Gość: vampirelka IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 16:36 jak w temacie... bylo na channel 5 ale usuneli channel 5. Bylo na 2, ale nie ma... moe ktos cos wie...,:(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www.csi.prv.pl www.csi.prv.pl IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.03.03, 16:56 Wkrótce wszystkie informacje o dalszej emisji serialu "Kryminalne zagadki Las Vegas" (CSI: Crime Scene Investigation) na polskiej nieoficjalnej stronie www.csi.prv.pl - Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampirelka Re: www.csi.prv.pl IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 17:20 ale ale... moze wiesz cos teraz... bo ja strasznie sie zasepilam jak zobaczylam ze nie ma dzis ani za tydzien... proszeee, napisz mi cos na priva vampirella@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: www.csi.prv.pl IP: *.BMJ.net.pl 14.03.03, 21:13 no własniew gdzie one są??????? i co za tydzien tez nie ma? jak bedziesz coś wiedziałą to daj znać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.csi.prv.pl Emisja serialu wstrzymana! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 18.03.03, 19:23 Więcej informacji na www.csi.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vampirela Re: Emisja serialu wstrzymana! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 19:35 kurcze kurcze kurcze... co za kraj! channel 5 wywalili, z dwojki wywalili... sopranos nadal nie ma , na ally trzeba bylo czekac 1,5 roku ... zastanawiam sie teraz po co mi tv.. Odpowiedz Link Zgłoś