Dodaj do ulubionych

Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy)

30.08.05, 08:23
Oglądaliście? Co tej kobiecie się stało? spanikowałą czy co?, sztywna jak
belka, oczy wielkie jakby wilka w lesie zobaczyła, chyba ani razu jej się
powieka nie ruszyła, zresztą całe ciało też. Mówiła nieskładnie, język się
plątał (raz nawet zamiast Ministerstwa Gspodarki usłyszałem Gospodarstwa).
ciekawe czy to "wina" Cimoszewicza czy pierwszego programu po wakacjach ;-)
Obserwuj wątek
    • gocha221 Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 30.08.05, 10:24
      Ja widziałam wczoraj i myśle, ze na jej zachowanie/postawe złozyło sie kilka
      czynnikow:
      botox, ktory usztywnia miesnie twarzy (czy cos tam,ale robi sie maska)
      maksymalne wk....e spowodowane przeniesieniem jej programu na po 23:-)) Kiedyś
      sie obraziła i za cos takiego odeszła z TVN, a teraz juz nie bardzo ma gdzie iść
      i musi nocki zarywać.
      Ogólnie program dziwny, Cimoszewicz już chyba rzeczywiscie tym wszytkim zmeczony
      (albo dobrze gra) a Monika jakby prostych odpowiedzi nie rozumiała.
      • kubissimo Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 30.08.05, 10:33
        az zaluje, ze nie widzialem :/
        • mala.filipinka Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 30.08.05, 11:21
          kubissimo napisał:

> az zaluje, ze nie widzialem :/

-------
          nie wiem, ile tu jest (szkoda mi czasu i na p. Monikę i na
          potencjalnego "prezia"), ale jak chcesz, zajrzyj:

ww2.tvp.pl/2216,20050830240407.strona
          mf
          • kubissimo Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 30.08.05, 11:43
            dzieki :)
            jest caly program
            Olejnik ostro przesadzila z Botoxem, co widac i slychac :///
            ciekawe kiedy jej przejdzie? ;)

nie wiem czy ktos widzial, ale kiedys w Saturday Night Live Hillary Swank
            ladnie sie nabijala z nabotoxowanych pań :)
            • olany_klient Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 30.08.05, 11:45
              Olejnik w pierwszym swoim programie po wakacjach okazała sie niezwykle łaskawa
              dla Cimoszewicza, jednak nawet jej przychylność mu nie pomogła - Cimoszewicz
              wypadł bardzo źle, można bylo odnieść wrażenie iż jest już zmęczony tym ciagłym
              kręceniam.
              Niestety Pani Moniko, Cimoszewicz zawiódł i już nie bedzie miała pani na kogo
              głosować...
              • coudi Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 30.08.05, 11:58
                a mi się wydaje że wręcz odwrotnie, jak przychodzi np Rokita to zaczyna się
                usmiecać, zartować, wiercić ;-)
                • riki_i Botox 30.08.05, 12:39
                  Nooo zdrowo przesadziła, to fakt. Powinna sobie popatrzeć na Ewę Sałacką, to by
                  jej przeszła ochota do podobnych eksperymentów. Na razie to twarz Olejnik
                  przypomina naciągniętą i nieruchomą maskę, a usta są kompletnie nienaturalne.
              • tetao Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 30.08.05, 12:45
                > Olejnik w pierwszym swoim programie po wakacjach okazała sie niezwykle łaskawa
                > dla Cimoszewicza, jednak nawet jej przychylność mu nie pomogła - Cimoszewicz
                > wypadł bardzo źle, można bylo odnieść wrażenie iż jest już zmęczony tym
                ciagłym
                > kręceniam.

Jak na niego to był zły występ? Unikam jak mogę polskich mediów, a ten
                materiał obejrzałam tylko ze względu na botox MO(usta też jakby wydatniejsze?)
                i jak nie miałam zamiaru głosować, to teraz oddam głos na WC bez żadnych
                wątpliwości.

Jak wyglądają jego wystąpienia w których wypadł dobrze????
                • bokaj Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 30.08.05, 12:58
                  wymyślacie na maxa.
                  Olejnik trafnie dostosowała sie do WC, który organicznie nie jest zdolny sie wyluzować, urodził sie w mundurku i pewnie do smierci z tego mundurka - usztywniajacego go chorobliwie - nie wydostanie się.
                  pytania Olejnik były dociekliwe, jakkolwiek nie było w nich - częstego u Niej - napastliwego tonu.
                  moim zdaniem dobrze wykonała robotę, nie pozwalając WC robic żadnych uników - właśnie dzięki cały czas zachowanej powadze.

nawiasem, szkoda, że to tak późno leci. tez mogłem obejrzeć dopiero teraz, na kompie...
                  (za co my im płacimy ten abonament - za jakichs bulionerów!)
                  • ko_bie_ta Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 30.08.05, 21:56
                    Pomimo starań pani Olejnik Cimoszewicz wypadł fatalnie - kluczył, zmieniał
                    temat, nie odpowiadał na niektóre pytania. Sprawiał wrażenie zmęczonego
                    człowieka, który sam się zapentlił i nie bardzo wie co dalej.
                    • tetao Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 31.08.05, 08:47
                      a na jakie pytania nie odpowiedział?

btw botoxu, to przydalby się polskim divom propagandy dla ubogich- Smoktunowicz
                      i Pochanke bo patrząc na to co wyczyniają ze swoimi twarzyczkami przy
                      czytaniu "informacji" boje sie ze w koncu je sobie połamią
    • tingel-tangel Re: Olejnik-Cimoszewicz (prosto w oczy) 31.08.05, 11:06
      coudi napisał:

> raz nawet zamiast Ministerstwa Gspodarki usłyszałem Gospodarstwa

To z ruskiego - "Ministierstwo Chaziajstwa". Widocznie była w Moskwie na
      doszkoleniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka