Dodaj do ulubionych

Majchrzak K.w TVP Kultura

04.12.06, 07:49
wczoraj z przerażeniem obejrzałam Majchrzaka K.w TVP Kultura,wśród gości
prezentował się jak typowy menel.Włosy sterczały jakby nie myte od
miesięcy,zarost też żałosny a do tego wymięty i rozwleczony półgolf w kolorze
brudnej ścierki do podłogi.Jak zwykle dzikość w oczach a mądrzył się oj jak
mądrzył.Widok żałosny,odniosłam wrażenie że od niego śmierdzi.
Obserwuj wątek
    • mzrr21 Re: Majchrzak K.w TVP Kultura 04.12.06, 08:07
      Ale On zawsze tak wyglada
      • traktorowa Re: Majchrzak K.w TVP Kultura 04.12.06, 09:29
        na początek- to jest świetny aktor
        ale nie rozumiem czemu tak krytykuje innych za braki ambicji skro sam od lat
        sam prowadza się panienkami któryc jedyną ambicją jest parcie na szkło i praca
        choćby w telegrze- vide niejaka Kożuszek, z którą niegdyś się prowadzł. A panny
        zmienia często- tu mu brak choryzontów, intelektu i wyższych ambicji nie
        przeszkadza?
    • grek.grek Re: Majchrzak K.w TVP Kultura 04.12.06, 11:28
      Z przerażeniem, to ja czytam takie posty jak twój...

"Menel"... jakże łatwo zaszufldkować człowieka z racji jego wyglądu,nie wiedząc
      albo nie rozumiejąc tego co ma do powiedzenia.Jakże łatwo zanegować lub zbagatelizować czyjeś słowa z racji jego nie-politycznie'poprawnego wyglądu;
      ale bądźmy szczerzy - to cecha tępej hołoty,którą reprezentujesz,i dajesz tego
      dowód pisząc to co napisałaś...

"Odniosłam wrażenie ze od niego śmierdzi" - nie,kochanie,to od ciebie śmierdzi.
      Ten tragiczny zapach własnej miernoty i prymitywizmu cię dobiegł.TYLKO on,żaden
      inny.I nie było to wrażenie - ten smród jest absolutnie realny i dojmujący.

Polecam odcinek "Mojego deklaogu" Z.Czerwińskiej,właśnie z K.Majchrzakiem -
      tam to dopiero się "mądrzy"...jesli jednak zamkniesz oczy i darujesz sobie
      uprzedzenia,hrabianko za trzy grosze - może coś ważnego do ciebie dotrze...
      • anmanika Re: Majchrzak K.w TVP Kultura 04.12.06, 12:27
        Rozmawiałam z nim kiedyś, fantastycznie inteligentny i z dużą kulturą. Szkoda,
        że tak rzadko gra.
        • grek.grek Re: Majchrzak K.w TVP Kultura 04.12.06, 13:41
          Spójrz na to z innej strony... po prostu starannie dobiera rolę i skoro
          juz na jakąś się decyduje - ma to swój wymiar.
      • paula_do Re: Majchrzak K.w TVP Kultura 05.12.06, 12:38
        grek.grek napisał:

>
        > "Odniosłam wrażenie ze od niego śmierdzi" - nie,kochanie,to od ciebie śmierdzi.

Moge cie zapewnic, ze smierdzi niestety. Stalam kolo niego po jego bardzo
        krociutkim wystepie, wiec nawet nie mial okazji sie spocic...z reszta zdawalo
        sie, jakby nie myl sie przez tydzien, a wlosow nie myl jeszcze dluzej...

Nie znaczy to oczywiscie, ze nie jest swietnym aktorem i nie jest inteligentny,
        bo tak jest, ale tego nawet "stylem" nie mozna nazwac. Dziwie sie tylko tym jego
        dziewczynom, zwykle ladnym, zadbanym i pachnacym...
    • stara.krupczatka Re: Majchrzak K.w TVP Kultura 04.12.06, 13:00
      eeetam:)
      ja od czasudo czasu widuję Majchrzaka na zakupach w Klifie i zawsze b fajnie
      wygląda:)bardzo dobry aktor, inteligentny człowiek choć nie zawsze się z nim
      zgadzam:)
      A widziałaś Johny Deepa? Ten to dopiero ma styl:)A nie dość ,że jest przepiękny
      i mu to uchodzi, to jeszcze jest piekielnie utalentowany.
    • lola211 Re: Majchrzak K.w TVP Kultura 04.12.06, 15:54
      Majchrzak jest the best.A ze abnegat? Jego sprawa, mnie bardziej interesuje to
      co mowi, niz jak wyglada.Wielu ulizanych elegantów do piet mu nie dorasta.
      • kraxa to, ze obrabia nielaty 04.12.06, 19:07
        to jak rozumiem wchodzi w skald "ymydzu" wielkiego inteletualisty??? Niejaka
        sandra samos nie miala chyba 18 lat kiedy to aktor Majchrzak ja ten-tego...
        • anna_heche brawo grek.grek!!! 04.12.06, 19:26
          jak ktos mądry to zrozumial i rozumie. jak nie to zajmuje sie historiami z
          małolatami..jak kraxa na przyklad. ale o co chodzi? ze zal Ci? czy jak?
          a Majchrzak to bardzo madry czlowiek. cecha zanikająca w tym kraju niestety...
          • siunsi_a Re: Majchrzak mądry? 05.12.06, 07:47
            podobno mądry ? podobno utalentowany? w czym się to objawia jakoś nie mogę się
            tych cech doszukać choć pilnie śledzę wydarzenia kulturalne.Może ktoś mi
            podpowie w jakim teatrze ujawnia swój talent P.Majchrzak.
            A ubiór też świadczy o człowieku,oglądałąm ten program w TV Kultura i podobne
            wrażenie odniosłam zarośnięty,tłuste włosy widać było na odległośc i do
            powiedzenia miał tyle że bardziej ceni ludzi cyrku nie telewizyjne teleturnieje.
            Od słynnej Konopielki w której partnerował doskonałej Annie Seniuk niczym mnie
            nie zachwycił.A opinia greka to jednak "wysoki poziom" gratuluję.Tak się
            dyskutuje na forum bo anonimowo!
            • grek.grek Re: Majchrzak mądry? 05.12.06, 10:57
              "Wydarzenia kulturalne" - jakie śledzisz ? Taniec z gwiazdami ? Wiktory ?
              Tam Majchrzak się nie pokazuje...

"W jakim teatrze ujawnia swój talent" ? No to już szczyt lenia śmierdzącego,zeby
              sobie nie poszukać w necie,jesli się nie wie,a pytać na forum...

"Ubiór świadczy o człowieku" - takiej bredni dawno nie słyszałem... To znaczy,że
              wg ciebie,taki Lepper w garniturze od Armaniego jest lepszy od Majchrzaka,tak ?..
              Gratuluję. Twój poziom mnie rozbraja...

Jeśli rozmowa (nie oglądałem,więc spekuluję) dotyczyła "teleturniejów i cyrku"-lub-coś-koło-tego,,to o czym miał mówić - o malarstwie ?

Co do mojej opinii - jej poziom jest adekwatny do poziomu zaprezentowanego przez autorkę wątku (a?). Nie należę do tych co g#wno (chodzi o treśc wypowiedzi) zbierają z atencją i namaszczeniem,tak żeby przypadkiem nie naruszyć jego czci.

A a'propos anonimowości - sama piszesz anonimowo,więc nie zawracaj mandoliny,taka jest konwecja i basta. Zresztą... nie takie rzeczy się mówiło w realu i to nie takim gąskom jak ta pannica,której przez telewizor "śmierdzi od Majchrzaka".Nie wiem zresztą co zmieniałoby w mojej wypowiedzi gdybym opatrzył ją swoimi personaliami,adresem,peselem,stanem konta,imiona rodziców,świadectwami szczepienia i wszelkimi innymi danymi...Jeśli tylko twoje samopoczucie,to mam to tam gdzie plecy tracą swoja szlachetną nazwę...

Na twoim miejscu,to samo powiedziałbym teraz tej pannie - niech idzie do pana Majchrzaka i powie mu kropka w kropkę,to co napisała tutaj z takim zapałem.Do dzieła.
        • lola211 Re: to, ze obrabia nielaty 05.12.06, 14:19
          Zazdroscisz? A co cie obchodzi z kim on sypia? Zalosne jest to zagladanie komus
          do wyrka.I wierz mi , ze wielu przykladnych mezow z zazdrosci zebami zgrzyta,
          bo nie kazdemu jest dane wyhaczyc mloda panne.
        • lola211 Re: to, ze obrabia nielaty 05.12.06, 14:19
          Zazdroscisz? A co cie obchodzi z kim on sypia? Zalosne jest to zagladanie komus
          do wyrka.I wierz mi , ze wielu przykladnych mezow z zazdrosci zebami zgrzyta,
          bo nie kazdemu jest dane wyhaczyc mloda panne.
    • bazyliszek4 Re: Majchrzak K.w TVP Kultura 05.12.06, 15:11
      m_arita napisała:

> wczoraj z przerażeniem obejrzałam Majchrzaka K.w TVP Kultura,wśród gości
      > prezentował się jak typowy menel.Włosy sterczały jakby nie myte od
      > miesięcy,zarost też żałosny a do tego wymięty i rozwleczony półgolf w kolorze
      > brudnej ścierki do podłogi.

fantastyczne kryteria oceny...
      taki Lepper po wizycie w solarium i u kosmetyczki wbija się w w garnitur - od
      niego tak pachnie, że aż przez telewizor czuć, prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka