Gość: Ostry IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 17:58 Prymitywizm tego serialu po prostu mnie poraża. Prymitywne, infantylne dialogi pomiędzy bohaterami + słaba gra niektórych aktorów. Ale może się po prostu mylę, może tak wygląda polska wieś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Ten serial robi chyba SLD IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 19:43 Przecież to jest tak sztuczne i tak naiwne, że ośmiesza Kościół lepiej niz Urban. Odpowiedz Link Zgłoś
inka.k Re: Ten serial robi chyba SLD 28.09.02, 21:53 Gość portalu: Michał napisał(a): > Przecież to jest tak sztuczne i tak naiwne, > że ośmiesza Kościół lepiej niz Urban. Przepraszam,a w czym przejawia sie ta obraza kosciola ? I co ma do tego SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: Ten serial robi chyba SLD IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 22:19 Dołączam się do pytania Inki. I uważam, że to bardzo przyjemny serial. Nie jest tak nachalnie poprawny jak "Klan". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Ten serial robi chyba SLD IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 22:22 Proszę obejrzeć i samemu sie przekonać. Jest taki dowcip o malarzu Styce, który malował na klęczkach i Pan Bóg go opieprzył sugerując, żeby zamiast tego malował dobrze. Styka był szczery w swej religijności ( chyba ), ale Agnieszka W. i reszta towarzystwa z tego serialu jest sztuczna jak plastik i nieudolnie udaje pobożnych. A SLD ma z tym tyle wspólnego, że jest właścicielem TVP ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Plebania IP: *.acn.waw.pl 28.09.02, 23:04 ostatnio przelaczylem na ten program i rozbili tam cos gabka, a i byl taki idiota z odstajacymi uszami ktory byl jakis nienormalny...no trudno to opisac ale jego obraz mnie dobil...operowal jakas wiejska grypsera, i ciagle cos wspominal o Bogu, a robil to w tak infantylnym styl ze dziecko 10-letnie by to lepiej zagralo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Plebania IP: *.cableinet.co.uk / *.blueyonder.co.uk 28.09.02, 23:30 Super serial, specjalne efekty sa nadzwyczajne (ostatnio, spiew w kosciele) ach, jestem pelen zachwytu.......i ta Angelika, dech we mnie zapiera... Odpowiedz Link Zgłoś
inka.k Re: Plebania 28.09.02, 23:40 Sama nie naleze do fanow tego serialu,z nudow ogladalam powtorki ,ktore lecialy w wakacje.Jest wiele rzeczy,ktore wkurzaja mnie w tym serialu m.inn."kurza twarz",Tosiek,czy ten gosc ,co mowi non stop o Bogu,ale nieczarujac sie,musze przyznac ,ze taka jest niestety prosze panstwa mentalnosc ludzi na wsi,ktora nota bene mam zaszczyt obserwowac podczas corocznych wakacji.Pozdrawiam... P.S.Dalej nie rozumiem zwiazku serialu z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał komedia IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 08:25 Serial ma zapewne służyć udowodnieniu, że SLD KOCHA "CZARNYCH", ale brak szczerości grających aktorów i nieudolność scenariusza doprowadziły do tego, że wyszła z tego komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
belami1 Re: komedia 29.09.02, 09:51 Bingo, serial Plebania to serwitut na rzecz KK od SLD, w sumie rządzą tym krajem razem i wspólnie strzygą owieczki. Odpowiedz Link Zgłoś