Gość: Mimi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 14:30 Na forum "Irek Grzegorczyk" w bb.onet.pl panuje cenzura.Przepuszczają jedynie wypowiedzi w ogóle sprawy nie dotyczące.Przecież to skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mayewsky Re: Cenzura IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 17:31 Hm, ciekawe rzeczy opowiadasz. Za moich czasów była cenzura na wszystkim, ajak tylko cenzorzy zobaczyli podopis "Mayewsky" to nawet bez czytania wywalali. Czyżby odwilz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miko Re: Cenzura IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 17:36 Jak bym zobaczyła"podopis" Mayewsky też bym nie przeczytała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayewsky Re: Cenzura IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 23:43 Miko ! nie przejmuj się. Kiedyś dorośniesz do moich wypowiedzi i wtedy je sobie poczytasz, chyba, że ........ zatrzymałaś się w rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek Re: Cenzura IP: *.*.*.* 16.11.01, 13:26 Gość portalu: Miko napisał(a): > Jak bym zobaczyła"podopis" Mayewsky też bym nie przeczytała To dlaczego przeczytalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Cenzura IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 07:58 Kim ty w ogóle jesteś,Mayewsky,że pozwalasz sobie na takie zachowanie.Nie zdziwiłabym się gdyby się okazało,że jesteś pięćdziesięcioletnim,starym kawalerem...A do tego zgorzkniałym i użalającym się nad swym losem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Cenzura IP: *.imp.gda.pl 16.11.01, 08:13 Miki, a co cie w tym tak dziwi, ze tam jest cenzura. Na onecie zawsze była jezeli chodzi o TVN o BB czy o sam onet. Nie bądź naiwna.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakeOnMy Re: Cenzura IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 11:18 MI nie puścili takiego tekstu: TVN jest najlepsze, przepraszam za krytykę nie miałem racji, a wy słusznie postąpiliście, nie publikując mojej kłamliwej i nieodpowiedzialnej odpowiedzi, za którą chciałem przeprosić wszystkich forumOnetowiczów, wiem, że nie zasługuję na Wasze forum, jedynie na o wiele gorsze , którego nazwy wstydzę się wymienić. Czujecie MOderatora, który musi obcinać takie texty:) może się namówmy i slijmy mu posty pełne współczucia dla postępowania jak w podrzędnej gazecinie a nie portalu nr1?(niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: Cenzura IP: *.netia.pl 16.11.01, 17:05 Na forum BB1 onet użyłem słowa "pieseczek" wobec innego forumowicza x który nazwał mnie kłamczuszkiem ponieważ tekst nie przeszedł wysłałem go jeszcze raz z dopiskiem "szanowny moderatorze puść mojego pieseczka skoro puściłeś xowi kłamczuszka" powyższy tekst został zastąpiony ";)" ale reszta przeszła :)))))))) teraz jest inny problem - w ciągu 5 godzin wysłałem tam jeden tekst 5 razy - wszystkie zostały zamieszczone o godz 14.30 restrukturyzacja = cięcia w zatrudnieniu ALE DLACZEGO DOSTĘP DO FORUM KOSZTUJE 9 PLN +VAT????????????????? - skoro forum nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayewsky Re: Cenzura IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 16:44 Gość portalu: Miki napisał(a): > Kim ty w ogóle jesteś,Mayewsky,że pozwalasz sobie na takie zachowanie.Nie > zdziwiłabym się gdyby się okazało,że jesteś pięćdziesięcioletnim,starym > kawalerem...A do tego zgorzkniałym i użalającym się nad swym losem!!! Jestem głosem twojego sumienia. Jestem Bogiem, geniusz, wysłannik szatana to ja. Codziennie czytasz posty z podpisem Mayewsky - za nimi kryje się ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Cenzura IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 16:53 Mayewsky!A nie masz ty przypadkiem schizo?Bo 6to co piszesz jest charakterystyczne dla tego schorzenia.Ale nie martw się,Tworki sa otwarte dla wszystkich.a może spotkasz tam Irka i opowiesz nam jak się ma. Czekam więc na twoją relację!!!Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayewsky Re: Cenzura IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 17:28 miki : masz to u mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Cenzura IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 18:34 OK,Mayewsky.A teraz się skup.Jeśli pozwolaą ci w Tworkach na posiadanie narzędzi takich jak długopis i papier(a myślę,że tak bo aż tak niebezpieczny nie jesteś) pisz dokładnie o wszystkim co dotyczy Irka G. nie przeocz niczego.Obserwuj go ,a nawet postaraj się nawiązać z nim kontakt.Jeśli będziesz mógł się poruszać(bo niektórych przywiązują tam do łóżek) Chodź za nim krok w krok w krok.Powodzenia! PS. stosuj się do zaleceń lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś