remik37 24.04.07, 22:38 i Anna Maria i jej mąż występują w reklamie, co to nie można nauczyć się zarabiać ciężką pracą tylko bazując na swoim pochodzeniu i rzekomej popularności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glista.niny.terentiew Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 10:17 Drogi Remiku37 bidaku robotniczku ! Bardzo dobrze, ze Ania i Marcin wystepuja w reklamie. Zasluzyli sobie na to, ona od 10 lat robi calkiem niezla muzyke, on fotograf, dziennikarz bardzo inteligentny facet. Zaproponowano im udzial i bardzo dobrze, kazdy z nas prawdopodobnie zgodzilby sie na udzial z godziwe pieniadze. Prawdopodobnie przemawia przez Ciebie zazdrosc poniewaz Ty zeby zarobic swoje 999 zlotych miesiecznie musisz zeskrobywac lajno z kaloszy po dniu pracy i nie masz czasu ogolic swoich wasow. Zamiast wylewac zolc na forum lepiej idz pomysl co moglbys zrobic zeby poprawic swoje zycie, usmiechnac sie szczerze i powiedziec "Jaki ladny dzien" jezeli zas drazni Cie sama reklama na szczescie ( ufff !!! ) mozesz szybko zmienic kanal na te 30 sekund. Kampania sie skonczy i bedziesz szczesliwy. Wyluzuj, pokochaj swoje pochodzenie, rolnicy tez ludzie i nie pisz glupot na forum Remik dobrze chlopku ? Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 12:18 problem w tym Droga .... ( nie wiem jak Cię okreslić) bo ten pseudonim jest trochę dziwny, że ja nie wylewam żółci, powiedzmy sobie uczciwie na pytanie kim oni by byli gdyby nie powiązania, pochodzenie etc., kto by ich wziął do reklam innych przdwsięwzięć? o iwlew przyjemniej jest oglądać w TV ludzi, którzy doszli do sukcesu własną pracą Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 13:12 o iwlew przyjemniej jest oglądać w TV ludzi, którzy > doszli do sukcesu własną pracą ale pierniczysz no więc sobie wyobraź, że oni doszli do sukcesu własną pracą, nie pojawili się na scenie show-biz w jednej chwili - mimo znanych nazwisk pokazali, że są warci pozycji, którą teraz mają i dzięki której oboje mogą za fajne pieniądze występować w reklamach śmieszą mnie takie gadki, że udział w reklamie to sposób na podratowanie budżetu przy gasnącej popularności człowieku! w wydaniu Wiśniewskiego i Dody nie jest marzeniem każdego artysty! Odpowiedz Link Zgłoś
syriana popularność 25.04.07, 13:14 w wydaniu Wiśniewskiego i Dody nie jest marzeniem każdego artysty miało być, sorry za enter Odpowiedz Link Zgłoś
wartkoczyk1 Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 13:42 w moich oczach ludzie którzy decydują się na występ w reklamie tracą to na co latami pracowali , dla mnie reklama to zakłamanie - Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Dajcie im spokój !!! 25.04.07, 14:51 Po pierwsze: Chyba nie będą nikogo przepraszać, że mają znanych rodziców. Po drugie: To, że ich mają, nie oznaczało wcale, że będą popularni, i że wogóle pójdą w ich ślady (np. syn Cybulskiego, córka Olbrychskiego, córka Szapołowskiej etc....) Po trzecie: Reklamę robią nie dlatego, żeby zdobyć popularność. Oni ją zdobyli ciężką pracą a teraz mają prawo odcinać kupony. Poza tym reklamy w których występują zawsze przemycają ich samych (Kydryński - jazz, Jopek - swój nastrojowy styl) i sa to takie krótkie filmy ze scenariuszem. Gasnąca popularność to przykład Wiśniewskich, którzy sprzedają wszystko, co się da, we wszystkich mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Dajcie im spokój !!! 28.04.07, 00:19 Oczywiscie, maja prawo odcinać te kupony (tez bym tak zrobiła) ale niech nie będą takimi hipokrytami - Jopkowa w niemal kazdym wywiadzie podkresla, że nie mają w domu telewizora, jak bardzo są szczęśliwi z tego powodu i ja bardzo są daleko im do polskiego modelu rodzina + telewizor. Mnie zwyczajnie szkoda dzieciaków, ze nie ogladaja dobranocki :) Odpowiedz Link Zgłoś
procura Re: Dajcie im spokój !!! 28.04.07, 19:26 no wlasnie, zgadza sie, brak telewizor nie swiadczy bynajmniej o poziomie nawiedzonego szczescia tudziez inteligencji. rozumiem, ze w polsce mozna nie chcciec ogladc tv, ale to jednak czesc kultury i rezygnujac z niej troche sie alienujemy. i kisimy w tym spiewno-pretensjonalnym sosie, o jaki pp.kydrynscy niestety czesto zahaczaja. ja mam telewizor. i plyty diamandy galas tez. i jakos mi sie to nie kłóci. a tak ad., reklam - to reklamy robili i polanski i scorsese i fincher. bo wlasciwie dlaczego nie? w koncu to tez praca. Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Re: Dajcie im spokój !!! 30.04.07, 11:40 Ludzie nie każdy musi mieć TV, nie chcą, to nie mają. A dzieci jakby bardzo chciały, to pewnie kupiliby TV właśnie dla nich a tak, to pewnie czytają im książki zamiast bajek. Zresztą pewnie oglądają u dziatków... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 16:17 zakłamanie? hmmm.. dla mnie wręcz przeciwnie - angażują się do promocji konkretnej marki, dostają za to pieniądze, firma, którą reklamują zwykle "odwdzięcza się" zasponsorowaniem trasy koncertowej - układ jest jasny jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 17:04 Po prostu jak ktoś nie ma własnych problemów to czepia się i tyle. Jedyna wątpliwość, to fakt, że pan Marcin pracuje w publicznym radiu, no ale zapewne otrzymał stosowne zezwolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wartkoczyk1 Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 17:05 reklama to kłamstwo od poczatku do konca - zadna jeszcze nie była wiarygodna - począwszy od proszków cudownie dopierających ;) po kredyty uszczęsliwiajace (raczej tylko bank) a najgorsze co można zobaczyć to reklama prowidenta ( szkoda że z tym cudownym uśmieszkiem nie mówią na jaki procent pożyczają ) - ale, ludzie są naiwni i dają się naciągać na słodkie słówka (reklamowe) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 17:28 buahaha rozumiem, że w życiu realnym nie korzystasz z żadnego reklamowanego produktu..? chłopie, gdzieś Ty się uchował takie poglądy to 30 lat temu można było mieć i wogóle mam wrażenie, że Ty to po prostu reklam w polskiej TV nie lubisz oglądać i dlatego ciskasz takie gromy, robiąc się z siebie buntownika - antyglobalistę Odpowiedz Link Zgłoś
wartkoczyk1 Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 17:34 z towarów korzystam ale nie pod wpływem reklamy - co można lubić w reklamie -lukier ?? ble... Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 17:45 wiesz co, obejrzyj parę fajnych reklam (niekoniecznie w czasie przerwy w trakcie filmu na Polsacie), to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 25.04.07, 19:40 Jakoś ta reklama banku hipotecznego nie specjalnie mnie denerwuje, raczej jest takim przyjaznym i łagodnym przerywnikiem między jednym a drugim programem. Wolę takie muzyczne reklamy niż deklamacje z reklam banku, który właśnie wchodzi na polski rynek. W fajnej reklamie występował Szyc, nawiązanie do serialowego emploi. Generalnie nie przeszkadzają mi występujący w reklamach aktorzy, piosenkarze, sportowcy, jak będą fajne to będę chwalić, jak do bani to się to wytknie, ważne to zachować proporcje i nie znudzić sobą widza. Mimo że lubię Konrada to już nie mogę oglądac z nim reklam, podobnie jak nie trawię reklam z Korzeniowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: reklama Jopek i Kydryńskiego 29.04.07, 12:08 Konrad, to był Wallenrod, ten jest KONDRAT...Marek KONDRAT. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Ja to bym chciał zobaczyć lekrame 26.04.07, 11:45 jak jopek wkłada czopek Odpowiedz Link Zgłoś
pola_negri Re: Ja to bym chciał zobaczyć lekrame 28.04.07, 11:23 dzięki tym reklamom mogli nagrać (wspólnie, gdyż od lat Marcin Kydryński jest współproducentem płyt swojej żony) nową płytę i zaprosić do jej nagrania muzyków, o jakich wcześniej nie mogli śnić. Odpowiedz Link Zgłoś
reginnka Re: Ja to bym chciał zobaczyć lekrame 30.04.07, 11:33 > dzięki tym reklamom mogli nagrać nową płytę i zaprosić do jej nagrania > muzyków, o jakich wcześniej nie mogli śnić. ach ! czyli cel uświęca srodki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Ja to bym chciał zobaczyć lekrame 30.04.07, 12:12 > ach ! czyli cel uświęca srodki ;) a nie? czy artysta śpiewający może istnieć na rynku nienagrywając płyt, albo nagrywając kopie poprzednich? no właściwie może i paru jest na naszym rynku takich "twórców", ale w muzyce chodzi przecież o rozwój i zaskakiwanie a przy okazji o spełnianie marzeń artysty dotyczących np. pracy z muzykami z najwyższej światowej półki zresztą, przypominam od czego zaczęła się tak naprawdę kariera Ani Jopek - od eurowizji - szczytu obciachu nawet dla wykonawców z innej niż ona półki to był kompromis, który zawarła świadomie, wiedząc że dzięki niemu ma realną szansę na zaistnienie w takim nurcie muzyki, na którym jej zależy nie rozumiem zupełnie jak się tak możecie tych reklam czepiać przecież Ania Jopek nie jest jakąś eteryczną muzą, żyjącą poza realnym światem, zajmującą się tylko i wyłącznie wykonywaniem ambitnej muzyki, ale również (a może przede wszystkim,) osobą istniejącą w jakimś stopniu w show biznesie i stojącą przed jego wymaganiami - np. znalezieniem pieniędzy na odpowiednie studnio, zatrudnieniem świetnych muzyków czy realizatorów, którzy przecież za "dziękuję" nie pracują Odpowiedz Link Zgłoś
nevergiveup Nie oszukujmy się !!! 30.04.07, 11:49 Każdy z nas zagrałby w reklami, gdyby tylko dostał taką propozycję. Nic w tym złego. Oczywiście są REKLAMY i reklamy, ale pieniądze takie same. Nawet Beata Tyszkiewicz lata temu wystąpiła w reklamie i co z tego....Ci, którzy twierdzą, że nigdy, przenigdy w reklamie NIE - to poprostu nikt ich do reklamy nie chce i tyle. Rafał Królikowski, też kiedyś się zarzekał, że w serialu to on nigdy nie zagra, a potem grał w Egzamin z życia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
procura Re: Nie oszukujmy się !!! 30.04.07, 12:38 no dobra, ale "egzamin z zycia" to jednak co innego niz "czulosc i klamstwa" na ten przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś