Dodaj do ulubionych

Wskazanie Damiana

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 18:05
Szok!!! Nie wiem dlaczego ten glupek posadzil Magde, ktorej wczesniej dal
plusa i tak ja polubil. Wydaj mi sie, ze on kalkuluje sobie, ze Magda wygra,
i wtedy w finale on na bank wygra. Bo jakby posadzil Macka, to Fryta by
zostala i moze przegral by.

Dupek, dupek, dupek. Jeszcze ten glupawy usmiech.

A widzicie jak Frytka ma kwasna minke???
Obserwuj wątek
    • Gość: telewidzka Re: Wskazanie Damiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 18:40
      wyraznie powiedzial, ze jest przekonany, ze magda wygra. a poniewaz uwaza, ze
      magda jest osoba kulturalna i subtelna czyli przeciwienstwem zjelczalej uznal,
      ze to bedzie sprawdzian za jakimi wzorcami opowiadaja sie telewidzowie. wierzy
      w to, ze za takimi jakie preentuje magda. tak ja to zrozumialam ale boje sie,
      ze damian sie zawiedzie;))
    • Gość: s_l Re: Wskazanie Damiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 19:31
      coz, nie wiadomo o co mu naprawde chodzi - gdyby posadzil macka bylyby wieksze
      szanse na 'ocalenie' magdy
      pomijam fakt, ze i tak zostanie ten, kto ma zostac wg scenariusza
    • agula.75 Re: Wskazanie Damiana 18.12.03, 12:15
      damian jest cwany,wie co robi
    • balbina24 Re: Wskazanie Damiana 18.12.03, 15:07
      Damian miał powody, by myśleć, że pojedynek na gorących wygra Magda, trzeba
      dokładniej oglądać program i wyciągać wnioski, na miejscu Damiana tak samo bym
      zrobiła
      • Gość: 1 Re: Wskazanie Damiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 19:12
        damian poczuł kase, i dobrze rozegrał strategicznie.. uważam że ten gość ma łeb
        na karku , wbrew pozorom.
        • balbina24 Re: Wskazanie Damiana 18.12.03, 22:40
          nie wiem, czy ktoś slyszał w dzisiejszym ,,Barze,,, gdy Damian powiedział
          zapytany, jakimi powodami kierował się, sadzając Magdę- że jak ktoś jest choć
          trochę inteligentny, to zrozumiał, dlaczego właśnie tak postąpił.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka