don2 13.10.05, 21:22 jak widac wszystko wrocilo do normy.Dostawali,dostaja i beda dostawac jeszcze dlugo.A tak naprawde to slyszalem o tym panu ale nic nie czytalem i nie widzialem ,co jego jest.Jakis taki cafnienty jezdem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Nobel 13.10.05, 21:25 Tego pana czytywalam jeszcze na pierwszych studiach (to tak, zeby coponiektorych szlag trafil) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nobel 13.10.05, 21:35 Te coponiektore to nie byly do Ciebie, wiec nie masz co sie wkurzac. Odpowiedz Link
sabba Re: Nobel 13.10.05, 21:41 a do kogo? bo mam nadzieje ze nie do mnie. Mysle ze co poniektorzy nie czytaja forum tak dokladnie:) Odpowiedz Link
don2 Re: Nobel 13.10.05, 21:41 Wcale to do siebie nie wzielem,Przytoczylem fakt z Twojego CV,nie majacy nic wspolnego z coponiektorymi. Odpowiedz Link
don2 Re: a ja nawet nie slyszalam o nim 13.10.05, 21:45 Sabba jak tak moglas ! tak pisac na tym forum ? i co o tobie teraz inni pomyslom Odpowiedz Link
sabba Re: a ja nawet nie slyszalam o nim 13.10.05, 21:47 chcialam byc prowokacyjna hahahaha Odpowiedz Link
jutka1 Re: a ja nawet nie slyszalam o nim 13.10.05, 21:48 To co mam do mysiej pe isc sie chowac? Zapytajta Marii, czy Pinter nie byl w curriculum, za obce slowo przepraszam Odpowiedz Link
sabba Re: a ja nawet nie slyszalam o nim 13.10.05, 21:49 kiedy ja nie mowie ze pinter wielkim dramaturgiem nie byl:) Ino mnie nie uczyli tego a moze uczyli ale nie pamietam. Pinter kojarzy mi sie z pinczerem i pintem piwa czy cos takiego. ale nie powiem moze zasluzyl na nobla... Odpowiedz Link
don2 Re: a ja nawet nie slyszalam o nim 13.10.05, 21:54 Czytalem jego zyciorys.Byl w Londynie,Glasgow,Roma,N.York.i jeszcze kilku miejscach ale Curriculum ? Nic nie pisze czy byl.Moze faktycznie Maria wie. Odpowiedz Link
don2 Re: a ja nawet nie slyszalam o nim 13.10.05, 21:55 W Curricullum byli Asterix i Obelix,to wiem. Odpowiedz Link
jutka1 Re: a ja nawet nie slyszalam o nim 13.10.05, 22:06 :-)))))) Maria wytlumaczy, bo ja niewiarygodna :-)) Przepraszam, Mario :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: a ja nawet nie slyszalam o nim 14.10.05, 07:59 Curriculum to takie male miejsce, drugie na lewo od ulicy Podwale. :-))) Odpowiedz Link
maria421 Re: Nobel 13.10.05, 22:47 Juz spiesze tlumaczyc, ze owego pana Pintera to ja juz od lat 30 mam przyjemnosc znac, no nie osobiscie, tylko jego owczesna tworczosc, ktora nawet amatorsko na scenach teatru studenckeigo wystawilismy, sztuka nazywala sie "The Room" i glowna role grala w niej moja najlepsza kolezanka. A teraz pa! jutro jade do Polski na urodziny mojej mamy. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nobel 14.10.05, 07:54 Wasz Wydzial byl zawsze jednym z lepszych :-)))) Baw sie dobrze w PL, a Mamie mozesz anonimowe zyczenia ode mnie przemycic ;-))) Odpowiedz Link
lucja7 Re: Nobel 14.10.05, 10:34 Bardzo w porzadku ze Pinter. I znakomity autor i znakomity typ. Ma na pienku z Bushem, a kto ma na pienku z Bushem, jest mi blizszym :) Odpowiedz Link
don2 Re: Nobel 14.10.05, 12:07 Nie mam na pienku z Bushem.Nie znam faceta.Czasami go widze w TV w roznych strojach,od garnituru po blekitna koszule z podwinietymi rekawami.Pewnie ma psa.To jedyne co mamy wspolne jako hobby.A nawet gdybym mial cos przecie Bushowi,to jego pies nawet by nie nasikal na wiadomosc o tym.Nie dostalem i najprawdopodobniej nie dostane Nobla,a szkoda bo ponad milion USD wlasnie bardzo by sie przydalo.Wniosek: nie mam na pienku z Bushem,nie jestem bliski Lucji.A szkoda. Odpowiedz Link
lucja7 Re: Nobel 14.10.05, 17:58 Napisalam blizszym (jeszcze bardziej) a nie bliskim ;) Odpowiedz Link