hal2004 05.03.06, 10:18 Ale jaja! Ktos oglada? Doda jak to Doda a Renia Beger bierze nas na romantyczne milosne historie. A do tego Szczuka z Manify:-) dobre. Nudno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: doda&beger w ddtvn 05.03.06, 11:10 ładnie dzis doda wygląda. chociaz do powiedzenia to chyba za duzo nie miala:P Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek.pl Re: doda&beger w ddtvn 05.03.06, 11:41 na poczatku pragne zaznaczyc ze lubie Dode, uwazam ze fajnie wyglada, podoba mi sie jej wizerunek i nic do niej nie mam, z kolei fanka Samoobrony, Andrzeja i Renaty na pewno nie jestem, ale jakos dzisiaj w programie denerwowala mnie Doda tym ze nie potrafila ukryc jakiejs takiej pogardy wobec Renaty, te jej lekcewazace spojrzenia, ironiczne usmieszki, wywracanie oczami... swoja droga sama zbyt duzo do powiedzenia nie miala... a Renia wyszla heh... uroczo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lalalab Re: doda&beger w ddtvn 05.03.06, 13:56 zero złudzeń - doda jest prosta i żenująca. zakrywałam oczy ze wstydu kiedy się wpowiadała ..nie potrafi normalnie odpowiedzieć na żadne zadane pytanie, głupie minki, przewalanie oczami, wyrzucanie z siebie wszystkiego na jedną nutę - nuuda i prymityw nie jestem fanką Reni ale w pojedynku na kobiecość i klasę bije Dodę po stokroć! naprawdę nie spodziewałam się nigdy że coś takiego napiszę. ale to fakt niezaprzeczalny... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: doda&beger w ddtvn 05.03.06, 14:01 Też uważam, że Renia lepiej wypadła:). Doda nie miała absolutnie nic do powiedzenia, jawnie lekceważyła Beger. Do tego zwróciłam uwage na jedną rzecz- ona ma koszmarną dykcję! Jako piosenkarka powinna być w stanie nad tym popracować. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: doda&beger w ddtvn 05.03.06, 16:16 renia zgasiła dode jak nie wiem co!!!a doda głupia panienka uważała że to ona jest górą hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dormusz Re: doda&beger w ddtvn 06.03.06, 09:45 Uwazam ze zachowanie Dody czytaj glupiej Dorotki bylo skandaliczne tu juz nie chodzi o charakter czy ale o zwykly brak wychowania i szacunku gdzie byli rodzice ze wychowali takie dziewcze do tej pory myslalam no dziewczyna ma charakter w niedziele bylam w szoku po co tam przyszla wywtracac oczami wulgarna pusta i glupia dziewucha koszmar moze zycie kiedys nauczy ja pokory jak rodzice nie wychowali zaznaczam ze nie jestem fanka P Beger a czulam sie zazenowana brakiem wychowania i zachowaniem i fochami. Odpowiedz Link Zgłoś
patama Re: doda&beger w ddtvn 06.03.06, 09:54 Doda i jej poza to było śmieszne na początku, gdy była młodsza i w pewnym sensie to do niej pasowało - typ szalonej dziewczyny. Teraz gdy wydoroślała i już jest kobietą robi się infantylna i widać niestety jej braki w edukacji, obyciu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
monia9617 Re: doda&beger w ddtvn 06.03.06, 09:58 Ja słyszałam gdzies że rodzicie Dody wpatrywali się w nia jak w obrazek gdy była mała.No to teraz mamy efekty takiego przesadnego uwielbienia. ja tez uważam, pomimi całej niesympati do p.Beger, że Doda(która lubią za piosenkę Znak Pokoju)wyszła przy niej mizernie. A propo, o co chodziło z tymi kwiatami, których Doda by nie wycięła czy cos w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
dormusz Re: doda&beger w ddtvn 06.03.06, 10:40 oj chodzi ze od Radzia by nie wyciela ze taka romamtyczna itd a ze Beger wyciela i pralke kupila tu: wywrot oczami Dody no gdziezby od Radzia wyciela. A stary chlop Radzio glupi przy tej Dodzie oj Radziu cofasz sie. Kiedys muslalam ze cos z niej bedzie a to czym starsze tym glupsze i bardziej nadete biedne glupie dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: doda&beger w ddtvn 06.03.06, 16:50 chodzilo o to, ze maz renaty Beger obwiazal wszystkie kwiatki w szklarni wstazkami i powiedzial, ze sa jej, ona sprzedala, kupila pralke, Doda powiedziala, ze byloby jej szkoda i by nie wyciela, R.B. na to, ze Doda zyje w innych czasach, ma inne wartosci, na co Doda odpowiedziala, ze wycielaby i kupila 4 lodowki i zapytala pod nosem czy pani posel jest zadowolona z odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś