Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Scheechaos im SudenDeutschland

05.03.06, 12:14
    W Monachium pada bez przerwy juz 2 doby. dzis niedziela, wiec nie ma
    tragedii, ale cala komunikacja i transport stoi! Pociagi maja kosmiczne
    opoznienia. Spadlo do pol metra sniegu w ciagu doby w niektorych miejscach.
    We Fryburgu jest 35cm sniegu!
    Nadal ma sypac...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Skyddad Re: Schneechaos im Suden Deutschland IP: *.fornfyndet.se 05.03.06, 15:21
        Tak ma padac do wtorku wlacznie.
        Pzdr.Sky.
        P.S Zadzwonilem do Nurnberg i pogadalem nie z kolega ale z jego corka.To
        wczoraj mieli jeszcze opada ale dzisiaj juz przyszloocieplenie i to dobre i
        wszystko zaczelo "znikac".Faktycznie chaos jest jeszcze na drogach podrzednych.
      • Gość: ater Re: Scheechaos im SudenDeutschland IP: *.skynet.net.pl 05.03.06, 16:40
        czesc Staruch i Skyddad
        czy moglibyscie powrozyc wiosennie????
        bajkowy snieg w gorach to rozumiem
        ale ja potrzebuje ciepla slonca wiosennego, i to szybko..
        bo moge "utonac" od nadmiaru pracy i w ogole...
        kiedy wiosna w w-wie?????
        pozdrawiam
        • staruch5 Re: Scheechaos im SudenDeutschland 05.03.06, 17:47
          aterko, wroze. Prognoza dlugoterminowa dla W-wy mowi, ze 10, 11 i 12 marca nie
          powinno byc mrozow ciagu calej doby. Ale to jeszcze nie wiosna. Natomiast
          nastepny tydzien (11.) - wyglada, ze nie powinno byc "atakow zimy". Tyle.
          Pzdr.
          • Gość: ater Re: Scheechaos im SudenDeutschland IP: *.skynet.net.pl 05.03.06, 18:58
            hej Staruch. dziekuje. jestes mily choc wrozba ukazuje ze do wiosny daleeeko.
            szkoda. nie wiem jak doczekam ....
            pozdrawiam
            • staruch5 Re: Scheechaos im SudenDeutschland 05.03.06, 19:12
              no troche sie z tym uspokajajacym postem Skyddada nie zgodze.
              Wlasnie ogladam dziennik 3Sata. To nie sa zaden lokalne drogi, jak pisze Sky.
              to jest paraliz Bawarii.
              Spadlo w dobe pol metra swiezego sniegu. Nie chodzi metro (nie wiem, czemu,
              moze czesciowo linie sa na wierzchu), tramwaje i busy. Padaja drzewa i
              gdzieniegdzie slupy elektryczne.
              Ruch lotniczy funkcjonuje juz normalnie, ale 90 lotow zostalo odwolanych. Kolej
              jest bardzo spozniona. Pokazywano korki na autostradach w Bawarii.
              Mowi sie o Fryburgu, bo to miatso jest uwazane za jacieplejsze w RFN. Jest tam
              35cm sniegu i paraliz.
              Nad Jeziorem Bodenskim zanotowano rekordowa pokrywe sniegu od poczatku
              obserwacji (1944).
              zasypana jest Szwajcaria i SW Francja.
              Na jutro dla poludniowych Niemeic przewiduje sie ... opady sniegu.
              • Gość: ater Re: Scheechaos im SudenDeutschland IP: *.skynet.net.pl 05.03.06, 20:17
                staruch: a nie mowili nic w dzienniku o nadchodzacych upalach?? :))
                ta ilosc sniegu nie pomaga mi w napisaniu nowego projektu a czas mam do rana
                tylko.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka