Dodaj do ulubionych

Klaudiusz a prasa sportowa

IP: *.tesco-europe.com 16.05.01, 17:39
Sorry, ale Klaudiusz ulubieniec publiczności załamał mnie swoją
wypowiedzą o ulubioną książke.Dla niego ulubiona książka to
prasa sportowa!?Chyba jeszcze można odróżnić gazetę od książki?
Ta wypowiedz pokazali w jednym z programów i widnieje w notce
biograficznej Klaudiusza na stronie BB.I co wy na to?
Jaką ostatnią książke przeczytaliście?"Wyborczą";"Życie"czy"Trybune"?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek Re: Klaudiusz a prasa sportowa IP: 204.95.211.* 17.05.01, 15:31
      Apeluję o trochę tolerancji dla odmiennych
      światopoglądów, ze strony naszej oświeconej polskiej
      inteligencji.
      • Gość: Suchy Re: Klaudiusz a prasa sportowa IP: *.tesco-europe.com 17.05.01, 17:19
        Gość portalu: Zenek napisał(a):

> Apeluję o trochę tolerancji dla odmiennych
        > światopoglądów, ze strony naszej oświeconej polskiej
        > inteligencji.
        Zenek, nadal potrzymuję twierdzenie że między książką a gazetą widać
        różnice gołym okiem.Co do tolerancji to.Toleruję Klaudiusza bo czyta
        przynajmniej gazety i ma jakieś zainteresowania , chwała chociaż za to.
        Ale gdy stał się w jakiś sposób osobą publiczną to takie lapsusy
        będą wyłapywane i może byc za nie "kopany" to cena za popularność.
        A książki nie każdy musi czytać,w sumie nie czytającymi łatwiej jest
        manipulować i rządzić.Pozdrawiam.

• Gość: andr Re: Klaudiusz a prasa sportowa IP: 195.94.198.* 18.05.01, 16:41
          od samego poczatku widac bylo, ze Klaudiusz
          inteligencja nie bije nawet Karoliny. Nie wylapalem
          tego textu o prasie sportowej z programu, ale skoro
          Suchy go slyszal, a ja pamietam kilka innych polzdan
          Klaudiusza (np. uzasadnienia nominacji), to wniosek
          jest prosty
          • Gość: Jadzia Re: Klaudiusz a prasa sportowa IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.05.01, 16:49
            Nie wiem czy wiesz ale Klaudi gra na giełdzie - jak to wytłumaczysz
            co prawda tylko traci (i to dużo -wiem z pewnych źródeł)
            • Gość: andre Re: Klaudiusz a prasa sportowa IP: 195.94.198.* 18.05.01, 16:56
              skoro traci, to chyba nie musze nic tlumaczyc.
            • Gość: Suchy Re: Klaudiusz a prasa sportowa IP: *.tesco-europe.com 20.05.01, 15:02
              Gość portalu: Jadzia napisał(a):

> Nie wiem czy wiesz ale Klaudi gra na giełdzie - jak to wytłumaczysz
              > co prawda tylko traci (i to dużo -wiem z pewnych źródeł)

Sorki, ale ja znowu o tym samym.Jadziu, gdyby Klaudiusz
              przeczytał kilka książek o inwestowaniu, strategii czy zarządzaniu
              swoim portfelem na giełdzie to może nie traciłby tyle kasy na giełdzie.
              A swoją drogą wyczytałem na tym forum że on publicznie w BB chwalił
              się że nie przeczytał w życiu ani jednej książki.
              I tutaj ja temu panu dziękuje, bo nawet chamski Gulczas męczy Sapkowskiego
              i chwała mu za to.
              Współczuję Klaudiuszkowi i wiem, że w prasie sportowej nie wyczyta
              bilansów spółek giełdowych.
              Zresztą chce być matołem to jego sprawa.
              Wygodniej jest leżeć ,pić browary, i oglądać jak Tiger okłada jakiegoś
              frędzla po twarzy.
              Jak ten koleś wygra,to dogonimy Niemców .Tam zwyciężył osioł który nie
              wiedział kim jest Szekspir.Do takich równamy!?
              Pozdrawiam.
      • Gość: Lidka Re: Klaudiusz a prasa sportowa IP: 195.116.71.* 21.05.01, 09:50
        Gość portalu: Zenek napisał(a):

> Apeluję o trochę tolerancji dla odmiennych
        > światopoglądów, ze strony naszej oświeconej polskiej
        > inteligencji.

Przeciez nikt go nie chce ukamieniowac za to ze nic nie czyta, ale sam przyznasz,
        ze na podstawie wielu jego wypowiedzi, Klaudiusz nie jawi sie jako nawet czlowiek
        przecietny.
        Dla mnie to ktos BARDZO nieskomplikowany, kto ma jednak sporo wyczucia w kwestii
        oddzialywania na przecietnego widza: koszulki z orzelkami (patriota), peany na
        czesc zony i dzieci (wartosci rodzinne), na zaden temat nie ma wlasnego zdania
        (niekonfliktowy) i juz mamy najpowazniejszego kandydata na 500 tysiakow!
        Ale po dwoch miesiacach z poprawnego, medialnego Klaudiuszka zaczelo wychodzic
        jego alter-ego,(niektorych jego prawdziwa twarz):
        uzasadnienie nominacji Rafala "bo mi sie jego fryzura nie podoba"- kiedy sam
        go "okaleczyl"
        no i slawetna klotnia o skrzynke piwa, ktora Klaudi z Gulczasem chcieli miec na
        wylacznosc - Klaudiusz byl oburzony, ze KTOS JESZCZE chcial sobie golnac!
        Takich sytuacji bedzie jeszcze wiecej i mam nadzieje, ze ludzie przejrza na oczy.
        Szczerze mowiac 100 razy wolalabym, aby nagroda przypadla Gulczasowi, albo
        Manueli - chociazby dlatego, ze sa wierni sobie i nie udaja kogos innego, aby
        przypodobac sie publice.
        pozdro.
        • Gość: nina Re: Klaudiusz a prasa sportowa IP: 57.66.33.* 21.05.01, 12:13
          nareszcie ktos zauważył, że Klaudiusz tak naprawdę sobą nic nie reprezentuje. do tej pory
          zastanawiam się dlaczego wszyscy okrzyknęli go najfajniejszym gosciem i jedynym zwyciężcą. Koles
          nie umie sie wysławiać tylko cały czas cos "mamrocze pod nosem" , nie ma swojego zdania i robie
          minkę zbitego psa, która ma mu niby mu wszystko wybaczyć. nie wiadmo dlaczego.... jedyne to co
          umie naprawde robić to chlać piwo i obmacywać panienki. dla mnie to jest walnięty szwab, który nie
          powinien się znależć w tym programie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka