ertes 14.12.25, 17:20 mam nadzieje ze Luzia akurat tam nie bylas a czesto pisalas ze plywasz. Coz, tak to jest jak sie holocie pozwala panoszyc. Straszne to. Oby Polska nigdy na to nie pozwolila. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Bondi 14.12.25, 18:34 W Polsce antysemityzm przezywa renesans, a ze do takiej masakry na Żydach raczej nie dojdzie, to nie z powodu braku hołoty, lecz z powodu braku Żydów i trudniejszego dostępu do broni automatycznej. Polska hołota narazie zadowala się atakami na kibiców hiszpańskich, czy innych nacji, biorąc sobie przykład z ich idola -kibola Nawrockiego , co to dzielnie na ustawki chodził. Albo się zadawała hajlowaniem i hejtowaniem ukraińskiej sprzedawczyni w sklepie. Odpowiedz Link
ertes Re: Bondi 14.12.25, 21:23 Ach, jak ty tej Polski nie cierpisz... zawsze cos negatywnego. Australia ma restrykcyjne prawo jesli chodzi o bron. Australijczyk nie pojdzie i nie kupi strzelby w sklepie. Odpowiedz Link
maria421 Re: Bondi 15.12.25, 08:36 Ja nie cierpię Polski???? Ja nie cierpię niektórych Polaków, głównie tych którzy uważają się za "prawdziwych Polaków" . Odpowiedz Link
ertes Re: Bondi 18.12.25, 16:36 Nawet Musk juz pisze "Be like Poland". Przyklad na caly swiat jak postepowac z imigracja z niekompatibilnych kultur. Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Bondi 29.06.26, 09:12 Czyli moge sie wpisac. Australia rowno z atakiem na Bondi wprowadzila nowe prawo. Kazda krytyka lub wypowiedzi anti-wiadomo jakie sa kryminalnie karalne. Mozna zlajac kazda inna mniejszosc oprocz wybranej. No coz, taki tutaj klimat. Nie po to sie wpisalam. Mamy sie dobrze i nie mam zamiaru zaklocac spokoju forumowej eutanazji. Gora nam wciaz pomaga. O tym chcialabym wiecej. No wiec, bez zmian od 2004. Pomagaja, chociaz taka pomoc to kleska w wiekszosci wypadkow. Skonczylam kilka kursow i pracuje albo z niepelnosprawnymi lub straszymi. Czesc mlodsza ode mnie. Pan maz zarzadza mala firma farmaceurtyczna. Ok, jest CEO oraz dyrektorem zarzadu. Stes po pachy i spadl na niego z drzewa oraz bardzo nieoczekiwanie. Sukces zajebisty oraz moje zastaniowienia definicji sukcesu. Niemniej ma pod soba ekipe w AU oraz duze oczekiwania miedzynarodowe. Pol biznesu jest tutaj i m awplyw na ludzi na drugiej polkuli. Moj alertnatywny maz ma dwa ekrany i pracuje na nich rozwijajac numery, prognozy oraz analizy z spreedshits. Okazuje sie, ze moze. Alleluhja. Mozna z marazmu lefists wyrwac sie i znowu zaczac normalnie funkcjonowac. ma plany aby firmy rosla w dwoch digits i to jest absolutnie do osigniecia. Budzenie sie jest wiec przerazajace ale z czasem mozna z tego wyjsc i zaczac funkcjonowac. Ufff Jestesmy zdrowi. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link