Gość: SZTETER IP: *.uci.uni.torun.pl 24.09.03, 15:45 NO NIE JUZ TAKI NOWY ALE HMM ODMIENIONY NO NIE? JAK WAM SIE PODOBA BO MOJEJ MAMIE NIE BARDZO STRASZNIE POMSTUJE NA WŁSKI LISA A SZCZEGÓLNIE NA JEGO GRZYWKE ŚMIESZNA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopiec-arleta Re: NOWY FRYZ LISA.... 24.09.03, 18:11 Panie Szteter, czy to nie Pan wczoraj świsnął mojemu małemu urwisowi (jednemu z piątki, przeuroczych!) bułkę kajzerkę z masłem orzechowym? Dziecko całe w nerwach przybiegło do domu, ze łzami w oczach, a że mówić jeszcze nie umie (za to biega jak stary chłop, no, nie wiem, co to z niego wyrośnie, nie wiem, nie wiem...żeby tylko w ojca się nie wdał) to tylko wyciągneło zza pazuchy legitymację studencką, mądry pędrak, sprawcy całego zajścia. I co ja tam ujrzałam? Joahim Szteter, student III roku prawa na Uniwersytecie Toruńskim1 Wstydu Pan nie ma, Panie Szteter! bez powazania: Kopiec Arleta, matka piątki urwisów i żona zdradzana przez męza alkoholika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: NOWY FRYZ LISA.... IP: *.uci.uni.torun.pl 25.09.03, 16:01 yyyyy tja z umk mam cos wspolnego! tak jestem studentem ..ale nie prawa! więc cos się Tobie pomyliło... kurcze jest drugi szteter???? niemożliwe przeciez to moje pseudo powstało od homika ...a długa historia ... więc nie jestem adresatem tych słów któreżeś pan napisał... ps apropo vivat twarde prawo! ps o mój brat skończył prawo hehe nawet na aplikacje ...;-) ale czy ja sie za duzo nie rozpisuje... ps 3 no wiec moge liczyć teraz na poważanie :-) z powazaniem szteter Odpowiedz Link Zgłoś
beger_chodzaca_z_pancerfaustem Re: NOWY FRYZ LISA.... 25.09.03, 14:05 i popraw sobie ten ort w indeksie, człowieku! Renata Beger, posłanka na Sejm III RP z ramienia Samoobrony czuj duch! Odpowiedz Link Zgłoś