majka_le 07.04.10, 22:28 Witam, Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek info na temat firmy Regus. Dokładnie chodzi mi o wysokość zarobków + premię,dodatki do pensji możliwość awansu, atmosfera w pracy na stanowisku managera. dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Życzliwa Re: REGUS IP: 194.181.88.* 22.06.10, 10:46 Do dupy, atmosfera nagonki, praca po godzinach a szefostwo uważa się za największą świętość. Jeśli masz inne opcje, nie wahaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: REGUS IP: 46.113.52.* 05.12.10, 22:53 praca fatalna. wieczny wyzysk. placa niska. brak mozliwosci awansu. mobbing. pracowalem tam okolo roku i zaluje tego straconego czasu. KIerownictwo tepe, az wstyd sie przyznac. odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: REGUS IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 21:32 Z wszystkimi wypowiedziami się zgadzam i nic się nie zmieniło do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: REGUS IP: *.centertel.pl 03.09.13, 17:38 Dokładnie, odradzam. Jak najdalej od tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xx Re: REGUS IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.13, 21:35 Mobing na pełnej linii. Ostrzegam przed ta firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: REGUS IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 23:03 Wszystko, co powyżej całkowicie zgodne z prawdą! Widze, że nic się nie zmieniło przez ostatnie 2 lata... Awans? Tylko w przypadku lizania odpowiednich tyłków. Szefostwo zmienia się jak w kalejdoskopie. Atmosfera fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: REGUS IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.13, 22:00 Pracuję już kilka lat w tej firmie w UK, płacą całkiem nieźle, mają taki sam system bonusowy na całym świecie. To duża firma dla mocnych sprzedażowo ludzi, jak sprzedaję i co miesiąc dostaję niezłą kasę z tego co wiem od ludzi to PL jest tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: REGUS IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.13, 19:59 Pracuje obecnie na innym kontynencie, ale rownież dla Regus. Fajna firma daje możliwość ciekawej pracy w ładnym otoczeniu Za dobre pieniądze. Poza tym spotkasz ciekawych ludzi, nawiazujesz kontakty... Same plusy, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: REGUS IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.15, 22:26 Regus to wyrafinowana produktowo firma. Wymagany jest mocny warsztat sprzedażowy. Szkolenia w formule niegrzecznej maja efekty. Moja kariera w tej firmie to najlepszy gatunkowo punkt CV (jak dotąd). Pełna samodzielność i swoboda pod warunkiem dostarczania wyników. Pensja adekwatna do kalibru klienta. Prowizja oscyluje pomiędzy 80-120% wynagrodzenia zależnie od efektów i taka jest oczekiwana. Firma płaci na czas. Brak awansu. Choć pojawienie sie mocnej konkurencji zawsze zmienia to i owo w strukturze :) Odpowiedz Link Zgłoś
adaiadam Re: REGUS 27.02.18, 18:25 Nie wiem jak wygląda praca w tej firmie ale chyba nie ciekawie skoro pracownicy totalnie olewają klientów. Albo nie mają odpowiednich szkoleń albo robią to celowo, żeby klienci poszli sobie w pi.... Jakość usług niska. Ceny wysokie. Co z tego, że lokalizacje prestiżowe skoro można narobić sobie problemów w firmie...? Odpowiedz Link Zgłoś