IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 17:58
Prymitywizm tego serialu po prostu mnie poraża. Prymitywne, infantylne
dialogi pomiędzy bohaterami + słaba gra niektórych aktorów. Ale może się po
prostu mylę, może tak wygląda polska wieś?
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Ten serial robi chyba SLD IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 19:43
      Przecież to jest tak sztuczne i tak naiwne,
      że ośmiesza Kościół lepiej niz Urban.
      • inka.k Re: Ten serial robi chyba SLD 28.09.02, 21:53
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Przecież to jest tak sztuczne i tak naiwne,
        > że ośmiesza Kościół lepiej niz Urban.
        Przepraszam,a w czym przejawia sie ta obraza kosciola ? I co ma do tego SLD ?
        • Gość: raszefka Re: Ten serial robi chyba SLD IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 22:19
          Dołączam się do pytania Inki. I uważam, że to bardzo przyjemny serial. Nie jest
          tak nachalnie poprawny jak "Klan".
        • Gość: Michał Re: Ten serial robi chyba SLD IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 22:22
          Proszę obejrzeć i samemu sie przekonać.
          Jest taki dowcip o malarzu Styce, który malował na klęczkach i Pan Bóg go
          opieprzył sugerując, żeby zamiast tego malował dobrze.
          Styka był szczery w swej religijności ( chyba ),
          ale Agnieszka W. i reszta towarzystwa z tego serialu jest sztuczna jak plastik
          i nieudolnie udaje pobożnych.
          A SLD ma z tym tyle wspólnego, że jest właścicielem TVP !
    • Gość: h Re: Plebania IP: *.acn.waw.pl 28.09.02, 23:04
      ostatnio przelaczylem na ten program i rozbili tam cos gabka, a i byl taki
      idiota z odstajacymi uszami ktory byl jakis nienormalny...no trudno to opisac
      ale jego obraz mnie dobil...operowal jakas wiejska grypsera, i ciagle cos
      wspominal o Bogu, a robil to w tak infantylnym styl ze dziecko 10-letnie by to
      lepiej zagralo...
    • Gość: ryba Re: Plebania IP: *.cableinet.co.uk / *.blueyonder.co.uk 28.09.02, 23:30
      Super serial, specjalne efekty sa nadzwyczajne (ostatnio, spiew w kosciele)
      ach, jestem pelen zachwytu.......i ta Angelika, dech we mnie zapiera...
      • inka.k Re: Plebania 28.09.02, 23:40
        Sama nie naleze do fanow tego serialu,z nudow ogladalam powtorki ,ktore lecialy
        w wakacje.Jest wiele rzeczy,ktore wkurzaja mnie w tym serialu m.inn."kurza
        twarz",Tosiek,czy ten gosc ,co mowi non stop o Bogu,ale nieczarujac sie,musze
        przyznac ,ze taka jest niestety prosze panstwa mentalnosc ludzi na wsi,ktora
        nota bene mam zaszczyt obserwowac podczas corocznych wakacji.Pozdrawiam...
        P.S.Dalej nie rozumiem zwiazku serialu z SLD.
        • Gość: Michał komedia IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 08:25
          Serial ma zapewne służyć udowodnieniu, że SLD KOCHA "CZARNYCH",
          ale brak szczerości grających aktorów i nieudolność scenariusza doprowadziły do
          tego, że wyszła z tego komedia.
          • belami1 Re: komedia 29.09.02, 09:51
            Bingo, serial Plebania to serwitut na rzecz KK od SLD, w sumie rządzą tym
            krajem razem i wspólnie strzygą owieczki.
            • inka.k Re:Nie doszukujmy się czegoś czego nie ma... 29.09.02, 22:14
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka