, że obił teczką reportera Super Expressu po tym, jak próbowal mu zrobić
zdjęcie???
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ??? IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:35
      nie wiem ale calkiem prawdopodobne jezeli leczyla sie w Wiedniu ( kogo wtedy
      bylo na to stac 10 lat temu jak nie wlodarzy ), potem konczyla tam szkole.
      Jedno jest pewne staruszkowie sa dziani. Ale jesli tak jest i jest taka
      porzadna to nie powinna sie wstydzic tylko powiedziec chyba ze ich majatek nie
      calkiem legalny jest .....
      • Gość: Maja Re: CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 14:31
        Nawet jeżeli jest jego córką (w co wątpię), to i tak jesteście chamy.
        Nawet najgorszemu wrogowi nie życzyłabym tego, co ta dziewczyna przeszła.
        Wykazujecie się jeszcze gorszą tępotą umysłu niż "świrek -Irek".
        Jestem pewna że nawet on, ten prymityw i prostak czegoś takiego by nie
        powiedział.
        ale czego wymagać od małolatów i w dodatku kompletnych ignorantów.
        • Gość: NICK Re: CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ??? IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 07.09.01, 14:35
          To co moze jej dodatkowa nagrode ufundowac?
          kazdy cos w zyciu przeszedl
          • Gość: kim Re: CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 20:44
            zgadzam sie, poniekąd opowiedzenie przez nią historii swego życia(oczywiście
            bolesnej, tego nie podwarzam) już na wstępie programu odbieram jako kupienie
            sobie biletu na nietykalność, kto bowiem ma odwagę tknąć tak poszkodowaną przez
            los dziewczyne? odważy się ktoś?
        • Gość: olo Re: CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ??? IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 14:39
          to co przeszla chyba zbyt wiele jej nie nauczylo ona jest juz zdrowa a pozatym
          sama nie chce zeby sie nad nia litowc bo jest normalnym czlowiekiem ktory zyje
          wsrod ludzi ( ale jeszcze musi sie wiele nauczyc
        • Gość: dudu Re: CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ??? IP: 134.65.209.* 12.09.01, 09:44
          Gość portalu: Maja napisał(a):

> Nawet jeżeli jest jego córką (w co wątpię), to i tak jesteście chamy.
          > Nawet najgorszemu wrogowi nie życzyłabym tego, co ta dziewczyna przeszła.
          > Wykazujecie się jeszcze gorszą tępotą umysłu niż "świrek -Irek".
          > Jestem pewna że nawet on, ten prymityw i prostak czegoś takiego by nie
          > powiedział.
          > ale czego wymagać od małolatów i w dodatku kompletnych ignorantów.

Nikt tu nie neguje ze rak to straszna choroba, i Ania na pewno bardzo cierpiała
          ale bardzo zgrabnie to wykorzystala, ja wiem ze to jest gra, ale czy wszystkie
          chwyty dozwolone? Tu mówi o cierpieniu, lekcjach od życia itp. a krzywdzi
          czlowieka, bo nie spodobal jej sie jego zart.Smiertelna choroba powinna nauczyc
          człowieka współczucia i tolerancji moze byla za młoda by cos z tego zrozumiec.
          • Gość: Kej Re: CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ??? IP: *.pg.com 12.09.01, 12:12
            Tez uważam że nie na miejscu jest używanie w tej GRZE takiego chwytu.
    • Gość: heh Re: CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ??? IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 13:08
      niech ktos kto ja zna potwierdzi albo zdementuje
      • Gość: Geralt Re: CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 11:46
        Wszyscy jesteście bezdennymi głupkami. Maja ma rację.
        • Gość: heh Re: CZY ANNA BUCHACZ TO CÓRKA... ??? IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 23:07
          a co ci sie nie podoba ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka