anaila 15.02.08, 19:49 tak się wdzięczy, tak usilnie stara się być "przekonywająca", że już patrzeć na nią nie mogę. czy to taka sztuka czytać rzeczowo i spokojnie, bez robienia min, ściągania brwi, tandetnie dramatycznego zawieszania głosu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiamilan Re: Wyszyńska mnie wkurza 15.02.08, 21:40 mm dokładnie takie samo zdanie, tyle, że o Pochanke ! Odpowiedz Link Zgłoś
barni5 Re: Wyszyńska mnie wkurza 24.02.08, 15:50 jezzzuuuu, mnie też Wyszyńska wkurza. Tak samo wkurzała mnie kiedyś tylko Pieńkowska. Ta gra, ta sztuczna mimika, ten nienaturalny wytrzesz oczu, to niudolne aktorstwo, coś obrzydliwego! Odpowiedz Link Zgłoś
arysto_tele Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 06:57 slyszalem od ludzi z branzy, ze Wyszynska oglada wczesniejsze programy u konkurencji i spisuje z nich teksty. a potem czyta w wiadomosciach jako swoje. to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba68 Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 12:48 arysto_tele napisał: > slyszalem od ludzi z branzy, ze Wyszynska oglada wczesniejsze programy u > konkurencji i spisuje z nich teksty. a potem czyta w wiadomosciach jako swoje. > to prawda? Widziałem coś takiego.Uchachałem się po pachy.Poszukam w necie i wkleję. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba68 Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 12:49 arysto_tele napisał: > slyszalem od ludzi z branzy, ze Wyszynska oglada wczesniejsze programy u > konkurencji i spisuje z nich teksty. a potem czyta w wiadomosciach jako swoje. > to prawda? Widziałem coś takiego.Uchachałem się po pachy.Poszukam w necie i wkleję. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba68 Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 16:28 Mam, niezły ubaw:-) Ostrzegam: mocna rzecz: oglądać na siedząco :-) Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba68 Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 16:29 Sie nie wkleiło :-( jeszcze raz: Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba68 Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 16:34 I się nie chce wkleić :-(( idzie to tak: Panorama 18:30, Dobrzynska mówi: "Ostatnia prosta do spokojnych nie należy. Na 3 dni przed wyborami nie brakuje oskarżen apeli i pozwów. Cały dzień upłynął pod hasłem wyciągania haków na przeciwników i próby przekonywania nie przekonanych. O gorącym wyborczym finiszu Grzegorz Osiecki" godzinę późnie - Wyszynska w Wiadomościach: "Ostatnia prosta tej kampani do spokojnych nie należy. Nie brakuje oskarżeń apeli czy pozwów. Dzień upłynął pod znakiem wyciągania haków na przeciwników i próby przekonywania jeszcze tych nie przekonanych. O gorącym wyborczym finiszu Joanna Wajda" Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek-100 Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 17:13 ale numer! ciekawe czy z Faktow i Wydarzen tez przepisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
arysto_tele Re: Wyszyńska mnie wkurza 27.02.08, 12:17 ciekawe na ktorej z nich konto wplynelo autorskie wynagrodzenie za ten tekscik, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek-100 Re: Wyszyńska mnie wkurza 01.03.08, 20:28 boszszszzzzzz.... znow sie dzisiaj wymalowala i namarszczala! Odpowiedz Link Zgłoś
karol714 Re: Wyszyńska mnie nie wkurza 16.02.08, 00:59 A ja ją lubię. Naturalna w tym co robi. Nie naśladuje nikogo. Jest sobą Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: Wyszyńska mnie nie wkurza 16.02.08, 01:13 a mnie sie wydaje,ze ona bardzo sie stara nasladowac smoktunowicz tzn lis....:) Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw5.4 Re: Wyszyńska mnie nie wkurza 16.02.08, 01:19 A ja uważam, że ma swój styl i nikogo nie musi naśladować. Jest fajna. Wolę ja sto razy bardziej od nadętego Smoka. Miło się na nią patrzy i jej się słucha Odpowiedz Link Zgłoś
barni5 Re: Wyszyńska mnie nie wkurza 25.02.08, 20:15 dzisiaj nawet wymalowała sie jak Hania, na różowo... i coś z kwaśną miną zapowiadała Lisa... ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek-100 Re: Wyszyńska mnie nie wkurza 24.02.08, 13:40 jesli to co Wyszynska pokazuje jest byciem soba, to znaczy, ze ona jest nikim Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor67 Re: Wyszyńska mnie nie wkurza!!! 16.02.08, 01:26 Dobrze prowadzi Wiadomości. Nie widzę by wdzięczyła się i dramatyzowała. Jedna z moich ulubionych prezenterek. Jak do zespołu dołączy Smoktunowicz- Lis to przestanę je ogladać. Niecierpię babska! Odpowiedz Link Zgłoś
virgo7771 Re: Wyszyńska mnie wkurza 16.02.08, 09:40 Wyszyńska zachowuje się jak aktorka a nie prezenterka, te jej dramatyczne miny i mrużenie oczu... no i makijaż jakby była na balu Odpowiedz Link Zgłoś
piaffka Re: Wyszyńska mnie nie wkurza 16.02.08, 10:19 Ja ją lubię!!!!!! Jdyna dla przez która ooglądam Wiadomości. Extra Babka Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_11 Re: Wyszyńska mnie nie wkurza 15.03.08, 19:58 Już wiem, dziasiaj zrozumiałam dlaczego ona mnie tak drażni, ona ma szczękościsk!!! I to do kwadratu!!! Kto jej pozwolił występować w telewizji??? Odpowiedz Link Zgłoś
vinnny Re: Wyszyńska jest Super 16.02.08, 10:48 Nareszcie normalna osoba w telewizji. Wyglada rewelacyjnie, warsztatowo bdb. Nic dodać nic ująć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_11 Re: Wyszyńska jest Super 26.02.08, 14:18 Czy ona jest spokrewniona z Szelewicką? Bardzo mi ja przypomina. Tamta też miała taką wylakierowany blond fryz i też nie była przekonywujaca w dzienniku Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Wyszyńska mnie wkurza 16.02.08, 10:57 a ja dołączam do grupy wielbicieli p.Wyszyńskiej. Bardzo ładna kobieta, a tej zachowanie odczytuję jako naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
krasek-0 Re: Wyszyńska mnie nie wkurza!!! 16.02.08, 11:04 Tez jestem jej wielbicielem. Coś dla ucha i oka:) Mam wrażenie, że nie robi z siebie gwiazdy, jest naturalna, nie czyta a mówi. Zajefajna babeczka. Piękn kobieta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karol714 Re: Wyszyńska mnie nie wkurza 16.02.08, 11:16 Anailo- Kanalio od Wyszyńskiej wara bo to moja ulubienica! Spójrz w lustro zacznij cos opowiadać. Zobacz jakie robisz miny i jak reagujesz. Dokładnie tak samo jak ona bo Wyszyńska mówi nie czyta. Chyba , że jestes maszyną panująca nad emocjami? Każdy z nas ma swoja mimke twarzy. Ona włacza sie automatycznie gdy cos mówisz. Ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Wyszyńska mnie nie wkurza 16.02.08, 13:35 No, z wyjątkiem Pochanke, bo ona dla mnie ma nieruchomą twarz. Młoda kobieta, a jej twarz się zachowuje, jakby była po 7 liftingach. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Wyszyńska mnie wkurza 16.02.08, 15:20 Nie wiem, jak prowadzi Wiadomości, bo właściwie nie oglądam, ale wiem o którą prezenterkę chodzi. Moim zdaniem powinna poprawić image: makijaż - b.mocny, oko zrobione jak na bal stulecia Fryzura- nalakierowane, usztywnione "boczki" ala amerykański serial z lat 80-tych :) Stylistów w TVP muszą mieć średnich! Lepiej się prezentowała w tym wydaniu: ww6.tvp.pl/images/2004/09/03/129718/img200.jpg Spokojniejszy make-up i fryzura bardziej pasuje jednak do przekazywania wiadomości, niż to co teraz prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mary-cha1 Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 13:07 gocha221 napisała: > makijaż - b.mocny, oko zrobione jak na bal stulecia > Fryzura- nalakierowane, usztywnione "boczki" ala amerykański serial z lat 80-ty > ch :) wczoraj też miała te "usztywnione boczki" :-) i jeszcze loczki :-) brrrr, ale to musi być lepkie w dotyku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blackpilotka Re: Gosia fajna 16.02.08, 18:31 Jest fantastyczna! Wygląda teraz jak żadna inna we wszystkich telewizjach. Dla mnie najlepsza prezenterka. Naturalna, niepodciagana, bez botoksu(dlatego może sie marszczyć) i innych silikonów na polikach. Pomarszczona Hania S-L może sie schować. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Gosia fajna 16.02.08, 19:22 Czy niedociagana to nie wiem, bo w teleekspresie miala jeszcze spore worki pod oczami, a teraz jakos zniknely. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piaffka Re: Gosia fajna 16.02.08, 21:05 Światłem mozna cuda zrobić. Na zdjęciach je ma. Gośka jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
huraaa Re: Wyszyńska mnie wkurza 21.02.08, 20:53 Uwazam, ze Wyszynska czyta zdecydowanie najlepiej sposrod calej obsady Wiadomosci. Dobrze sie jej slucha. Wyglada naprawde dobrze, wiec jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwo77.pl Re: Wyszyńska mnie wkurza 22.02.08, 11:27 Bardzo lubie Małgorzatę Wyszyńską. Jedna z moich ulubionych prezenterek. Dobrze się jej słucha, ma dar trafiania do widza. Rewelacyjnie wyglada. Kiedy jest w Wiadomosciach to zawsze ogladam ten program, jak prowadzi ktoś całkiem inny to róznie bywa. Najwazniejsze dla mnie widza, że nie jest nudna. Wiadomosci sporo zyskały przyjmując ją. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek-100 Re: Wyszyńska mnie wkurza 24.02.08, 04:59 mnie tez, jej sie nie da ogladac, jest tak sztuczna jak jej wylakierowana fryzura Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Wyszyńska mnie wkurza 24.02.08, 08:39 Nie ma przymusu oglądania żadnej prezenterki czy lektorki. Jeśli ktoś mnie wkurza - zmieniam kanał. Dla mnie wpisy typu " lektorka Iksińska jest okropna", "Na TVN 24 Igrekowski jest dużo lepszy od Zetowskiego" trącą rozgrywkami zawodowymi zawistnych kolegów z pracy. Normalny telewidz Igrekowskiego od Zetowskiego nie odróżnia, a przynajmniej nie po nazwisku, a modulacja głosu Wyszyńskiej w ogóle go nie obchodzi, chyba, że pisze habilitację z fonetyki. Zdarzało mi się czytywać na tym forum wpisy klaki pewnej młodej dziennikarki, zastanawiałam się, czy to tego stopnia nie wierzyła we własne siły, że musiała sobie organizować taką "grupę wsparcia". Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek-100 Re: Wyszyńska mnie wkurza 24.02.08, 10:24 Wiadomosci ogladam dla informacji, a prezenter powinien je rzeczowo przekazac. Niestety, ta pani robi z tego programu cyrk. Najpierw zaczela sie upodabniac do Smoktunowicz (swoja droga ciekawe kiedy Hania ja pogoni z TVP), potem wystroila jak na bal, a teraz informuje widzow metoda wytrzeszczu oczu badz marszczenia czola. Nie do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Wyszyńska mnie wkurza 24.02.08, 11:13 >Dla mnie wpisy typu " lektorka Iksińska jest okropna", "Na TVN 24 Igrekowski jest dużo lepszy od Zetowskiego" trącą rozgrywkami zawodowymi zawistnych kolegów z pracy.< taki głos jest de facto sugestią niewyrażania opinii o prezenterkach i prezenterach na forum. akurat oni są najczęściej oceniani, bo pokazują sie live i robią klimat audycji. mnie tez pani Wyszyńska nie odpowiada - za dużo teatru w jej reakcjach. natomiast z przyjemnością stwierdzam, że bardzo fajnie rozwinęła się (jako prezenterka) pani Wysocka. lubię gdy Ona czyta wiadomości. łączy dwie rzeczy teraz: kobiecą subtelność i rzeczowość przekazu. mnie odpowiada właśnie coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
barni5 Re: Wyszyńska mnie wkurza 24.02.08, 15:52 i te jej lodowe, nie przyjazne oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
wit-old Re: Wyszyńska mnie wkurza 25.02.08, 12:10 A ja ja lubie. Jest naturalna i nikogo nie nasladuje. To że ma taki sam kolor włosów jak Smok-Lis. Widziałem juz sporo innych blondynek w innych stacjach a nawet tvp. A tak przy okazji to Smoktunowicz predzej pogoni Wysocką o czym gazety juz pisały. Okazała sie cieniuteńka jak Warakomska po diecie cud. Odpowiedz Link Zgłoś
wit-old Re: Wyszyńska mnie wkurza 25.02.08, 12:17 Znalazłem ten fragment o Wysockiej. Pisano o tym w czwartkowej Rzeczpospolitej. Rzecz dotyczy przyjscia Smoktunowiczowej do Wiadomości. "Dlatego ktoś z dotychczasowych prowadzących będzie musiał odejść. - Wysocka-Schnepf ma najniższe wyniki badań wizerunkowych, chociaż pracuje w "Wiadomościach" już cztery lat" Odpowiedz Link Zgłoś
novaka Re: Wyszyńska mnie nie wkurza 25.02.08, 12:34 Uuuu i wszystko jasne. Teraz takich wpisików będzie więcej. Gdzieś sie trzeba wyżyć na konkurentce. Teraz to sie zacznie jazda- nie lubie, beznadziejna, zle wyglada, za dużo lakieru, za mało, nie taki makijaż, złe zimne oczy ( jak u wilka? ha ha). Takich podjazdów było na tym forum sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
i.janulo Re: Wyszyńska SUPER 25.02.08, 22:28 Bardzo ją lubię. Typ blondynki który akceptuję. Miła, ciepła naturalna kobitka. Smoktunowicz Hanna mnie odzuca. Napuszona i lodowata. Widać, że typ karierowiczki. Własną przyjaciółkę ograbiła z męża. Wiadomości ogladam tylko dla Małgosi. Nie ma i nie będzi miała sobie równych. Złe języki istnieją zawsze. Tak to juz jst gdyby była nikim to nie posiwięciłby jej nikt uwagi. A tak piszą nawet źle." KONKURENCJA" nie śpi Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Wyszyńska mnie wkurza 25.02.08, 23:24 Jest bardzo sympatyczną osobą prywatnie. Nie mogę się jednak do niej przekonać na wizji - mam wrażenie, że męczy się czytając wiadomości z promptera i stara się na siłę zainteresować samą siebie tym, co czyta. Całość wypada moim zdaniem nieco sztucznie. Na temat makijażu wolę się nie wypowiadać, bo trzeba by zwolnić wszystkie wizażystki z TVP ;) Jeśli chodzi w ogóle o prowadzących programy informacyjne, to jedynymi prezenterami, których oglądam i słucham z przyjemnością i bez zmęczenia są Jarosław Gugała i Andrzej Turski. Ludzie wychwalają Pochanke, a ja nie jestem w stanie oglądać tej kobiety dłużej niż 2 sekundy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.s.pl Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 11:36 A ja jej nie znam prywatnie tylko z tv. To moja ulubiona prezenterka. Nie uważam, żeby robiła cos na siłę, męczyła sie czytając. Przeciwnie ma taką łatwość, powiem nawet, że nie czyta a mówi. Lubię ją za jej naturalność i swobodę. Odpowiedz Link Zgłoś
karol714 Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 11:48 Gosia dla mnie zawsze będzie number 1!!!! Jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
mary-cha1 Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 13:09 A mi się wydaje, że ona czasem zakłada perukę, a czasem pokazuje się bez peruki. A jeszcze czasem fryzura a la Hania LiS Odpowiedz Link Zgłoś
bast-ekk Re: Wyszyńska mnie wkurza 26.02.08, 13:29 Bardzo ją lubię. Super babeczka. Uwielbiam jak prowadzi Wiadomosci. Program ogladam tylko dla niej... Konkurencje pozostawiła daleko w tyle stad te złosliwe komentarze. Moi kochani nikt nie jest doskonały spójrzcie na siebie. Potworne co? Ale niestety prawdziwe. Kwestia gustu. I jeszcze jedno to nie jest jedyny program informacyjny, sa tez piloty by przełączyć kanał. Odpowiedz Link Zgłoś