Dodaj do ulubionych

Dni Leżajska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.03, 20:14
w tym roku Dni Leżajska odbeda sie od 30 Maja do 1 czerwca... imprezy veda
odbywac sie na stafionie, na placu przed MCK i przed restauracja 71...
Ciekawe co w tym roku wymysla... najbardziej przydalby sie jakis koncert na
zakonczenie. Najbardziej podobaly mie sie dni lezajska kiedy gral Lady Pank
i Nocna Zmiana Bluesa!!! W ostatnich latach te imprezy to wielki niewypal!!!
jak co roku wystepy zepolow z MCK, wystawa prac plastykow i fotografii i na
sam koniec "festyn miejski" :) Wystarczy popatrzec na sasiednia Lancut... w
zea\lym roku Varius Manx i Myslovitz!!! A scena na ktorej sie to wszystko
odbywa... bez komentarza. pare desek na krzyz zbite... dziwie sie ze ktos
chce w takich warunkach wystepowac! A nie lepiej by bylo kupic scene z
prawdziwego zdarzenia i tylko ja rozkladac, a nie co roku robic nowa
drewniana... i lepiej by to wygladalo no i ekologicznie... :) Zobaczymy co w
tym roku zrobi nowy Zarzad miasta i Nowy Burmistrz???
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian K. Re: Dni Leżajska IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 17.03.03, 21:40
      Nom tutaj ci przyznam racje z Dniami Lezajska to zjecahli na psy w ostatnich
      latach :(. Moze teraz cos sie poprawi ... wiem ze ma byc parad motocykli :D:D

P.S. Jak bedzie tak jak tamtego roku to dobrze ze Browar organizuje ten
      puchar :)
      • Gość: Mpiotrek Re: Dni Leżajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 08:43
        ile razy mozna ogladac to samo? i bawic sie przy tych samych "atrakcjach"?
        przydaloby sie troche swiezosci, fantacji, a nie tylko odgrzewaja co roku to
        samo... To tez powinno trafic do Biuletynu! Bo nie tylko nam nie podobaja sie
        dni Lezajska!!!
        • Gość: Damian K. Re: Dni Leżajska IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 20.03.03, 12:15
          Akurat w ostatnich latach nie bylo parady, ale nie o to chodzi ... Masz racje
          to schodzi na psy i niestety sami nic na to nie poradzimy .... ;(((
    • Gość: X Re: Dni Leżajska IP: *.acn.waw.pl 22.03.03, 22:32
      Bo o wszystkim decyduje mizeria finansów miasta. Z tej kasy nie da się po prosu
      więcej wykroić, ale na pewno można to mądrzej zagospodarować. Wybaczcie ale
      sprowadzanie takiego zespołu jak Perfekt, który jest drogi i na dość żenującym
      poziomie artystycznym to bezsens. Można wziąść kogoś tańszego i wymyślić coś
      fajnego. No, ale do tego trzeba wysilić mózgownicę.
      • Gość: Damian K. Re: Dni Leżajska IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 23.03.03, 00:31
        Dobrze nikt tu nie mowi ;) aby sprowadzac Bog wie jakie zespoly .... ale
        wsytawienie jakiegos marnego zespolu ktory gra z playbacku a do tego marna
        scena ma się nazywaćfesty na zakończenie Dni Leżajska ??
        • Gość: Mpiotrek Re: Dni Leżajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.03, 07:28
          Damian K. ma racje... po prostu przydaloby sie troche swiezynki i polotu :) A
          poza tym Perfect juz byl w Lezajsku i wcale sie nie popisali na tym turnieju
          podobnie jak Republika i Formacja Niezywych Schabuff... Najlepiej grali u nas
          Lady Pank, Trebunie Tutki, Varius Manx i Kayah
          • Gość: ktoś Re: Dni Leżajska IP: 217.153.15.* 28.03.03, 14:27
            To jam mam takie pytanie do wszystkich mieszkańców (forumowiczów). Co chcieli
            byście w Leżajku zobaczyć na Turnieju Miast. Chodzi konkretnie o zespoły?
            Jest taka możliwość aby dogodzić wszystkim mieszkńcom.
            • Gość: Damian K. Re: Dni Leżajska IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 28.03.03, 23:08
              My nie mówimy o turnieju miast, bo tu akurat nie ma na co narzekac :). My
              mówimy o marnych Dniach Leżajska :).
    • Gość: Mpiotrek Re: Dni Leżajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 19:04
      Z konkretnych zespolow to podobno Myslovitz fajnie gra na zywo i Bajm... moze
      w tym roku ktorys z nich zagra na turnieju miast, ale watpie... Stawiam, ze w
      Lezajsku zagra De Mono albo Elektryczne gitary... moze TLove... Poczekamy
      zobaczymy, ale na pewno impreza bedzie lepsza niz na dni Lezajska na ktore na
      pewno nie bedzie zadnego koncertu jakiegos fajnego zespolu :( A co myslicie o
      Lecie z RAdiem??? moze w tym roku tez zawitaja do nas???
    • Gość: Mpiotrek Re: Dni Leżajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.03, 23:28
      Co to za znany zespół ma występować w ramach Dni Leżajska? Może są już jakieś
      przecieki?
      • Gość: Damian K. Re: Dni Leżajska IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 23.04.03, 15:07
        Ja nic nie wiem :). W BM napisali tylko to co kazdy raczej wie ... czli parada
        jarmark festyn itp. Więcej szczegółów wkrótce :)
    • Gość: Mpiotrek wstępny plan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.03, 19:28
      na stronie internetowej miasta znalazlem wstepny plan Dni Lezajska 2003...
      Najciekawiej zapowiada sie koncert "Oddzialu Zamknietego".... zreszta zobaczcie
      sami:

www.lezajsk.um.gov.pl/aktual/dni.htm
    • Gość: Damian K. Re: Dni Leżajska IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 12.05.03, 14:33
      A tak wracająć c do strony Leżajska. Jak widać nasze upominanie się i pisanie
      maili pomogło. Gratulacje Panowie i Panie ! :)
      • Gość: Roxboro Re: Dni Leżajska IP: *.175-200-24.mtl.mc.videotron.ca 31.05.03, 03:45
        A czy to prawda ze na Dni Lezajska bedzie gral zespol Nagly Atak Spawacza?
        • Gość: Damian K. Re: Dni Leżajska IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 31.05.03, 09:54
          Niee, Oddział Zamknięty ma grać.
          • Gość: Mpiotrek Re: Dni Leżajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 00:16
            Jak tam koncert Oddzialu Zamknietego? Wartobylo przyjechac do domu na niego?
            Ciekawe na jakiej scenie grali, pewnie tej drewnianej sprzed MDK... jak tak
            dalej pojdzie to wiecej zaden zespol nie bedzie u nas chcial grac... Swoja
            droga to ciekawe ile taki koncert kosztuje i skad wzieli pieniadze na niego?
            • Gość: Damian K. Re: Dni Leżajska IP: *.shbiuro.com.pl / 172.22.6.* 01.06.03, 10:40
              Nie no bez przesady ... z tą sceną to lekko przegiołeś :-). Scena metalowa nie
              wiem jak ja opisać, ale taka z prawdziwego zdarzenia była, oświetlenie,
              efekty, nagłośnienie również. A co do samego koncertu to myślę, że nie był
              najgorszy.
            • stefanprotek Re: Dni Leżajska 12.08.03, 12:30
              Gość portalu: Mpiotrek napisał(a):

> Jak tam koncert Oddzialu Zamknietego? Wartobylo przyjechac do domu na niego?
              > Ciekawe na jakiej scenie grali, pewnie tej drewnianej sprzed MDK... jak tak
              > dalej pojdzie to wiecej zaden zespol nie bedzie u nas chcial grac... Swoja
              > droga to ciekawe ile taki koncert kosztuje i skad wzieli pieniadze na niego?

ok. 120.000 zł nie wim ile do tego dołożył MCK i sponsorzy (jeżeli jacyś byli).
              Skąd wzieli? Z Twoich i naszych kieszeni na pewno nie wydali swoich prywatnych pieniędzy.

Pozdrawiam
    • Gość: jatabyłam Re: Dni Leżajska IP: 80.51.255.* 11.06.03, 21:25
      ja też tam byłam i bardzo mi sie podobał RATATAM o którym nikt nie mówi.
      gwiazdy są wszędzie a takie zjawiska powinno się opisywać o i tyle pozdrawiam
      jatambyłam
      aha macie tu jeszcze : www.ratatam.prv.pl
      mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/1334.html
      i sobie posłuchajcie
      • Gość: Mpiotrek Re: Dni Leżajska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:38
        Chyba mieli grac u nas w tamtym roku na imrezie "Lato z Radiem Rzeszow" ale cos
        nie wypalilo... ale tez fajnie zagrala Renata Dabkowska z zespolem (jakby ktos
        nie widzial to ta z Sixteen)... Ale w programie Dni Lezajska nic nie pisalo o
        ich wystepie??? Naprawde u nas grali?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka