Dodaj do ulubionych

Zmiennicy na DVD !!!!!!!!

19.09.06, 09:03
Podaje za Filmwebem:
2006-09-18 14:40
"Zmiennicy" Stanisława Barei wkrótce na DVD

Carisma Entertainment Group od 12.10 rozpoczyna wydawanie na DVD kultowego serialu Stanisława Barei "Zmiennicy".

Serial ukaże się w ramach Kina Komedii i obejmie 5 kolejnych numerów - w każdym numerze Kina Komedii płyta DVD z 3 kolejnymi odcinkami serialu. Serial dostępny także w prenumeracie (na www.carisma.com.pl).
Po zakończeniu cyklu wydawniczego serial bedzie dostępny w zestawie - nakład ograniczony.
Obserwuj wątek
    • kris.m Re: Zmiennicy na DVD !!!!!!!! 12.10.06, 08:14
      Dzisiaj wychodzą Zmiennicy - na razie 3 odcinki na płycie, cena 11.90, mam nadzieję, że uda mi się kupić:)
      • kris.m Re: Zmiennicy na DVD !!!!!!!! 12.10.06, 22:49
        Już mam Zmienników!!
        Na płycie są pierwsze 3 odcinki no i na szczęście jest to już ta wersja "zrestaurowana", obraz jest naprawdę dobry, wygląda jak serial zrealizowany obecnie!!!
        • jack.ryan Re: Zmiennicy na DVD !!!!!!!! 13.10.06, 09:18
          Ja też własnie kupiłem. Dzisiaj wieczór ze "zmiennikami".
          • mock Re: Zmiennicy na DVD !!!!!!!! 16.11.06, 12:34
            można sobie zamówić z góry wszystkie
            www.carisma.com.pl/prenumerata.html
            w najnowszym "naj" jest cały serial A4 - za 19.90 zł, myślę, że to bardzo
            tanio.
            • kris.m Re: Zmiennicy na DVD !!!!!!!! 19.11.06, 12:05
              a 2 dni temu kupiłem kolejną płytkę ze Zmiennikami - a w środku jeden z moich ulubionych odcinków o Mroczkowskim:)) (trup w wannie:)
    • peter.steele Zmiennicy po weekendzie 20.11.06, 08:57
      w ten weekend obejrzałem wszystkie 15 odcinków, motywu zmienników mam już pod
      dostatkiem. Ale jestem zadowolony bo nik=gy nie ogladałem wszystkich odcinków
      jak puszczali w TV zawsze wybiórczo, a teaz mam juz wszystko za soba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka