latarnik88 18.03.15, 19:05 i bezczelnie uwodzi męża ślicznej Bożenki.Nadrabia stracony czas .Zakochała się biedulka . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miejski_aktywista Re: Julka cudem ozdrowiała 18.03.15, 19:58 fajna laska jest, ten synek z Turka powinien ją brać. Odpowiedz Link Zgłoś
moni_kaw Re: Julka cudem ozdrowiała 21.03.15, 13:21 swoją drogą nie wiedziałam, że to młode pokolenie takie durne, żeby wpychać własnego męża w ramiona innej kobiety; no zero instynktu:) Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Julka cudem ozdrowiała 21.03.15, 13:50 Czekam na to , żeby Bożenka przekonała się jakie zamiary wobec jej męża ma ta jej podopieczna , której wszyscy współczują , z Grażynką na czele. Najlepiej żeby zobaczyła na własne oczy co to bezczelne dziewuszysko wyczynia. Żadnych hamulców, po prostu rzuca się na chłopaka.Ciekawa jestem jak Miłosz zareaguje w sytuacji podbramkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Julka cudem ozdrowiała 24.03.15, 12:11 Bożenka nie postrzega Julki jako "kobiety" tylko jako dzieciaka . Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Julka cudem ozdrowiała 24.03.15, 15:55 Ja się obawiam , że ta Julka to ma coś nie pokolei z głową po tej 5-letniej śpiączce.Łazi po krzakach , snuje się w kapturze pod murami , pewnie niedługo dołączy do Norbercika.Oby czegoś gorszego tam nie było.Pełen przegląd psychiatryczny od Maciusia poprzez Norbiego do Julki , aha jeszcze mamusia alkoholiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: Julka cudem ozdrowiała 24.03.15, 17:50 A propos psycholi, to na 100% Rozmuckiego (Rozłuckiego?) załatwił chłopczyk, który jest na warunkowym i ostatnio występuje w każdej scenie z Olką. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot97 Re: Julka cudem ozdrowiała 24.03.15, 20:52 tez tak uwazam. Tylko dziwne ze policja w Klanie jeszcze tego nie odkryla a my przypatrujacy sie z boku I nie majacy wgladu w akta sprawy - owszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
santana2000 Re: Julka cudem ozdrowiała 24.03.15, 22:16 "Dżulietta" będzie chciała w kolejnych odcinkach popełnić samobójstwo Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Julka cudem ozdrowiała 25.03.15, 13:10 No właśnie , to nie miłość tylko chora obsesja . Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Julka cudem ozdrowiała 08.04.15, 08:47 Współczuję dziewczynie , ale to wariatka , sobie upatrzyła obiekt i zakochała się na zabój. Teraz on będzie winien całej sytuacji , a nie dał ani paznokcia w kierunku romansu , sama widziałam , mogę świadczyć.Z pomocy to mogą wyjść kłopoty . Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Julka cudem ozdrowiała 14.04.15, 20:00 Całkiem dziewczynie pomieszało się w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś