ertes 14.12.25, 17:20 mam nadzieje ze Luzia akurat tam nie bylas a czesto pisalas ze plywasz. Coz, tak to jest jak sie holocie pozwala panoszyc. Straszne to. Oby Polska nigdy na to nie pozwolila. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Bondi 14.12.25, 18:34 W Polsce antysemityzm przezywa renesans, a ze do takiej masakry na Żydach raczej nie dojdzie, to nie z powodu braku hołoty, lecz z powodu braku Żydów i trudniejszego dostępu do broni automatycznej. Polska hołota narazie zadowala się atakami na kibiców hiszpańskich, czy innych nacji, biorąc sobie przykład z ich idola -kibola Nawrockiego , co to dzielnie na ustawki chodził. Albo się zadawała hajlowaniem i hejtowaniem ukraińskiej sprzedawczyni w sklepie. Odpowiedz Link
ertes Re: Bondi 14.12.25, 21:23 Ach, jak ty tej Polski nie cierpisz... zawsze cos negatywnego. Australia ma restrykcyjne prawo jesli chodzi o bron. Australijczyk nie pojdzie i nie kupi strzelby w sklepie. Odpowiedz Link
maria421 Re: Bondi 15.12.25, 08:36 Ja nie cierpię Polski???? Ja nie cierpię niektórych Polaków, głównie tych którzy uważają się za "prawdziwych Polaków" . Odpowiedz Link
ertes Re: Bondi 18.12.25, 16:36 Nawet Musk juz pisze "Be like Poland". Przyklad na caly swiat jak postepowac z imigracja z niekompatibilnych kultur. Odpowiedz Link