Dodaj do ulubionych

Co robi pustak.

IP: *.cu.com.pl 15.05.01, 18:55
Czy wiecie może co robi karolcia po wyjściu z programu. Jakoś nie widzę jej w
żadnych reklamach. W serialu też jej na razie nie zatrudnili. Czy ktoś się na
to zdecyduje. Jak Myślicie - ile fanów z mesiami koczuje koło pustaka.
Jeżeli ktoś cos wie chętnie przeczytam
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: Co robi pustak. IP: 212.239.170.* 15.05.01, 19:56
      fajny zapytajnik??? a coz takie nic moze robic ,,kto da jej jakos role czy co??
      w koncu to wielkie ..czerwone,, nic....nie ma za grosz poczucie i wstydu
      ale coz ..w koncu to puste ,,nic... baj ,,
    • Gość: Macias Re: Co robi pustak. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 20:24
      Generalnie podejrzewam, ze zaden z mieszkancow domu BB nie bedzie robil nic po
      wyjsciu. Te sytuacje oczywiscie bedzie probowal ratowac TVN, wystawiajac
      Moniczke przy kazdym minimalnie powiazanym z muzyka programie, Picie jako
      reportera Telewizjera, Manuele jako prowadzaca talk show, itd.

Ale szczerze powiedziawszy BB to klapa od tej strony. Nikt nie zatrudni
      kompletnych amatorow tylko po to, zeby uczyc ich od podstaw zachowania przed
      kamera i calego... hmmm... savoir-vivre'u(?), bo dopiero po takim przygotowaniu
      beda sie do czegos naprawde nadawac. To nie to.

TVN sie przeliczyl, a ja jakby wykrakalem na samym poczatku...

Chyba, ze jakas fanatyczna firma (a raczej szef od marketingu) poleci na
      Rafala, ktory wychodzac krzyczal wokol "Jestem gwiazda! Jestem gwiazda!".
      Ehhh... Nawet nie zalosne...
      • Gość: Gigi Re: Co robi pustak. IP: *.rzeczpospolita.pl 15.05.01, 23:10
        Już nie kochasz Rafała Maciasie? Krótkie to było uczucie...
        • Gość: Macias Re: Co robi pustak. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 08:54
          "Zalosne" odnosilo sie do zapedow TVN, nie do Rafala.
          • Gość: Gigi Re: Co robi pustak. IP: *.rzeczpospolita.pl 17.05.01, 13:08
            Widzę jednak, że opuściła cię twoja szlachetna chęć do obrony niesłusznie
            oczernianych sadząc po twych "humorystycznych" postach na Forum BB. Ale,
            ale...Czyżby miały być słodką, "wyrafinowaną" ironią skierowaną do innych
            dyskutantów?! Ciekawe...
            • Gość: Macias Re: Co robi pustak. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 14:09
              No patrzcie!
              Taka z niej Gigia, a nawet dobrze kombinuje... :)
              • Gość: Gigi Hej Maciasie... IP: *.rzeczpospolita.pl 18.05.01, 23:32
                Let me explain on this child style so you dont miss
                I grew up to myself not round no park bench
                just a nigga bustin flows off in apartments

:-)
                • Gość: Macias Re: Hej Maciasie... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.05.01, 08:30
                  Two dope boyz - ATLiens rulez :)))

Widze, zes w temacie! :)))
                • Gość: Macias Swoja droga - do wszystkich, a Gigi w szczegolnosci... IP: 213.77.190.* 19.05.01, 08:34
                  Swoja droga, Gigi, widzisz, co sie dzieje na tym forum. Poczytaj odpowiedzi na
                  moje posty-watki. Smiac sie czy zgrzytac zebami? Albo jestem malo wyrazisty
                  albo spoleczenstwo... ehh... wole nie myslec ;)
      • Gość: Tweed Re: Co robi pustak. IP: *.grey.com.pl 17.05.01, 14:20
        Nikt nie zatrudni
        > kompletnych amatorow tylko po to, zeby uczyc ich od podstaw zachowania przed
        > kamera i calego... hmmm... savoir-vivre'u(?)

Moze chociaz Klaudiuszek bedzie reklamowal Sznikersy.
    • Gość: psych Re: Co robi pustak. IP: 217.96.11.* 15.05.01, 20:30
      Myślę , że większość uczestników BB , to pustaki , jednak Karolcia jest
      największym
    • Gość: Remo Re: Co robi pustak. IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 16.05.01, 09:00
      Powiedzmy sobie szczerze - wszyscy mieszkańcy będą tylko karmą dla szmatławców
      typu "Halo", "Na żywo" itp. Jedynym wygranym będzie ten kto zgarnie główną
      nagrodę plus Janusz, który odmłodniał. Pozdro.
      • Gość: salas Re:Już niedługo go zobaczymy IP: 212.244.177.* 16.05.01, 09:05
        Karoliną zainteresowali się producenci serialu Swiat według Bundych,podobno ma
        zagrać Kelly!!!!!!
      • Gość: tk Re: Co robi pustak. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 21:48
        jedynym wygranym to jest tvn ktory robi na tym calym cyrku taaaaka kase...a
        monika i s-ka znikna rownie szybko jak sie pojawili...okreslenie 'gwiazdki' to
        dla nich duzo za duzo...
        • Gość: space Re: Co robi pustak. IP: *.creativeteam.com.pl 20.05.01, 10:44
          Taką samą kasę robi, albo i większą telemedia:-)
    • kaczor Re: Co robi pustak. 16.05.01, 09:21
      jedyna stacja, która tak nisko upadła aby dać jej rolę
      to TVN już raz ją wybrali i efekt widzieliśmy...
      tak na marginesie to TVN rozpoczyna kasting do serialu
      między nami pustakami, ale maja problem z obsadą bo
      oprócz Karolci nie mają innych wykonawców...

kp
      • Gość: Macias Re: Co robi pustak. IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 09:38
        No to na co czekasz?
        Skoro nie maja obsady, to z pewnoscia sie zalapiesz! W te pedy do studia!
    • Gość: Zenek Re: Co robi pustak. IP: 204.95.211.* 17.05.01, 13:33
      Z całą pewnością Pustak się pustaczy a jak się spustaczy totalnie to się z niej
      wybuduje wychodek bo na więcej nie starczy materiału.
      Pozdrawiam
      Z.
    • Gość: Makrela Re: Co robi pustak. IP: *.olsz.gazeta.pl 17.05.01, 15:07
      tak sie składa ze jestem z Olsztyna (ogromnie mi wstyd). Karolcia nie pojawia sie w miejscowej dyskotece, po tym
      jak DJ zrobił jej brzydki numer i z dedykcją puśił piosenkę Mniej niż zero.
      • Gość: fafla Re: Co robi pustak. IP: *.pl-net.pl 17.05.01, 15:50
        Gość portalu: Makrela napisał(a):

> tak sie składa ze jestem z Olsztyna (ogromnie mi wstyd). Karolcia nie pojawia s
        > ie w miejscowej dyskotece, po tym
        > jak DJ zrobił jej brzydki numer i z dedykcją puśił piosenkę Mniej niż zero.

No coś Ty? Dlaczego wstyd Ci że jestes z Olsztyna? To miasto jest OK i ludzie w
        nim mieszkający zapewne również. Pustak jako wyjątek tylko potwierdza regułę.A co
        do Karolci, może opowiesz jakieś newsy o niej. W końcu bliżej Ci do niej niż
        wielu z nas. Ile jej fan clubów w Olsztynie się rozwinęło? -1 czy -2. Może jeździ
        już po ulicech mesiem na pedały? Ha,ha... Ona na prawde była paradna na wizji

• Gość: adam_ski Re: Co robi pustak. IP: 195.94.222.* 17.05.01, 16:30
        Gość portalu: Makrela napisał(a):

> tak sie składa ze jestem z Olsztyna (ogromnie mi wstyd).

Hej, nie ma czego! To bardzo fajne miasto(te jeziora!), a jedna Karo(ś)linka vel
        Pustak to nie powód do wstydu (nb. do Dorotowa = Seby są chyba dwa kroki?)

Karolcia nie pojawia sie w miejscowej dyskotece, po tym
        > jak DJ zrobił jej brzydki numer i z dedykcją puśił piosenkę Mniej niż zero.

ROTFL!!! Super! Swoją drogą, widzieliście jak wyglądał pustak w ostatnim Ringu?
        Nieuczesana, umalowana jak nieszczęście, pseudo awangarda...brrrrr.

adam_ski

• Gość: alik Re: Co robi pustak. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 21:53
        hehe,dobre...naprawde dobre...tylko gdzie ona teraz zlapie 'faceta z
        mesiem'...??oj,prawie mi jej szkoda...
    • Gość: Polka Re: Co robi pustak. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 01:48
      Boże, jak ja bym chciała ją zobaczyc w jakims serialu, filmie, koncercie,
      sklepie - gdziekolwiek. Stęskniłam się za nią. Ona podnosi ludziom poczucie
      wartości, działa terapeutycznie. Powinni pokazywac ją w TV systematycznie jak
      Kaszpirowskiego, albo tego szamana Nowaka z butelka wody mineralnej. Dzieki
      ogladaniu Pustaka dzieci ze szkół specjalnych zdałyby maturę i dostały się na
      studia
      Ja chcę Pustaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka