anka9009 Re: No dobra, dobra... 26.10.02, 22:12 ale sie wysililes. jestes typowym facetem. wylewnym jak wiadro wody. chyba juz ci o tym pisalam. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: No dobra, dobra... 28.10.02, 09:55 anka9009 napisała: > ale sie wysililes. jestes typowym facetem. Już sporo wiesz o facetach. Jestem najwylewniejszym facetem na tym forum. Nikt (żaden facet) nie pisze tu wątków dłuższych i częściej. A jak odchodzi stąd mała kobietka, to już w ogóle nie ma tu po co zaglądać. Jak tam preparatka? Piątki zbierasz? Zostałaś już Pyrą? Szneki z glancem zjadasz? Polecam Brzdące w Brzdącu przy Rynku Jeżyckim. Odpowiedz Link Zgłoś
anka9009 Re: No dobra, dobra... 01.11.02, 15:22 aborys napisał: > anka9009 napisała: > > > ale sie wysililes. jestes typowym facetem. > Już sporo wiesz o facetach. wiecej niz bym chciala > Jestem najwylewniejszym facetem na tym forum. Nikt (żaden facet) nie pisze tu > wątków dłuższych i częściej. no tak. zwracam honor. > A jak odchodzi stąd mała kobietka, to już w ogóle nie ma tu po co zaglądać. ja nie odeszłam. nie mam jak pisac ze szkoly. internet jest do 16.30 a ja mam zajecia do ok. 17 codziennie oprocz piatku (wtedy jade do Koła) > Jak tam preparatka? Piątki zbierasz? 4.66 na kwartał. w przedostatnim dniu wystawiania ocen dowiedzialam sie ze jezykoznawsto jest na ocene a nie na zaliczenie... Zostałaś już Pyrą? nie zamierzam Szneki z glancem > zjadasz? nie. malo w ogole jem. najczesciej nalesniki. Polecam Brzdące w Brzdącu przy Rynku Jeżyckim. zeby dotrzec na rynek jezycki potrzeba jednak odrobine czasu. musze byc na 17 w internacie. Odpowiedz Link Zgłoś