Dodaj do ulubionych

Alicja - KOBIETA Z KLASĄ

IP: *.devs.futuro.pl 31.05.01, 13:31
Kto podziela pogląd, że Alicja, która na prawdę jest wrażliwa, delikatna i z
klasą jest gnąbiona przez dwie zazdrosne panienki. Szczególnie GOsia to
chodzący fałsz! Już dawno nie spotkałam się z taką gnidą! Alicja była jedyną
kobietą, która potrafiła wzbudzić pewien respekt. Tylko w stosunku do niej
faceci nie pozwalali sobie na głupie żarty! Nie chciałabym może żeby zajęła
pierwsze miejsce, gdyż jest dość dobrze sytuowana (może np. Janusz), ale
chciałabym aby została do końca! Klaudiusz mi podpadł w momencie, gdy kłócąc
się nawet nie potrafił przytoczyć swoich argumentów tylko upierał się jak
dzieciak - na poczatku robił dobre wrażenie, ale teraz uważam,że kolejność
wygranych powinna być następująca: JANUSZ,ALA, MANUELA
Obserwuj wątek
    • Gość: Gapa Re: Alicja - KOBIETA Z KLASA˛ IP: *.pl 31.05.01, 13:35
      Gos´c´ portalu: MISSKITY napisa?(a):

> Kto podziela pogla˛d, z˙e Alicja, która na prawde˛ jest wraz˙liwa, delikatna i z
      > klasa˛ jest gna˛biona przez dwie zazdrosne panienki. Szczególnie GOsia to
      > chodza˛cy fa?sz! Juz˙ dawno nie spotka?am sie˛ z taka˛ gnida˛!

POPIERAM - Alicja jest moze nudna ale cholernie konsekwentna. Godne podziwu.
    • Gość: Ma Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.complex.com.pl 01.06.01, 09:52
      Nigdy w życiu nie spotkałem tak pustej i fałszywej osoby. Jakiś czas temu
      czytałem artykuł autorstwa pewnego psychologa i potwierdził moje odczucia.
      Uznał Alicję za osobę, która najbardziej gra w tym programie. Ona wogóle nie
      jest sobą. Ciekawostka: Gulczasa uznał za najbardziej naturalnego i honorowego
      z BB.
      • Gość: ona Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.06.01, 11:05
        zgadzam sie z ma.
        i, jak powiedzial Gulczas na ringu, Alicja poprostu gra lepiej niz on.
        pozostaje tylko zdefiniowac slowo gra.
        moim zdaniem Alicja gra, a Gulczas bral udzial w grze, moim zdaniem bardzo
        uczciwie. jak widac, na warunki polskie, zauczciwie. polacy, dla samej
        zlosliwosci (sami nie zezra i drugiemu nie dadza) usadza kogos, komu sie
        wiedzie, udaje, kto jest uczciwy i chce cos osiagnac. polacy lubia oszukiwac,
        dlatego taka Ala-Lala jest im bardzo bliska.
        nieliczne wyjatki, typu Gulczas i jego wielbiciele, tylko potwierdzaja
        regule....
        • Gość: TOX Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 11:16
          Wszyscy mówicie, że ktoś jest naturalny, a ktoś gra. Przecież my wszyscy na
          codzień gramy. Nikt na codzień nie ma ustalonych wzorców zachowań. Przecież BB
          to jest gra. Uczestnicy muszą grać przed sobą i przed widzami, aby wygrać. Nie
          dali się tam zamknąć na trzy miechy żeby pić sprita. To jest konkurs piękności
          przy częściowo otwartej garderobie, częściowo bowiem twórcy programu mogą
          manipulować do woli wizerunkami uczestników w TV.
        • Gość: goof gulczas i klasa - ha! IP: *.wsps.waw.pl 05.06.01, 09:31
          Jezeli Gulczas byl natyralny, to ja ... trace wiare w spostrzegawczos Polakow.
          Czlowiek ten wedlug mnie nie mial zadnego szacumku do ludz oprocz Kladiusza.
          Kladiusz z reszta podobnie. Jesli natomiast ktos nie szanuje godnosci innych -
          to jak kolwiek nie byl by fantastyczny - niech sie schowa.
          A jesli chodzi o wypowiedz psychologa - co psycholog to odpowiedz.
          • Gość: Anka Re: gulczas i klasa - ha! IP: *.kti.ae.poznan.pl 05.06.01, 10:02
            zgadzam sie w 100%,nawet wiecej mozna powiedziec.
            Gulczas najpierw zrabal Patrycje z gory na dol,ze ma zamknac buzke i sie nie
            odzywac do niego.Obrazony dupek.Niby to ceni sobie wysoko swoje slowo
            honoru.Jaasennneee a swistak siedzi i zawija.PO godzinie czy dwoch (swoja droga
            dlugo mu to zajelo...) poszedl do Patrycji i przepraszal ja i calowal. Obludna
            swinia.Zorientowal sie ze tak chamskie zachowanie nie pomoze mu wygrac.
            I mialam racje,zrobil wylocik przy pierwszej mozliwej okazji!!!Ala jesli nie
            jest do konca naturalna,to kto tam jest?
            Placzliwa Manuelka?Lubilam ja naprawde.Ale teraz?Klei sie do Gosi obludniczki i
            udaje wspolczucie przy kazdej okazji.I te jej nominacje "Bo go bardzo kocham"
            po prostu-osmiesza sie.
      • Gość: Ex Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.silesia.top.pl 07.06.01, 12:19

Święta racja. Poza tym : Z JAKĄ KLASĄ, na miłość boską ?!

• Gość: bobo Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 11:26
      Alicja to najlepsza aktorka w domu BB !!!!!!!!!
    • Gość: adam_ski Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ - ROTFL!!!!!!!!! IP: 195.94.222.* 01.06.01, 11:26

> Kto podziela pogląd, że Alicja, która na prawdę jest wrażliwa, delikatna i z
      > klasą jest gnąbiona przez dwie zazdrosne panienki.

Witam, nie rozśmieszaj mnie, proszę. Szemranej konduity utrzymanka gangstera,
      fałszywa katoliczka w stringach, co to i bogu paciorek i publice półdupek, o
      ilorazie inteligencji w granicach temperatury pokojowej - z klasą? Może w Twoich
      oczach...

adam_ski
      • Gość: Pass Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ - ROTFL!!!!!!!!! adam_ski buuuu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 14:59
        Już kolejny post z tym podpisem trąci jakimś debilnym banialukiem, weź facet
        zmień forum, bo musisz mieć nieźle nasrane w deklu!!!!!
        • Gość: adam_ski Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ - ROTFL!!!!!!!!! adam_ski buuuu! IP: 195.94.222.* 05.06.01, 13:10
          Witam,

Ktoś cię tu zna na tym forum? Kogoś interesują twoje poglądy? Tak myślałem...

Gość portalu: Pass napisał(a):

> Już kolejny post z tym podpisem trąci jakimś debilnym banialukiem, weź facet
          > zmień forum, bo musisz mieć nieźle nasrane w deklu!!!!!

• Gość: MISSKITY DO ADAMA! IP: 62.233.128.* 07.06.01, 12:04
        Nie zgadzam się z tym co mówisz! Co ma katolicyzm i duchowe podejście do
        religii z noszeniem skąpego stroju kąpielowego? Ja też jestem katoliczką i nie
        wstydze się swojego ciała. Nawet mio popatrzeć, że jest tam ktoś kto ma super
        figurę.
    • Gość: Momo Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.cezex.pl 01.06.01, 13:40
      Adam, coś się tak uparł na tę biedną Alicję i jej gangstera:))
      A jeśli chodzi o grę w BB - zapewne musieli wybrać takie osoby, które świetnie
      radzą sobie w ekstremalnych warunkach, choć jak widać niektórym już brakuje sił.
      Natomiast tak na prawdę to co piszą w różnych czasopismach dla kobiet, nie ma
      nic wspólnego z prawdziwą psychologią, zresztą co psycholog to inna teoria jak
      wszędzie.
      Pozdro.
      • Gość: adam_ski Re: Momo-kobieta z klasą IP: 195.94.222.* 01.06.01, 15:02
        Witam,

Pax, pax vobiscum! Zawsze możemy sobie powiedzieć, że jesteśmy lepsi od nich,
        bo to nie my wystepujemy przed kamerą. Nb. jest to stary dylemet, kto niżej
        upada - prostytutka czy jej klient....

A swoją drogą masz rację, że Ala to ma nerwy. Przed trzecią nominacją
        obstawiałem, że nie wytrzyma nerwowo i tak czy owak wyjdzie z domu. A tu
        prosze! Ale chyba jednak jest kłębkiem nerwów (coś rzadziej ostatnio oglądam).

I wtedy odmyka mi się klapka w rozumie i głos rozsądku podpowiada "Słuchaj,
        stary, dla takiej kasy każdy by się zaparł. A najpewniej to ten ... tam... jej
        kazał i biedna nie ma wyjścia...". No i co tu zrobić.. ;-))))

pzdr

adam_ski
        • Gość: Gaja Re: Momo-kobieta z klasa˛ IP: *.pl 01.06.01, 15:31
          Adamski jest typowym przedstawicielem polskiego zascianka - kto ma kase, ten nalezy do mafii, kto nosi stringi jest prostytutka.
          Rzygac sie chce. Ja tez nosze stringi a kurwa nie jestem, kase tez mam, a to dla tego ze moze nie spedzam CALEGO popoludnia na
          stukaniu na forum tylko pop prostu ciezko pracuje. Idz, Adamski, Ty frustraci
          • Gość: Mozais Re: Momo-kobieta z klasa˛ IP: 195.187.41.* 01.06.01, 16:28
            Gość portalu: Gaja napisał(a):

> Adamski jest typowym przedstawicielem polskiego zascianka - kto ma kase, ten na
            > lezy do mafii, kto nosi stringi jest prostytutka.
            > Rzygac sie chce. Ja tez nosze stringi a kurwa nie jestem, kase tez mam, a to dl
            > a tego ze moze nie spedzam CALEGO popoludnia na
            > stukaniu na forum tylko pop prostu ciezko pracuje. Idz, Adamski, Ty frustraci

Nie da sie ukryc ze mam nieco podobne poglady do Gai; ani stringi nie swiadcza o
            moim sposobie zycia ani pieniadze nie robia ze mnie zony gagstera. Nie wiem skad
            takie podejscie, ze rodzaj noszonej bielizny determinuje wiare i sposob
            zarobkowania??? Kazdy krytykuje jak moze majtki Alicji jako niemoralne i
            nieuchodzace katoliczce??? Co za glupoty :-)))) Jest kobieta jak kazda inna i jak
            wiekszosc lubi sie czuc kobieco i wygodnie, stad pewnie te stringi. A z innej
            strony patrzac, ciekawe czy wszyscy Panowie rzucajacy kamieniami w te nieszczesne
            stringi, faktycznie woli wielke, pomarszczone, bawelniane majtasy w kwiatki????

• Gość: rOsE Re: Momo-kobieta z klasa˛ IP: *.chello.pl 02.06.01, 23:47
              A podobno jesteśmy ludźmi nowoczesnymi,którzy lubią nowinki.Ja też kiedyś nie
              wyobrażałam sobie jak można założyć stringi /ale to tylko do czasu aż
              spróbowałam /i proszę okazało się,że to najwygodniejszy osobisty wynalazek
              naszych czasów.Dlatego myślę,że nie można myśleć o kimś gorzej tylko dlatego,że
              nosi takie wygodne majteczki.
              • Gość: mool Re: Momo-kobieta z klasa˛ IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 00:18
                Przyznam ze ja tez chciałem chodzić w stringach , ale mi jaja sie wysuwały i
                załozyłem standardowe pantalony.
          • Gość: Pass Re: Momo-kobieta z klasa˛ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 15:05
            adam_ski to jakiś szczeniakowaty baran, ciągle dopisuje nowe beznadziejne
            teksty, bez jakiejkolwiek minimalnej logiki, to musi być jakiś porąbany
            leszcz, weź facet znajdź sobie jakąś dziewczynę, wyjdź na spacer, szkoda
            życia. Zal mi takich palantów, w cale bym się nie zdziwił, gdyby sam sobie
            odpisywał na te banialuki pod innym pseudo. Kolejnym takim jest niejaki Gal,
            też biedne dziecko!!!!!!
            • Gość: adam_ski Re: A Pass ma złaz IP: 195.94.222.* 05.06.01, 13:19
              Witam,

CZego to człowiek się o sobie nie dowie ;-) Czuję się prawie jakbym występował
              w domu BB, bo ciągle czytam o sobie niestworzone rzeczy ;-) Pozdrawiam Pass-ku,
              niestety, całe życie będziesz spotykał ludzi, którzy Ci nie pass-ują, ale
              niestety tylko w internecie możesz sobie pobluzgać. I może dobrze, wyżywaj się,
              pass-kudź na forum, bo inaczej w realu pewnie byś molestował nieletnie
              dziewczynki, kradł w sklepach albo podpalał stodoły ;-).

adam_ski

PS. Podejrzewam, że masz lat mniej więcej tyle co punktów IQ, a sądząc z
              twojego języka twój iloraz inteligencji oscyluje w granicach temperatury
              pokojowej.
    • Gość: jędrek Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.im.pz.zgora.pl 04.06.01, 14:25
      Ludzie czy choć raz słuchaliście dokładnie co ona mówi.Przecież ten BEŁKOT jest
      nie do zniesienia(pomijam licze błedy językowe).Klasa Ali kończy sią w momencie
      kiedy otwiera usta.Cytując Gulczasa:"Ona jest prosta jak drut".
      • Gość: Trexx Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.grey.com.pl 04.06.01, 14:57
        Gość portalu: jędrek napisał(a):

> Ludzie czy choć raz słuchaliście dokładnie co ona mówi.Przecież ten BEŁKOT jest
        >
        > nie do zniesienia(pomijam licze błedy językowe).Klasa Ali kończy sią w momencie
        >
        > kiedy otwiera usta.Cytując Gulczasa:"Ona jest prosta jak drut".

Gulczas chyba o sobie mowil.

• Gość: MISSKITY Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: 62.233.128.* 07.06.01, 12:11
        Prawdę trochę w tym jest, ze Ala nie umie się wysłowić. Gdyby milczała klasę by
        miała. Ale poza tym "drobnym" felerem jest kochana i poczciwa!!!
    • Gość: L@rs Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 14:29
      chyba Ci sie pomylilo!
      Nie z klasą tylko z kasą Burzujka jebana!
    • Gość: rybka Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.amw.gdynia.pl 04.06.01, 15:04
      Popieram i też tak uważam że Alicja jest bardzo w porządku i z klasą potrafi się
      zachować kulturalnie jest ok. Tak trzymać niech zostanie w pierwszej trójce.
      • Gość: Miluszka Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 15:26
        Niestety, ale aby zasluzyc na miano kobiety z klasa trzeba miec choc slad inteligencji, a tej u niej nie
        widac. Fakt, ze zrobilo mi sie jej troche szkoda, gdy przez caly prawie poprzedni tydzien petala sie
        samotnie po domu BB, gdy cala reszta trzymala sie razem. Ale czy to jednak o czyms nie swiadczy?
        Dlaczego ona jest samotna a nie Goska, na ktora wszyscy pluja? Moze jednak z perspektywy srodka
        domu to ona jest wlasnie trudniejsza we wspolzyciu, niz Gosia ( choc TVN ustawia ja jak moze na
        swinie - no coz , kazdy musi miec jakis image - ten spokojny fizol, ten twardziel, ta katolicka
        lagodnosca ,taintrygantka itd), o czym swiadczy nominacja za nominacja No i te blędy gramatyczne -
        zgroza! A tak poza tym, to nie można było się dodzwoniec na numery przeciw Alicji.
        Miluszka
        • Gość: AS Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.stat.gov.pl 08.06.01, 15:58
          Piszesz, że nie mogłaś wysłać wiadomości numer 12.
          Usiłowałam, o godzinie 20, w niedzielę, 4 razy wysłać SMS-a
          z numerem 10. I wiesz co było? "Wysłanie nieudane tym razem".
          Podejrzewałam, podobnie jak Ty, że są to najnormalniej w świecie
          machlojki, tylko, że ja wolałabym aby to właśnie Klaudiusz odpadł.
          Ala może odpaść, ale później, najpierw Herr Claudio!
    • Gość: bwele Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 19:28
      z klasa - niestety maksymalnie szosta podstawowki
      • Gość: Mika JAK TO??? IP: *.pl 04.06.01, 19:39
        Klaudek wchodzi jesli zgodzi sie Alicja? Nagonka na Alicje wewnatrz, nagonka na Alicje na zewnatrz. Nie przypuszczalam, ze mozna tak
        chciec zgnoic kogokolwiek. Gulczas. Grzegorz, Sebastian, TVN - wszyscy przeciwko niej. Rzygac sie chce - a wszystko przez jakiegos
        miernego kucharzyne z Monachium. Nie bede juz ogladac tej szopki.
    • Gość: maronia Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 19:38
      A jaki ma odbyt. Widziałeś głabie??
    • Gość: anka Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 09:25
      Gość portalu: MISSKITY napisał(a):

> Kto podziela pogląd, że Alicja, która na prawdę jest wrażliwa, delikatna i z
      > klasą jest gnąbiona przez dwie zazdrosne panienki. Szczególnie GOsia to
      > chodzący fałsz! Już dawno nie spotkałam się z taką gnidą! Alicja była jedyną
      > kobietą, która potrafiła wzbudzić pewien respekt. Tylko w stosunku do niej
      > faceci nie pozwalali sobie na głupie żarty! Nie chciałabym może żeby zajęła
      > pierwsze miejsce, gdyż jest dość dobrze sytuowana (może np. Janusz), ale
      > chciałabym aby została do końca! Klaudiusz mi podpadł w momencie, gdy kłócąc
      > się nawet nie potrafił przytoczyć swoich argumentów tylko upierał się jak
      > dzieciak - na poczatku robił dobre wrażenie, ale teraz uważam,że kolejność
      > wygranych powinna być następująca: JANUSZ,ALA, MANUELA

Ja też uważam, że Ala jest kobietą z klasą. Na pewno skończyła drugą kl.
      podstawówki. Umie się modlić.
    • Gość: mario Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.chomiczowka.net.pl 05.06.01, 09:57
      a wg mnie gdyby ala miala choc troche tej klasy o ktorej mowisz, to w obecnej
      sytuacji powinna wyjsc z domu bb. przegrala glosowanie, a teraz robi z siebie
      meczennice.
      a poza tym to po co ana tam jeszcze ciagle siedzi - przyjemnosci juz z tego
      dawno nie ma ....
      • Gość: ptys Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.chello.pl 05.06.01, 10:13
        Jezeli nie Alicja to powiedzcie /np. mario/ kto w BB ma klase i co mamy na
        mysli mowiac w tym przypadku "klasa"?
        Cyz ma klase Klaudio - pokazal po nomnacji, przy wyjsicu /wroce do Polski jak
        beda propozycje/, czy przy powrocie do BB /kupili mi kwiaty dla Ali/
        Czy ma klase Gulczas - owszem mial dobre pomysly, byl w miare inteligentny i
        kreatywny, ale z klasa nie mialo to iwele wspolnego.
        Czy ma klase Gosiaczek - ma jej troche, nawet ze swoja wrednoscia i tenedencja
        do manipulowania,
        Czy ma klase Manuela - nie z ta infantylnoscia i zaklamaniem /nominuje go bo go
        kocham/
        Czy ma klase Janusz - chyba tak, jest w miare uczciwy /nie wierze w 1005
        uczciwosc ludzi walczacych o 500.000/, solidny, nie angazuje sie w manipulacje
        ludzkimi emocjami uczestnikow BB
        Uwazam, ze Alicja ma klase, ale jej note obniza denerwujaca mnie tendencja
        czestego mowienia; "my wiemy, my uwarzamy, my powinnismy" oraz lapsusy
        jezykowe. Biorac jednakze ilosc wrogow i dzialan przeciw niej oraz stres w
        jakim sie znajduje dalbym jej /razem z Januszem/ najlepsza note.
        Pamietac trzeba, ze ludzie bioracy udzial w BB z natury nie moga byc idealnymi
        wzorami dobrej klasy, bo tacy by sie tam nie zglosili.
        Pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow forum z klasa
        ptys
    • Gość: rafal100 Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ - czy ktoś ją widział bez majtek? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 05.06.01, 12:37
      Ona wie dobrze co jest grane, jak to wygląda i co trzeba robić żeby wygrać. I
      tak działa, a od Manueli won, jeżeli ktoś nie rozumie że można być
      bezinteresowanie sympatycznym to pewnie mierzy ją wg swojej miary i obrzuca
      błotem. Hej
    • Gość: 123 Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 12:54
      z klasą??? Chyba z KASĄ!!!
    • Gość: ona Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ-wylacznie I podstawowa!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.06.01, 13:00
      ...
      • Gość: ptys Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ-wylacznie I podstawowa!!! -do onej IP: *.chello.pl 07.06.01, 09:48
        Za wiele to nie napislas. Moze rozszerzysz swoja lotna mysl.
        w oczekiwaniu
        ptys
        • Gość: ona Re: Alicja - ... -wylacznie I podstawowa!!! -do onej-do ptys'ia IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.06.01, 12:37
          po co?
          no dobrze.
          alicja - kobieta z klasa - wylacznie podstawowa -> chodzilo mi o jej sposob
          myslenia i znajomosc roznych rzeczy, w tym jezyka polskiego. mysle, ze i tak
          posadzilam ja o wiele, tzn. o ukonczenie pierwszej klasy szkoly podstawowej
    • Gość: kathy Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ IP: 195.117.174.* 07.06.01, 09:52
      z klasą? W BB?
      • Gość: ptys Re: Alicja - KOBIETA Z KLASĄ - do kathy IP: *.chello.pl 10.06.01, 17:37
        I w BB mozna wykazac sie klasa, dlaczego nie? Jesli jestes taka wyrocznia w
        zakresie klasy to powiedz jakie zachowania powinny cechowac kobiety z klasa,
        nawet w BB. Czy nie uwazasz, ze w przypadku Ali mamy wiecej elementow
        pozytywnych niz negatywnych?
        Jezeli uwazasz, ze w przypadku tematu BB z zasady nie ma mowic o klasie, bo nie
        etn poziom, styl, itp, to nie rozumiem dlaczego zabierasz glos?
        pozdrowienia
        ptys

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka