mariola.plotkara 18.01.06, 15:00 ciekawe w jakiej telewizji i co za tym idzie kto poprowadzi?jak tvp to stawiam popek i kammela hahaha a jak np.tvn to kinga rusin i boski olivier janiak jeszcze wieksze hahahah www.missworld.tv/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doktor_kidler Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 18.01.06, 15:50 Ja normalnie w szoku jestem, dotąd nie chciało im się nawet zapraszać panujacej Miss World na finał Miss Polonia (w innych krajach to norma), a tu taki news! Organizacją zajmie się najprawdopodobniej TVP, TVN zwalił wybory MP dwa lata z rzędu i ta stacja już nie będzie wspołpracować z miss... Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 18.01.06, 17:25 W szoku jestem!! Ale jakby nie patrzeć trafiła się nam reklama w świecie jak mało co! Byle ją dobrze wykorzystać! Organizatorem pewnie będzie TVP i mam nadzieję, że prowadzącymi nie będą Popek i Kamel. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 18.01.06, 18:12 Nie martw się, program poprowadzi Steffen Mueller, zaś cała gala odbędzie się w Sali Kongresowej. A jeśli TVN wykupi prawo do emisji to prowadzącym będzie rzekomy góru w dziedzinie oceny kobiecej urody, sepleniący Marcin Meller wespół z Kingą Rusin. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 18.01.06, 18:22 fajnie by bylo, gdyby udalo sie dobrze zaprezentowac Polske i nasze atrakcje turystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 19.01.06, 01:09 Niech poprowadzą Mann z Materną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 19.01.06, 01:11 "POLAND – STUNNING LANDSCAPE AND WARM HEARTS" - kurcze, az sie lezka wzruszenia w oku zakrecila...! [btw, nie zapominajmy o Mołkowej, ta sie napewno wkreci] Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 19.01.06, 01:19 dobra, niech bedzie Molek, byle nie Kinia Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 19.01.06, 09:32 Wy naprawde myślicie że pozwolą to prowadzić byle jakiej gęsi z Polski? Morleyowa (szefowa Miss World) narzuci zapewne konferansjerów, pozwolą prowadzić góra JEDNEJ osobie z Polski, ale takiej która umie się odezwać po angielsku - a wtedy w grę moze wejść Torbicka (moim zdaniem już za stare próchno) albo Konarska z TV Polonia (kiedyś widziałem jak prowadziła jakąś międzynarodową imprezę i była swietna - żadnych eeeee yyyyy...). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 19.01.06, 10:21 plusem Konarskiej jest niezly angielski i caly czas niezla prezencja niestety sek w tym, ze ona sie kiepsko sprawdza w prowadzeniu tego typu imprez kiedys ogladalem konkurs Eurowizji dla mlodych tancerzy prowadzony wlasnie przez nia i konferansjerka byla zenujaca :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 19.01.06, 15:08 To może Monika Richardson? Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 21.01.06, 20:10 Niech poprowadzi Piotr Bałtroczyk!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 22.01.06, 12:04 ale skoro to Miss World, to chyba powinien prowadzic ktos ladny, a nie ktos, kto BYŁ ładny jakies 15 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 21.01.06, 21:30 a może Wojewódzki z Dodą albo Majewski z Mandaryną? ;)) swoją drogą to świetna okazja na wypromowanie Polski, ale znając życie, to organizatorzy wszystko zepsują Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 21.01.06, 21:44 Co do promocji Polski... Może wyjść tak, jak z decyzją wysłania Wojewódzkiego do Londynu na światowy finał "Idola". Promocję kraju mieliśmy wtedy taką jak jasny gwint :/ Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 21.01.06, 23:08 To jest zbyt poważna sprawa, zeby WSZYSTKO powierzyć w ręce Polaków - organizatorzy MW bedą mieć rękę na pulsie i na pewno się nie zgodzą, jesli nie będzie im się cos podobało. Nina T. moze naskoczyć prezesowej Miss World. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 22.01.06, 00:09 jak jest szansa, zeby sie zaprezentowac na swiecie to Polacy zawsze cos schrzania, wysla sepleniaca Kinie i taki bedzie final :/ ja zostaje przy Torbickiej, ladna, madra, z dobra dykcja itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 22.01.06, 13:36 Ja jestem za Mannem z Materną :D Uważam, że są bardzo przystojni, z angielskim nie mają chyba problemów (a przynajmniej Mann nie ma), no i pokazaliby klasę jakich mało :D Niech Polska choć raz zrobi coś zabawnego i oddeleguje do prowadzenia finału kogoś oryginalnego :D Ewentualnie, żeby było coś dla mężczyzn, to dodać do nich Grażynkę Lubicz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 22.01.06, 13:44 Grażynka i Rysio Lubiczowie! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 22.01.06, 13:46 pod warunkiem, ze ich kreacje zaprojektuje Monika Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 22.01.06, 13:49 A Czesia jako znana i lubiana modelka zdradzi im tajniki jak powinni poruszać się po scenie! Odpowiedz Link Zgłoś
schabomil Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 23.01.06, 22:28 Tylko kto im wszystkim, u kaduka, naparzy czaju? Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 22.01.06, 23:16 No to zaśpiewa nam Elton John... Ciekawe czy przyjedzie z mężem :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 23.01.06, 00:48 raczej bez, w obawie przed promocjąpolskości ze strony młodzieży wszech... Odpowiedz Link Zgłoś
margala będzie kicha 23.01.06, 08:54 przecież w Warszawie nie ma nawet odpowiedniej sali dla tak dużej imprezy medialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: będzie kicha 23.01.06, 22:11 Nadaje się jedynie Sala Kongresowa... Podobno myślą jeszcze nad Teatrem Wielkim. Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: będzie kicha 23.01.06, 22:15 Niech zrobią na Dworcu entralnym, pokażą polską rzeczywistość! Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: wybory Miss World w Polsce!!!! 23.01.06, 22:19 Niech prowadzi Szymon Majweski!! Będzie szoł!!! Odpowiedz Link Zgłoś